Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο οτι εχω διαβασει οι φωτογραφιες αποθηκευονται και στον λογαριασμο σου στο gmail. Για αυτο μετα απο συγχρονισμο μικραινουν οι φωτογραφιες. Τις αποθηκευει σε μικροτερο μεγεθος στο gmail.

Οτι εχω ειναι μονο στο κινητο δεν συγχρονιζω στο συννεφο ποτε τιποτα. Το θεμα με το μεγεθος το χα με το συγχρονισμο με το Microsoft outlook αλλα οταν εκανα copy paste τις φωτο στη καρτα και τις τραβηξα απο κει η αναλυση ειναι ενταξει. ΤΟ προβλημα μου τωρα ειναι οτι σε καποιες επαφες παροτι εχω αλλαξει τη φωτο στην επαφη μονο κατα την κληση δειχνει την παλιοτερη με τη χαμηλη αναλυση. Ενω σε shortcuts κλπ δειχνει την κανονικη.

Πως μπορω να σβησω την παλια φωτο απο το κινητο? Που την εχει αποθηκευσει?

2-3 μερες που το δουλευω το τηλεφωνο μου προεκυψε και αλλο προβλημα. Το βγαζω απο την πριζα το πρωι με μπαταρια γεματη. Μεχρι το απογευμα ηταν ακομα στο 85% και ψαρωσα για τα καλα. Τρελη αυτονομια . Χρειαστηκε να κανω μια επανεκινηση και τοτε εδειξε 17%. ΠΑρομοια και στη φορτιση ενω ειναι στην πριζα παραμενει πχ στο 14% και βγαζει συνεχει το μηνυμα χαμηλη σταθμη. Με μια επανεκινηση στρωνει και μετα παλι τα ιδια. Ειναι μηπως γνωστο προβλημα??

Εχω την τελευταια ICS του Bruno

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό με το πάγωμα της ένδειξης της μπαταρίας, το έχει αναφέρει άλλο ένα άτομο. Προσωπικά 2 μηνες που έχω το κινητό, μου το έκανε 1η και μοναδική φορά πριν μερικές μέρες.

εμενα το κανει συνεχως . Δεν θυμαμαι αν κατα το φλασαρισμα ο aroma δινει επιλογες για την μπαταρία. Μαλλον ναι. Το μονο που υποψιαζομαι σ αυτη τη περιπτωση ειναι η επιλογη αυτη να χει προβλημα.

Ξαναφλασαρισμα?

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

παιδια προβλημα! εβαλα πολλες φορες λαθος μοτιβο και μπλοκαρε .Τωρα μου ζηταει ιμειλ και κωδικο ,τα βαζω και μου λεει οτι ειτε το ονομα ειτε ο κωδικος ειναι λαθος ενω τα βαζω σωστα .Τι μπορω να κανω για να το ξεμπλοκαρω χωρις να χασω τα αρχεια μου;

ΥΓ δεν ειναι συνδεμενο στο ιντερνετ δεν ειχα ανοιχτο το wifi και νομιζω τωρα δεν μπορω να το ανοιξω

εχω και γω αυτο το προβλημα με τη μπαταρια κι εχει αρχησει να γινεται εκνευριστηκο.οποιος βρει τη λυση ας ενημερωσει.ευχαριστω.

Σταύρο γνωρίζεις αν μπορεί να γίνει αγορά στο aliexpress μέσω prepaid και όχι μέσω πιστωτικής; ; Όπως δηλαδή μπορεί να γίνει μια αγορά στο ebay στο οποίο έχω στην paypal συνδεδεμένη την prepaid.

εχω και γω αυτο το προβλημα με τη μπαταρια κι εχει αρχησει να γινεται εκνευριστηκο.οποιος βρει τη λυση ας ενημερωσει.ευχαριστω.

Κανε reset τα battery stats από το recovery και θα σου στρώσει.

Καλο χρυσο το τηλεφωνακι αλλα η αυτονομια ειναι για πολυ κλαμα. Τα χω κατα κανονα ολα κλειστα εκτος απο τα δεδομενα και ειναι ζητημα να μου βγαλει πανω απο 14-15 ωρες. Θεωρω βεβαια αυτονοητο οτι ειναι και οι 2 sim ενεργες.

Ηδη παρηγγειλα μια μπαταρια 2400mAh απο ebay μπας και το σωσουμε . Αλλιως με βλεπω με battery pack επ ωμου και απο ενα φορτιστη σε καθε πριζα :cool:

Καλο χρυσο το τηλεφωνακι αλλα η αυτονομια ειναι για πολυ κλαμα. Τα χω κατα κανονα ολα κλειστα εκτος απο τα δεδομενα και ειναι ζητημα να μου βγαλει πανω απο 14-15 ωρες. Θεωρω βεβαια αυτονοητο οτι ειναι και οι 2 sim ενεργες.

Ηδη παρηγγειλα μια μπαταρια 2400mAh απο ebay μπας και το σωσουμε . Αλλιως με βλεπω με battery pack επ ωμου και απο ενα φορτιστη σε καθε πριζα :cool:

Περίεργο μου φαίνεται μόνο 15 ώρες αυτονομίας.

Οι περισσότεροι βλέπουμε σχεδόν 2 μέρες με πολύ χαλαρή χρήση.

Τι μπαταρία βρήκες και πόσο? Επειδή κυκλοφορούν στο ebay κάποιες 2400 οι οποίες στην καλύτερη να είναι 1600...

Η μόνη μεγαλύτερη μπαταρία που κυκλοφορεί είναι της Mugen

http://www.mugen-power-batteries.com/zte/zte-v970.html

η οποία είναι 1800 πραγματικά mAh, αλλά κοστίζει...

Δε βρηκα πολλες στο ebay. τη μεγαλυτερη που βρηκα την αγορασα. Στην περιγραφη ο πωλητης επισημαινει οτι ειναι οτι γραφει 2400. Μολις ερθει και την δουλεψω θα ποστραω εντυπωσεις.

Αλλα 2 μερες ??? :blink: ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα

τελικα ποσο ρολο παιζει να ειναι και οι 2 Sim ενεργες?

Δε βρηκα πολλες στο ebay. τη μεγαλυτερη που βρηκα την αγορασα. Στην περιγραφη ο πωλητης επισημαινει οτι ειναι οτι γραφει 2400. Μολις ερθει και την δουλεψω θα ποστραω εντυπωσεις.

Αλλα 2 μερες ??? :blink: ουτε στα πιο τρελα μου ονειρα

τελικα ποσο ρολο παιζει να ειναι και οι 2 Sim ενεργες?

μα με 2 σιμ βγάζει όσο λέμε. Γενικά τη βγάζει τη μέρα. Κάποια εφαρμογή που χεις σου τρώει πολλή μπαταρία προφανώς, ή δεν τ αφήνει να μπει σε deep sleep mode

Μάγκες τοφαγα.

Το κινητό μετά από λίγο κολλάει (η οθόνη, βγάζει σε παραπάνω από τη μισή επιφάνεια χρωματιστές οριζόντιες γραμμές) και μετά επανεκκινεί συνέχεια μόνο του.

Ξαφνικά σήμερα το πρωί, ούτε του είχα πειράξει κάτι, ούτε μου έπεσε κάτω ξέρωγω ούτε τίποτα.

Αν το συνδέω στον υπολογιστή ουσιαστικά δεν το αναγνωρίζει (και τα windows κάνουν τον ήχο λες και συνδέεις και ξεσυνδέεις συνέχεια τη συσκευή).

Με τα 1000 ζόρια ξαναπέρασα τη rom την 4.1.1, πάλι τα ίδια, μετά το ZTE και το σήμα της google, δε μπαίνει καν στο android, πάλι επανεκκίνηση.

Πριν δοκιμάσω καμιά άλλη ROM (ίσως την προηγούμενη τoυ bruno την 4.0.4), έχει κάποιος να μου πει τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Ευχαριστώ.

Τη διαδικασία να το στείλω στο merimobiles (ούτε 2μηνο δεν το΄χω) την ξέρει κανείς; Γιατί αν περιμένω να μου απαντήσουν στο email σώθηκα.

Κόστος; Θα πάρει πολύ χρόνο το πήγαινε-έλα ε;

Ευχαριστώ.

Μάγκες τοφαγα.

Το κινητό μετά από λίγο κολλάει (η οθόνη, βγάζει σε παραπάνω από τη μισή επιφάνεια χρωματιστές οριζόντιες γραμμές) και μετά επανεκκινεί συνέχεια μόνο του.

Ξαφνικά σήμερα το πρωί, ούτε του είχα πειράξει κάτι, ούτε μου έπεσε κάτω ξέρωγω ούτε τίποτα.

Αν το συνδέω στον υπολογιστή ουσιαστικά δεν το αναγνωρίζει (και τα windows κάνουν τον ήχο λες και συνδέεις και ξεσυνδέεις συνέχεια τη συσκευή).

Με τα 1000 ζόρια ξαναπέρασα τη rom την 4.1.1, πάλι τα ίδια, μετά το ZTE και το σήμα της google, δε μπαίνει καν στο android, πάλι επανεκκίνηση.

Πριν δοκιμάσω καμιά άλλη ROM (ίσως την προηγούμενη τoυ bruno την 4.0.4), έχει κάποιος να μου πει τι άλλο θα μπορούσα να κάνω;

Ευχαριστώ.

Τη διαδικασία να το στείλω στο merimobiles (ούτε 2μηνο δεν το΄χω) την ξέρει κανείς; Γιατί αν περιμένω να μου απαντήσουν στο email σώθηκα.

Κόστος; Θα πάρει πολύ χρόνο το πήγαινε-έλα ε;

Ευχαριστώ.

Ψάξε πιο πίσω και βρες το λινκ με τη στοκ ρομ. Φλάσαρέ την με το sp flash tool

Μάλλον έχεις ανοιχτό το 3G και οχι πολύ καλό σημα εκει που πηγαίνεις-μένεις γιατι εγω με wifi ανοιχτο συνεχεια και 2g data οπου δεν πιανει wifi και 2 sim ενεργες , βγαζω 1,5 μέρα!!

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Ψάξε πιο πίσω και βρες το λινκ με τη στοκ ρομ. Φλάσαρέ την με το sp flash tool

To SP Flash Tool δεν το βλέπει το κινητό. Ούτε τα windows δεν το βλέπουν, όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ. Όταν το συνδέω και βάζω την μπαταρία δεν κάνει τίποτα και μετά από λίγο εμφανίζει την ένδειξη ότι φορτίζει (κόκκινο λαμπάκι + τη μπαταρία στην οθόνη ότι φορτίζει)

Έχει δοκιμάσει κανένας την MIUI ROM 1.3 (June 16 2013)

Προχθές έβαλα παραγγελία για το δικό μου , και το περιμένω πως και πως για flasharisma

Edited by vis
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Εμενα μου εχει κανει κατι περιεργα τον τελευταιο καιρο.Για την ακριβεια 2 φορες καθως εγραφα sms μου εσβησε τελειως και δεν αναβε με το on/off κουμπι,οποτε εβγαλα και ξαναεβαλα την μπαταρια και ετσι αναψε.Σημερα δε,το εβγαλα απο την τσεπη μου και ηταν κλειστο (ενω το ειχα χρησιμοποιησει πριν λιγο) και παλι το ιδιο σκηνικο,δεν αναβε και εβγαλα-εβαλα τη μπαταρια και δουλεψε.Αυτα τα 3 περιστατικα σε διαστημα ενος μηνα περιπου.Δεν νομιζω να φταιει η μπαταρια ,γιατι και στις 3 περιπτωσεις ειχα χρησιμοποιησει διαφορετικες μπαταριες (τη μαμισια+2 απο το γνωστο πακετο με τον extra φορτιστη).Σκεφτομαι μηπως για καποιο λογο υπερθερμανθηκε η να δημιουργει κανα θεμα με τη ROM.Σκεφτομαι να ριξω ενα full wipe και να φλασαρω παλι τη ROM (εχω την ICS και αυτη λεω να ξαναβαλω) ,και γιατι δεν συνδεεται κανενα GPS (εκτος του google maps),αλλα ολο το αναβαλλω γιατι ειναι χρονοβορα διαδικασια να τα ξαναπερνας ολα απο την αρχη.Παντως να το στειλω στην Κινα,δεν το σκεφτομαι :lol:

Παρέλαβα σήμερα από AntElife το κινητό και στην οθόνη όταν αυτή φωτίζεται εμφανίζεται μιά γραμμή κατά μήκος της πολύ λεπτή ένα πόντο περίπου από το δεξιό άκρο της όπως κρατάμε το κινητό από την πάνω μεριά της έως κάτω. Δεν ειναι της μεμβράνης. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Τι κάνω τώρα; Επίσης έχει μόνο αγγλικά και κινέζικά πορόλο που είχα ζητήσει και Ελληνικά. Και φυσικά δεν έχει Play Store.

Παρέλαβα σήμερα από AntElife το κινητό και στην οθόνη όταν αυτή φωτίζεται εμφανίζεται μιά γραμμή κατά μήκος της πολύ λεπτή ένα πόντο περίπου από το δεξιό άκρο της όπως κρατάμε το κινητό από την πάνω μεριά της έως κάτω. Δεν ειναι της μεμβράνης. Γνωρίζει κάποιος κάτι; Τι κάνω τώρα; Επίσης έχει μόνο αγγλικά και κινέζικά πορόλο που είχα ζητήσει και Ελληνικά. Και φυσικά δεν έχει Play Store.

Σαν hardware πρόβλημα της οθόνης μου ακούγεται.Για βγάλε καμία photo.Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να το επιστρέψεις !!!!!

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Σαν hardware πρόβλημα της οθόνης μου ακούγεται.Για βγάλε καμία photo.Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να το επιστρέψεις !!!!!

Ευχαριστώ για τις άμεση ανταπόκριση. Επισυνάπτω φωτο, πιστεύω οτι κατι διακρίνεται. Η επιστροφή πως γίνεται;

Πιο πολύ θα το βλέπεις αυτό όταν έχεις μαύρο φόντο, αμα βάλεις φωτογραφια με πολλά χρώματα δεν θα το βλέπεις... έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλές συσκευές, όλες είναι έτσι. Υπάρχει κάποιος που δεν το έχει? Όσο για τα ελληνικά περασε την ρομ του Bruno, έχει οδηγό πιο πίσω μέσα εδώ στο φόρουμ

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Μάλλον έχεις ανοιχτό το 3G και οχι πολύ καλό σημα εκει που πηγαίνεις-μένεις γιατι εγω με wifi ανοιχτο συνεχεια και 2g data οπου δεν πιανει wifi και 2 sim ενεργες , βγαζω 1,5 μέρα!!

Μονο το 3G εχω ανοικτο συνεχεια. Τιποτα αλλο ουτε bt ουτε wifi ουτε gps.

Επίσης εχω την εντυπωση οτι στις ακρες οθονη δεν εχει την ιδια ευαοσθησια στο πατημα. Συμβαινει και σε αλλους ειναι φυσιολογικο??

Πιο πολύ θα το βλέπεις αυτό όταν έχεις μαύρο φόντο, αμα βάλεις φωτογραφια με πολλά χρώματα δεν θα το βλέπεις... έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλές συσκευές, όλες είναι έτσι. Υπάρχει κάποιος που δεν το έχει?

Υπάρχει τελικά ή όχι;

Eχει παρουσιαστεί και σε άλλα κινητά;

Παρακαλώ απαντήσεις.

Gerstavros2 το έχεις ξανασυναντήσει;

Πιο πολύ θα το βλέπεις αυτό όταν έχεις μαύρο φόντο, αμα βάλεις φωτογραφια με πολλά χρώματα δεν θα το βλέπεις... έχουν περάσει από τα χέρια μου πολλές συσκευές, όλες είναι έτσι. Υπάρχει κάποιος που δεν το έχει?

Υπάρχει τελικά ή όχι;

Eχει παρουσιαστεί και σε άλλα κινητά;

Παρακαλώ απαντήσεις.

Gerstavros2 το έχεις ξανασυναντήσει;

16 V970 περασαν απ τα χέρια μου, φυσικά κανένα δεν είχε τέτοιο θέμα στην οθόνη. Μια συσκευή την ειδα και μετά από 6 μήνες κι ειναι μια χαρά ακόμη

Edited by gerstavros2

• The title was changed to ZTE V970