geoman1987 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Προσπαθησα να κανω την ενοποιηση αλλα κολαω σε ενα βημα ρε γμτ... Περασα το ζιπ στην sd.Κανω load το scatter με SP Flash Tools...τικαρω αυτα που πρεπει και μετα λεει κατι για flash.... Πως το κανω το flashing??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 ποια ειναι τα θεματα με jellybean?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Μου ρθε κ μενα! με γεια μου! :p να βαλω την ics or jb? ακολουθω τις οδηγιες του σταυρου στη σελιδα 30 :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Προσπαθησα να κανω την ενοποιηση αλλα κολαω σε ενα βημα ρε γμτ... Περασα το ζιπ στην sd.Κανω load το scatter με SP Flash Tools...τικαρω αυτα που πρεπει και μετα λεει κατι για flash.... Πως το κανω το flashing??? κοίτα λίγο τις οδηγίες σελ. 30 πατάς το κουμπί download συνδέεις το κινητό χωρίς μπαταρία με το usb και βάζεις αμέσως τη μπαταρία... μετά μπαίνεις σε recovery και φλασαρεις από εκεί (install zip) Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman1987 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) κοίτα λίγο τις οδηγίες σελ. 30 πατάς το κουμπί download συνδέεις το κινητό χωρίς μπαταρία με το usb και βάζεις αμέσως τη μπαταρία... μετά μπαίνεις σε recovery και φλασαρεις από εκεί (install zip) Στην σελιδα 30 εχει οδηγιες για το flasharisma της ρομ...Εγω το recovery και την ρομ τα περασα μια χαρα... Με την ενοποιηση της μνημης εχω κολλησει... Εχω ανοιχτο το SP Flash tools με τα σωστα αρχεια επιλεγμενα...βαζω το κινητο στο usb χωρις μπαταρια και αμεσως βαζω την μπαταρια αλλα δεν κανει τιποτα... Ακυρο παιδια τα καταφερα..!!!!Δεν πατουσα το κουμπι download πριν συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη...:fool: Ευχαριστω πολυ ολους.. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited March 28, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) φιλε βαζω το welcome κια μου βγαζει : The coupon code you entered expired on 27th Mar 2013 so it can't be used. :( τελος παντων θα περιμενω το σ/κ επισης αν μπορει καποιος ας μου πει αν εχει dlna .Τελος παιδια τον τροπο αποστολης που τον διαλεγω στο μερι; καλυτερα ems ή Free Shipping Chinapost/Hkpost ? ευχαριστω πολυ και σρυ που σας πριζω αλλα ειναι το πρωτο μου κινητο που παιρνω απο κινα......... Το κουπόνι welcome υπήρχε εδώ και καιρό! το είχα βρει μέσω google ψάχνωντας για "merimobiles coupon". Aν βρω κάτι καινούργιο, θα το ποστάρω γιατί ούτε εγώ πρόλαβα να το κλείσω γτ δεν είχα λεφτά στην κάρτα και λόγω δουλειάς δεν πρόλαβα να πάω να βάλω. Εdit. Απ ότι έψαξα, το κουπόνι welcome δουλευει πάντα. απλά κάποιες φορές λήγει και το ανανεώνουν. δοκιμάστε πάλι αύριο ή από δευτέρα (αν βγάλουν αύριο κουπόνι). Υπάρχουν σχόλια χρηστών που είχαν χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο κουπόνι πριν 1 χρόνο και βάλε. Edited March 28, 2013 by kallair Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 να βαλω την ics or jb? Θα σου πρότεινα ICS, είναι πιο σταθερή αυτή τη στιγμή. Όταν αργότερα βγει JB χωρίς κάτι ψιλο προβληματάκια, την αλλάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) εγω που πατησα download το συνδευω βαζω τη μπαταρια κ ακομα γραφει 0% εδω κ 5 λεπτα τι παιζει? να ακυρωσω κ να ξανακανω? μηπως παταω το κουμπι απο πανω που λεει download agent και επιλεγει μονο του ενα αρχειο? εγω παταω το κουμπι download στη δευτερη καρτελα f9 Edited March 28, 2013 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrossss Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 εγω που πατησα download το συνδευω βαζω τη μπαταρια κ ακομα γραφει 0% εδω κ 5 λεπτα τι παιζει? να ακυρωσω κ να ξανακανω?Ναι να ξανα κάνεις την διαδικασία,και για να είσαι σίγουροςβάλε την μπαταρία όσο πιο γρήγορα μπορείς . Παράθεση Apple Iphone 11 Black/Ipad mini 4 space gray Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τελικα εφταιγαν τα 8! μια τελευταια ερωτηση αυτο που λεει ο σταυρος Προτείνω την αλλαγή του vm_dalvik_heapsize σε 80-90ΜΒ, έτσι το κινητό είναι πιο γρήγορο και smooth. πως το κανουμε?επελεξα custom αλλα δε το βρηκα πουθενα.. btw πολυ μπροστα ο aroma σε σχεση με οτι αλλο εχω πιασει,φοβερος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) μαλλον μακακια εγραψα εγω...ειδα για dalvik και εγραψα reboot recovery......οτι γράφει ο απο κατω ........ Edited March 28, 2013 by naxiand Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τελικα εφταιγαν τα 8! μια τελευταια ερωτηση αυτο που λεει ο σταυρος πως το κανουμε?επελεξα custom αλλα δε το βρηκα πουθενα.. btw πολυ μπροστα ο aroma σε σχεση με οτι αλλο εχω πιασει,φοβερος ειναι στο αρχείο /system/build.prop. Θα σου πρότεινα να μην πειράξεις κάτι πάντως αν δεν ξέρεις, άστο όπως είναι Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 κατεχω αρκετα,υπαρχει οδηγος?ειναι πολυπλοκο? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Και εγώ δεν ήξερα πως να το κάνω, αλλά με βοήθησε ο Σταύρος. Λοιπόν, Κατέβασε το xplore file manager ( σου δίνει την επιλογή για επεξεργασία) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lonelycatgames.Xplore&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5sb25lbHljYXRnYW1lcy5YcGxvcmUiXQ.. Μετά την εγκατάσταση τσέκαρε την επιλογή " Superuser+mount writable " στις ρυθμίσεις. Ακολουθείς την διαδρομή root->system->build.prop αρχείο. Το κρατάς πατημένο και σου βγαίνουν οι επιλογές για αντιγραφή, μετονομασία κλπ. Επέλεξε edit text και περίπου στη μέση του αρχείου θα δείς να γράφει dalvik.vm.heapsize=128m. Άλλαξε το σε 90m, αποθήκευση και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 τελεια!ευχαριστω!παντως με το λιγο που δουλεψα το κινητο πριν κ μετα...ααααλη φαση.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npil Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 καποια διευκρινηση: Αρχικα τις αποσυμπιεσεις τις κανουμε στον υπολογιστη? μετα περναμε το _ICS_V970_V3.1MOD.zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου μεσω usb απο τον υπολογιστη? ---Τρέχουμε το Flash_tool.exe. Πατάμε το Scatter-loading και βρίσκουμε το MT6577_Android_scatter_emmc.txt στο φάκελο ZTE V970 CWM Recovery V6.0.1.2 ----> απο τον υπολογιστη? η απο το κινητο? 7.Πατάμε το κουμπί Download πάνω. Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί πατάμε Ναι.---> απο τον υπολογιστη? η απο το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 καποια διευκρινηση: Αρχικα τις αποσυμπιεσεις τις κανουμε στον υπολογιστη? μετα περναμε το _ICS_V970_V3.1MOD.zip στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου μεσω usb απο τον υπολογιστη? ---Τρέχουμε το Flash_tool.exe. Πατάμε το Scatter-loading και βρίσκουμε το MT6577_Android_scatter_emmc.txt στο φάκελο ZTE V970 CWM Recovery V6.0.1.2 ----> απο τον υπολογιστη? η απο το κινητο? 7.Πατάμε το κουμπί Download πάνω. Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί πατάμε Ναι.---> απο τον υπολογιστη? η απο το κινητο? κάντα στη πράξη να καταλάβεις, μην παιδεύεσαι να φανταστείς την διαδικασία πριν την κάνεις, ειναι πολύ πιο απλό στη πράξη Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tre Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σημειωματάριο δεν έχει το κινητό ή εγώ δεν το βρίσκω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Δεν έχει .... αλλά υπάρχουν ενα σωρό εφαρμογές για σημειωματαρια... τι σκας; ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σημειωματάριο δεν έχει το κινητό ή εγώ δεν το βρίσκω ? Google keep ;) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.keep Sent from my nexus 7 using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosofron Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 κάντα στη πράξη να καταλάβεις, μην παιδεύεσαι να φανταστείς την διαδικασία πριν την κάνεις, ειναι πολύ πιο απλό στη πράξη Έτσι ακριβώς όπως τα γράφει ο Σταύρος είναι. Βασικά από το κινητό δεν κάνεις τίποτα, παρά μόνο όταν το ανοίξεις σε recovery mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Newron Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Και εγω το σκέφτομαι το συγκεκριμένο για αγορά. Επειδή δεν θέλω να μπλεξω με κάρτες και paypal μάλλον θα το πάρω απο έναν συμφορουμιτη που το πουλάει εδω με ελάχιστα υψηλότερη τιμή. 85€ δεν τα λες και ελαχιστα υψηλοτερη τιμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 85€ δεν τα λες και ελαχιστα υψηλοτερη τιμη Αυτό ήταν τον Νοέμβρη :p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ridi Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Το παρέλαβα και εγώ το διαμάντι :) α) Αλλά νομίζω ότι το "κουδούνισμα" δεν ακούγεται αρκετά δυνατά. Γνωρίζει κάποιος κανέναν τρόπο να αυξήσουμε την ένταση των ειδοποιήσεων? β) Νομίζω ότι η οθόνη είναι κάπως "υπερφωτισμένη" ειδικά στα άκρα (αυτόματη φωτεινότητα). Μπορώ με κάποιο τρόπο να την καλιμπράρω? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Υ.Γ. 'Εχω κάνει την αναβάθμιση σε v1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kspatharas Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Πάνε στις ρυθμισεις - προφίλ ήχου διάλεξε προφίλ και δυνάμωσε τον ήχο από την ένταση ήχου... όσο για τον φωτισμό το αυτόματο δεν δουλεύει πάντοτε σωστά ... το χειροκίνητο το προτιμώ εγώ προσωπικά .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts