ALekz182 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Το παρήγγειλα και εγώ από Pandawill, με ψήσατε με όσα διάβασα, το θέμα είναι ότι δεν το χρειάζομαι απαραίτητα βέβαια, αλλά με 72€ κρίμα ήταν να μην το πάρω :p Παράθεση http://img369.imageshack.us/img369/9788/n222800402208886943te9.jpg Sleepless Degenerate Drunk. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 ^ Όχι ότι βγάλαμε ποτέ άκρη όσο αφορά στο γιατί, αλλά αυτό το έχουμε ξαναδεί. Π.χ. θυμάμαι χαρακτηριστικά στο Minideal όταν είχε βγει η προσφορά στο Len. a660, σε κάποια φάση είχαν δύο σελίδες χωρίς να παίζει κάποια διαφορά σε χρώμα ή οτιδήποτε άλλο, πέρα από την τιμή. Στο panda ομως υφίσταται διαφορά αναμεσα στις δύο σελίδες/προϊόντα: To φθηνό είναι το μούφα μαύρο (λευκό με μαυρο καπάκι), ενώ το ακριβό είναι πραγματικά το μαύρο (out of stock όμως). υγ. κι εντωμεταξύ τώρα βλέπω ότι υπάρχει σελίδα για το μαύρο καπάκι στα $2.99, όχι απλά ως out of stock αλλά με γιγαντιαίο "sold out" φάτσα κάρτα, ενώ μέχρι πολύ αργά το βράδυ δεν το είχαν καθόλου ως προϊόν. Που τα πουλήσανε και έγιναν και sold out;... στους εαυτούς τους για να τα βάλουν στο άσπρο μοντέλο lol Τέλος πάντων εμένα όλο αυτό μου κάνει απλά ένα ποντιακό σύστημα για να καταγράφονται με διαφορετικούς κωδικούς τι είδος και πως φεύγει/πωλείται ακριβώς από τις αποθήκες τους. Τουλάχιστον δεν μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο με έστω λίγο ίχνος "λογικής". επειδη δεν καταλαβα, η μονη διαφορα ειναι στο χρωμα; δηλαδη κατεβαζει 150 δολλαρια περιπου την τιμη, μονο για το χρωμα; αν ειναι ετσι, μια χαρα ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παρήγγειλα και εγώ από Pandawill, με ψήσατε με όσα διάβασα, το θέμα είναι ότι δεν το χρειάζομαι απαραίτητα βέβαια, αλλά με 72€ κρίμα ήταν να μην το πάρω :p ετσι ακριβως το σκεφτηκα κι εγω. :-) ----- προσθήκη μηνύματος 49 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το παρήγγειλα και εγώ από Pandawill, με ψήσατε με όσα διάβασα, το θέμα είναι ότι δεν το χρειάζομαι απαραίτητα βέβαια, αλλά με 72€ κρίμα ήταν να μην το πάρω :p ετσι ακριβως το σκεφτηκα κι εγω. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daydream59 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ σήμερα τι πρωί πήρα tracking member από το antelife αλλά δεν δείχνει ακόμα στοιχεία στο Singapore post, 17 track ούτε και στα ελτα το τρακ κανει 2-3 μερες να φανει,υπομονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Τελικα το παραγγειλαμε αρκετοι(ες) απο δω μεσα για να δουμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 το τρακ κανει 2-3 μερες να φανει,υπομονη ναι όντως έχεις δίκιο τώρα μου έκοψε και εμενα .. ευχαριστώ πάντως..είχα καιρό να παραγγείλω κινητό από κίνα..και αυτό σκεφτόμουν πως ήταν τότε με το tracking member.. τι φλασιά έφαγα..!? Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Ρε παιδια μην το κουραζετε με θεωριες συνωμοσιας.Το Panda προφανως εβαλε μαυρο καπακι σε λευκο N2 και το πουλαει.Η τιμη του σαν προσφορα ειναι λογικατατη αν κρινουμε οτι ειναι παλιο μοντελο και επειδη δεν πουλαει στα 250-270$,καθως με τοσα λεφτα πλεον παιρνεις 8πυρηνο-2γιγα ραμ,το βαλαν τοσο για γινει χαμος και να φυγει. Δεν ειπε κανεις οτι παιρνετε ΤΟ κινητο με 99$ αλλα ενα παρα πολυ δυνατο και ποιοτικο κινητο με τα οποια μειον του. Παντως μεχρι τωρα το Panda δεν εχει δωσει δικαιωμα οτι πουλαει μαζικα φυκια για μεταξωτες κορδελες [refurbished ή ελλατωματικα (δεν μιλαω για μεμονομενες περιπτωσεις)]. Καλως να σας ερθει οσοι το παραγγειλατε.Μην αγχωνεστε. Edited April 8, 2014 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aekfc212 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 ρε παιδια παιζει να ειναι τιποτα μουφα κλωνοι η οχι;. αυτο με το καπακι βρωμαει λιγο αν κ ειναι πολυ καλη προσφορα.σε κανονικο ανδροιντ μεχρι τι ρομ εχει απροβληματιστη; Παράθεση Huawei x5 Zte carl Huawei y210 Samsung e1182 Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) επειδη δεν καταλαβα, η μονη διαφορα ειναι στο χρωμα; δηλαδη κατεβαζει 150 δολλαρια περιπου την τιμη, μονο για το χρωμα; αν ειναι ετσι, μια χαρα ειναι. Ναι μόνο το χρώμα είναι η διαφορά. Δεν πιστεύω ότι ρίχνουν τιμή αποκλειστικά λόγω χρώματος, απλά προφανώς το panda κοιτάει να διώξει πρώτα αυτά που -συγκριτικά- δεν έχουν την ίδια ζήτηση και του έχουν μείνει περισσότερα, δηλ. τα άσπρα. Αν διώξουν όλα τα άσπρα που έχουν (+τα άσπρα που τους βάλανε μαύρο καπάκι), τότε πιστεύω πολύ πιθανόν να δούμε και τα κανονικά μαύρα μετά σε προσφορά. ------------ Όμως έχει πλακα το panda... Μετα το ποστ μου για το καπάκι που το είχαν ως sold out στα 2.99$, έκανα δοκιμή να δω αν έμπαινε στο καλάθι. Προς μεγάλη μου έκπληξη μπήκε κανονικά... και λέω τι στο διάολο, το πολύ πολύ να μου το ακυρώσουν, οπότε έκανα κανονικά παραγγελία στα 2.99, ήρθε και αμεσως μειλ επιβεβαιωσης.... Kαι μόλις τωρα είδα ότι το "sold out" εξαφανίστηκε και το καπακι πλέον πωλείται στα 9.99$... apVga-Panda=1-0 :lol: υγ. Συν, έγινε και shipped επιτέλους το κινητό. Edited April 8, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Και μενα εγινε shipped και μπηκε και το tracking number,αλλα λεει θα φανει σε 4 μερες στο σαιτ της SG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Και μενα εγινε shipped και μπηκε και το tracking number,αλλα λεει θα φανει σε 4 μερες στο σαιτ της SG. Απο panda ή απο antellife...??? Πότε έκανες παραγγελία...??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 και εγω το παρηγγειλα λογω του οτι ειναι φθηνο, σημερα εγινε shipped στο panda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 και εγω το παρηγγειλα λογω του οτι ειναι φθηνο, σημερα εγινε shipped στο panda Πότε έκανες παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamosford Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Πότε έκανες παραγγελία? το παρηγγειλα σαββατο βραδυ , ευχομαι να μας βγει καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Εγώ Κυριακή βράδυ και έγινε shipped σήμερα το απόγευμα. Μια από τα ίδια για το track και τις 4 μέρες για να φανεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lio14 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 το παρηγγειλα σαββατο βραδυ , ευχομαι να μας βγει καλο Εγώ πάλι ελπίζω πρώτα να μας έρθει και μετά να μας βγει σε καλό. Δε θυμάμαι κι εγώ, ή Σάββατο βράδυ ή Κυριακή βράδυ έκανα παραγγελία...νομίζω Κυριακή. Αλλά ακόμη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Υπομονή, Κίνα είναι αυτή.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Απο panda ή απο antellife...??? Πότε έκανες παραγγελία...??? Απο panda το Σαββατο το βραδυ(5 Απριλιου). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipal Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 ----------- Όμως έχει πλακα το panda... Μετα το ποστ μου για το καπάκι που το είχαν ως sold out στα 2.99$, έκανα δοκιμή να δω αν έμπαινε στο καλάθι. Προς μεγάλη μου έκπληξη μπήκε κανονικά... και λέω τι στο διάολο, το πολύ πολύ να μου το ακυρώσουν, οπότε έκανα κανονικά παραγγελία στα 2.99, ήρθε και αμεσως μειλ επιβεβαιωσης.... Kαι μόλις τωρα είδα ότι το "sold out" εξαφανίστηκε και το καπακι πλέον πωλείται στα 9.99$... apVga-Panda=1-0 :lol: υγ. Συν, έγινε και shipped επιτέλους το κινητό. Σημερα το προλαβες; Στο search το βγαζει ακομα 2.99! οταν πατας ομως το link βγαινει πια στα 9.99 :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 (edited) Ναι σήμερα εμφανίστηκε έτσι κι αλλιώς, μέχρι και χθες ξημερώματα που κοιτουσα, δεν το είχαν καθόλου σαν προϊόν. Προφανώς απλά πέτυχα bug, κατά τις 11 το πρωί το πρωτοείδα ότι μπήκε σαν προϊόν στα 2,99 αλλά sold out, και καμιά ώρα μετά στις 12 έφαγα την παράδοξη "έμπνευση" να πατήσω από περιέργεια add to cart ενώ το έδειχνε sold out και ολοκληρώθηκε κανονικά η παραγγελία/πληρωμή. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς κράτησε και τι ώρα ακριβώς το έβαλαν πλέον διαθέσιμο με νέα τιμή, είδα την αλλαγή πλέον στις 9 το βραδυ και ήταν ετσι και τότε (στο search 2.99 αλλά μέσα 9.99). Για την ώρα το status της παραγγελίας είναι "Paid", λογικά αύριο πρέπει να περάσει πλέον σε processing. Εκτός από το ότι πήρα αμέσως μέιλ επιβεβαίωσης, θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν να μου το ακυρώσουν έστω και αργότερα, θα είχε γίνει ήδη εδώ και 14 ώρες σχεδόν που έκανα την αγορά. Edited April 8, 2014 by apVga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 To παραγγειλα και εγώ. Διάβασα ότι αυτό το πρόγραμμα https://play.google.com/store/apps/details?id=com.darekxan.voltagecontrol υποστηρίζει undervolting για Galaxy S3. Το έχει δοκιμάσει κάποιος με το Newman N2 ? Και αν ναι , πόση διαφορά είδε στην μπαταρία? Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apVga Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Για την ώρα το status της παραγγελίας είναι "Paid", λογικά αύριο πρέπει να περάσει πλέον σε processing. Εκτός από το ότι πήρα αμέσως μέιλ επιβεβαίωσης, θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν να μου το ακυρώσουν έστω και αργότερα, θα είχε γίνει ήδη εδώ και 14 ώρες σχεδόν που έκανα την αγορά. "Processing" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagosvts7 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ναι σήμερα εμφανίστηκε έτσι κι αλλιώς, μέχρι και χθες ξημερώματα που κοιτουσα, δεν το είχαν καθόλου σαν προϊόν. Προφανώς απλά πέτυχα bug, κατά τις 11 το πρωί το πρωτοείδα ότι μπήκε σαν προϊόν στα 2,99 αλλά sold out, και καμιά ώρα μετά στις 12 έφαγα την παράδοξη "έμπνευση" να πατήσω από περιέργεια add to cart ενώ το έδειχνε sold out και ολοκληρώθηκε κανονικά η παραγγελία/πληρωμή. Δεν ξέρω πόσο ακριβώς κράτησε και τι ώρα ακριβώς το έβαλαν πλέον διαθέσιμο με νέα τιμή, είδα την αλλαγή πλέον στις 9 το βραδυ και ήταν ετσι και τότε (στο search 2.99 αλλά μέσα 9.99). Για την ώρα το status της παραγγελίας είναι "Paid", λογικά αύριο πρέπει να περάσει πλέον σε processing. Εκτός από το ότι πήρα αμέσως μέιλ επιβεβαίωσης, θέλω να πιστεύω ότι αν ήταν να μου το ακυρώσουν έστω και αργότερα, θα είχε γίνει ήδη εδώ και 14 ώρες σχεδόν που έκανα την αγορά. υπάρχει Kernel Exynos4Brothers 1.4 για το newman N2 που το κινητό φτάνει σε oc στα 1.7.. Παράθεση Haier W910 value for money :D XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ξέρουμε αν το στέλνουν με προστατευτική ζελατίνα οθόνης ? ( παρ απο panda ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timeout Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ξέρουμε αν το στέλνουν με προστατευτική ζελατίνα οθόνης ? ( παρ απο panda ) μου ειπαν οτι εχει προστατευτική ζελατίνα οθόνης σημερα στο panda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ευχαριστώ ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3ks Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Έκανα κι εγώ παραγγελία από panda Δευτέρα και σήμερα μου λέει shipped. Έχει παραλάβει κανείς το συγκεκριμένο να μας πει σε τι κατάσταση έρχεται και τι χρειάζεται να γίνει όσον αφορά updates, ελληνικά, play store, άλλες τροποποιήσεις. Όπως είναι του κουτιού δουλεύει σωστά ή είναι απαραίτητα τα tweaks? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts