dimtsag Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 με τη καθε ρομ το βλεπει ως διαφορετικη συσκευη galaxy, newman κτλ την ιδια συσκευη ισως αυτο εχει μπλεξει το Playstore ψαξε τις συσκευες του κατηργησε οσες δε χρησιμοποιεις καθαρισε Playstore, google services κτλ Τα καθαρισα ολα.Εβγαλα τις συσκευες που δεν 'παιζουν' απο το store.Δεν αλλαξε κατι.Τα ιδια Παντελη μου ,τα ιδια Παντελακη μου...Εβαλα μια custom 4.0.3 και ολα δουλευουν ΑΨΟΓΑ...Backup rom μεσω cwm και εγκατασταση της 4.1.1....Ξανα τα ιδια.Τωρα ή κατι εχει η συσκευη μου (που δεν το νομιζω) ή κατι παιζει με τις ρομ 4.1.1.Ο efai ανεφερε οτι βγηκε η 4.1.1.Μεχρι τωρα τι ηταν αυτες που εχουν βγει;Οι custom δεν ειχαν βαση την official;Η οποια εχει βγει καμια εβδομαδα τωρα; Και οσο βλεπω πως δουλευει η συσκευη με την 4.1.1 τοσο περισσοτερο νευριαζω.Πραγματικα αν λυθουν αυτα τα θεματα που εχω δεν υπαρχει περιπτωση να μπω σε διαδικασια αλλαγης τηλεφωνου... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Τα καθαρισα ολα.Εβγαλα τις συσκευες που δεν 'παιζουν' απο το store.Δεν αλλαξε κατι.Τα ιδια Παντελη μου ,τα ιδια Παντελακη μου...Εβαλα μια custom 4.0.3 και ολα δουλευουν ΑΨΟΓΑ...Backup rom μεσω cwm και εγκατασταση της 4.1.1....Ξανα τα ιδια.Τωρα ή κατι εχει η συσκευη μου (που δεν το νομιζω) ή κατι παιζει με τις ρομ 4.1.1.Ο efai ανεφερε οτι βγηκε η 4.1.1.Μεχρι τωρα τι ηταν αυτες που εχουν βγει;Οι custom δεν ειχαν βαση την official;Η οποια εχει βγει καμια εβδομαδα τωρα; Και οσο βλεπω πως δουλευει η συσκευη με την 4.1.1 τοσο περισσοτερο νευριαζω.Πραγματικα αν λυθουν αυτα τα θεματα που εχω δεν υπαρχει περιπτωση να μπω σε διαδικασια αλλαγης τηλεφωνου... Η 4.1 που είχες ήταν beta leaked ,ενώ τώρα δόθηκε επίσημα η 4.1.:)Περισσότερες λεπτομέρειες στο vondroid. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Ελπιζω γι'αυτο το λογο να ειχα αυτα τα προβληματα.Ελπιζω με την επισημη να ειναι ολα ενταξει και να ευχαριστηθω επιτελους το τηλεφωνο...! Ανεβασες την ρομ στο Vondroid;Δεν την βρισκω καπου..Το site της Newman ποιο ειναι;Δινω αναζητηση στο Google και βγαζει κατι ασχετα... Edited May 11, 2013 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebox Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Είχα βάλει την beta 4.1 C, και τα apz που δεν έμπαιναν , με εκείνη όπως και με την official την σημερινή πάλι όλα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) https://docs.google.com/uc?id=0BzPD9lZm8K-9cEJoemhYUnpFcjg&export=download http://pan.baidu.com/share/link?shareid=453350&uk=639202429 http://vondroid.com/threads/how-to-install-jellybean-4-1-1.9803/#.UY7zpr0nh8F Edited May 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Ενα update της προκοπης δεν μπορουν να βγαλουν αυτοι...Παλι δεν εχει play store.Αντε παλι να ξαναπερνας τις εφαρμογες στο system.Και root;Εχει βγει τιποτα;Να περασω τα gapps μεσω cwm σκεφτομαι.. Edit:Εβαλα την επισημη ρομ cwm root και παλι δεν λυθηκε το θεμα με τις εφαρμογες που κατεβαινουν ,πανε να εγκατασταθουν αλλα φοβουνται μαλλον και αποφασιζουν να μην το κανουν.Μηπως να κανω το τηλεφωνο εντελως στοκ και να γινει το Update μεσω OTA μπας και δω προκοπη;Και μετα περναω ολα τα υπολοιπα; Edited May 12, 2013 by dimtsag Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icebox Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Ενα update της προκοπης δεν μπορουν να βγαλουν αυτοι...Παλι δεν εχει play store.Αντε παλι να ξαναπερνας τις εφαρμογες στο system.Και root;Εχει βγει τιποτα;Να περασω τα gapps μεσω cwm σκεφτομαι.. Edit:Εβαλα την επισημη ρομ cwm root και παλι δεν λυθηκε το θεμα με τις εφαρμογες που κατεβαινουν ,πανε να εγκατασταθουν αλλα φοβουνται μαλλον και αποφασιζουν να μην το κανουν.Μηπως να κανω το τηλεφωνο εντελως στοκ και να γινει το Update μεσω OTA μπας και δω προκοπη;Και μετα περναω ολα τα υπολοιπα; για δοκίμασε να βάλεις αυτό το gapps. http://fs1.d-h.st/download/00010/rDK/gapps-jb-20120726-signed.zip ξέρεις μέσω cwm! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Τα εβαλα τα gapps.Το θεμα μου ομως εξακολουθει να ειναι η μη εγκατασταση των εφαρμογων που με ενδιαφερουν.Και για ποιο λογο αλλες κι αλλες μπαινουν κανονικα και αυτες που εχω αγορασμενες και δουλευω καθημερινα εχουν μουλαρωσει... Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το timezone? Δείχνει στο automatic την Αθήνα στο +3 αντί για το +2. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το timezone? Δείχνει στο automatic την Αθήνα στο +3 αντί για το +2. Ναι, κι εμένα το κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Έχει κανείς πρόβλημα με το timezone? Δείχνει στο automatic την Αθήνα στο +3 αντί για το +2. Ναι, κι εμένα το κάνει. GMT+3 ήμαστε, θερινή ώρα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 GMT+3 ήμαστε, θερινή ώρα η ώρα που δείχνει όμως με το αυτόματο είναι λάθος, είναι μια ώρα μπροστά. σε μένα τουλάχιστον.... Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Καλησπέρα.Έφτιαξα έναν οδηγό για το πως φλασάρουμε από 0.29 stock στην xperia του PikPak,οδηγίες για update της ΒΡ software και ενημέρωσης της κάμερας με το νέο firmware.Επίσης υπάρχουν τα link για όλα τα απαραίτητα αρχεία,που πρέπει να κατεβάσετε. Δείτε εδώ:http://vondroid.com/threads/newxperian2z-n2-jellybean-4-1-v1-by-pikpak-xperia-z-style.9655/page-5#post-33516 Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikdimster Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) καλησπέρα διάβασα προσεκτικά τις οδηγίες και μου βγάζει το έξης πρόβλημα http://vondroid.com/attachments/flash-problem-png.2611/ :( Edited May 15, 2013 by nikdimster Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Πρέπει να έχεις κάνει εγκατάσταση από πριν του οδηγούς για το modem.Έτσι πρώτα πάτα Switch to Modem, δώσε τους απαραίτητους οδηγούς-θα εμφανιστούν στην διαχείριση συσκευών στον υπολογιστή σου 7 νέες συσκευες αν θυμάμαι καλά.Αφού τελειώσεις με τους οδηγούς για το modem πάτα startusb1 και αστραπιαία πάτα το Download modem. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Νέα έκδοση. http://vondroid.com/threads/newman-n2-freelander-i20-official-firmware.4782/page-54#post-34210 Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Νέα έκδοση. http://vondroid.com/threads/newman-n2-freelander-i20-official-firmware.4782/page-54#post-34210 Περιέχει GApps; Θέλει CWM για να περαστεί η ROM ή κάνουμε local update; Είναι Rooted; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Περιέχει GApps; Θέλει CWM για να περαστεί η ROM ή κάνουμε local update; Είναι Rooted; Μπορείς και με local update και δεν είναι root. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Μπορείς και με local update και δεν είναι root. Δηλαδή, δεν έχει Gapps και πρέπει να γίνει root (με Exynos Abuse; ) και να πειραχτεί το fingerprint για να είναι συμβατό με Google Play. Πάλι απ' την αρχή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Δηλαδή, δεν έχει Gapps και πρέπει να γίνει root (με Exynos Abuse; ) και να πειραχτεί το fingerprint για να είναι συμβατό με Google Play. Πάλι απ' την αρχή.... Το Exynos Abuse δεν δουλεύει στις 4.1+ Για root αυτό με CWM. Για gapps αυτά με CWM. Edited May 20, 2013 by VirusPlus Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 - βαζεις αυτο http://vondroid.com/threads/clockworkmod-recovery.5157/#.UYI2q70nh8E - περνας το zip της ρομ http://vondroid.com/threads/newmans-official-leaked-n2-4-1-firmware-by-xenius9.9358/#.UYI2-r0nh8F στην sd - ξεκινας σε recovery με power + vol up - wipe dalvik, cache, data - install zip from sd card done και εχεις τα παντα ετοιμα (το βλεπει ως samsung galaxy s3, εχει google apps) μπαινουν ολες οι εφαρμογες Παιδες να περασω αυτο αξιζει?Η βγεικε κατι καλυτερο? "wipe dalvik, cache, data" αυτο μπορει κανεις να μου το εξηγησει τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minas_Kriti Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Καλησπερα σας...ειχα αναφερει το θεμα μου και στο vondroid το οποιο 2 μερες τωρα δεν λειτουργει.Το newman μου δεν το βλεπει το pc καθολου ουτε στον πινακα ελεγχου.Ειμαι στην 4.1 με το μαυρο bootloader.Μετα απο καποιες custom rom που ειχα περασει ξαφνικα δεν το εβλεπε το τηλεφωνο ο υπολογιστης.Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω γιατι δεν εχω ουτε το cwm που μπορουμε να φλασαρουμε αλλα το αρχικο με τις 4 επιλογες.Οποιος μπορει να βοηθησει σας παρακαλω γιατι εχω τρελαθει.Αν γινεται μεσω local update να περασω καποια ρομ που να εχει cwm που να μπορω να ξαναπερασω τον παλιο bootloader και τα gapps.Δεν ειμαι ουτε ροοτ αυτη τη στιγμη γτ οπως ξερετε η 4.1 δεν γινεται ροοτ με apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Καλημέρα παράγγειλα την Παρασκευή 24/05/2013 το Newman N2 Samsung Exynos 4412 1.5GHz Quad Core 4.7 inch Gorilla Glass 1280*720 Android 4 Dual Camera από το merimobiles.Mου έδωσαν κωδικό παραγγελίας και μέχρι σήμερα το order status είναι στο Awaiting Fulfillment.Εκ των υστέρων από διάφορα σχόλια που διάβασα στο forum,κατάλαβα ότι πήρα μεγάλο ρίσκο παραγγέλνοντας απο το συγκεκριμένο site :worry: Αν κάποιος έχεις αγοράσει από το συγκεκριμένο site και έχει κάποια εμπειρία ή έχει την παραπάνω συσκευή θα εκτιμούσα κάποιο σχόλιο. ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VirusPlus Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Τι εννοείς "ρίσκο"? Καλό θα είναι πάντως να τους στείλεις ένα mail πριν γίνει αποστολή να το στείλουν σαν gift και να κάνουν declare την τιμή στα 40-50$ για να μην έχεις πρόβλημα με το τελωνείο. Παράθεση MOB: Xiaomi Mi A2 < Xiaomi Mi5 < Huawei HONOR 6 (H60-L02) < Newman N2 < ZTE Skate < HTC Touch2 < Qtek 8500 < Siemens S75 < Siemens SX1 < Siemens S55 < Siemens SL45i < Nokia 3310 < Ericsson T10s < Panasonic GD30 < Philips Diga TAB: Teclast x98 Plus < PiPO M9Pro WEAR: Amazfit PACE < HONOR Band Zero (Z1) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros75gr Δημ. May 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2013 Αυτό το έκανα ήδη με την παραγγελία (declare as a gift) Το ρίσκο έχει να κάνει με την αξιοπιστία του site λογω του ότι διαβάζω αρνητικα σχόλια και κριτικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts