Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρώτο που λες, θα δουλέψει με το προεγκατεστημένο SMS πρόγραμμα? Τις μεταφορές τις κάνω μέσω PC φαντάζομαι ε?

Από SIM έχω ναι μεν δύο, αλλά την μία χρησιμοποιώ για τηλ και μην. Η άλλη είναι από το στικάκι μου mobile internet και την έχω απενεργοποιημένη όταν δεν είμαι στο ίντερνετ (σχεδόν όλη μέρα δηλαδή είναι απενεργοποιημένη)

Στην ουσία σαν να έχω μία SIM μέσα είναι.

Oneplus5 8/128 Android 10

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το πρώτο που λες, θα δουλέψει με το προεγκατεστημένο SMS πρόγραμμα? Τις μεταφορές τις κάνω μέσω PC φαντάζομαι ε?

Από SIM έχω ναι μεν δύο, αλλά την μία χρησιμοποιώ για τηλ και μην. Η άλλη είναι από το στικάκι μου mobile internet και την έχω απενεργοποιημένη όταν δεν είμαι στο ίντερνετ (σχεδόν όλη μέρα δηλαδή είναι απενεργοποιημένη)

Στην ουσία σαν να έχω μία SIM μέσα είναι.

βάλε το handcent sms

To έβαλα το handsent αλλά τα ελληνικά της εφαρμογής δεν παίζουν. Έτσι είναι? Τα μενού κτλ είναι στα αγγλικά παρόλο που επέλεξα ελληνικά.
Oneplus5 8/128 Android 10

To έβαλα το handsent αλλά τα ελληνικά της εφαρμογής δεν παίζουν. Έτσι είναι? Τα μενού κτλ είναι στα αγγλικά παρόλο που επέλεξα ελληνικά.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.lang.nextsms.el

Μάγκες προέκυψε πρόβλημα.

Έκανα την παραγγελία αλλά δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Μου βγάζει το εξής μήνυμα :

Sorry, your payment was not successful! No money has been deducted.

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Ναι, χτες το πρωί πέρασα μια κατοσταρού μέσα.

Το κινητό μαζί με τα μεταφορικά βγαίνει στα 95€.. :O

Sagem RC922 - Nokia 3330 - Siemens S25 - Nokia 6610 - Siemens SX1 - BenQ Siemens EF81 - Siemens SXG75 - Samsung Omnia I - ZTE V970 - Sony Xperia X10 - Vodafone 527 - Meizu M2 - Samsung Pocket Neo - Xiaomi Redmi Note 4 Global - Xiaomi MI Note 10 lite

Δεν βλεπω καμια ουσιαστική αλλαγή που να δικαιολογεί να περάσω την νέα 1.2 rom.. Μακάρι να περνούσε το notification panel με τα widgets της 4.1.2 (ή είναι της 4.2; ) στην ROM!!

Παιδιά κι εγώ έχω θέμα με τα μηνύματα. Αν είναι πολύ μεγάλο γίνεται mms. Τι να κάνω;

Στο μάρκετ βρίσκω μόνο τα plugin του handcent κ όχι την κυρία εφαρμογή. Μπορεί να μου βάλει κάποιος λινκ;

Edited by myrsine22
WIND :D

Μάγκες προέκυψε πρόβλημα.

Έκανα την παραγγελία αλλά δεν μπορεί να υλοποιηθεί.

Μου βγάζει το εξής μήνυμα :

Sorry, your payment was not successful! No money has been deducted.

τι κάρτα χρησιμοποίησες

Prepaid της Πειραιως. Είναι Visa.

Prepaid της Πειραιως. Είναι Visa.

Ζήτα από τη τράπεζα να σου ενεργοποιήσει τη δυνατότητα online αγορών

Έχω κάνει πάρα πολλές online αγορες απο Ελλάδα όμως.

είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ από εξωτερικό

Έχω κάνει πάρα πολλές online αγορες απο Ελλάδα όμως.

είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ από εξωτερικό

ναι,επικοινώνησε με τη τράπεζά σου

σευχαριστω παρα πολυ gerstavros.

θα παω αυριο το πρωι να δω τι παιζει κιελπιζω να τα καταφερω

Λοιπόν έβαλα την v1.2MOD.

Πράγματι το ημερολόγιο Google δουλεύει τώρα (προσοχή: στον Aroma installer πρέπει να επιλέξετε το Google calendar και όχι το stock).

Αρχικά δεν μπορούσα και πάλι να σετάρω 2 λογαριασμούς exchange e-mail.

Με το Unistall Master απεγκατέστησα (όχι οριστικά, τις έριξα στον Recycle Bin) τις εφαρμογές συστήματος "Μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου4.1" , "Υπηρεσίες Exchange 5.0" και "Ρολόι 2.0.3".

Μετά από λίγο έκανα restore τις 2 πρώτες (η τρίτη δεν χρειαζόταν γιατί έβαλα το νέο Google Clock από τον Aroma Installer).

Στη συνέχεια σετάρισα και τους 2 λογαριασμούς που τόσο καιρό δεν μπορούσα :):):)

Πιθανή εξήγηση: είχα ξετικάρει την επιλογή "wipe data" όπως συμβουλεύει ο Bruno, ίσως είχε κρατήσει ρυθμίσεις που δημιουργούν conflict με τις τροποποιημένες - νέες εκδόσεις???

Από περιέργεια ρωτάω αν υποψιάζεται κάποιος τι συμβαίνει...

Με το θέμα του ήχου έχει υπάρξει καμία βελτίωση στην v1.2MOD?

Με το θέμα του ήχου έχει υπάρξει καμία βελτίωση στην v1.2MOD?

όχι, θα φτιάξεις μονος σου τα level απ το engineer μενου οπως ειχα περιγραψει πιο πάνω

Παιδια να κανω μια ερωτηση σε σας που το εχετε επειδη το τηλεφωνο δε το εχω δει απο κοντα, απο πισω το λογοτυπο της zte το εχει σκετο η με κατι κινεζικα που βλεπω σε κατι φωτος στο google; Edited by dertelous

Μην σε απασχολεί , εδώ άλλοι τα κάνουν tatoo

http://www.adslgr.com/forum/images/smilies/rofl.gif

Μήπως θα μπορούσε να μας πει κάποιος αν υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά ή βελτίωση που να αξίζει τον κόπο της αναβάθμισης, ανάμεσα στις εκδόσεις του Bruno Android 4.0 (ICS)V3.1MOD που ήδη έχω και την έκδοση 4.1 (JB)V1.2MOD που σκέφτομαι να εγκαταστήσω; Ή μήπως η έκδοση 4,1 δεν είναι σταθερή;

Επίσης πώς μπορεί να γίνει αναβάθμιση, χωρίς να χαθούν τα δεδομένα ή οι εφαρμογές;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να θέσω αλλιώς την ερώτησή σου , υπάρχει βασικός λόγος να παραμείνει κάποιος στην ics ?

Για το δεύτερο σκέλος , κράτησε backup τα apps σου, και θα σου συνιστούσα πλήρη διαγραφή και καθαρή εγκατάσταση τα πάντα από την αρχή(όχι restore , ή επιλεκτικό restore εκεί που είσαι σίγουρος τι κάνεις).Μπορεί να φαίνεται χρονοβόρο , στην πράξη όμως (τουλάχιστον σε εμένα) έχει αποδειχτεί η πιο γρήγορη trouble free διαδικασία.

αυτό που ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ χρόνο ομιλίας με ξεπερνά @mavri_gazela

Τελικα οι κατοχοι του 970 εισαστε ικανοποιημενοι απο τη λειτουργικοτητα της συσκευης; Αξιζει σημερα η αγορα του ή εχουν αλλαξει τα δεδομενα; Σκεφτομαι να ...προχωρησω, αλλα σε ποιο σάητ ειναι φθηνοτερο απο τα 107€ του GeekBuying?

• The title was changed to ZTE V970