vagosvts7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 φιλε μας εμψυχωσες τώρα..Κάτω απο 20 μέρες ενώ ολοι λενε οτι τόσες κάνει μόνο για να το δώσει στο ταχυδρομείο?? Απλά κάνουν καμία βδομάδα να σου το στείλουν...καθυστερούν σε σχέση με άλλους που στα στέλνουν την επόμενη μέρα... Στο μεταξύ έτρεξα antutu και στο my device γράφει Digma Linux PS474S...Δεν λέει Newman n2...μου ήρθε με 4.1.1 και για όσους ασχολούνται με τα σκορ έβγαλε 17.900 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Μην το ψαχνετε παιδια. Η διανομη στο αεροδρόμιο δουλευει με δικο της τροπο. Εγω πηρα απο antelife στις 8/4 τρια κομμάτια σε χωριστες παραγγελιες. Στις 11/4 εγιναν όλα Despatched to overseas και σήμερα 25/4 έλαβα το ενα. Πριν απο 10 μερες όμως στις 28/4 είχα παραγγείλει απο Minideal ενα hongmi. 30/4 εγινε Despatched to overseas και ακόμα το περιμένω Όσο φταίξιμο και να ρίχνουμε στους κινέζους ότι αργούν να τα στείλουν το 80% της καθυστέρησης είναι στο δικό μας αεροδρόμιο.... φίλε εχω κι εγω ενα που παρηγγειλα 28/03 και εγινε despatch στις 30 και ακόμα περιμένω...Με singapore post εγινε η αποστολή αλλά κοντεύω να σκάσω (ενας επιπλεον λογος ειναι επειδη φευγω απο τη διευθυνση παραλαβής και παω 600χιλιόμετρα πιο βόρεια, οποτε το πακέτο θα μεινει εδώ).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Απλά κάνουν καμία βδομάδα να σου το στείλουν...καθυστερούν σε σχέση με άλλους που στα στέλνουν την επόμενη μέρα... Στο μεταξύ έτρεξα antutu και στο my device γράφει Digma Linux PS474S...Δεν λέει Newman n2...μου ήρθε με 4.1.1 και για όσους ασχολούνται με τα σκορ έβγαλε 17.900 Δυο παραγγελιες μου μπηκαν αεροπλανο 15 μερες μετα απο την ημερομηνια πληρωμης.Ποτε ξανα απο Antelife εκτος αν ειναι τρελη προσφορα. φίλε εχω κι εγω ενα που παρηγγειλα 28/03 και εγινε despatch στις 30 και ακόμα περιμένω...Με singapore post εγινε η αποστολή αλλά κοντεύω να σκάσω (ενας επιπλεον λογος ειναι επειδη φευγω απο τη διευθυνση παραλαβής και παω 600χιλιόμετρα πιο βόρεια, οποτε το πακέτο θα μεινει εδώ).... Αδερφε,κινητο με despatched απο 23/03 ανοιχτηκε χτες στο Βενιζελος.Μεσα στη βδομαδα λογικα θα το χεις.Αν και λογικη και ΚΔ Αεροδρομιου,ειναι δυο εννοιες αντιθετες. Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 (edited) Εχουμε και λέμε..Σε σύγκριση με το haier w910.. camera καλή, καλύτερη από το haier..σήμα gps τραγικό αλλα κάτι θα υπάρχει να το διορθώσει κανένα fix..Οποιος ξέρει ας βοηθήσει για το gps..Σήμα wifi 2 γραμμές κατώτερο από το haier αλλα σταθερό από τι βλέπω.. Αυτόματη φωτεινότητα δεν δουλεύει σωστά και το άλλο το κουλό είναι ότι ξυπνάει και από μονη της η οθόνη.. Λογικά κάτι παίζει με την rom αυτήν που είναι περασμένη δεν εξηγείται αλλιώς.. root γίνετε εύκολα με το framaroot επιλέγοντας superSU και την τρίτη επιλογή aragon,κάπως έτσι λέγεται άμα δεν κάνω λάθος και κανεις reboot και είσαι έτοιμος! Edited April 25, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RustyTank Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Δεν υπαρχει αποθεμα για το τηλ σε κανενα χρωμα από pandawill θα εχουν σε 2-10 μερες.Απο το τσατ η pandawill ενημερωση Εμένα πάντως δε μου είπαν κάτι στα mail που μου έστειλαν. Πήρα 2 άσπρα. Ας είναι, αρκεί να μην έχω τα θέματα με το μικρόφωνο που λένε από πάνω. Κυρίως για viber και skype το πήρα, όπως και για gps. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Απλά κάνουν καμία βδομάδα να σου το στείλουν...καθυστερούν σε σχέση με άλλους που στα στέλνουν την επόμενη μέρα... Στο μεταξύ έτρεξα antutu και στο my device γράφει Digma Linux PS474S...Δεν λέει Newman n2...μου ήρθε με 4.1.1 και για όσους ασχολούνται με τα σκορ έβγαλε 17.900 Εχουμε και λέμε..Σε σύγκριση με το haier w910.. camera καλή, καλύτερη από το haier..σήμα gps τραγικό αλλα κάτι θα υπάρχει να το διορθώσει κανένα fix..Οποιος ξέρει ας βοηθήσει για το gps..Σήμα wifi 2 γραμμές κατώτερο από το haier αλλα σταθερό από τι βλέπω.. Αυτόματη φωτεινότητα δεν δουλεύει σωστά και το άλλο το κουλό είναι ότι ξυπνάει και από μονη της η οθόνη.. Λογικά κάτι παίζει με την rom αυτήν που είναι περασμένη δεν εξηγείται αλλιώς.. root γίνετε εύκολα με το framaroot επιλέγοντας superSU και την τρίτη επιλογή aragon,κάπως έτσι λέγεται άμα δεν κάνω λάθος και κανεις reboot και είσαι έτοιμος! Κάποιος που να μην το πήρε από Antelife έχει να μας ενημερώσει αν και το δικό του έχει ίδια ROM και προβλήματα? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 νοιχτηκε χτες στο Βενιζελος.Μεσα στη βδομαδα λογικα θα το χεις.Αν και λογικη και ΚΔ Αεροδρομιου,ειναι δυο εννοιες αντιθετες. φίλε μου το θεμα ειναι οτι δευτέρα φευγω απο Τρίκαλα και πάω Αλεξανδρουπολη...Το δέμα πως θα γινει να το αλλάξω διευθυνση παράδοσης? Δυσκολάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 φίλε μου το θεμα ειναι οτι δευτέρα φευγω απο Τρίκαλα και πάω Αλεξανδρουπολη...Το δέμα πως θα γινει να το αλλάξω διευθυνση παράδοσης? Δυσκολάκι... Αν μιλήσεις με το ταχυδρομείο της περιοχής στα Τρίκαλα...??? Να τους δώσεις το tracking number και μήπως έχουν αυτοί κάποια λύση να σου πουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Αν μιλήσεις με το ταχυδρομείο της περιοχής στα Τρίκαλα...??? Να τους δώσεις το tracking number και μήπως έχουν αυτοί κάποια λύση να σου πουν. ναι αυτο πρεπει να γίνει...Η τουλαχιστον να παραλαβει ο πατερας μου και να μου το στείλει... EDIT: μόλις εμφανιστηκε στο elta tracking το conta ips για τα newman που ειχα παραγγείλει στις 14/04 απο antelife... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Άλλο ένα που ξυπνάει μόνη της η οθόνη Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2014 Άλλο ένα που ξυπνάει μόνη της η οθόνη Έχουμε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει ; Ίσως κάποια εφαρμογή που βάλατε. Δείτε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Λοιπόν παρατηρήσεις .. Η συσκευή είναι καλή σε γενικές γραμμές κ αξίζει τα χρήματα της αυτό το έχουμε διαπιστώσει όλοι νομίζω. Παρ'ολα αυτά δεν είμαι σίγουρος ότι δεν μας πουλάνε 2ης διαλογής κινητά δηλαδή κινητά που κάθε εργοστάσιο έχει και έχει διαπιστώσει μικρά προβλήματα κ τα διαθέτει ως δεύτερης διαλογής. Σε εμένα λοιπόν πέρα από το αναβοσβησμα της οθόνης που το περίμενα πιο σπάνιο αλλά είναι σχεδόν συνεχές,και καταλήγει ενοχλητικό,μου συμβαίνει και το άλλο. Έβαλα την συσκευή για φόρτιση και αφού τερματίζει μετα ξαναρχίζει απο το 40 - 50 % και πάμε πάλι δεν ξέρω αν φταίει η μπαταρία η συσκευή η το λογισμικό της. Γι'αυτο ανοιξα Dispute και επικοινωνώ μέσω Pay Pal με το Pandawill για να μου δώσουν λύση σε αυτά τα προβλήματα η κάποια άλλη πρόταση δική τους πως να προχωρήσουμε. Θεωρώ οτι επειδή πήραμε καλες συσκευές σε καλη τιμή δεν σημαίνει φυσικά ότι θα πρέπει να δεχτούμε προβληματική συσκευή σε αυτά τα χρήματα.. Παρ'ολα αυτά αν κάποιος ξέρει την λύση η αντιμετώπισε κάτι παρόμοιο καλό θα ήταν να μένουμε ενήμεροι μεταξύ μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ίσως κάποια εφαρμογή που βάλατε. Δείτε το Η οθόνη ανάβει χωρίς να έχει εγκατασταθεί καμία εφαρμογή και πριν ακόμα μπει μέσα sim Μάλλον έχει να κάνει με την μπαταρία και την φόρτισή της γιατί ο μετρητής δεν δουλεύει. Μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει πως σε προειδοποιεί για χαμηλή μπαταρία ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Η οθόνη ανάβει χωρίς να έχει εγκατασταθεί καμία εφαρμογή και πριν ακόμα μπει μέσα sim Μάλλον έχει να κάνει με την μπαταρία και την φόρτισή της γιατί ο μετρητής δεν δουλεύει. Μπορεί κάποιος που το έχει να μου πει πως σε προειδοποιεί για χαμηλή μπαταρία ; Τι εννοείς ? σε εσένα δεν λειτουργεί ? η μέτρηση μπαταρίας σε εμένα λειτουργεί κανονικά όπως και οι προειδοποιήσεις χαμηλής στάθμης,όπως σε όλα τα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ο μετρητης δεν δείχνει να μειώνεται το ποσοστό της μπαταρίας όσο περνάει ο χρόνος. Δείχνει πάντα 100% με την οθόνη να ανάβει κατά διαστήματα , μερικές φορές συνοδευόμενη από ήχο προειδοποίησης χαμηλής μπαταρίας ενώ το ποσοστό της είναι στην πραγματικότητα ψηλό. (το βλέπεις μετά απο επανεκκίνηση ) Όταν το βάζεις να φορτίσει δεν ανάβει η οθόνη κατά διαστήματα όπως όταν είναι με μπαταρία . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Αυτο με την οθονη μου το κανει και εμενα.αναβει καθε λιγο και λιγακι μονη της. Επισης κατι ακομα που ηξερα απο πριν ομως ειναι οτι η οθονη ζεσταινεται στο κατω δεξια μερος της μετα απο λιγη χρηση, η μπαταρια ομως δεν ζεσταινεται. Οθονη καλη με αναλυση που δεν περιμεναοτι θα εχει τοση διαφορα απο το 960*540. Καμερα καλη ακομα και βραδυ. WiFi καλο. Αυτα για την ωρα χωρις να εχω βαλει ακομα σιμ ουτε και κανενα προγραμμα. Νομιζω οτι το θεμα της μπαταριας ειναι απο την ρομ και το θεμα ζεσταματος απο συχνοτητα επεξεργαστη που θα χαμηλωσω μολις το ρουταρω Antutu 17000+ Edited April 26, 2014 by panandreas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Φίλος που το πήρε και αυτός από pandawill και μου το έφερε να το δω και σε αυτόν παρουσιάζει τα θέματα που λέτε με την οθόνη και την μπαταρία. Κάτι παίζει με την διαλογή της συσκευής φοβάμαι. Στο AnTuTu του βγάζει 17769 και παρατήρησα το εξής:Στο Device info του AnTuTu στο Brand το λέει Digma , ενώ στη σελίδα του στο pandawill το λέει Newman , γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Φίλος που το πήρε και αυτός από pandawill και μου το έφερε να το δω και σε αυτόν παρουσιάζει τα θέματα που λέτε με την οθόνη και την μπαταρία. Κάτι παίζει με την διαλογή της συσκευής φοβάμαι. Στο AnTuTu του βγάζει 17769 και παρατήρησα το εξής:Στο Device info του AnTuTu στο Brand το λέει Digma , ενώ στη σελίδα του στο pandawill το λέει Newman , γιατί; http://www.digma.ru/products/catalog/smartphone/smartphone/linx4.7_hd/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 http://www.digma.ru/products/catalog/smartphone/smartphone/linx4.7_hd/ Τι γίνεται όμως εδώ τώρα,μιλάμε για άλλο προϊόν; Για δείτε και οι υπόλοιποι και σε εσάς σαν Digma το αναφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Απ'ότι καταλαβαίνω είναι η ίδια συσκευή/προϊόν έτσι κι αλλιώς. Δηλαδή ένα εργοστασιακό μοντέλο κι απλά μετά ο καθένας κότσαρε την μάρκα του και αντίστοιχα ονομαζόμενη ρομ του, και βγήκε στην αγορά ως χ,ψ κτλ. Όπως ξέρουμε δηλαδή ότι και το Φριλάντερ είναι το ίδιο. Και στο ρώσικο φόρουμ που δόθηκε από πάνω η αράδα με τα κόκκινα γράφει "Newman N2, Freelander I20, Xtreamer JoyZ and Digma Linx 4.7 HD - the same device." Οπότε δεν νομίζω πως αυτό είναι πραγματικό θέμα από μόνο του, το θέμα είναι τα διάφορα κουλά που λέτε πως συμβαίνουν αν είναι κάτι που λύνεται με αλλαγή ρομ. Edited April 26, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Αυτο με την οθονη μου το κανει και εμενα.αναβει καθε λιγο και λιγακι μονη της. Επισης κατι ακομα που ηξερα απο πριν ομως ειναι οτι η οθονη ζεσταινεται στο κατω δεξια μερος της μετα απο λιγη χρηση, η μπαταρια ομως δεν ζεσταινεται. Οθονη καλη με αναλυση που δεν περιμεναοτι θα εχει τοση διαφορα απο το 960*540. Καμερα καλη ακομα και βραδυ. WiFi καλο. Αυτα για την ωρα χωρις να εχω βαλει ακομα σιμ ουτε και κανενα προγραμμα. Νομιζω οτι το θεμα της μπαταριας ειναι απο την ρομ και το θεμα ζεσταματος απο συχνοτητα επεξεργαστη που θα χαμηλωσω μολις το ρουταρω Antutu 17000+ wifi δεν έχει δυνατό σήμα σε σχέση με το haier w910.. Απ'ότι καταλαβαίνω είναι η ίδια συσκευή/προϊόν έτσι κι αλλιώς. Δηλαδή ένα εργοστασιακό μοντέλο κι απλά μετά ο καθένας κότσαρε την μάρκα του και αντίστοιχα ονομαζόμενη ρομ του, και βγήκε στην αγορά ως χ,ψ κτλ. Όπως ξέρουμε δηλαδή ότι και το Φριλάντερ είναι το ίδιο. Και στο ρώσικο φόρουμ που δόθηκε από πάνω η αράδα με τα κόκκινα γράφει "Newman N2, Freelander I20, Xtreamer JoyZ and Digma Linx 4.7 HD - the same device." Οπότε δεν νομίζω πως αυτό είναι πραγματικό θέμα από μόνο του, το θέμα είναι τα διάφορα κουλά που λέτε πως συμβαίνουν αν είναι κάτι που λύνεται με αλλαγή ρομ. λογικά μπορεί να λύνεται με αλλαγή rom αλλα πρέπει να περάσουμε πρώτα cmw αλλα κάτι παίζει με τον bootloader , είναι και εφικτό να brickαρεις το κινητό χωρίς επιστροφή..Έχουμε και λέμε..gps κάκιστο δεν κλειδώνει τιποτα..σήμα wifi ανεκτό αλλα όχι και δυνατό..τουλάχιστον είναι σταθερό δεν κάνει αποσυνδέσεις..οθόνη κάνει αυτά τα τρελα που ξυπνάει από μονη της..θετικά είναι η κάμερα του και ο επεξεργαστής του που ζεσταίνεται εύκολα όμως..sim δεν έχω βάλει ακόμα για να δω άμα έχουμε και εκεί κανένα θέμα.. Edited April 26, 2014 by vagosvts7 Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το ζέσταμα του επεξεργαστή σε τι φάση προκύπτει και σε ποιο σημείο χρήσης; (δηλ. με το καλημέρα ή μετά από αρκετό σκάλισμα?) Επίσης, μιλάμε και στο απλό "σερφαρισμα" σε μενού, μέιλ, βίντεο, μουσική κτλ απλής χρήσης, ή στα χοντρά βλ. παιχνίδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Το ζέσταμα του επεξεργαστή σε τι φάση προκύπτει και σε ποιο σημείο χρήσης; (δηλ. με το καλημέρα ή μετά από αρκετό σκάλισμα?) Επίσης, μιλάμε και στο απλό "σερφαρισμα" σε μενού, μέιλ, βίντεο, μουσική κτλ απλής χρήσης, ή στα χοντρά βλ. παιχνίδια; Στην απλή χρήση εχει ζέσταμα , δεν καίγεσαι αλλα το νιώθεις ζεστό στο χέρι!! Παιχνίδια δεν έπαιξα , απλά με σετάρισμα εφαρμογών ασχολήθηκα και με φωτογραφίες.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Έχει βάλει κανείς ROM με MIUI ; Ποια rom προτείνεται για το NEWMAN N2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Έχει βάλει κανείς ROM με MIUI ; Ποια rom προτείνεται για το NEWMAN N2 ; Δες εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/Entry/4653-4-2-28-UNOF-Newman-N2-miuiandroid-com/#description Αυτή λέει είναι η πιο πρόσφατη και έχει Ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts