Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kostas123464 πως πάει το κινητάκι με την KK?

Είμαι σε σκέψεις να την περάσω, βλέπω ότι την βελτίωσε αρκετά ο τυπάς.

Μπορείς να μας κάνεις ένα mini review σε σχέση με την AOSP που είχες πριν?

Από αυτήν είχαμε μείνει όλοι ευχαριστημένοι.. Σ' ευχαριστώ εκ των προταίρων..:D

Λοιπον οποιος δεν εχει προβλημα με το κουμπι του on-off να την βαλει χτες κιολας.εγω επειδη ειχα προβλημα με το κουμπακι με αλλα λογια πεθανε δεν μου δουλευε καλα το sleep της συσκευης οτι εφαρμογη και αν εβαλα.με αυτη που καταφερα κατι ειναι το volume button αλλα ωρες ωρες δεν δουλευε σωστα η την εκλεινε το τηλεφωνο την εφαρμογη και ο μονος τροπος να ανοιξω την οθονη ηταν να βγαλω-βαλω μπαταρια και δυστυχως αυτο ειναι λιγακι μανικι.

Κατα τα αλλα η ρομ μαμαη.Ποιο ωραιο μενου,καλυτερη διαχειρηση μπαταριας,wifi,3g data και gps μου φενεται λιγακι καλυτερα απο την AOSP. Με την καμερα που την εκανε 8mp interpolated μου φενεται λιγακι καλυτερες φωτο με καλυτερη αναλυση ειδικα την ημερα. Θελη φτιαξιμο ο ηχος μεσα απο το mob.tool αλλα σε γενικες γραμμες ειναι ανωτερη απο την AOSP. Αμα γινη σωστη εγκατασταση δεν εχεις κανενα προβλημα σαν αυτα που διαβασα στους xda-devel.Εγω σημερα δυστυχως ξαναγυρισα στην aosp για το προβλημα με το κουμπι μου εσπαγε τα νευρα και επισης σε sleep οταν πατας τα πληκτρα της φωνης δεν κανει τπτ απολυτως.μονο με το on-off αλλα εμενα δυστυχως παπαλα.

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Kι εγώ την έχω βάλει. Μια χαρά είναι. Το μόνο θέμα που έχω εντοπίσει είναι πως δεν δουλεύει σωστά καμία κάμερα πλην της δικιάς του. (κι αυτή στο preview είναι μωβ αλλά οι φωτό είναι κανονικές.

Αν δοκιμάσεις να βάλεις άλλη κάμερα (πχ Retrica , την Lenovo ή οποιαδήποτε άλλη, απλά δεν συνεργάζεται. Ή θα τα δείχνει ανάποδα, ή mirror χάλια λέμε) Όμως η μαμά είναι ΟΚ αν απλά θες να τραβάς κάποιες φωτό. (εμένα το έχει η κόρη μου και ήθελε να έχει τις κάμερες με τα εφέ)

Κατά τ' αλλα μια χαρά είναι. Καλύτερη από την jb και έχω την εντύπωση ότι κάνει και καλύτερη διαχείριση μπαταρίας. Βέβαια η μπαταρία πάει για 2 χρόνια τώρα και δεν είναι ότιο καλύτερο γιατί η κόρη δεν της φέρεται σωστά στις φορτίσεις εκφορτίσεις επαναφορτίσεις και έχει φουσκώσει. Έχω παραγγείλει βέβαια καινούρια γνήσια και την περιμένω για να ορθοποδήσει λίγο το κινητό.

Βάλτε την χωρίς φόβο!

Oneplus5 8/128 Android 10

Παίδες την πέρασα κι εγώ την KitKat..

Έχω κάποια μικρά θεματάκια.. Ενώ είναι αρκετά smooth πολλές φορές καθυστερεί να ακολουθήσει τις εντολές μου. Τις εκτελεί αλλά με μια μικρή καθυστέρηση. Σε ορισμένα παιχνίδια επίσης εμφανίζει lag που με την προηγούμενη δεν είχε. Έκανα κανονικά wipe cache κλπ οποότε παίζει να μην έκατσε σωστα στο κινητό αλλά βαριέμαι να την ξανα περνάω..

Η κάμερα όντως είναι ένα κλικ πάνω από την προηγούμενη..

Όσο για την διαχείριση της μπαταρίας σας παραθέτω αυτές τις φώτο

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Από εχθές το κινητό δεν φορτίζει. Μάλλον κάτι έσπασε στην υποδοχή του. Το δοκίμασα με 3 φορτιστές και δεν κάνει τίποτα. Αύριο θα ψάξω μάστορα για να το φτιάξω.

Από εχθές το κινητό δεν φορτίζει. Μάλλον κάτι έσπασε στην υποδοχή του. Το δοκίμασα με 3 φορτιστές και δεν κάνει τίποτα. Αύριο θα ψάξω μάστορα για να το φτιάξω.

Κριμα ρε συ. Μακαρι να το φτιαξης. Κσι εμενα μου κλαταρε το κουμπι on-off αλλα παρολο αυτα το κινητο ειναι ακομα γερο. Τελικα τα ZTE πολυ Σκυλια ρε παιδι μου:lol:

Λοιπον επειδη ζηλεψα με της φωτο που εβαλε ο φιλος sisx1 για την μπαταρια και μιας και γνωριζοντας οτι ειναι τρομερη ρομ την ξαναεβαλα παλι. Παλεψα να βρω καμια εφαρμογη για το κουμπι on-off και βρηκα οτι η εφαρμογη volume unlock δουλευη τελεια σε αυτη την ρομ με τα πληκτρα της φωνης +η-.

Edited by kostas123464

Ήρθε και σε μένα η μπαταρία που παράγγειλα. Την έβαλα χτες και θα δείξει την όποια διαφορά μετά από κάνα δυο κύκλους φορτίσεων-αποφορτίσεων.

Ορίτζιναλ μπαταρία με 5€ :D

Ήρθε και σε μένα η μπαταρία που παράγγειλα. Την έβαλα χτες και θα δείξει την όποια διαφορά μετά από κάνα δυο κύκλους φορτίσεων-αποφορτίσεων.

Ορίτζιναλ μπαταρία με 5€ :D

Καντης και ενα καλο καλιμπραρισμα και μετα ανεβασε και κανενα screenshot να δουμε και εμεις τι λεη. Και εγω τωρα ειμαι στην δευτερη φορτιση μολης παη στο 1℅ θα ανεβασω φωτο. Εχω περαση τη kitkat του δρακωντα:lol:

Εμενα π[αντα είχε πρόβλημα το τηλ με την μπαταρία. Εκεί που ήταν πχ στο 50% και του έκανα επανεκκινηση, όταν άναβε ξανά έλεγε 10%

Με όλες τις ρομ αυτό έκανε. Πίστευα έφταιγε η μπαταρία. Σήμερα το πήρε η κόρη με 30% στο χορό που πάει και μέχρι να τελειώσει (2 ώρες) το τηλ είχε σβησει από μπαταρία. Το άνοιξε και έλεγε 6%.

Με λίγα λόγια υπαρχει θέμα και δεν ξέρω πως να το λύσω! Να φανταστείτε ότι πριν αλλάξω τη μπαταρία μπήκα με ρεκοβερυ και έκανα wipe battery stats για να ξεκινήσει με καθαρά δικά της στατιστικά. Αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι.

Εμενα π[αντα είχε πρόβλημα το τηλ με την μπαταρία. Εκεί που ήταν πχ στο 50% και του έκανα επανεκκινηση, όταν άναβε ξανά έλεγε 10%

Με όλες τις ρομ αυτό έκανε. Πίστευα έφταιγε η μπαταρία. Σήμερα το πήρε η κόρη με 30% στο χορό που πάει και μέχρι να τελειώσει (2 ώρες) το τηλ είχε σβησει από μπαταρία. Το άνοιξε και έλεγε 6%.

Με λίγα λόγια υπαρχει θέμα και δεν ξέρω πως να το λύσω! Να φανταστείτε ότι πριν αλλάξω τη μπαταρία μπήκα με ρεκοβερυ και έκανα wipe battery stats για να ξεκινήσει με καθαρά δικά της στατιστικά. Αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι.

Και μενα ετσι κανει. Αμα βγαλεις την μπσταρια για 10 δευτερα χανει το ποσοστο που ειχε πριν και δειχνη οτι να ναι. Πιστευω με ενα σωστο φορτισμα και καλο καλιμπραρισμα θα φανη η διαρκεια της μπαταριας γιατι πλεον ειμαστε στα 2+ χρονια που εχουμε την συσκευη.

Kαλιμπράρισμα με τι? Με εφαρμογές? Το είχα κάνει επανειλημμένως με αυτές που είχες πει κι εσύ, αλλά χαΐρι δεν είδα. Το έκανα και όταν έβαλα την ΚιτΚατ, αλλά και πάλι τζίφος. Μόλις φτάσει στο 10% μετά το ποσοστό της μπαταρίας κατεβαίνει σαν αντίστροφη μέτρηση στο μπάσκετ!

Kαλιμπράρισμα με τι? Με εφαρμογές? Το είχα κάνει επανειλημμένως με αυτές που είχες πει κι εσύ, αλλά χαΐρι δεν είδα. Το έκανα και όταν έβαλα την ΚιτΚατ, αλλά και πάλι τζίφος. Μόλις φτάσει στο 10% μετά το ποσοστό της μπαταρίας κατεβαίνει σαν αντίστροφη μέτρηση στο μπάσκετ!

Καλημερα. Σε ολους αμα φταση στο 10℅ μετα πεφτη στο τσακ. Καλο καλιμπραρισμα κατα εμε γινετε αμα φορτισης την μπαταρια στο 100℅ την βγαλης απο το τηλ.την ξαναβαζης φορτιση στο 100℅ την ξαναβγαζης καιι μετα παλι τα ιδια 2-3 φορες ωστε να ειμαστε σιγουυροι οτι φορτησε σωστα και μετα καλιμπραρισμα με εφαρμογη η σβησιμο του αρχειου της μπαταριας μεσα απο το recovery.Καλα μην περιμενης με 1600mah μπαταρια και 2 χρονων να βγαζη καμια 10αρα μερες:lol: αλλα μια μερα με 30 λεπτα τηλεφωνα,2 ωρες wifi και 2 ωρες οθονης ειναι καλα πιστευω

Εντάξει τελικά. Το έκανα με 20 €

Καλημερα. Σε ολους αμα φταση στο 10℅ μετα πεφτη στο τσακ. Καλο καλιμπραρισμα κατα εμε γινετε αμα φορτισης την μπαταρια στο 100℅ την βγαλης απο το τηλ.την ξαναβαζης φορτιση στο 100℅ την ξαναβγαζης καιι μετα παλι τα ιδια 2-3 φορες ωστε να ειμαστε σιγουυροι οτι φορτησε σωστα και μετα καλιμπραρισμα με εφαρμογη η σβησιμο του αρχειου της μπαταριας μεσα απο το recovery.Καλα μην περιμενης με 1600mah μπαταρια και 2 χρονων να βγαζη καμια 10αρα μερες:lol: αλλα μια μερα με 30 λεπτα τηλεφωνα,2 ωρες wifi και 2 ωρες οθονης ειναι καλα πιστευω

Ρε συ Κώστα... δεν διάβασες τι έγραψα? Αγόρασα καινούρια μπαταρία. Με την καινούρια τα κάνει αυτά όπως τα έκανε και με την παλιά.

Ρε συ Κώστα... δεν διάβασες τι έγραψα? Αγόρασα καινούρια μπαταρία. Με την καινούρια τα κάνει αυτά όπως τα έκανε και με την παλιά.

Οκ καταλαβα. Για ανεβασε φωτο απο την μπαταρια να δουμε σε μια πληρη φορτιση τι βγαζη

Κανω πλήρης φόρτιση, μετά κάνω επανεκκίνηση και μου δείχνει 96%

Κάνω ξανά φόρτιση πλήρης, αφαιρώ μπαταρία την ξαναβάζω και μου λέει πάλι 96%

Έσβησα στατιστικά, έκανα καλιμπράρισμα με εφαρμογή το ξανάβαλα σε φόρτιση και μόλις φορτίστηκε έκανα επανεκκίνηση και μου έδειξε 98% :wacko:

Κανω πλήρης φόρτιση, μετά κάνω επανεκκίνηση και μου δείχνει 96%

Κάνω ξανά φόρτιση πλήρης, αφαιρώ μπαταρία την ξαναβάζω και μου λέει πάλι 96%

Έσβησα στατιστικά, έκανα καλιμπράρισμα με εφαρμογή το ξανάβαλα σε φόρτιση και μόλις φορτίστηκε έκανα επανεκκίνηση και μου έδειξε 98% :wacko:

Καλημερα. Να σου πω την αληθεια και μενα μερικες φορες ετσι κανει.το θεμα ειναι να κραταη κσιι να κανεις την δουλεια σου. Σε γενικεες γραμμες ποσο σου βγαζη και με τη χρηση;

Καλημερα. Να σου πω την αληθεια και μενα μερικες φορες ετσι κανει.το θεμα ειναι να κραταη κσιι να κανεις την δουλεια σου. Σε γενικεες γραμμες ποσο σου βγαζη και με τη χρηση;

Δεν ξέρω, γιατί η κόρη μου δεν το αφήνει σε ησυχία :p Την προηγούμενη μπαταρία αυτή την χάλασε γιατί την φόρτιζε μόλις έπεφτε κάτω από το 50% (άγχος μη ξεμείνει από μπαταρία :lol:)

Το έβαζε στο ρεύμα, μετά από λίγο το έβγαζε το ξανάβαζε,,, μια τρέλα.

Τώρα προσπαθώ να την κάνω να κάνει 2-3 πλήρεις φορτίσεις - αποφορτίσεις μπας και στρώσει καλά η μπαταρία και της κρατάει.

Δεν ξέρω, γιατί η κόρη μου δεν το αφήνει σε ησυχία :p Την προηγούμενη μπαταρία αυτή την χάλασε γιατί την φόρτιζε μόλις έπεφτε κάτω από το 50% (άγχος μη ξεμείνει από μπαταρία :lol:)

Το έβαζε στο ρεύμα, μετά από λίγο το έβγαζε το ξανάβαζε,,, μια τρέλα.

Τώρα προσπαθώ να την κάνω να κάνει 2-3 πλήρεις φορτίσεις - αποφορτίσεις μπας και στρώσει καλά η μπαταρία και της κρατάει.

Κουραγιο.:)

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει γιατί μου αλλάζει το ringtone ?

Το κρατάει δύο τρεις μέρες και μετά αλλάζει μόνο του σε ένα συγκεκριμένο. Το nobelium αν θυμάμαι καλά.

Μήπως ξέρει κανείς να μου πει γιατί μου αλλάζει το ringtone ?

Το κρατάει δύο τρεις μέρες και μετά αλλάζει μόνο του σε ένα συγκεκριμένο. Το nobelium αν θυμάμαι καλά.

Έχεις βάλει καμιά εφαρμογή που και καλά "επιταχύνει" το κινητό και ελευθερώνει μνήμη? Αν ναι, αυτό φταίει...και στο κάνει όταν το "τρέχεις" εσύ... ή το έχεις ρυθμίσει να το κάνει μόνο του ανά κάποιες μέρες.

Δεν έχω , αλλά μετά την κιτ-κατ , με το που ξεκινάει το τηλέφωνο η εφαρμογή performance control μου ζητάει δικαιώματα superuser.

Την είχα και πρίν , αλλά με την aosp δεν μου ζητούσε δικαιώματα. Την απέκλεισα και θα δω πως πάει.

Ευχαριστώ

Το σίγουρο είναι πως κάποια τέτοια "performance" εφαρμογή στην κάνει την δούλειά, καθώς προσπαθεί να φέρει το τηλέφωνο στις εργοστασιακές (κατά κάποιο τρόπο) ρυθμίσεις και μία από αυτή είναι το default ringtone.

Eμένα μου το κάνει αυτό στο Lenovo s660 η εφαρμογή SECURit που έχω. Όταν τρέξω την "βελτιστοποίηση" μου αλλάζει ...όχι το ringtone, αλλά τον ήχο του ξυπνητηριού και μου βάζει έναν σπαστικό που έχει η ΡΟΜ ως προκαθορισμένο.

Σταμάτησα κι εγώ να την τρέχω και ησύχασα. :lol:

Το ίδιο κάνει και σε μένα tre.

Παραδόξως βέβαια μόνο στον βασικό ήχο κλήσης.

Στους ήχους επαφών δεν το κάνει. Μπορείς βέβαια να δοκιμάσεις να βάλεις τον ήχο που θες στο φάκελο των Ringtones που βρίσκεται στη μνήμη του τηλεφώνου και όχι στην SD. Μπορεί να δουλέψει. Εγώ δεν το έχω κάνει γιατί μου αρέσει ο ήχος που έχει βάλει :):ninja:

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Καλα το κινητο μου και γενικα τα ZTE πολυ σκυλια. Σημερα που επαιζα λιγακι με το κουμπι on-off ξαφνικα του φεξε και δουλεψε.:lol:

Και μια ερωτηση μιας και το κουμπι τωρα δουλευη ποια ειναι καλυτερη ρομ αναμεσα στην 4.4 και την 4.1.2 aosp.Ρωταω γιατι στην 4.4 δεν εχει στο μενου να το βαλεις το κινητο αθορυβο η στην δονηση και αλλες μικροελειψης αλλα λιγακι καλυτερη καμερα και αλλα μικρα κατα την γνωμη μου. Εσεις τι πιστευεται ?

Edited by kostas123464

• The title was changed to ZTE V970