Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν το είχα παρατηρήσει καν αυτό :ninja::ninja::lol::lol:

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωχ... αυτό με την κάμερα δεν το είχα προσέξει!:worry: Μα καλά... τι βλακεία είναι αυτή να μην τραβάει 720 βίντεο? :wacko: Υπάρχει θέμα και με την φωτογραφία όσον αφορά την ποιότητα, ή μόνο στο μέγεθος του video είναι το πρόβλημα?

Στην τελευταία τελευταία JB μήπως το διόρθωσε o Βruno? Ξέρει κανείς?

Με βάζετε στη πρίζα τώρα να ξανακάνω εγκατάσταση και να βάλω την κάμερα της ΙCS μέσα αφού είπατε ότι μπαίνει μέσω aroma installer, αλλά βαριέμαι τη διαδικασία και τα backup όλων όσων έχω βάλει μέσα στο τηλέφωνο! :wacko:

By the way.... χτες παρέλαβα την δερμάτινη θήκη της imak που είχα παραγγείλει και είναι καταπληκτική. Η απόλυτη προστασία για το τηλέφωνο και μάλιστα κομψή!

http://www.aliexpress.com/item/1pcs-Free-shipping-Case-for-ZTE-U970-Grand-X-Brand-imak-earl-Ultrathin-leather-case-for/697469686.html

http://image.dhgate.com/albu_315279714_00/1.0x0.jpg

Oneplus5 8/128 Android 10

Μια ερώτηση και για το Titanium backup.

Όταν το ανοίγω μου λέει: Οι ρυθμίσεις του συστήματός σας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Για να το διορθώσετε πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, μετά στο Εφαρμογές μετά στο Ανάπτυξη και τσεκάρετε το τετραγωνίδιο εντοπισμός σφαλμάτων USB.

Μετά μου λέει: Οι ρυθμίσεις του συστήματός σας, αποτρέπουν την επαναφορά των εφαρμογών. Για να το διορθώσετε αυτό μεταβείτε στις Ρυθμίσεις μετά στο Εφαρμογές και ενεργοποιήστε το: Άγνωστες πηγές.

Όλα αυτά όμως δεν τα βρίσκω μέσα στις ρυθμίσεις που μου λέει!:wacko:

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση αν και εφόσον κάνω επανεγκατάσταση ROM με wipe-data να μην μου επαναφέρει το backup με τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους? (γιατί σκέφτομαι να κάνω το παραπάνω που είπα, για την κάμερα της ICS)

Για βοηθάτε λίγο ρε παλικάρια!

Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην αναβάθμιση από ICS σε JB.

Κάνω την αναβάθμιση κανονικά, αλλά όταν κάνω restore dackup μέσω της recovery για να ανακτήσω τα δεδομένα μου, με ξαναγυρνάει στην έκδοση ICS. Αν αντιθέτως κάνω advance recovery data, τότε το τηλεφωνώ κολλάει για ώρες στην επανεκκίνηση και δεν ξεκινάει ποτέ, οπότε αναγκάζομαι να ξανακάνω restore και ξαναγυρνάει στην ICS. Τι κάνω λάθος;

Σημείωση το back up το παίρνω με recovevery mode.

Μια ερώτηση και για το Titanium backup.

Όταν το ανοίγω μου λέει: Οι ρυθμίσεις του συστήματός σας μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα. Για να το διορθώσετε πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις, μετά στο Εφαρμογές μετά στο Ανάπτυξη και τσεκάρετε το τετραγωνίδιο εντοπισμός σφαλμάτων USB.

Μετά μου λέει: Οι ρυθμίσεις του συστήματός σας, αποτρέπουν την επαναφορά των εφαρμογών. Για να το διορθώσετε αυτό μεταβείτε στις Ρυθμίσεις μετά στο Εφαρμογές και ενεργοποιήστε το: Άγνωστες πηγές.

Όλα αυτά όμως δεν τα βρίσκω μέσα στις ρυθμίσεις που μου λέει!:wacko:

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση αν και εφόσον κάνω επανεγκατάσταση ROM με wipe-data να μην μου επαναφέρει το backup με τις εφαρμογές και τα δεδομένα τους? (γιατί σκέφτομαι να κάνω το παραπάνω που είπα, για την κάμερα της ICS)

Για βοηθάτε λίγο ρε παλικάρια!

Eντάξει... το βρήκα αυτό. Ήταν τελικά στο "Ρυθμίσεις" > "Επιλογές για προγραμματιστές" κάτω κάτω. Έσιαξε τώρα το Titanium.... :)

Ρε παιδιά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα στην αναβάθμιση από ICS σε JB.

Κάνω την αναβάθμιση κανονικά, αλλά όταν κάνω restore dackup μέσω της recovery για να ανακτήσω τα δεδομένα μου, με ξαναγυρνάει στην έκδοση ICS. Αν αντιθέτως κάνω advance recovery data, τότε το τηλεφωνώ κολλάει για ώρες στην επανεκκίνηση και δεν ξεκινάει ποτέ, οπότε αναγκάζομαι να ξανακάνω restore και ξαναγυρνάει στην ICS. Τι κάνω λάθος;

Σημείωση το back up το παίρνω με recovevery mode.

Μήπως φταίει που όταν πήρες backup είχες πάρει μαζί με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις του συστήματος και σε ξαναγυρνάει στην ICS? Μπορείς να κάνεις ένα backup μόνο των εφαρμογών και των δεδομένων τους χωρίς τις ρυθμίσεις συστήματος και να δοκιμάσεις να τις επαναφέρεις έτσι μετά αφού έχεις βάλει την JB?

Μήπως φταίει που όταν πήρες backup είχες πάρει μαζί με τις εφαρμογές και τις ρυθμίσεις του συστήματος και σε ξαναγυρνάει στην ICS? Μπορείς να κάνεις ένα backup μόνο των εφαρμογών και των δεδομένων τους χωρίς τις ρυθμίσεις συστήματος και να δοκιμάσεις να τις επαναφέρεις έτσι μετά αφού έχεις βάλει την JB?

Πως μπορω να κανω προσαροσμενο backup;

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω αν το ZTE του νήματος παραμένει VFM ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα χρήματα του όπου να προσφέρει περισσότερα. Είμαι σχεδόν έτοιμος να το παραγγείλω. Διάβασα πολλές χρήσιμες πληροφορίες στα πρώτα 400 πόστ αλλά το νήμα τραβάει πολύ και δεν είχα την υπομονή να το διαβάσω όλο. Από που να προτιμήσω να το παραγγείλω? Είδα ότι η χαμηλότερη τιμή είναι στο http://www.minideal.net/, να το πάρω από εκεί ή λόγο αξιοπιστίας να προτιμήσω το http://www.merimobiles.com? Επίσης ποιον τρόπο αποστολής να προτιμήσω. Κάτι τελευταίο, σκέφτομαι να το πάρω με prepaid (επειδή δεν έχω paypal), υπάρχει πρόβλημα ή να κάνω paypal ώστε να έχω και την σιγουριά του dispute?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πάνος.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω αν το ZTE του νήματος παραμένει VFM ή υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα χρήματα του όπου να προσφέρει περισσότερα. Είμαι σχεδόν έτοιμος να το παραγγείλω. Διάβασα πολλές χρήσιμες πληροφορίες στα πρώτα 400 πόστ αλλά το νήμα τραβάει πολύ και δεν είχα την υπομονή να το διαβάσω όλο. Από που να προτιμήσω να το παραγγείλω? Είδα ότι η χαμηλότερη τιμή είναι στο http://www.minideal.net/, να το πάρω από εκεί ή λόγο αξιοπιστίας να προτιμήσω το http://www.merimobiles.com? Επίσης ποιον τρόπο αποστολής να προτιμήσω. Κάτι τελευταίο, σκέφτομαι να το πάρω με prepaid (επειδή δεν έχω paypal), υπάρχει πρόβλημα ή να κάνω paypal ώστε να έχω και την σιγουριά του dispute?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων Πάνος.

http://www.aliexpress.com/item/Dolphin-7-A70-Tablet-PC-w-Built-in-WiFi-unlocked-3G-GPS-TV-Bluetooth/552965056.html απο δω πάρτο

Ωχ... αυτό με την κάμερα δεν το είχα προσέξει!:worry: Μα καλά... τι βλακεία είναι αυτή να μην τραβάει 720 βίντεο? :wacko: Υπάρχει θέμα και με την φωτογραφία όσον αφορά την ποιότητα, ή μόνο στο μέγεθος του video είναι το πρόβλημα?

Στην τελευταία τελευταία JB μήπως το διόρθωσε o Βruno? Ξέρει κανείς?

Με βάζετε στη πρίζα τώρα να ξανακάνω εγκατάσταση και να βάλω την κάμερα της ΙCS μέσα αφού είπατε ότι μπαίνει μέσω aroma installer, αλλά βαριέμαι τη διαδικασία και τα backup όλων όσων έχω βάλει μέσα στο τηλέφωνο! :wacko:

Δεν ξαναβάζεις εφαρμογες κλπ. Κάνεις custom install τη rom, ξετικάρεις το wipe data, επιλέγεις την κάμερας της ics, και δεν χάνεις τα δεδομένα και τις εφαρμογές σου, απλά προστίθεται η εφαρμογή Edited by gerstavros2

http://www.aliexpress.com/item/Dolphin-7-A70-Tablet-PC-w-Built-in-WiFi-unlocked-3G-GPS-TV-Bluetooth/552965056.html απο δω πάρτο

Δεν ξαναβάζεις εφαρμογες κλπ. Κάνεις custom install τη rom, ξετικάρεις το wipe data, επιλέγεις την κάμερας της ics, και δεν χάνεις τα δεδομένα και τις εφαρμογές σου, απλά προστίθεται η εφαρμογή

Που είναι η εφαρμογή της κάμερας? Το λέει έτσι... ως κάμερα ICS?

Που είναι η εφαρμογή της κάμερας? Το λέει έτσι... ως κάμερα ICS?

όχι, το χει σαν stock Gallery, αντί Google gallery νομιζω

Kαλάαα.... δεν σε πρόλαβα. (μάλλον δεν με πρόλαβες)

Είχα κάνει ήδη wipe data και επ' ευκαιρίας έριξα μέσα την V1.2 του Bruno. Bέβαια καλό μου έκανε αυτό γιατί έμαθα να κάνω και restore τα αντίγραφα ασφαλείας από το Titanium :D που δεν το είχα ξανακάνει.

Οι εφαρμογές μου και οι ρυθμίσεις μου επέστρεψαν σωστά. (έχω κάτι κρασαρίσματα των google apps αλλά δεν ξέρω γιατί :( )

Επίσης μου κρασάρισε και μια φορά η εφαρμογή ρυθμίσεις. Να φταίει το restore των δεδομένων, ή η καινούρια ROM?

Την κάμερα της ICS δεν το ήξερα πως το έγραφε γιατί ήδη το είχα κάνει και δεν είδα κάτι σχετικό, όμως μου κοψε όταν έκανα τις επιλογές να πατήσω στην stock camera/galery κι όχι στην google/gallery όπως μου είπες εξάλλου κι εσύ (κατόπιν εορτής για μένα βέβαια, αλλά όλα καλά!

ΟΜΩΣ.... έχω την εντύπωση πως όλα αυτά με την κάμερα έγινα τσάμπα. Και λέω τσάμπα, διότι και με την ICS κάμερα η κάμερα τράβηξε βίντεο 640Χ480. Μετά μπήκα στις ρυθμίσεις και ψάχτηκα λίγο και είδα πως δεν πρέπει να το έχεις στην ρύθμιση Υψηλή ποιότητα, αλλά στο ...Λεπτή! Κάτι φυσικά που υπήρχε και στην JB έκδοση κάμερας μόνο που δεν το είχα βάλει γιατί δεν κατάλαβα τι ήταν και το είχα αφήσει στο Υψηλή. Οπότε όσοι έχετε την κάμερα της JB ας το επιβεβαιώσετε. Βάλτε την ρύθμιση στο Λεπτή και τραβήξτε video. Μετά πείτε μας σε τι διαστάσεις τράβηξε. (άσε που φαίνεται και από τον εναπομείναντα χρόνο που έχεις για βιντεοσκόπιση. Στο Υψηλή είχα 3 και κάτι ώρες, ενώ στη Λεπτή, μόλις 1μιση ώρα (μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου.... άρα 720p)

Δείτε σας παρακαλώ κάποιος και πείτε για να δω αν έχω δίκιο ή όχι.

Nai δίκιο έχεις, το fine (λεπτή, λάθος μετάφραση αλλά anyway) είναι η HD 720p

Δυστυχώς έχω κρασαρίσματα στις ρυθμίσεις με τη νέα ROM. Μόλις πάω πχ να μπω στο ΜΤΚ engineer menu κρασάρει. Μου κρασάρουν επίσης εφαρμογές της google (δεν ξέρω ποιες... κάτι ακαταλαβίστικα μου βγάζει)

Επιστρέφω στην 1.1 να δω τι θα γίνει.

ΕΔΙΤ

Τίποτα. Για μια βλακεία το τηλέφωνο τώρα δεν δουλεύει σωστά! Τι το ήθελα και το πείραζα! Πάμε τώρα πάλι από την αρχή. Καθαρή εγκατάσταση της 1.1 και όχι backup εφαρμογώνε κτλ. Όλα ξανά μέσα με το χέρι για να ξαναγίνει όπως ήταν το τηλέφωνο που πετούσε χωρίς κανένα πρόβλημα!

Edited by ALXGS

Δυστυχώς έχω κρασαρίσματα στις ρυθμίσεις με τη νέα ROM. Μόλις πάω πχ να μπω στο ΜΤΚ engineer menu κρασάρει. Μου κρασάρουν επίσης εφαρμογές της google (δεν ξέρω ποιες... κάτι ακαταλαβίστικα μου βγάζει)

Επιστρέφω στην 1.1 να δω τι θα γίνει.

ΕΔΙΤ

Τίποτα. Για μια βλακεία το τηλέφωνο τώρα δεν δουλεύει σωστά! Τι το ήθελα και το πείραζα! Πάμε τώρα πάλι από την αρχή. Καθαρή εγκατάσταση της 1.1 και όχι backup εφαρμογώνε κτλ. Όλα ξανά μέσα με το χέρι για να ξαναγίνει όπως ήταν το τηλέφωνο που πετούσε χωρίς κανένα πρόβλημα!

Ξαναπέρνα την τελευταία ρομ με wipe. Μετά όμως μην επαναφέρεις όλα τα δεδομένα, ειδικα δεδομένα εφαρμογών συστήματος, απ το titanium, παρά μονο τα απολύτως απαραίτητα (πχ sms και wifi access points), και των εφαρμογών σου

Ποια είναι η επιλογή για τα δεδομένα wifi sms κτλ? (το αρχείο κλήσεων?...μπορώ κι αυτό?)

ΕΔΙΤ

Άκυρο...το βρήκα.

Καλησπέρα! Ξαναποσταρω το μήνυμα μου με την ελπίδα να μου απαντήσει κάποιος :

Παιδιά, πως διαγράφεται η χρήση δεδομένων; Μου έχει εμφανιστεί στο notification bar οτι ξεπέρασα τα δεδομένα κ δεν φεύγει . Φαντάζομαι πως θα φύγει μόνο αν μηδενησω τα δεδομένα.

Επίσης έχω πρόβλημα με τις κλήσεις. Δεν καταγράφονται. Ούτε αναπάντητες, ούτε εισερχόμενες, ούτε εξερχόμενες. Κατέβασα έναν dialer από το μάρκετ μπας κ αλλάξει κάτι, αλλά τίποτα. Υπάρχει λύση;

Και κάτι ακόμη. Το κινητό υποστηρίζει κάρτα μνήμης 16gb microSDHC? Παρήγγειλα αυτήν από το eshop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.340310

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55
WIND :D

Και κάτι ακόμη. Το κινητό υποστηρίζει κάρτα μνήμης 16gb microSDHC? Παρήγγειλα αυτήν από το eshop http://www.e-shop.gr/product?id=PER.340310

μέχρι 32GB σίγουρα

Καλησπέρα! Ξαναποσταρω το μήνυμα μου με την ελπίδα να μου απαντήσει κάποιος :

Παιδιά, πως διαγράφεται η χρήση δεδομένων; Μου έχει εμφανιστεί στο notification bar οτι ξεπέρασα τα δεδομένα κ δεν φεύγει . Φαντάζομαι πως θα φύγει μόνο αν μηδενησω τα δεδομένα.

Επίσης έχω πρόβλημα με τις κλήσεις. Δεν καταγράφονται. Ούτε αναπάντητες, ούτε εισερχόμενες, ούτε εξερχόμενες. Κατέβασα έναν dialer από το μάρκετ μπας κ αλλάξει κάτι, αλλά τίποτα. Υπάρχει λύση;

απλά βγάλε το όριο προειδοποίησης στη χρήση δεδομένων

Για το άλλο δεν έχω ιδέα

Το έκανα κ τώρα μου βγάζει ότι τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα κ να πατήσω για ενεργοποίηση. Δεν φεύγει ούτε αυτό από το notification bar.

Το έκανα κ τώρα μου βγάζει ότι τα δεδομένα είναι απενεργοποιημένα κ να πατήσω για ενεργοποίηση. Δεν φεύγει ούτε αυτό από το notification bar.

Μα τι έκανες; Σέρνεις τη γραμμή στο διάγραμμα προς τα πάνω για να αυξήσεις το όριο προειδοποίησης. ή πατάς επιλογές και ξετικάρεις το όριο δεδομένων ή κατι άλλο τέτοιο, δε θυμάμαι πως τα λέει κι ολας

edit

Το κατάφερα. Εμεινε μόνο να βρω λύση για το ιστορικό των κλήσεων που είναι πιο σημαντικό πρόβλημα.

Αν ξέρει κανείς, ας μου δώσει τα φώτα του.

Edited by myrsine22

Λογικά το αρχείο κλήσεων και μηνυμάτων αποθηκεύεται από την εφαρμογή Aποθ.τηλ/μηνυμ. που βρίσκεται στο ρυθμίσεις > εφαρμογές > Όλες.

Ίσως να πας εκεί και να κάνεις μια αναγκαστική διακοπή και επανεκκίνηση μήπως στρώσει. (χωρίς να είμαι σίγουρος ότι φτιάξει, ή δεν θα σου κάνει άλλα κουλά το τηλέφωνο)

Βέβαια παίζει να μην έχει κάτσει κάτι καλά με την ROM και να θέλει να την ξαναρίξεις από πάνω χωρίς να κάνεις wipe/data και χάσεις τις εφαρμογές σου και τις ρυθμίσεις σου. Μόνο την Rom ξαναφόρτωσε.

Edit :

Ήθελε τελικά κ μια επανεκκίνηση. Το πρόβλημα λύθηκε :-D . Σ ευχαριστώ!!

Edited by myrsine22

Νέα rom από τον superdragonpt, http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391004

Πρώτη έκδοση, σε beta μορφή ,χωρίς Ελληνικά .

Edited by vis
αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

• The title was changed to ZTE V970