MovieGr Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Kανένα νέο με το dispute, ΜovieGr? Κατ'αρχην να ξεκαθαρίσουμε ότι έχουν γίνει πολύ πονηροί οι κύριοι αυτοί.. Μέχρι την αξιολόγηση μου άλλαξαν από χάλια (ένα αστέρι) που ανάρτησα,την έκαναν 5 αστέρια.. Προφανώς το έκαναν για να την χρησιμοποιήσουν στο dispute. Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες μαζί τους και ΜΟΝΟ μέσω pay pal για να ξέρουμε τι λέμε κ να καταγράφεται ακόμα και το πότε απαντάνε, και αφού το αναβάθμισα σε claim για να τους στριμώξω χρονικά,κάναμε παζάρια και μου επέστρεψαν 20$ για τα προβλήματα που είχε η συσκευή τα οποία έλυσα τελικά μετά από πολύ κόπο και διάβασμα,και αφού τα έλυσα δεν είχα σκοπό να μπω στην διαδικασία επιστροφής. Επειδή η επόμενη ερώτηση θα είναι "πως τα έλυσες τα προβλήματα" θα σας προλάβω και θα πω με συνέπεια αυτών που γράφονται εδώ τα οποία ίδια γράφονται και στα ξένα forums και δοκιμάζοντας πολλές rom's για να δω πια ταιριάζει σ'εμενα και με ικανοποιεί. Η συσκευή για να έρθει στα ίσια της θέλει πολλές εργατοώρες πολλά backup και πολλές δοκιμές,όποιος δεν έχει τον χρόνο η την υπομονή ν'ασχοληθει πραγματικά πολύ μαζί της καλύτερα να την επιστρέψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Ναι αλλά πάλι δεν μας είπες "πως τα έλυσες τα προβλήματα". Περιμένουμε αρκετοί πιστεύω τον αναλυτικό οδηγό που θα γράψεις. Η μπαταρία μου πάντως δείχνει να στρώνει. Edited May 3, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Γιατι ρε παιδια τοσο χαλια ειναι σε 'σας? Το δικο μου παντως δουλευει μια χαρα εκτος απο το gps που δειχνει οτι να 'ναι και μονο στο widget του καιρου μου βγαζει ακριβως την διευθυνση που ειμαι(πως γινετε αυτο δεν ξερω). ΥΓ.Το μονο που εχω κανει ειναι να περασω το update 013! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 την cleaN2 δεν την ξέρω,miui έβαλα και η μπαταρία ήταν τραγική από 80% έπεσε στο 40% μέσα σε 7 ώρες χωρίς να αγγίξω το τηλέφωνο,τώρα έχω jellykat και τα πάει αρκετά καλά Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! για τη συγκεκριμένη ρομ, και λαμβανοντας υποψιν οτι θα μου έρθει με την 00.11, τι πρέπει να κάνω? Μόνο να περάσω τα αρχεία της rom σε μια external sd και να την φλασάρω, ή υπάρχουν και άλλες αγγαρείες? :rolleyes: Τα βασικά που χρειάζεται ενα άτομο από ένα τηλέφωνο τα πληροί? Η μπαταρία έχει στρώσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Εμενα παλι με τιποτα. Μια το αφηνω να φορτισει και το βρισκω κολλημενο και θελει battery pull. μια απο 50% παει το πρωι... 10% (στο φορτιστη επανω)! Λετε να φταει η 0.13; 2 μερες που το ειχα στην 0.11 δε τα εκανε αυτα. αλλα μπορει να ειναι και ασχετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Ναι αλλά πάλι δεν μας είπες "πως τα έλυσες τα προβλήματα". Περιμένουμε αρκετοί πιστεύω τον αναλυτικό οδηγό που θα γράψεις. Η μπαταρία μου πάντως δείχνει να στρώνει. Φυσικά κ σας είπα, διαβάζοντας κ εφαρμόζοντας όσα έχουν γραφτεί σε αυτό το ποστ και με πολλές δοκιμές, τώρα για οδηγό δεν νομίζω ότι είμαι ο κατάλληλος,γιατί όπως έγραψα μερικά ποστ πιο πάνω η ενασχόληση μου με το android μόλις άρχισε με αυτή την συσκευή,οπότε και έκανα πράγματα που δεν θυμάμαι και πράγματα που δεν ξέρω πως να τα περιγράψω - αναλύσω,ακόμα ούτε τις ορολογίες δεν ξέρω καλά καλά απλά πήγαινα βήμα - βήμα διαβάζοντας,και μη φοβούμενος να πειραματιστώ κ να δοκιμάσω. Οπότε για να το γράψω πρέπει να το ξαναβιωσω και πίστεψε με πήρα πολλά backup για να μην χρειαστεί να μου ξανασυμβεί αυτό. :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Μηπως φταιει ο φορτιστης του ρε παιδια,γιατι εγω χρησιμοποιω τον φορτιστη του lg, μπορει να φταιει και η μπαταρια τι να πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 (edited) Κατ'αρχην να ξεκαθαρίσουμε ότι έχουν γίνει πολύ πονηροί οι κύριοι αυτοί.. Μέχρι την αξιολόγηση μου άλλαξαν από χάλια (ένα αστέρι) που ανάρτησα,την έκαναν 5 αστέρια.. Προφανώς το έκαναν για να την χρησιμοποιήσουν στο dispute. Μετά από αλλεπάλληλες προσπάθειες μαζί τους και ΜΟΝΟ μέσω pay pal για να ξέρουμε τι λέμε κ να καταγράφεται ακόμα και το πότε απαντάνε, και αφού το αναβάθμισα σε claim για να τους στριμώξω χρονικά,κάναμε παζάρια και μου επέστρεψαν 20$ για τα προβλήματα που είχε η συσκευή τα οποία έλυσα τελικά μετά από πολύ κόπο και διάβασμα,και αφού τα έλυσα δεν είχα σκοπό να μπω στην διαδικασία επιστροφής. Aρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή το απόγευμα άνοιξα κι εγώ dispute στο pp, θα ήθελα αν μπορείς 2-3 διευκρινήσεις ακόμα για να ξέρω πως να κινηθώ καλύτερα. Θυμάμαι ότι εσύ αρχικά τους άφησες περιθώριο και για μερικό refund. Εγώ αντιθέτως τους ξεκαθαρίσα πολύ έντονα ότι δεν δέχομαι οτιδήποτε άλλο πέρα από full refund, ούτε αντικατάσταση συσκευής, ούτε τίποτα άλλο. Θα δούμε ποια θα είναι η αντίδραση τους ή αν θα πάνε έτσι κι αλλιώς σε παζάρι και με 'μένα. Εννοείται πως με την επιστροφή θα πέσει στο τραπέζι και η πληρωμή των p&p. Οι ερωτήσεις μου είναι: - Πόσο καιρό μετά το άνοιγμα του dispute σου απάντησαν για πρώτη φορά. To πήγες σε claim επειδή δεν σου είχαν απαντήσει καθόλου; ως προς αυτό πίεση ή το πήγες σε claim όταν είδες ότι στην μεταξύ σας κουβέντα προσπαθούσαν να την γλυτώσουν; - Δηλαδή αναρωτιέμαι, αν αργήσουν να απαντήσουν, πόσο να περιμένω για να το πάω σε claim και υπό ποιες προϋποθέσεις. Γιατι ρε παιδια τοσο χαλια ειναι σε 'σας? Το δικο μου παντως δουλευει μια χαρα εκτος απο το gps που δειχνει οτι να 'ναι και μονο στο widget του καιρου μου βγαζει ακριβως την διευθυνση που ειμαι(πως γινετε αυτο δεν ξερω). ΥΓ.Το μονο που εχω κανει ειναι να περασω το update 013! Δεν ξέρω τι σημαίνει "χάλια" για τον καθένα. Υποθέτω πως αντικειμενικά όχι, ούτε "τόσο", ουτε καν λίγο χάλια...πέρα από τα γνωστά: 1) το ξύπνημα της οθόνης 2)το GPS (από λίγο που τσεκαρα) 3)το ότι ζεσταίνεται εύκολα. Το 1ο οκ λύνεται 100% (αν και δεν το έκανα ακόμη), το 2ο δεν με ενδιαφέρει επί της παρούσης (αλλά αν το χρειαστώ στο μέλλον; ), το 3ο όμως αν και έχει ειπωθεί ότι είναι "νορμάλ" με την έννοια ότι το έχουν και άλλα μοντέλα με αυτόν τον επεξεργαστή κτλ, δεν είναι κάτι με το οποίο θέλω να συμβιβαστώ, μου προκαλεί ανασφάλεια στην χρήση ρε παιδί μου lol Στην ουσία σε αυτό (3) έχω κολλήσει, κατά τ'άλλα μια χαρά (η μπαταρία σε φόρτιση/αποφόρτιση κλπ, φαίνεται μια χαρά μεχρι στιγμής). Αλλά είναι και για το γμτ που δώσανε στανταρ εν γνωση τους συσκευες με θέματα, ασχέτως αν όντως λύνονται με κάποια προσπάθεια. Θα έπρεπε να δουλεύει 100% out of the box και πέρα πό το ζέσταμα που δεν θέλω να το έχω έγνοια, έχω πάρει και λίγο ανάποδες με τους pandaκινέζους :p Edited May 3, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Οσοι δοκιμασατε custom rom απο εδω, με ποια συμπεριφερεται καλύτερα το τηλέφωνο μας; http://vondroid.com/resources/categories/newman-n2-custom-rom.94/ Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2014 Οσοι δοκιμασατε custom rom απο εδω, με ποια συμπεριφερεται καλύτερα το τηλέφωνο μας; http://vondroid.com/resources/categories/newman-n2-custom-rom.94/ με την jellykat ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση! για τη συγκεκριμένη ρομ, και λαμβανοντας υποψιν οτι θα μου έρθει με την 00.11, τι πρέπει να κάνω? Μόνο να περάσω τα αρχεία της rom σε μια external sd και να την φλασάρω, ή υπάρχουν και άλλες αγγαρείες? :rolleyes: Τα βασικά που χρειάζεται ενα άτομο από ένα τηλέφωνο τα πληροί?ναι Η μπαταρία έχει στρώσει?ναι εγώ έκανα unlock bootloader,πέρασα custom recovery και δοκίμασα διάφορες ρομ,δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά,έχω την εντύπωση οτι περνάς την ρομ στη κάρτα μνήμης και την φλασαρεις απο recovery (power+vol up) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MovieGr Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Aρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή το απόγευμα άνοιξα κι εγώ dispute στο pp, θα ήθελα αν μπορείς 2-3 διευκρινήσεις ακόμα για να ξέρω πως να κινηθώ καλύτερα. Θυμάμαι ότι εσύ αρχικά τους άφησες περιθώριο και για μερικό refund. Εγώ αντιθέτως τους ξεκαθαρίσα πολύ έντονα ότι δεν δέχομαι οτιδήποτε άλλο πέρα από full refund, ούτε αντικατάσταση συσκευής, ούτε τίποτα άλλο. Θα δούμε ποια θα είναι η αντίδραση τους ή αν θα πάνε έτσι κι αλλιώς σε παζάρι και με 'μένα. Εννοείται πως με την επιστροφή θα πέσει στο τραπέζι και η πληρωμή των p&p. Οι ερωτήσεις μου είναι: - Πόσο καιρό μετά το άνοιγμα του dispute σου απάντησαν για πρώτη φορά. To πήγες σε claim επειδή δεν σου είχαν απαντήσει καθόλου; ως προς αυτό πίεση ή το πήγες σε claim όταν είδες ότι στην μεταξύ σας κουβέντα προσπαθούσαν να την γλυτώσουν; - Δηλαδή αναρωτιέμαι, αν αργήσουν να απαντήσουν, πόσο να περιμένω για να το πάω σε claim και υπό ποιες προϋποθέσεις. Σωστά.. εγώ τους άφησα περιθώριο για μερικό refund και αρχίσαμε τα παζάρια. Η λογική τους είναι όμως ακόμα και σε αυτή την περίπτωση "κρατάμε τα χρήματα όσο πιο πολύ μπορούμε"οπότε κάνουν ένα παιχνίδι με τον χρόνο για πρώτη φορά μου απάντησαν σε 2-3 μέρες μετά όμως από επαναλαμβανόμενα δικά μου μηνύματα - επαναλαμβάνω μόνο μέσω pay pal , αν είσαι αποφασισμένος πραγματικά κανε αναβάθμιση σε claim σήμερα κιόλας ώστε σε 10 -15 μέρες να τελειώσουν όλα. Εκτιμώ ότι δεν μπορούν και δεν πρόκειται να σου φέρουν αντιρρήσεις ούτε να μην δικαιωθείς,γενικά και στα ξένα forums υπάρχει κατακραυγή,κάτι που είναι σε γνώση του Pay Pal. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Aρχικά ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή το απόγευμα άνοιξα κι εγώ dispute στο pp, θα ήθελα αν μπορείς 2-3 διευκρινήσεις ακόμα για να ξέρω πως να κινηθώ καλύτερα. Θυμάμαι ότι εσύ αρχικά τους άφησες περιθώριο και για μερικό refund. Εγώ αντιθέτως τους ξεκαθαρίσα πολύ έντονα ότι δεν δέχομαι οτιδήποτε άλλο πέρα από full refund, ούτε αντικατάσταση συσκευής, ούτε τίποτα άλλο. Θα δούμε ποια θα είναι η αντίδραση τους ή αν θα πάνε έτσι κι αλλιώς σε παζάρι και με 'μένα. Εννοείται πως με την επιστροφή θα πέσει στο τραπέζι και η πληρωμή των p&p. Οι ερωτήσεις μου είναι: - Πόσο καιρό μετά το άνοιγμα του dispute σου απάντησαν για πρώτη φορά. To πήγες σε claim επειδή δεν σου είχαν απαντήσει καθόλου; ως προς αυτό πίεση ή το πήγες σε claim όταν είδες ότι στην μεταξύ σας κουβέντα προσπαθούσαν να την γλυτώσουν; - Δηλαδή αναρωτιέμαι, αν αργήσουν να απαντήσουν, πόσο να περιμένω για να το πάω σε claim και υπό ποιες προϋποθέσεις. Δεν ξέρω τι σημαίνει "χάλια" για τον καθένα. Υποθέτω πως αντικειμενικά όχι, ούτε "τόσο", ουτε καν λίγο χάλια...πέρα από τα γνωστά: 1) το ξύπνημα της οθόνης 2)το GPS (από λίγο που τσεκαρα) 3)το ότι ζεσταίνεται εύκολα. Το 1ο οκ λύνεται 100% (αν και δεν το έκανα ακόμη), το 2ο δεν με ενδιαφέρει επί της παρούσης (αλλά αν το χρειαστώ στο μέλλον; ), το 3ο όμως αν και έχει ειπωθεί ότι είναι "νορμάλ" με την έννοια ότι το έχουν και άλλα μοντέλα με αυτόν τον επεξεργαστή κτλ, δεν είναι κάτι με το οποίο θέλω να συμβιβαστώ, μου προκαλεί ανασφάλεια στην χρήση ρε παιδί μου lol Στην ουσία σε αυτό (3) έχω κολλήσει, κατά τ'άλλα μια χαρά (η μπαταρία σε φόρτιση/αποφόρτιση κλπ, φαίνεται μια χαρά μεχρι στιγμής). Αλλά είναι και για το γμτ που δώσανε στανταρ εν γνωση τους συσκευες με θέματα, ασχέτως αν όντως λύνονται με κάποια προσπάθεια. Θα έπρεπε να δουλεύει 100% out of the box και πέρα πό το ζέσταμα που δεν θέλω να το έχω έγνοια, έχω πάρει και λίγο ανάποδες με τους pandaκινέζους :p Οταν αγοράζεις τέτοιο κινητό στα 70 ευρώ τί περιμένεις να μην έχει θέματα; Τεσπα το δικό μου με την 13 έστρωσε τουλάχιστον ως τώρα αν και κρατάω το backup από titanium καλού κακού.Το μόνο θέμα που βλέπω είναι ότι η μπαταρία κάνει κουλά από το 13% ανεβαίνει στο 30% και κάτι τέτοια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) Για να περασουμε καποια νεα rom, περνουμε backup το τηλεφωνο απο recovery ή απο titanium. Γινεται και με NandRoid, ROM Manager Backup App απο playstore? Edited May 4, 2014 by geokostas Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ασχετο με το κινητο..αλλα σχετικο με την πιθανη επιστροφη σε pandawill.. Εμενα προσωπικα μου επαιξε φουστια με ενα UMI S1 ..δεν ηθελαν refund μετα οταν εκανα dispute στο paypal ειπαν οκ..με το paypal αρχιζε να μου παιζει πουστια , αφου για 1η φορα μου ζητουσαν οχι απλα το tracking number αλλα την αποδειξη (οκ μεχρι εδω) ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ , πραγμα που στην αποδειξη των ΕΛΤΑ δε το γραφει !!!!!!!! Αλλιως μου λεγαν δε μπορουν να το κανουν verify. !! Ευτυχως εφτασε σχετικα γρηγορα Κινα...οποτε με το paypal οκ...αλλα στο pandawill ισχυριστηκαν ψευδως οτι βρηκαν 1 μπαταρια μεσα απο τις 2 που ειχε και φυσικα ειχα βαλει !!! Γενικα με το pandawill ξαναειχα θεμα..αφου ενας φιλος πηρε κινητο σε happy hour ...του στειλαν εντελως διαφορετικο μοντελο σαφως υποδιεστερο..δε δεχοταν επιστροφη και λεγαν οτι μπορουμε να στειλουμε οποιοδηποτε κινητο παρομοιων χαρακτηριστικων (ξαναλεω δεν ειχε καν τα ιδια η παρομοια χαρακτηριστικα !!) Αλλη φορα ξερω..θα το κανω θεμα εδω πρωτα στο αντιστοιχο thread...για να μη μας περνουν για κωτσους τα κινεζακια Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aposporis Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Λοιπόν κατά τα λοιπά, και για όσους έγραψα "δες παρακάτω", αλλά και για φίλους που δεν έχουν παραλάβει ακόμα, όπως είπα χρησιμοποιώ την Jellykat, η οποία άρχισε να δουλεύει σωστά την δεύτερη φορά που την έβαλα, πιθανότατα επειδή την πρώτη φορά δεν είχα κάνει wipe. Επειδή είμαι noob με αυτά τα θέματα, θα γράψω την διαδικασία όπως την έκανα και όποιος θέλει, με δική του ευθύνη την επαναλαμβάνει. - Κάνουμε τα βήματα για το CWM όπως έγραψα παραπάνω στον φίλο - Κατεβάζουμε την Jellykat το Kernel-3.0.101_no_sqlite.zip και το SMS_stock.zip - Μπαίνουμε CWM, κάνουμε wipe, φλασάρουμε την Jellykat, το Kernel και το SMS stock και μετά κάνουμε reboot - Μόλις φορτώσει το σύστημα, κάνουμε skip τα πάντα, πάμε στα settings, κάνουμε reset to factory default και reboot. Να μου πείτε τι το θέλει το factory default αμέσως μετά το flashάρισμα. Δεν ξέρω, εμένα έτσι ξεκόμπλαρε. - Μόλις ξαναφορτώσει το σύστημα, πάμε κατ'ευθεία και βάζουμε το play store encryption disable. Το xposed υπάρχει ήδη σε αυτή τη rom, αλλά θα πρέπει να πάτε να την ενεργοποιήσετε και κάντε και ένα update μιας και θα είστε εκεί. - Κατόπιν αυτών, κάντε ότι θέλετε με το κινητό. Απλά να θυμάστε ότι αυτή η rom έχει σαν default αποθηκευτικό χώρο την external SD, πράγμα που θα σας λύσει τα χέρια όσον αφορά την εγκατάσταση εφαρμογών, αλλά όσες εφαρμογές έχουν widgets ή είναι πολύ σημαντικές, καλό είναι να τις έχετε στην εσωτερική μνήμη. Η μέχρι τώρα εμπειρία μου από τον συνδυασμό Newman n2 + Jellykat: ) Ακολουθώντας τις παραπάνω διαδικασίες η οθόνη συνεχίζει να αναβοσβήνει!! Διαβάζω ταυτόχρονα και το vondroid και προσπαθώ να βγάλω άκρη. Θα δοκιμάσω 1-2 rom ακόμα και μετά θα γυρίσω στη stock για να δω πως θα παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 (edited) H rom jellykat έχει ελληνικά ? Edited May 4, 2014 by Zioa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 @MovieGr: Σ' ευχαριστώ και πάλι. Αν και το pp με αφήνει και τώρα, συμβουλεύει σαν ημερομηνία για claim πάνω στο τριήμερο από το άνοιγμα dispute. Δεν περιμένω ν' απαντήσουν μέχρι τότε φυσικά, αλλά αφού δεν είναι και τόσο μακριά, απλά κάθε μέρα θα τρώνε ένα reminder και την Τρίτη θα το πάω σε claim για να έχω και το απόλυτο τυπικό στα βήματά μου πριν αρχίσει ο χορός των διαπραγματεύσεων. Να την γλυτώσουν δεν πρόκειται, δεν ανησυχώ γι' αυτό. Στην καλύτερη γι'αυτούς , αν κάνουν παζάρι, να δεχτώ μόνο κάποιο *γενναίο* μερικό refund, του στυλ μισή τιμή. Αλλιώς ας πανε να καθυστερούν όσο θέλουν, δεν θα πεθανω κιόλας. Όσο αυτοί κρατάνε τον παρά, εγώ χρησιμοποιώ την συσκευή τους και στο τέλος και θα την πάρουν πίσω με περισσότερο χρόνο χρήσης στα χέρια μου και θα κάνουν και full refund. Η μόνη χασούρα θα είναι που θα μου μείνει το 2ο καπάκι και η θήκη, note to self για το μέλλον, τουλάχιστον όταν πρόκειται για κινέζικα, να περιμένω πρώτα το κυρίως προϊόν και μετά εκ του ασφαλούς να παίρνω και τα accessories :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gogetasjj4 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 πάει σε κανέναν άλλον λάθος η ώρα; με τον αυτόματο συγχρονισμό πάει πάντα μια ώρα μετά :-/ επίσης δεν βλέπω προκοπη με το gps παρόλο που έχω περάσει jellykat δεν βλέπω να κατεβάζει το αρχείο .lto Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Ναι και σε μένα μία ώρα μπροστά στο αυτόματο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panandreas Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Βγάλτε την αυτόματη επιλογή ζώνης ώρας επιλέξτε σαν ζώνη gmt+3 Athens και μετά αν θέλετε ξαναενεργοποιηστε αυτόματη επιλογή ζωνης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Βαλτε επιλογη ζωνης ωρας: Θερινη ανατολικης ευρωπης +3:00. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 H rom jellykat έχει ελληνικά ? ναι έχει............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 με την jellykat ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εγώ έκανα unlock bootloader,πέρασα custom recovery και δοκίμασα διάφορες ρομ,δεν νομίζω να χρειάζεται να κάνεις όλα αυτά,έχω την εντύπωση οτι περνάς την ρομ στη κάρτα μνήμης και την φλασαρεις απο recovery (power+vol up) δηλαδή αυτές οι rom, πχ jellykat, google,miui κτλπ απαιτούν unlocked bootloader ή όχι.?Επίσης, το φλασαρισμα μπορεί να γινει και με τον stock recovery, ή πρέπει να βάλω cwm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zioa Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 Εφόσον έχουμε CWM για να περάσουμε την jellykat θα κάνουμε αυτήν την διαδικασία ? Install ROM : CWM Step 1: Download the custom ROM copied to an external SD card root directory Step 2: the shutdown state. While holding down: – Power button + volume button up, to enter the recovery mode. – Wipe Data / Factory Reset -> delete all user data – Wipe Cache Partition -> Wipe cache – Advanced -> Wipe Dalvik Cache Step 3: Return to recovery main interface Install zip from sdcard -> choose zip from sdcard -> Select your ROM Step 4: Brush complete, restart the phone Patience required – first boot takes a while Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. May 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2014 δηλαδή αυτές οι rom, πχ jellykat, google,miui κτλπ απαιτούν unlocked bootloader ή όχι.?Επίσης, το φλασαρισμα μπορεί να γινει και με τον stock recovery, ή πρέπει να βάλω cwm? δεν ξέρω,εγώ έκανα unlock bootloader πριν δοκιμάσω να περάσω κάποια ρομ.απο stock recovery φλασαρα stock ρομ αλλά μάλλον γίνεται και custom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts