naxiand Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Ενεργοποίησα το 3g και ενώ στο speed test δείχνει καλές ταχύτητες, οι σελίδες ή δεν ανοίγουν καθόλου ή αργούν παρααα πολυυυ, καφέ φτιάχνω :banghead: Sent from my zte V970 Τελικά όλα καλά μάλλον ήταν το σημείο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Τα κουφά συνεχίζονται... μετέφερα μεγάλες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, δοκιμαζω να το ξαναεγκαταστήσω το go weather ex, πάλι το ίδιο. Δοκίμασα να κατεβάσω άλλη εφαρμογή που είχε ίδιο μέγεθος και αυτή(6,5mb), την πέρασε κανονικά!! Edited April 29, 2013 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wisefaker Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπέρα γίνεται να κάνω ενοποίηση στη μνήμη του κινητού χωρίς να χάσω αυτά που Έχω περάσει στο κινητό?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Έχει pushαρει κανείς το κινητό? και αν ναι με ποιο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Έχει pushαρει κανείς το κινητό? και αν ναι με ποιο πρόγραμμα? τι εννοεις; Καλησπέρα γίνεται να κάνω ενοποίηση στη μνήμη του κινητού χωρίς να χάσω αυτά που Έχω περάσει στο κινητό?. νομίζω χάνεις ότι έχεις στην εσωτερική μνήμη αλλά όχι εφαρμογές και ρυθμίσεις Τα κουφά συνεχίζονται... μετέφερα μεγάλες εφαρμογές στην κάρτα μνήμης, δοκιμαζω να το ξαναεγκαταστήσω το go weather ex, πάλι το ίδιο. Δοκίμασα να κατεβάσω άλλη εφαρμογή που είχε ίδιο μέγεθος και αυτή(6,5mb), την πέρασε κανονικά!!κάνε επανακίνηση και wipe cache Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ενοώ overclock τον επεξεργαστή. γιατί κάπου στο xda πήρε το μάτι μου ότι δεν pushαρεται ο mtk6577. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 ενοώ overclock τον επεξεργαστή. γιατί κάπου στο xda πήρε το μάτι μου ότι δεν pushαρεται ο mtk6577. οχι, δεν έχουμε kernel που να το υποστηρίζει Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 σ ευχαριστώ:) και κάτι άλλο...... επειδή σ αυτή ρομ που έβαλα(JB_V970_V1.1R2MOD) δεν με βολεύει καθόλου το πρόγραμμα για την κάμερα πως μπορώ να βάλω αυτό που είχε default? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wisefaker Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Έχω τη rom 3.1 τη διαδικασία θα ακολουθήσω για την ενοποίηση στη μνήμη? Όταν θα περάσω τη ρομ πρέπει στην αρχή να κάνω καπια επιλογή? Όταν πέρασα τη ρομ το αρχείο το άφησα στην μνήμη χρειάζεται η να το διαγράψω? Ευχαριστώ τώρα το μαθαίνω το κινητό γι αυτό τόσες ερώτησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Τι κερδίζουμε αν κάνουμε extend το userdata partition (internal sdcard partition completely disabled) ? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 (edited) Τι κερδίζουμε αν κάνουμε extend το userdata partition (internal sdcard partition completely disabled) ? Κερδίζεις 2,5gb αντί για 512 mb εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές. πολύ χρήσιμο. Δοκίμασα τα πάντα... Εν τέλει έκανα φορματ και πάλι όλα απ την αρχή. φαινεται να διορθώθηκε. edit. τελικα τζιφος! μου το ξαναεμφανιζει! :@ πως μπορώ να δω ποια εφαρμογή μπορεί να είναι που το βγάζει αυτό το μηνυμα; Edited April 29, 2013 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st86 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Όπως έχει αναφέρει ο Σταύρος πολλές φορές, δεν μπορείς να μπρικάρεις ένα MTK επεξεργαστή. Άρα ότι και να το κάνεις διορθώνεται. Συνιστώ τις οδηγίες στη σελίδα 30 μιας και είναι πολύ εύκολη διαδικασία. Η εφαρμογή είναι το FasterGPS και μάλλον κολλάει γιατί χρειάζεται δικαιώματα root. Το μόνο που κάνει είναι να αλλάζει το αρχείο /etc/gps.conf Εάν θέλεις μπορείς να το αλλάξεις από μόνος σου (αν και πάλι χρειάζεται δικαιώματα root). Οι ρυθμίσεις είναι οι NTP_SERVER=0.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=1.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=2.europe.pool.ntp.org NTP_SERVER=3.europe.pool.ntp.org XTRA_SERVER_1=http://xtra1.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_2=http://xtra2.gpsonextra.net/xtra.bin XTRA_SERVER_3=http://xtra3.gpsonextra.net/xtra.bin INTERMEDIATE_POS=0 ACCURACY_THRES=0 ENABLE_WIPER=1 SUPL_HOST=supl.google.com SUPL_PORT=7276 SUPL_NO_SECURE_PORT=3425 SUPL_SECURE_PORT=7275 SUPL_TLS_HOST=FQDN SUPL_TLS_CERT=/etc/SuplRootCert CURRENT_CARRIER=common DEFAULT_AGPS_ENABLE=TRUE DEFAULT_SSL_ENABLE=FALSE Προσπάθησα να περάσω την rom του Bruno αλλά δυστυχώς κάτι κάνω λάθος στην εγκατάσταση του usb driver (δεν αναγνωρίζει με τίποτα ο υπολογιστής το κινητό). Και επίσης στο αρχείο etc δεν υπάρχει μέσα το gps.conf. Ό,τι αλχημεία και αν έχω προσπαθήσει, το google maps όταν πάω να κάνω login τερματίζει! Τι παίζει; Μια χαρά το κινητό, αλλά το gps με έχει ταλαιπωρήσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 συνδεσε την συσκευη στο DEBUG MODE και το PC θα τους αναγνωρισει αυτοματα σιγα σιγα , σαν θυρα ""COM PORT"" KAI OXI ΣΑΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ! ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ!! ΟΚ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. SEE YAAA. Εμένα με βοήθησε και περάστηκαν κανονικά οι drivers. Αφού περάσεις και τη ρομ θα φτιάξει και το gps. Εκτός αν το κινητό έχει πρόβλημα hardware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drberto1 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Το GPS οταν περνας νεα ROM θελει λιγο υπομονη.Δεν πιανει αμεσως και ειδικα μεσα απο το σπιτι.Αλλα αν το αφησεις λιγη ωρα με wifi η 3G ανοιχτο και AGPS ενεργοποιημενο και μετα βγεις εξω σε ανοιχτο σημειο σε βρισκει αμεσως.Και απο εκει και περα οταν εισαι εξω σε βρισκει πολυ γρηγορα.Εξαρταται βεβαια και απο το προγραμμα GPS που χρησημοποιει ο καθενας.To TOMTOM πχ αργει λιγακι ενω το Mireo Don't Panic βρισκει θεση σε 15" στο δρομο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Κερδίζεις 2,5gb αντί για 512 mb εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές. πολύ χρήσιμο. Δοκίμασα τα πάντα... Εν τέλει έκανα φορματ και πάλι όλα απ την αρχή. φαινεται να διορθώθηκε. edit. τελικα τζιφος! μου το ξαναεμφανιζει! :@ πως μπορώ να δω ποια εφαρμογή μπορεί να είναι που το βγάζει αυτό το μηνυμα; δεν έχεις κάρτα μνήμης στο κινητό; Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SavasF Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 παιδες καλημερα, στο http://www.track-trace.com/post βαζω το κωδικο μου και μου βγαζει : RΧ0000000000 POSTING DATE : (KENO) STATUS DATE : (28/4/13) STATUS DESCRIPTION : INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Αυτο σημαινει λογικα οτι εχουν παραλαβει το δεμα και δεν το εχεουν στειλει ακομα? H παραγγελια εγινε με singpost απο merimobiles Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 (edited) δεν έχεις κάρτα μνήμης στο κινητό; έχω μια μικρή 2 gb αλλά αποκλείεται να είναι απ αυτό. η μισή είναι άδεια. Σχετικό άσχετο με το τηλέφωνο: Eχω βάλει φωτό σε όλες σχεδόν τις επαφές. αλλά η βλακεία μετά από τον συγχρονισμό, χάλασε η ποιότητα της εικόνας της επαφής σχεδόν σε όλες τις επαφές εκτός από τις αγαπημένες. κανας τρόπος να φτιάξει η βλακεία αυτή;; Edited April 30, 2013 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frapedia Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 είχε ρωτήσει και κάποιος άλλος και απάντηση δεν πήρε αλλά ας κάνω και γω μια προσπάθεια..... εγώ που χρησιμοποιώ μόνο μια κάρτα sim δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τη δεύτερη? δε θέλω να βγαίνει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που ανοίγει το κινητό ούτε θέλω αυτό το ενοχλητικό ''κλήσεις ανάγκης'' στο lock screen. Πολλά ζητάω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 είχε ρωτήσει και κάποιος άλλος και απάντηση δεν πήρε αλλά ας κάνω και γω μια προσπάθεια..... εγώ που χρησιμοποιώ μόνο μια κάρτα sim δεν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιήσω τη δεύτερη? δε θέλω να βγαίνει αυτό το μήνυμα κάθε φορά που ανοίγει το κινητό ούτε θέλω αυτό το ενοχλητικό ''κλήσεις ανάγκης'' στο lock screen. Πολλά ζητάω? ναι, δεν γίνεται με τις υπάρχουσες rom. θέλει πολλή δουλειά για να το φτιάξεις όπως θες Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλημερα παιδια. εχω το τηλεφωνο 1 μηνα τωρα. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος , απο την πρωτη μερα εχω βαλει τη rom bruno με android 4.0.4. Το τηλεφωνο δεν εχει παρουσιασει κανενα κολλημα . Απλα οσο του φορτωνω πολλα προγραμματα μετα κατα την ενεργοποιηση του(διοτι το κλεινω καθε νυχτα) αργει λιγακι να φορτωσει τις επαφες . Γενικα ομως ολα δουλεουν καλα. Και η καμερα του ειναι αρκετα καλη για 5mp με φλας. Θα ηθελα καποια βοηθεια οσο αφορα την φορτιση του με usb .1)Οταν το συνδεω σε USB και αναμενω να φορτισει, αργειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι παραααα πολυ σε σημειο να φορτιζει 1% μετα απο 15-20 λεπτα.Γιατι να συμβαινει αυτο?2) Οπως και αν υπαρχει καποιος τροπος να το κανω λιγακι ποιο γρηγορο το τηλεφωνο , διοτι οταν εβαλα τη ρομ δεν εκανα καποιες συγκεκριμενες επιλογες και τωρα δεν θελω να το ξανακανω root.3) αν υπαρχει κανενα προγραμμα gps με φωνητικη καθ. free? Καλο πασχα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Καλημερα παιδια. εχω το τηλεφωνο 1 μηνα τωρα. Γενικα ειμαι ευχαριστημενος , απο την πρωτη μερα εχω βαλει τη rom bruno με android 4.0.4. Το τηλεφωνο δεν εχει παρουσιασει κανενα κολλημα . Απλα οσο του φορτωνω πολλα προγραμματα μετα κατα την ενεργοποιηση του(διοτι το κλεινω καθε νυχτα) αργει λιγακι να φορτωσει τις επαφες . Γενικα ομως ολα δουλεουν καλα. Και η καμερα του ειναι αρκετα καλη για 5mp με φλας. Θα ηθελα καποια βοηθεια οσο αφορα την φορτιση του με usb .1)Οταν το συνδεω σε USB και αναμενω να φορτισει, αργειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι παραααα πολυ σε σημειο να φορτιζει 1% μετα απο 15-20 λεπτα.Γιατι να συμβαινει αυτο?2) Οπως και αν υπαρχει καποιος τροπος να το κανω λιγακι ποιο γρηγορο το τηλεφωνο , διοτι οταν εβαλα τη ρομ δεν εκανα καποιες συγκεκριμενες επιλογες και τωρα δεν θελω να το ξανακανω root.3) αν υπαρχει κανενα προγραμμα gps με φωνητικη καθ. free? Καλο πασχα:) 1. Oι θύρες usb του υπολογιστή δίνουν μόνο 0,5A για αυτό αργεί να φορτίσει. Φαντάσου ο φορτιστής που σου έδωσαν είναι 1Α. 2. rooted είσαι ήδη. προφανώς εννοείς δεν έκανες καποιες επιλογές στην αρχή. Μην ανυσηχείς. Και που δεν τα έκανες, δεν θα κάνει το κινητό σου πιο γρήγορο. Το μόνο που μπορείς να κανεις και έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην ταχύτητα του κινητού είναι οι ρυθμίσεις στο επιλογές για προγραμματιστές και το heapsize στο build.prop που το βάζουμε 90. Αυτά τα κάνεις και τώρα. 3) free δεν πρόκειται να βρεις. αλλά ο googlης θα σου βρει μπολικα σπασμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 GPS free υπάρχει το maps από Google κοίτα xda έχουν μια έκδοση με καθοδήγηση ;-) Sent from my Nexus 7 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Δεν νομίζω να έχει φωνητική καθοδήγηση στα ελληνικά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 "Το μόνο που μπορείς να κανεις και έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην ταχύτητα του κινητού είναι οι ρυθμίσεις στο επιλογές για προγραμματιστές και το heapsize στο build.prop που το βάζουμε 90. Αυτά τα κάνεις και τώρα." -----το heapsize που το βρισκουμε και το αλλαζουμε ?, στις ρυθμισεις-Ρυθμισεις προγραμματιστη- δεν εχει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leros2004 Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Το μόνο που μπορείς να κανεις και έχει ουσιαστικό αντίκτυπο στην ταχύτητα του κινητού είναι οι ρυθμίσεις στο επιλογές για προγραμματιστές Εκεί τι πειράζουμε ? Μου ξέφυγε κάτι ? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts