Jump to content

st86

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by st86

  1. st86

    ZTE V970

    Ευχαριστώ ALXGS. Χωρίς τη μπαταρία δεν το βλέπει. Κλειστό και με την μπαταρία στη θέση της το βλέπει. Το είχα φλασάρει ακολουθώντας τις οδηγίες του φόρουμ. Μέσω του flash tool πως φορτώνεται η ρομ; Γιατί σύμφωνα με τις οδηγίες του φόρουμ αν τις καταλαβαίνω καλά, φορτώνουμε τη ρομ στη μνήμη όπως σε ένα usb αποθήκευσης και κάνουμε τη διαδικασία.
  2. st86

    ZTE V970

    Ευχαριστώ για τις πληροφορίες sisx1. Δυστυχώς με την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων που έκανα μάλλον έχασα όλα τα αρχεία μου. Πάντως και τα wipe που έκανα το πρόβλημα παραμένει. Επίσης εξαιτίας του παραπάνω προβλήματος δε μπορώ να ακολουθήσω τη διαδικασία φλασαρίσματος. Την official rom την φορτώνουμε με διαφορετικό τρόπο; Υπάρχει περίπτωση να έχει καταστραφεί η εσωτερική SD; Σημειωτέον ότι ούτε την εξωτερική sd διαβάζει.
  3. st86

    ZTE V970

    Γειά σας. Μια ερώτηση. Έχω το V970 εδώ και ενάμιση χρόνο, και τον τελευταίο καιρό κολλούσε πολύ και δεν φόρτωνε τις επαφές. Οπότε και αποφάσισα να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων (το είχα ρουτάρει όταν το αγόρασα με την ρομ του BRUNO). Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων και όταν ξανάνοιξε δεν μου διαβάζε ούτε την εσωτερική ούτε την εξωτερική SD Μνήμη. Προσπάθησα να κάνω πάλι ρουτάρισμα, αλλά αφού δεν αναγνωρίζει την SD το κινητό, δε μπόρεσα να το συνδέσω στον υπολογιστή για να περάσω τη ROM. Έχει κάποιος ιδέα τι μπορεί να παίζει; Ευχαριστώ.
  4. st86

    ZTE V970

    Για να λες routted android 4.0.4 μάλλον δεν το πείραξες καθόλου με νέα rom. Η stock rom είναι ρυθμισμένη να ψάχνει δορυφόρους Κίνας. Αν δεν θες να βάλεις τη Rom του Bruno, σε κάποια προηγούμενα post λένε τα παιδιά για εφαρμογή που σετάρεις για Ευρώπη και διορθώνει αυτόματα το GPS conf αρχείο. Ευχαριστώ για τ βοηθείσ αλλά την εφαρμογή που προαναφερετε τη δοκίμασα κ το μόνο που κάνει είναι όταν την τρέξω να κολλάει σε μαύρη οθόνη. Την έχει τρέξει κ λειτουργει κανονικά α; το ρουταρισμα το φοβάμαι γιατί δεν το κατέχω κ πολύ.
  5. st86

    ZTE V970

    Γεια σε όλους . Απο χτές εχω κ εγώ στα χέρια μου το εν λόγω κινητό απο το merimobiles κ σε γενικές γραμμες είμαι ευχαριστημενος. Όμως αυτό που δε θέλει να δουλέψει με τίποτα είναι το gps. Δοκίμασα τούς χάρτες της google. Αφενως μου βγάζει login failed και μόλις πατήσω επιβεβαιωση στα τριγωνακια της μπάρας ενημερωσεων μου βγάζει unfortunately android stoped working και με πετάει απο την εφαρμογή. Απο δορυφόρους τίποτα. Δοκίμασα με data, Wifi κ πάλι τίποτα. Είναι rooted android 4.0.4. Έχει κανείς ιδέα τι παίζει. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...