Jump to content

ZTE V970

bilya63
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδεια σημερα που εκανα την πρωτη φορτιση 12 ωρες και το ανοιξα η μπαταρια εδειχνε 97% και οχι 100% μηπως θελει calibration η μπαταρια

Επισης να ρωτησω και για θηκη αμεσα ρε παιδεια

Edited by kostas123464

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

.ολα εκτος απο Navigon που δεν δουλευει σε δικαρτα...

Τι ειναι αυτο το κουφο???/ Τι προβλημα μπορει ναχει το Navigon

Κι εγω igo χρησιμοποιω εδω και χρονια.Απλα εχει διαφορετικη εκδοση για καθε αναλυση.

Επισης ενω εχω ορισει ως προεπιλεγμενο αποθηκευτικο χωρο για τις εφαρμογες την sd μου λεει οτι δεν υπαρχει επαρκης χωρος ενω ειναι σχεδον αδεια.Αν κανω ενοποιηση της μνημης του κινητου θα διορθωθει η κατασταση?

Edited by frapedia

Καλή πατάτα και το merimobiles και τα κινέζικα ταχυδρομεία!

Εδώ και 2 εβδομάδες το κάνουν βόλτα μεταξύ Πεκίνου και Ευρώπης και τώρα ξαναπήγε Πεκίνο!!!!!! Ελεος.... (ρε μπας και να πω του Σαμαρά να μου το φέρει πηγαίνοντας στην Κίνα;)

Success find: 11 items!

item No. Year Status Location Destination Country Date

RB170016288CN 2013 Collection 10061400 GR 20130419 1334

RB170016288CN 2013 Opening 10010200 GR 20130419 1405

RB170016288CN 2013 Departure from outward office of exchange 10010200 GR 20130420 1141

RB170016288CN 2013 NULL PEK GR 20130421 0324

RB170016288CN 2013 NULL PEK GR 20130422 0520

RB170016288CN 2013 NULL FRA GR 20130423 0000

RB170016288CN 2013 NULL FRA GR 20130508 0000

RB170016288CN 2013 NULL FRA GR 20130509 0000

RB170016288CN 2013 NULL FRA GR 20130510 0000

RB170016288CN 2013 NULL FRA GR 20130510 0000

RB170016288CN 2013 NULL PEK GR 20130510 0000

Ετσι έδειχνε και μένα και την επόμενη μέρα το παρέλαβα. κοίταξε το στα ελληνικά ταχυδρομεία το track id σου. δες εδώ http://www.elta-courier.gr/search.asp και εδώ http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx

Edited by kallair

Δεν λέω πως έχει πρόβλημα, αλλά με σιγουριά λέω πως η απόκριση της οθόνης δεν είναι από τις καλύτερες...

Η καθημερινή χρήση του κινητού είναι άψογη, όμως μιας και με το blade είχα κολλήσει με το παιχνίδι pocket soccer είπα να το παίξω κ εδώ.. τζίφος, κάνεις κίνηση και κουνιέται μετά από μισό δευτερόλεπτο όπου θεωρώ ότι είναι παρά πολύ σε σχέση με το blade που ήταν instant.

πάλι λέω πως το κινητό είναι φοβερό v4m, όμως για να κατεβάσουν την τιμή κάπου θα κάναν και εκπτώσεις σε ποιότητα και η απόκριση στην οθόνη ήταν μια από αυτές..

Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στη συσκευή, γενικά. Σε σένα κάτι δεν πάει καλά προφανώς

Καλημερα :)

Ειμαι κατοχος ενος galaxy s 9000 απο τον 10/2011 . Ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος απο το τηλεφωνακι ειδικα τους τελευταιους μηνες που ειχα και Cm9 και τωρα Cm10 nightly! Το θεμα ειναι οτι με την μπαταρια και με μετρια χρηση σε 2g με το ζορι βγαζω μια μερα και πως πλεον μου φαινεται λιγη η ram του κινητου.

Ενας γνωστος μου εχει παρει το ZTE V970 και ειναι και πολυ ευχαριστημενος με χρηση εντονη.

Θελω να ρωτησω:

1. Με το gps και το Navigon (το λατρευω) θα εχω καποιο θεμα ? (Αναφερθηκε πιο πανω οτι ισως δεν παιζει).

2. Με την μπαταρια του και μετρια χρηση ποσο κραταει? Βγαζει μερα ? Με 3g καταναλωνει πολυ ?

3.Κολληματα σας κανει γενικοτερα ?

4.Ποια εκδοση εχει βγει σε android για το ΖΤΕ 4.0 ? 4.1 ?

Θεωρω πως για τα 100€ του θα βολευτω και θα ξεμπερδεψω απο τα κολληματα εστω για κανα χρονο ;)

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου σε ολόκληρο το post.

Edited by navi55

2020 - Vote China again :p Go Xiaomi Mi 9 lite

2018 - Back in the Android World...Honor 8 Black

Iphone 5s think different..

LG G2- Samsung S4 - Samsung S1 - Alfawise S92 !

Καλημερα :)

Ειμαι κατοχος ενος galaxy s 9000 απο τον 10/2011 . Ειμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος απο το τηλεφωνακι ειδικα τους τελευταιους μηνες που ειχα και Cm9 και τωρα Cm10 nightly! Το θεμα ειναι οτι με την μπαταρια και με μετρια χρηση σε 2g με το ζορι βγαζω μια μερα και πως πλεον μου φαινεται λιγη η ram του κινητου.

Ενας γνωστος μου εχει παρει το ZTE V970 και ειναι και πολυ ευχαριστημενος με χρηση εντονη.

Θελω να ρωτησω:

1. Με το gps και το Navigon (το λατρευω) θα εχω καποιο θεμα ? (Αναφερθηκε πιο πανω οτι ισως δεν παιζει).

2. Με την μπαταρια του και μετρια χρηση ποσο κραταει? Βγαζει μερα ? Με 3g καταναλωνει πολυ ?

3.Κολληματα σας κανει γενικοτερα ?

4.Ποια εκδοση εχει βγει σε android για το ΖΤΕ 4.0 ? 4.1 ?

Θεωρω πως για τα 100€ του θα βολευτω και θα ξεμπερδεψω απο τα κολληματα εστω για κανα χρονο ;)

1. Το Navigon επίσημα δε δουλεύει σε Dual Sim, υπάρχει ένα patch όμως, αλλά δε ξέρω λεπτομέρειες, ψάξε στο xda ή νομίζω στο θέμα του Newman n1 εδώ

2. 2 μέρες περίπου, χωρίς 3G, μια με μιάμιση με 3G

3. Όπως κάθε android, ανάλογα πώς το δουλεύεις. Αν δε βάλεις σαβούρα δε κολλάει

4. κι οι 2

Edited by navi55

Σήμερα παρέλαβα και εγώ από merimobiles μετά από 12 εργάσιμες.

Το μόνο αρνητικό ότι το manual είναι στα Κινέζικα, έστω για να δω κάποια βασικά. Επίσης, ξέρω ότι με το 3G στην Ελλάδα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα, αλλά δεν είδα να γράφει κάπου τα δίκτυα που υποστηρίζει πάνω στο κουτί.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Το μόνο αρνητικό ότι το manual είναι στα Κινέζικα, έστω για να δω κάποια βασικά. Επίσης, ξέρω ότι με το 3G στην Ελλάδα δεν πρέπει να έχει πρόβλημα, αλλά δεν είδα να γράφει κάπου τα δίκτυα που υποστηρίζει πάνω στο κουτί.

Κάθε Mediatek MTK6577 υποστηρίζει 3G 850/2100, και αναφέρεται στο κουτί από πίσω θυμάμαι. Σχεδόν σ όλα τα δίκτυα του κόσμου το 3G ειναι στα 2100, όπως και στην Ελλάδα

Το manual στα Αγγλικα εδω : http://www.gsmarc.com/zte/grand-x-v970/manual/

Καλησπερα παιδες . και εγω μολις το παρελαβα σημερα. Πρωτες εντυπωσεις καλες απο θεμα κατασκευης .

Θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις

Το αγορασα απο Merimobiles ,το κινητο στα χαρακτηριστικα του ελεγε οτι εχει 1gb rom + 4gb ram . Οταν παω στα setting -> storage -> λεει internal storage 503mb phone storage 2.05gb. Εχουν κανει ******* και εχουν στηλει αλλο? η κοιταζω λαθος εγω (που δεν νομιζω χωρις να ειμαι κανενας γνωστης.)

Αν ειμαι σωστος το κινητακι παει πισω . αν δεν κανω λαθος :(

Σε περιπτωση που το επιστρεφω ξερετε τι ενεργειες πρεπει να κανω για να μην μπλεξω περισσοτερο?

Επισης ασχετα με το οτι ειναι κινεζια δεν θα επρεπε να εχει φορτομενο Play Store?

Ευχαριστω

Edited by SavasF

Καλησπέρα θα ήθελα να μαθω αν απο merimobiles εχει νοημα το να το παρω rooted ?

Επισης ποσο ευκολο ειναι το να του βαλω Ελληνικο μενου και φυσικα να μπορει να στηλει sms στα ελληνικα ?

Ενδιαφερομαι να το κανω δωρο στην κοπελια μου αλλα δεν ξερει αγγλικα ...

Ευχαριστω

Καλησπερα παιδες . και εγω μολις το παρελαβα σημερα. Πρωτες εντυπωσεις καλες απο θεμα κατασκευης .

Το αγορασα απο Merimobiles ,το κινητο στα χαρακτηριστικα του ελεγε οτι εχει 1gb rom + 4gb ram . Οταν παω στα setting -> storage -> λεει internal storage 503mb phone storage 2.05gb. Εχουν κανει ******* και εχουν στηλει αλλο? η κοιταζω λαθος εγω (που δεν νομιζω χωρις να ειμαι κανενας γνωστης.)

Σε περιπτωση που το επιστρεφω ξερετε τι ενεργειες πρεπει να κανω για να μην μπλεξω περισσοτερο?

Επισης ασχετα με το οτι ειναι κινεζια δεν θα επρεπε να εχει φορτομενο Play Store?

Ευχαριστω

Όχι έτσι είναι η χωρητικότητα.

Τρώει το σύστημα πολύ.

Κάτι που δεν μου άρεσε σε μια κλήση που έκανα είναι το ηχείο του. Πολύ δυνατό και ακουγόταν σαν να τρίζει από την ένταση. Όσο και αν το είχα χαμηλώσει στην ένταση, δεν μπορούσα να το βάλω δίπλα στο αυτί μου, ενώ τσεκαρα μήπως κατά λάθος είχα ενεργοποιήσει το speaker, αλλά δεν έφταιγε αυτό.

Επίσης τσέκαρα μήπως δεν είχε κουμπωσει καλά το πλαστικό της πλάτης, αλλά και αυτό ήταν οκ.

Υποψην δεν έχει κάποια rom.

Είναι τελείως stock.

Amazon Fire stick 4k max

Ευχαριστω

Τόση είναι η εσωτερική μνήμη του.. δεν ήταν ποτέ καθαρά 4gb, είναι κάπου 3,6-3,7gb από τα οποία τα 512mb είναι για εφαρμογές, 2gb για δικά σου αρχεία και τα υπόλοιπα για τα χρησιμοποιεί η εγκατάσταση του android. Μετά από την ενοποίηση θα έχεις 2,5gb για εφαρμογές. Επίσης απ ότι θυμάμαι δεν έρχεται κανένα κινέζικο με προεγκατεστημένο το playstore. Θα μπει κανονικότατα μόλις περάσεις μια απ τις 2 rom του bruno.

Καλησπέρα θα ήθελα να μαθω αν απο merimobiles εχει νοημα το να το παρω rooted ?

Επισης ποσο ευκολο ειναι το να του βαλω Ελληνικο μενου και φυσικα να μπορει να στηλει sms στα ελληνικα ?

Ενδιαφερομαι να το κανω δωρο στην κοπελια μου αλλα δεν ξερει αγγλικα ...

Ευχαριστω

Δεν εχει κανενα απολύτως νόημα να το κάνεις root. Μόλις ακολουθήσεις την διαδικασία στην σελίδα 30, θα είναι rooted και με ελληνικά. So simple.

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες . Τσαμπα ανγχωθηκα 8|

Κατα το απογευματακι θα κανω την αποπειρα να περασω την ROM :)

Ευχαριστω και παλι

Λοιπον καταφερα και περασα την ROM του Bruno ολα καλα .

Εχω τις εξης αποριες:

1. Πως μπορω να κανω ενοποιηση την internal memory με την rom του κινητου? Επρεπε να το κανω πριν βάλω την ROM?

2. Πως μπορω να αποθηκεύσω εφαρμογες στην SD CARD?

3. Μπορω να κανω κατι με το ηχειο γιατι ειναι πολυ σιγανο - ειναι καποιο bug ? η υπαρχει καποιο προβλημα - με την stock rom ηταν ποιο δυνατο.

4. στις οδηγιες υπαρχει και ατυη η επιλογη για αλλαγη που γινεται? : " Προτείνω την αλλαγή του vm_dalvik_heapsize σε 80-90ΜΒ, έτσι το κινητό είναι πιο γρήγορο και smooth."

Κατ'αλλα το κινητο ειναι εξαιρετικο , αυτο που δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι το gps αλλα οσονουπω

Ευχαριστώ

Παιδιά γίνεται να περαστεί το recovery με άλλο τρόπο εκτός από downloading μέσω του Sp tool?

Πατάω download στην έκδοση 3.1224.01 και δεν γίνεται τίποτα, οπότε λέω μήπως το μπλοκάρει το firewall της εταιρείας μου.

Επίσης, υπάρχει τρόπος να φλασαρω την rom από την εσωτερική μνήμη ή χρειάζομαι στάνταρ την κάρτα μνήμης;

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Παιδιά γίνεται να περαστεί το recovery με άλλο τρόπο εκτός από downloading μέσω του Sp tool?

Πατάω download στην έκδοση 3.1224.01 και δεν γίνεται τίποτα, οπότε λέω μήπως το μπλοκάρει το firewall της εταιρείας μου.

Επίσης, υπάρχει τρόπος να φλασαρω την rom από την εσωτερική μνήμη ή χρειάζομαι στάνταρ την κάρτα μνήμης;

Καμία σχέση το firewall, Download σε αυτό σημαίνει κατέβασμα από τον υπολογιστή στο κινητό :p Κάτι κάνεις λάθος με τους drivers ή δεν συνδέεις το κινητό χωρίς μπαταρία στο usb. Επίσης εννοείται ότι μπορείς να βάλεις τη ρομ στην εσωτερική μνήμη και να φλασάρεις από κει

To 7 γιατί το έκανες?

Γράφει καθαρά...

Since the release of ICS V3.0MOD ROM, there's no need to install disable_internal_sdcard.zip file through recovery mode. The new ROM update includes a script to automatically disable internal sdcard if extended userdata partition is detected. All the rest of the procedure is still valid and must done before installing the ROM.

Ρε παιδιά μόλις πέρασα την JB V1.2 και πάω στα settings και βλέπω στο storage πάλι 500mb διαθέσιμα.

Δεν έπρεπε η ενοποίηση να γίνει αυτόματα και να έχω πιο πολύ χώρο διαθέσιμο;

Mήπως φταίει ότι κατά την εγκατάσταση της ROM δεν είχα περασμένη κάρτα sd μέσα;

Edited by junglist

Amazon Fire stick 4k max

Ρε παιδιά μόλις πέρασα την JB V1.2 και πάω στα settings και βλέπω στο storage πάλι 500mb διαθέσιμα.

Δεν έπρεπε η ενοποίηση να γίνει αυτόματα και να έχω πιο πολύ χώρο διαθέσιμο;

All the rest procedure remains the same ;-)

All the rest procedure remains the same ;-)

Γνωρίζω Αγγλικά, αλλά ρωτάω μήπως φταίει που δεν είχα βάλει κάρτα μνήμης μέσα κατά το φλασαρισμα.

Amazon Fire stick 4k max

Μόλις έβαλα την Jb bruno και έχω πρόβλημα με το gps..

Εγώ πήγα στη jb γιατί στην ics έβρήσε δορυφόρους με το ζώρη και με ανοιχτα τα δεδομένα(Νόμιζα ότι έφταιγε η ρομ αλλά καποια ρύθμιση θέλει),και τώρα με την jb δεν βρήσκει με τίποτα δορυφόρους και με ανοιχτά τα δεδομένα,και έχω περάσει και τους δορυφόρους με το FasterGPS αλλά και πάλι τίποτα,ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω ?

Ευχαριστώ πολύ !

Edited by spyrossss
Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray

Αγορασα προχτες και γω το κινητο και περιμενοντας να μου στειλουν κανα tracking number εστειλα ενα mail να μου εξηγησουν τι σημαινει awaiting fullfilment στα order details.

Η απαντηση της Jacqueline σημερα ηταν οτι ειμαι λεει προγραμματισμενος για αποστολη στις 20 May !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad:

ΦΡΙΚΗ ...

HP 19BII, palm m125 , palm Tungsten, Qtek G100, ETEN Glofiish X600, HTC Diamond, HTC Diamond 2, Galaxy 3, ΖΤΕ V970, Cubot S308

• The title was changed to ZTE V970