Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάχει κάποιος που να γνωρίζει κάτι παραπάνω και να μπορεί να βοηθήσει?

Εμένα έκανε κάτι παρόμοιο, βέβαια μου κόλλαγε κιόλας η οθόνη μετά από λίγη χρήση.

Το έστειλα πίσω στην Κίνα.

Ακόμη περιμένω. :X

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Eμένα λεξικό εμφανίζει σε ότι έχει σχέση με τα ονόματα των επαφών μου :lol: Η πρόβλεψη δηλαδή λέξεων είναι ονόματα των επαφών. Έχω το hackers keyboard. Αλλάζει αυτό με το λεξικό?

Το ίδιο κάνει και σε μένα....

Είσαι σίγουρος; Ποτέ δεν παρατήρησα τέτοιο πρόβλημα. Με την τροποποιημένη έκδοση skype του theos0o που βασίζεται σε παλιότερο επίσημη, παίζει κανονικά στο v970 πάντως

Σταύρο, δεν έχω κατεβάσει κάποια τροποποιημένη έκδοση Skype , σε 2 V970 που το έχω δει με την ίδια ROM -την πιο προσφατη rom που προτείνεται απο το forum μας- κατέβασα την πιο πρόσφατη εκδοση του skype και το μικρόφωνο απλά δεν λειτουργεί:blink:

Εμένα έκανε κάτι παρόμοιο, βέβαια μου κόλλαγε κιόλας η οθόνη μετά από λίγη χρήση.

Το έστειλα πίσω στην Κίνα.

Ακόμη περιμένω. :X

αυτο ακριβώς θέλω να αποφύγω.

Αν πάει στην Κινα θα κάνει 2 μήνες να επιστρέψει στην καλύτερη.

το καλό με το δικό μου είναι ότι δεν κολάει η οθόνη.

Πάντως αν κάποιος έχει κάτι ας το δώσει.

Δέχομαι να κάνω οποιοδήποτε πείραμα αρκεί να το κάνω να δουλέψει.

...και μετά από ένα τρίμηνο σχετικά καλής συμβίωσης, ξαφνικά σήμερα το απόγευμα η οθόνη παρέδωσε πνεύμα. Βασικά μάλλον και ηχεία, γιατί όταν το ανοίγω δεν ακούγεται ούτε ο ήχος καλωσορίσματος. Η μόνη αντίδραση του κινητού είναι, όταν πατάω το κουμπί στο πάνω μέρος, να ανάβουν για λίγα δευτερόλεπτα τα φώτα στα πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος. Από εκεί και πέρα τίποτα...

Μάλλον πρέπει να το στείλω Κίνα, ε; Σκατά, ένας φίλος που του είχε επίσης πρόβλημα το έχει στείλει εδώ και κανα δίμηνο και ακόμα εκεί είναι...

Λοιπόν, μετά από άνοιγμα και καμιά ώρα στον ήλιο με βγαλμένη μπαταρία κλπ έστρωσε! Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το κινητάκι μαζεύει εύκολα υγρασία... για δοκιμάστε το όσοι έχετε προβλήματα, δε χάνετε κάτι...

Κατάλαβες τι θ κάνεις από δω και πέρα ε? Θα αποφεύγεις να μιλάς ιδρωμένος :lol:

(Επίσης θα πρότεινα μια δερμάτινη θήκη με καπάκι όπως της imak που είναι φοβερή αν υπάρχει τέτοιο θέμα)

Oneplus5 8/128 Android 10

Μετά από ένα 4μηνο χρήσης του κινητού μπορώ να πω πως είμαι πλήρως ευχαριστημένος! Το δίνω όμως γιατί έχω παραγγείλει 4πύρηνο και το περιμένω εντός ημερών. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει PM.

We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two.

If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD

Λέτε να μπορέσουμε να δούμε έκδοση android 4.2+ σε αυτό το κινητό?

Δεν πρόκειται, η Mediatek έδωσε μέχρι 4.1 στα MTK6577. 4.2 μόνο στα φετινά chipset

Πάντως μέχρι να αρχίσουμε να έχουμε ασυμβατότητες με νέες εφαρμογές (γενικώς μιλάω) θα περάσει πολύς καιρός φαντάζομαι. Μέχρι τότε μπορεί να έχουμε αλλάξει και κινητό δηλαδή

(αν και δεν είμαι από αυτούς που τα αλλάζουν συχνά. Τα προηγούμενό μου κινητό ήταν το Nokia 5800 xpress music κι αν δεν έπαιρνε νερά από τη βροχή να μου χαλάσει η οθόνη, δεν θα το άλλαζα ακόμα. (4,5χρόνια το είχα:X))

Oneplus5 8/128 Android 10

Δε θα υπάρξουν τέτοια προβλήματα. Το api δεν έχει ουσιαστικές διαφορές από την 4.0 μέχρι και την 4.3, όπως είχαν 2.3 με 4

Παιδες λιγο την βοηθεια σας...

Προσπαθω να κανω ενοποιηση μνημης σε ενα φιλαρακι που πηρε το συγκεκριμενο κινητο...

Ακολουθω πιστα την διαδικασια που βρηκα στο xda.Κατεβασα το αρχειο που εχει κανω flash με το sp fals τα MBR , EBR1 , RECOVERY αλλα οταν ανοιγω το κινητο δεν εχει γινει καποια ενοποιηση...

Τι κανω λαθος??

Παιδες λιγο την βοηθεια σας...

Προσπαθω να κανω ενοποιηση μνημης σε ενα φιλαρακι που πηρε το συγκεκριμενο κινητο...

Ακολουθω πιστα την διαδικασια που βρηκα στο xda.Κατεβασα το αρχειο που εχει κανω flash με το sp fals τα MBR , EBR1 , RECOVERY αλλα οταν ανοιγω το κινητο δεν εχει γινει καποια ενοποιηση...

Τι κανω λαθος??

πρέπει να ξαναπεράσεις την ρομ του μπρούνο από πάνω...

μπορείς να κάνεις τη παλιά backup παρόλα αυτά μια νέα ρομ θα βοηθουσε πολυ στο να μην έχεις κολλήματα κλπ

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Α δηλαδη φλασαρω αυτα που λεει στο xda και πριν ανοιξω το κινητο φλασαρω απο το recovery παλι την ρομ του μπρουνο ετσι?
ναι, χωρίς wipe data

Ρε παιδια λιγη βοηθεια γτ κατι δεν κανω καλα...

Εχω κατεβασει το ζιπακι απο το xda..εχω τικαρει μονο αυτα που λεει ο φιλος στο tutorial και φλασαρω. Βγανει ο κυκλος με το οκ μεσα και ολα καλα μεχρι εδω....Μετα φλασαρω την ρομ του μπρουνο την 4,1 απο το cwm και ανοιγω το κινητο αλλα δεν εχει γινει ενοποιηση της μνημης...Τι γινεται που κανω το λαθος??

Να σημειωσω οτι στο ζιπακι που κατεβασα απο το xda δεν εχει μεσα recovery img και εβαλα μια απο το recovery που ειχα κατεβασει παλαιοτερα...Παιζει καποιο ρολο αυτο??

Περιμενω γνωμες..

Ευχαριστω

Edited by geoman1987

Ναι...μλκια κανω;

Ε ναι. Τα έξω πρέπει να φλασάρεις για την αλλαγή των partitions. Τα στοκ είναι τα εργοστασιακά

Παιδεια εχετε παρατηρηση το εξης. Οταν ανεβαση αρκετη θερμοκρασια το κινητο ειτε απο ομιλια ειτε απο το 3G ανοιχτο και σερφαρισμα σβηνη? Εμενα οταν το κανει αυτο και εχω μπαταρια αρκετη π.χ 50% και μου σβηση και το ανοιξω μετα κατευθειαν εχω 4% και σβηνη μεχρι να το ξαναφορτισω. Τι γινετε?

Παιδεια εχετε παρατηρηση το εξης. Οταν ανεβαση αρκετη θερμοκρασια το κινητο ειτε απο ομιλια ειτε απο το 3G ανοιχτο και σερφαρισμα σβηνη? Εμενα οταν το κανει αυτο και εχω μπαταρια αρκετη π.χ 50% και μου σβηση και το ανοιξω μετα κατευθειαν εχω 4% και σβηνη μεχρι να το ξαναφορτισω. Τι γινετε?

Εγώ (με full 3g σήμα) το κάνω hotspot και μοιράζω Internet σε ενα xperia και το tablet μου και ταυτόχρονα κάνω browising απο το κινητο και πέρα της αβυσαλέας κατανάλωσης (βγάζει 3-4 ώρες max) δεν έχω πρόβλημα και δεν έχει σβήσει απο overheating.

Μήπως απλά η μπαταρία σου δεν έχει αρκετη φόρτιση αλλα το λειτουργικό δεν την διαβάζει σωστά; Δηλαδή να έχεις όντως 4% και όχι 50% που σου γράφει στην αρχή;

Δοκίμασε να το εχεις στην φόρτιση και σκίσε το στην χρήση να δεις αν θα σβήσει, τότε θα ξέρεις οτι δεν φταίει η φόρτιση αλλα όντως κάνει υπερθέρμανση:blink:

• The title was changed to ZTE V970