Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά ή έκδοση 4.0 που μου είπαν πως θα έχει ελληνικά, παίζει να έχει κάποιο ελάττωμα;

και η 4.0.4 και η 4.1 είναι μια χαρά. Αλλά πιο σταθερή ειδικά για χρήση με 2 κάρτες είναι η 4.0.4.

Σταύρο στο πάγωμα να μην ξεκινάνε στην εκκινηση λες να βάλω και system apps όπως το μυνήματα μιας και δεν το χρησιμοποιώ ή όχι;

Καταρχάς διαβάζουμε τις τελευταίες σελίδες, όχι τις πρώτες:p βάλε τη ρομ του bruno. Αυτή του etotalk δεν είναι της προκοπής. Όσο για τα running apps ειναι φυσιολογικό του android, αλλά κάποια που δε χρειάζεσαι (όπως τα maps) μπορείς να τα ρυθμίσεις με το systemcleanup να μην έχουν autoruns. Αλλά πρώτα παίρνα τη ρομ του bruno, βλέποντας λίγες σελίδες πίσω

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Διάβασα για την ρομ που λες, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω να κανω κάτι τετοιο, είμαι παντελώς άσχετος και επειδη πήγα και σε κάποιες σελίδες στην μέση (50, 51 κτλ) είχα την εντύπωση ότι διάβαζα αρειανά... :O:O

Ένας φίλος μου έκανε stop στο Maps απο τα running apps στις 4 που βρεθήκαμε και στις 7 που είπα να ρίξω μία ματιά, είχε ενεργοποιηθεί πάλι... :X Μπορώ να βρώ κάτι στην συσκευή μου όπως είναι τώρα, που να είναι αντίστοιχο με το "το systemcleanup να μην έχουν autoruns" που αναφέρεις, φαντάζομαι ότι μιλάς για την ρομ του bruno, έτσι;

Επίσης διάβασα εδώ στις μεσαίες σελίδες που έψαξα ότι σε κάποιον φόρτιζε καλύτερα απο την πρίζα κατευθείαν και όχι απο πολύμπριζο. Παίζει; Επίσης ένας φίλος μου είπε ότι όταν το φορτίζω καλό θα ήταν να το βάζω σε airplane mode, οτι και καλά φορτίζει καλύτερα! :confused:

Και το τελευταίο και ίσως κουλό, αλλά πρέπει να το αναφερω, όσο άσχετο και άν ακούγεται. Όταν το έιχα φορτίσει με ένα φορτιστή samsung που είχα για το Star Duos και ήταν καλώδιο συνδεδεμένο απευθείας σε φορτιστή (χωρίς να είναι καλώδιο usb που μπαίνει σε φορτιστή που δέχεται USB, ελπίζω να το εκφράζω σωστά) έχω την εντύπωση ότι φόρτισε πολύ καλύτερα. :blink: Κουφό;

Γεια σας,

Έχω και εγώ το ZTE v970 με την V1.1R2MOD ROM και έχω πρόβλημα με το Skype, δεν κάνει signing in, δίνω τους κωδικούς και μένει στην αναμονή...

Δοκίμασα να σβήσω τα data, το έκανα ξανά εγκατάσταση άλλα τα ίδια.

Έχει κάποιος άλλος τέτοιο πρόβλημα? Σε εσάς λειτουργεί το Skype?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

το skype ειναι γτπ... δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση το κινητο και να ξανατρεξεις το skype. η εφαρμογη ειναι για πολλες κλωτσιες!

το skype ειναι γτπ... δοκιμασε να κανεις επανεκκινηση το κινητο και να ξανατρεξεις το skype. η εφαρμογη ειναι για πολλες κλωτσιες!

ακριβώς, το κάνει γενικά σ όλες τις συσκευές αυτό τελευταία

Μια ωραία εφαρμογή για να δείτε πόση μπαταρία καταναλώνει το κινητό σας είναι αυτή.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.WazaBe.android.BatteryDrain&hl=el

Γ@μ@το σημερα ανακαλυψα οτι το ηχειο του ακουστικου πρεπει μαλλον να εχει χαλαση... Ο ηχος ειναι τελειος ρομποτοειδες, στην αρχη δεν ηταν και μετα τις πρωτες μερες χρησιμοποιουσα παντα blutooth,οποτε δεν ξερω ποτε παρουσιάστηκε ........:(

Μίλησα με το chat(merimobiles) και επειδη εχει περασει ο μηνας απο την παραλαβη,το μονο που προσφερουν ειναι δωρεαν επισκευή...... Θα το τσεκαρω και παλι, γιατι δειχνει καποιες φορες να ειναι καλυτερος ο ηχος.......

Καποια εμπειρια για το ποσο διαρκεί η ολη διαδικασια και αν αναλαμβανουν τα εξοδα αποστολης;;;;;..............

Γ@μ@το σημερα ανακαλυψα οτι το ηχειο του ακουστικου πρεπει μαλλον να εχει χαλαση... Ο ηχος ειναι τελειος ρομποτοειδες, στην αρχη δεν ηταν και μετα τις πρωτες μερες χρησιμοποιουσα παντα blutooth,οποτε δεν ξερω ποτε παρουσιάστηκε ........:(

Μίλησα με το chat(merimobiles) και επειδη εχει περασει ο μηνας απο την παραλαβη,το μονο που προσφερουν ειναι δωρεαν επισκευή...... Θα το τσεκαρω και παλι, γιατι δειχνει καποιες φορες να ειναι καλυτερος ο ηχος.......

Καποια εμπειρια για το ποσο διαρκεί η ολη διαδικασια και αν αναλαμβανουν τα εξοδα αποστολης;;;;;..............

Δεν αναλαμβάνουν τα έξοδα. Και το κακό ειναι οτι δε θα βρεις πουθενά ανταλλακτικο

Για επισκευή μην το συζητάς καθόλου. Θα τους ζητήσεις αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων!

Δυστυχώς το κόστος αποστολής προς αυτούς, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, βαραίνει εσένα.

Ποιο πολύ με χαλάει που θα μείνω χωρίς τηλ για ένα μήνα τουλάχιστον.... Οπότε συμπληρώνω την φόρμα επιστροφής που έχουν και ζητάω αλλαγή με καινούργιο;;; αν δεν δεχτούν θα μπορούσα βέβαια να κάνω άρνηση συναλλαγής στην τράπεζα; γενικά ποια είναι η αντιμετώπιση από merimobiles? Αν το στείλω πίσω (γιατί τώρα που κάνω κάποια τηλέφωνα αν ο συνομιλητής δεν μιλάει δυνατά δεν είναι τελείως χάλια ο ήχος... Τις ψιλές συχνότητες γαμαει.. Ειδικά αν είναι γυναίκα...) και δεν φτιάχνει, θα στείλουν καινούργιο;;;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Edited by naxiand

Και μιλάμε για 3 μέρες είμαι εκτός τον 30 ημερών.... Ποιο πολύ με χαλάει που θα μείνω χωρίς τηλ για ένα μήνα τουλάχιστον.... Οπότε συμπληρώνω την φόρμα επιστροφής που έχουν και ζητάω αλλαγή με καινούργιο;;; αν δεν δεχτούν θα μπορούσα βέβαια να κάνω άρνηση συναλλαγής στην τράπεζα; γενικά ποια είναι η αντιμετώπιση από merimobiles? Αν το στείλω πίσω (γιατί τώρα που κάνω κάποια τηλέφωνα αν ο συνομιλητής δεν μιλάει δυνατά δεν είναι τελείως χάλια ο ήχος... Τις ψιλές συχνότητες γαμαει.. Ειδικά αν είναι γυναίκα...) και δεν φτιάχνει, θα στείλουν καινούργιο;;;

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Στους όρους εγγύησης αναφέρεται ξεκάθαρα ότι μετά τον ένα μήνα, η εγγύηση αφορά επισκευή. Επομένως ή επισκευή, ή μένεις με αυτό. Καλύτερα μείνε μ αυτό, ή βρες ακουστικό ίδιων διαστάσεων (κάπου έχω σημειωμένες τις διαστάσεις αν θες να σ πω) να το αλλάξεις (ή κάποιος που πιάνουν τα χέρια του)

Στους όρους εγγύησης αναφέρεται ξεκάθαρα ότι μετά τον ένα μήνα, η εγγύηση αφορά επισκευή. Επομένως ή επισκευή, ή μένεις με αυτό. Καλύτερα μείνε μ αυτό, ή βρες ακουστικό ίδιων διαστάσεων (κάπου έχω σημειωμένες τις διαστάσεις αν θες να σ πω) να το αλλάξεις (ή κάποιος που πιάνουν τα χέρια του)

Τα χερια μου πιανουν (και οι εργατες που συναρμολουγουν καποιο σεμηναριο μαλλον καμια βδομαδα εκαναν πριν τους χωσουν στο εργοστασιο) και εγω σκεφτομαι να μην το στειλω απο την στιγμη που 99% χρησιμοποιω blutooth και εκει ο ηχος ειναι τελειος.....

Η ερωτηση θα ηταν (αφου βλεπω οτι εχεις εμπειρια με τους κινεζους) αν το στειλω και δεν φτιαχνεται, θα μου στειλουν αλλο, θα πιστωσουν τα χρηματα, θα μου προτεινουν να αγορασω κατι αλλο; ή θα κανουν τους κινεζους και θα χασω τα χρηματα μου;;;;

Τα χερια μου πιανουν (και οι εργατες που συναρμολουγουν καποιο σεμηναριο μαλλον καμια βδομαδα εκαναν πριν τους χωσουν στο εργοστασιο) και εγω σκεφτομαι να μην το στειλω απο την στιγμη που 99% χρησιμοποιω blutooth και εκει ο ηχος ειναι τελειος.....

Η ερωτηση θα ηταν (αφου βλεπω οτι εχεις εμπειρια με τους κινεζους) αν το στειλω και δεν φτιαχνεται, θα μου στειλουν αλλο, θα πιστωσουν τα χρηματα, θα μου προτεινουν να αγορασω κατι αλλο; ή θα κανουν τους κινεζους και θα χασω τα χρηματα μου;;;;

Δεν έχω ιδέα. Μια φορά μου τυχε, σε άλλα καταστήματα, και μου καναν αντικατάσταση, παρόλο που στην εγγύηση ανέφεραν επισκευή. Γενικά ξέρω ότι σου στέλνουν νέο, και το άλλο το αφήνουν για ανακατασκευή στο εργοστάσιο, που τα ξαναπουλάει καινούρια.

Θα το κρατήσω καμιά βδομάδα και βλέπω... Έχω βολευτεί με 2 κάρτες και δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μείνω χωρίς smart phone για κάνα μήνα τουλάχιστον... Δεν είναι και η αξία του τόσο μεγάλη... Αν δεν χειροτερεψει η κατάσταση πολύ πιθανόν να το κρατήσω... Αν βγάλει χρόνο θα έχει κάνει και απόσβεση....

Sent from my zte V970

εμενα παλι γιατι μετα απο καθε επανεκκινηση το ποσοστο της μπαταριας ειναι διαφορετικο;πχ απο 37% παει στο 24%

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Διάβασα για την ρομ που λες, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρω να κανω κάτι τετοιο, είμαι παντελώς άσχετος και επειδη πήγα και σε κάποιες σελίδες στην μέση (50, 51 κτλ) είχα την εντύπωση ότι διάβαζα αρειανά... :O:O

Ένας φίλος μου έκανε stop στο Maps απο τα running apps στις 4 που βρεθήκαμε και στις 7 που είπα να ρίξω μία ματιά, είχε ενεργοποιηθεί πάλι... :X Μπορώ να βρώ κάτι στην συσκευή μου όπως είναι τώρα, που να είναι αντίστοιχο με το "το systemcleanup να μην έχουν autoruns" που αναφέρεις, φαντάζομαι ότι μιλάς για την ρομ του bruno, έτσι;

Επίσης διάβασα εδώ στις μεσαίες σελίδες που έψαξα ότι σε κάποιον φόρτιζε καλύτερα απο την πρίζα κατευθείαν και όχι απο πολύμπριζο. Παίζει; Επίσης ένας φίλος μου είπε ότι όταν το φορτίζω καλό θα ήταν να το βάζω σε airplane mode, οτι και καλά φορτίζει καλύτερα! :confused:

Και το τελευταίο και ίσως κουλό, αλλά πρέπει να το αναφερω, όσο άσχετο και άν ακούγεται. Όταν το έιχα φορτίσει με ένα φορτιστή samsung που είχα για το Star Duos και ήταν καλώδιο συνδεδεμένο απευθείας σε φορτιστή (χωρίς να είναι καλώδιο usb που μπαίνει σε φορτιστή που δέχεται USB, ελπίζω να το εκφράζω σωστά) έχω την εντύπωση ότι φόρτισε πολύ καλύτερα. :blink: Κουφό;

Θα ήθελα να μου δώσεις 5 νούμερα απο το 1 μεχρι το 45 και άλλο ένα απο το 1 μεχρι το 20 σε παρακαλώ, μονο και μόνο επειδή το πήρες με DHL και δεν έμπλεξες με τελωνεία!!!

Το οτι ήσουν τόσο τυχερός δεν συνάδει με την περαιτέρω εμπειρία σου με το κινητό και δεν σε φοβάμαι :D

Θεωρώ οτι αλλάζοντας την ρομ το πρόβλημά σου θα λυθεί.

Δεν είναι τίποτα να το προσπαθήσεις και εγώ δεν είχα καμία εμπειρία και σιγα σιγα τα κατάφερα την 1η φορά, ειδικά η διαδικασία για το δικό μας την θεωρώ πολύ ποιο απλή απο άλλα κινητά και επίσης δεν εχει ρίσκα μια και δεν κλειδωνει το κινητό αν κάνεις λάθος.

Η αλήθεια είναι οτι με τα data ενεργοποιημένα καταναλώνει αρκετή μπαταρία οπότε ανοιγε τα μονο οταν τα χρειάζεσαι.

Με τα apps δεν χρειάζεται να ασχολείσαι ειδικά στην ICS (V3.1MOD 27-12-2012) ρομ του bruno που έχω εγώ δεν με απασχόλησε ποτέ.

Ολα τ'άλλα για το φόρτισμα τα θεωρώ αστειότητες, χωρίς να θέλω να προσβάλω τους φίλους σου, εκτός και αν η άλλη μπρίζα στο πολύμπριζο έχει πανω κανενα 24αρι aircondition ή οι φορτιστές τους έχουν θέμα.

Οι φορτιστές πάνω γράφουν amh, όσο ποιο πολλά τόσο ποιο γρήγορα θα φορτίσεις το ίδιο κινητό.

Για μένα δοκιμάζει νέα ρομ και αν δεν κάτσει (που θα κάτσει, εδώ πήρες το κινητό με DHL :lol:) άλλαξε μπαταρία.

Τελικά το κινητό είναι αξιόπιστο?

Φωτογραφίες βγάζει καλές? Εχει stabilizer ή όταν κινείται κάποιος βγάζει θόρυβο?

Το wifi δουλεύει καλά? Ταινίες avi, mpeg κλπ διαβάζει και όταν δεις π.χ. 2 ώρες ταινία πόση μπαταρία καταναλώνει (επειδή είδα ότι είναι 1600 mah)

Ευχαριστώ

εμενα παλι γιατι μετα απο καθε επανεκκινηση το ποσοστο της μπαταριας ειναι διαφορετικο;πχ απο 37% παει στο 24%

Δεν είναι κάτι που το συναντάς μόνο στο συγκεκριμένο τηλέφωνο , και το δικό μου κάνει το ίδιο και σε ένα tablet που έχω.

Και μάλιστα αν το επανεκκινήσω 3-4 φορές σε κάθε επανεκκίνηση η μπαταρία μειώνεται.

Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code.

Τελικά το κινητό είναι αξιόπιστο?

Φωτογραφίες βγάζει καλές? Εχει stabilizer ή όταν κινείται κάποιος βγάζει θόρυβο?

Το wifi δουλεύει καλά? Ταινίες avi, mpeg κλπ διαβάζει και όταν δεις π.χ. 2 ώρες ταινία πόση μπαταρία καταναλώνει (επειδή είδα ότι είναι 1600 mah)

Ευχαριστώ

αν θες καλή κάμερα πήγαινε σε κάτι ακριβότερο, και κατά προτίμηση με ΜΤΚ6589 που έχει και χαμηλότερη κατανάλωση (δες Lenovo A820)

λογικό, η εκκίνηση ενός smartphone-table-υπολογιστή κλπ καταναλώνει μεγάλη ενέργεια, κι έτσι η μέτρηση αμέσως μετά είναι μειωμένη

Καλησπέρα.

Έχω παραγγείλει κι εγώ το κινητό από το merimobiles και το περιμένω.

Θα ήθελα όμως την βοήθεια σας:

1.Ποια έκδοση ROM είναι καλύτερο να εγκαταστήσω την 4.0(ICS)V3.1MOD (27-12-2012) ή την 4.1(JB)V1.1R2MOD (02-03-2013)

2.Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε έκδοσης, ποια είναι πιο σταθερή κτλ.

Σημειωτέον είμαι παντελώς άσχετος από android, μέχρι τώρα έχω blackberry αλλά επειδή χρειάζομαι και δεύτερη κάρτα πήρα το συγκεκριμένο κινητό που είναι dual sim.

Kαλησπέρα παιδιά , έχει πάρει κάποιος μεμβράνες οθόνης , που να είναι κάπως αξιόλογες; Γιατί κάποιες που παρήγγειλα μου βγήκαν ψιλομάπα... έχει κάποιος να προτίνει κάτι;

Καλησπέρα.

Έχω παραγγείλει κι εγώ το κινητό από το merimobiles και το περιμένω.

Θα ήθελα όμως την βοήθεια σας:

1.Ποια έκδοση ROM είναι καλύτερο να εγκαταστήσω την 4.0(ICS)V3.1MOD (27-12-2012) ή την 4.1(JB)V1.1R2MOD (02-03-2013)

2.Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε έκδοσης, ποια είναι πιο σταθερή κτλ.

Σημειωτέον είμαι παντελώς άσχετος από android, μέχρι τώρα έχω blackberry αλλά επειδή χρειάζομαι και δεύτερη κάρτα πήρα το συγκεκριμένο κινητό που είναι dual sim.

την ICS βάλε. ειν η πιο σταθερή κι απροβλημάτιστη

Kαλησπέρα παιδιά , έχει πάρει κάποιος μεμβράνες οθόνης , που να είναι κάπως αξιόλογες; Γιατί κάποιες που παρήγγειλα μου βγήκαν ψιλομάπα... έχει κάποιος να προτίνει κάτι;

στο ebay από γερμανία θα βρεις τα πάντα, από παμφθηνες μέχρι πανάκριβες, κοιτώντας για το μοντέλο U970 ή το grand x in

Θα ήθελα να μου δώσεις 5 νούμερα απο το 1 μεχρι το 45 και άλλο ένα απο το 1 μεχρι το 20 σε παρακαλώ, μονο και μόνο επειδή το πήρες με DHL και δεν έμπλεξες με τελωνεία!!!

Πραγματικά δεν αντιμετώπισα θέμα με τελωνεία αλλα μαλλον ξέρω το γιατί. Γιατί πήγε πρώτα Γερμανία, και μετά εδώ! Οπότε υποθέτω οτι αυτό έιναι...(;) Μάλιστα παρακολουθούσα την συσκευή οπου και να πήγαινε, μέσω της σελίδας της DHL:

Friday, May 17, 2013 Location Time

18 Delivered - Signed for by : ..... ATHENS 12:37

17 With delivery courier ATHENS - GREECE 10:56

16 Clearance processing complete at ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:10

15 Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 5:30

14 Customs status updated ATHENS - GREECE 6:30

Thursday, May 16, 2013 Location Time

13 Processed at LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 23:20

12 Arrived at Sort Facility LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 19:06

11 Departed Facility in HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 4:34

10 Processed at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 4:14

9 Clearance processing complete at HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 1:06

8 Arrived at Sort Facility HONG KONG - HONG KONG HONG KONG - HONG KONG 1:00

7 Customs status updated HONG KONG - HONG KONG 0:03

Wednesday, May 15, 2013 Location Time

6 Departed Facility in SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 23:04

5 Processed at SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 22:59

4 Arrived at Sort Facility SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC SHENZHEN - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 22:28

3 Departed Facility in ZHUJIANG DELTA AREA - CHINA, PEOPLES REPUBLIC ZHUJIANG DELTA AREA - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 20:27

2 Processed at ZHUJIANG DELTA AREA - CHINA, PEOPLES REPUBLIC ZHUJIANG DELTA AREA - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 20:23

1 Shipment picked up ZHUJIANG DELTA AREA - CHINA, PEOPLES REPUBLIC 17:33

Ισως εάν ερχόταν κατευθείαν εδώ να μην ήμουν τόσο τυχερός. Οσο για την μπαταρία, απενεργοποίησα το 3G και το άνοιγα όποτε ήθελα και απο το πρωϊ στις 8, τώρα είναι στο 19%, οπότε θα το ξαναβάλω όλο το βράδυ. Ισως και να ψάξω να βρώ καινούρια μπαταρία, τι να πω..!

Edited by nikolas78

Παιδιά μην μπερδεύεστε.. δεν τρώει την μπαταρία το αν έχεις ανοιχτή την κίνηση δεδομένων. Το να έχεις ανοιχτές εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο είναι που ρουφά την μπαταρία.

Αν θέλετε μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας κάντε τα εξής:

1. κλείστε το 3G και επιλέξτε να χρησιμοποιεί μόνο το GSM δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. το 3g είναι κάπου 30% πιο ενεργοβόρο από το gsm. Nα το ανοίγετε μόνο όταν χρειάζεστε γρήγορη σύνδεση δεδομένων μέσω κινητής τηλεφωνίας.

2. κλείστε τον αυτόματο συγχρονισμό. Το να "ξυπνάει" την συσκευή σας κάθε 2 και λίγο μόνο κακό κάνει στην διάρκεια της μπαταρίας.

3. Ελέγξτε ποιες εφαρμογές τρέχουν στο παρασκήνιο, ποιες ξεκινάνε στο start up της συσκευής με τον ES manager.

4. Ρυθμίστε τις διάφορες συσκευές κάθε πότε θα "ξυπνάνε" για ενημέρωση. πχ fb, outlook, email accounts, weather applications κλπ. κάποιες απ αυτές έχουν από default να ξυπνάνε κάθε μισή ώρα την συσκευή!

5. μην χρησιμοποιείτε app killers! το να κλείνετε τις ανοιχτές εφαρμογές με παρατεταμένο πάτημα του home button, αρκεί.

Προσωπικά έχω ανοιχτή την κινηση δεδομένων 24ώρες ανοιχτή (αλλά σε gsm δίκτυο. μια χαρά είναι για να δουλέψουν viber, outlook, fb messenger, και πολλά πολλά άλλα!) , μόνιμα συνδεμένο το κινητό στο ίντερνετ, και η κατανάλωση της μπαταρίας είναι από 1,2-2% ανά ώρα περίπου σε αδράνεια...! και είναι τα πάντα όλα ανοιχτά από εφαρμογές που έχουν να κάνουν με messaging, emails, fb κλπ.

• The title was changed to ZTE V970