Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

το κινητο θα το παραγγειλω για ενα φιλο

γιατι βιαζεται οποτε δε μπορει να περιμενει αυτα που περιμενω εγω

δεν τον ενοχλει η χοντροκοψια του, δε χρειαζεται 2 sim οποτε μια χαρα του πεφτει

οποτε και παρακολουθω εδω ποτε επιτελους θα βγει η 4.1 εκδοση

καπακια χωριστα χρωματιστα να ομορφυνει λιγο που βρισκουμε?

η 4.1 ποτε βγαινει?

Χρωματιστά καπάκια δεν έχουμε δει ακόμα.Τώρα για την 4.1,όλοι περιμένουμε την εταιρεία να την δώσει κάποια στιγμή.Ελπίζω σύντομα:)

Sharing is caring/Spread the knowledge

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πω πω φωτιες αναψα...:lol:

Βρε παιδια απλες συσκευουλες ειναι για να κανουμε την δουλεια μας και να παιζουμε και λιγο:X

Ολοι τα εχουμε δει αυτα που ερχονται τα τερατακια-λεπτοτερα-ομορφοτερα-5ιντσα κλπ και συμφωνω οτι αν επαιρνα τηλεφωνο μετα απο κανενα 3-4 μηνο(γιατι τοσο θα κανουν να βγουν αυτα που λεμε) θα επαιρνα καποιο αλλο. Τωρα οταν εχεις πουλησει το galaxy S2 και θες αμεσα συσκευη πιστευω οτι μαλλον καλα εκανα:) και πιστεψε με βαρεθηκα να πιανω και πολυ λεπτα-κομψα τηλ. και ειπα να πιασω κανενα που να το καταλαβαινω στα μικρα μου χερια.....

Τωρα απο rom απλα αναβαθμισα απο ΟΤΑ στην 24 που δινει και το στηνω οπως θελω για να κανω ολες τις δοκιμες συγκρισεις κλπ

Βαρεθηκα τα φλασσαρισματα και να μην προλαβαινω να χαρω μια συσκευη γι' αυτο αλλωστε πηρα και το κινεζακι αφου με ολες τις συσκευες που ειχα μεχρι τωρα πρεπει να εχω ξεπερασει τις 2000 φλασιες:O

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

απο φωτο τι λεει ρε παιδια?βγαζει καλες?

http://www.gizchina.com/2013/02/02/xiaomi-m2-vs-newman-n2-camera-shootout/

https://dl.dropbox.com/u/6285245/rebuilt.Newman%20N2%20vs%20xiaomi%20M2%20photos.zip

τα samples εμενα δε με ενθουσιασαν. το Xiaomi M2 ειναι σαφως καλυτερο και στο φως και στο σκοταδι

και για να μη λετε οτι κατηγορω το newman, γενικα δε περιμενω και κατι σπουδαιο απο τα κινητα των 13mp. ειναι υπερβολικα πολλα για τοσο μικρους αισθητηρες.το xiaomi m2 Οπως και φυσικα και το galaxy s3 με τα 8mp ειναι κλασεις ανωτερα και ας πιστευουν ορισμενοι οτι more mp is better

Α και μη κρινετε την εικονα απο screenshots η απο heavily resized photos αλλα απο το αρχικο αρχειο των 13mp

Edited by akaloith

καταρχην ο ιδιος στο gizchina λεει οτι το newman n2 βγαζει ποιο ζωντανες φωτογραφιες απο το xiaomi m2.To xiaomi βαζει απλα ποιο πολλα χρωματα αλλα ετσι κατανταει ψευτικο ετσι δεν ειναι?

Δες και αυτο λιγο

τελικα ποιο εχει καλυτερη οθονη?

καταρχην το Newman N2 εχει καλυτερη καμερα και μπροστα και πισω απο το galaxy s3 οπως και επισης και καλυτερη μπαταρια.Φορανε τον ιδιο επεξεργαστη και την ιδια gpu(CPU Quad-core 1.4 GHz Cortex-A9 GPU Mali-400MP),απλα το s3 εχει λιγο καλυτερη οθονη νταξει αλλα κανει και 6 κατοσταρικα ενω το newman N2 με παρομοια χαρακτηριστικα στο δινουν 230 ευρο και ας ειναι και λιγο ποιο χοντρο.Τι αλλο θες να κανουνε?Και αυτη τη στιγμη απο μερια Ασιας ειναι οτι καλυτερο σε τετραπυρηνα κινητα σε αυτα τα λεφτα.

αν βάλουμε στην άκρη την (μεγάλη) διαφορά τιμής

το να συγκρίνεις μπαταρίες και κάμερα λόγω νούμερων ενός <<επώνυμου>> κινητού και ενός <<κινέζικου>> είναι λίγο άκυρο γιατί υπάρχουν άπειρα παραδείγματα συσκευών που οι κινέζοι φουσκώνουν τα νούμερα (ναι μπορεί και η 2100 μπαταρία να είναι πολύ καλύτερη από την βαπτισμένη 2500 , όπως επίσης το ίδιο ισχύει και με τις κάμερες)

αν βάλουμε στην άκρη την (μεγάλη) διαφορά τιμής

το να συγκρίνεις μπαταρίες και κάμερα λόγω νούμερων ενός <<επώνυμου>> κινητού και ενός <<κινέζικου>> είναι λίγο άκυρο γιατί υπάρχουν άπειρα παραδείγματα συσκευών που οι κινέζοι φουσκώνουν τα νούμερα (ναι μπορεί και η 2100 μπαταρία να είναι πολύ καλύτερη από την βαπτισμένη 2500 , όπως επίσης το ίδιο ισχύει και με τις κάμερες)

στην ακρη δεν μπορεις να βαλεις την τιμη στα επωνημα κινητα

Εαν εννωουσες το samsung καλυτερα να ελεγες ενος Κορεατικου κινητου(που φτιαχνετε στην Κινα) με ενος Κινεζικου.

Νταξει εμενα δεν μαρεσει να πληρωνω μονο το ονομα(επειδη γραφει Samsung ας πουμε και κανει 600€) αλλα και την κατασκευη και ολα αυτα σε ενα πακετο λιγο ποιο οικονομικο.Πιστευω....

Και πιστευω πως δεν πρεπει να εχουμε τοσο μεγαλη προκαταληψη για τους κινεζους κατασκευαστες γιατι κανουν θαυματα.Και θα ποιασουν κορυφη

Edited by Franky2013

στην ακρη δεν μπορεις να βαλεις την τιμη στα επωνημα κινητα

Εαν εννωουσες το samsung καλυτερα να ελεγες ενος Κορεατικου κινητου(που φτιαχνετε στην Κινα) με ενος Κινεζικου.

Νταξει εμενα δεν μαρεσει να πληρωνω μονο το ονομα(επειδη γραφει Samsung ας πουμε και κανει 600€) αλλα και την κατασκευη και ολα αυτα σε ενα πακετο λιγο ποιο οικονομικο.Πιστευω....

Και πιστευω πως δεν πρεπει να εχουμε τοσο μεγαλη προκαταληψη για τους κινεζους κατασκευαστες γιατι κανουν θαυματα.Και θα ποιασουν κορυφη

δεν κάνω θέμα για το που κατασκευάζεται (όλα στην κίνα είναι έτσι κι αλλιώς) , ούτε έχω προκατάληψη (αν χαλάσει το κινητό μου και εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω κάποιο στυλ g4 ή newman δίκαρτο) με τις εταιρίες

το να μην συγκρίνεις πράγματα που στα χαρτιά φαίνονται ανώτερα λέω απλά εγώ

όπως και να το κάνουμε η μπαταρία κυρίως είναι ας πούμε από τα θέματα που <πονάνε> στις μη επώνυμες συσκευές (tablets-κινητά) που άλλα γράφει ο κατασκευαστής και άλλα είναι στην πραγματικότητα ,οπότε βλέποντας απλά η μια μπαταρία να είναι 2100 και η άλλη 2500 και η μια κάμερα 1.9 και η άλλη 2.0 εεε δε θα πρέπει να θεωρηθεί ανώτερο το 2ο από το 1ο χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις

καταρχην ο ιδιος στο gizchina λεει οτι το newman n2 βγαζει ποιο ζωντανες φωτογραφιες απο το xiaomi m2.To xiaomi βαζει απλα ποιο πολλα χρωματα αλλα ετσι κατανταει ψευτικο ετσι δεν ειναι?

Δες και αυτο λιγο

τελικα ποιο εχει καλυτερη οθονη?

ανοιξες τα αρχεια και ειδες τις φωτογραφιες? ασε τι λεει αυτος. δες ο ιδιος και κρινε σε full size και οχι resized ουτε fit on screen

οσο για τις οθονες

1) δεν ξερω τιποτα απολυτως για την οθονη του xiaomi

2) δεν ξερω τιποτα τι φωτεινοτητα ειχαν οι 2 οθονες κατα τη ληψη του βιντεο. μπορω να βαλω τη μια τερμα πανω την αλλη τερμα κατω, σημαινει κατι αυτο?

3) μη κρινεις οθονες απο μια videoσκοπηση. Μπορω να σου κανω ανετοτατα το huawei ideos x5 μου να εχει καλυτερη οθονη απο καθε κινητο απλα προσαρμοζοντας τη φωτομετρηση της καμερας μου στην οθονη του κινητου μου, χαντακωνοντας ετσι τα αλλα, να φαινονται καμενα η καταμαυρα

4) δεν ανεφερα ποτε την οθονη του xiaomi ως σημειο αναφορας. δεν ξερω αν ειναι καλη η μαπα. για τη καμερα του βλεπω οτι αξιζει και οτι ειναι κλασεις μπροστα απο του n2

5) δοκιμη οθονων που δε δειχνει τη ρυθμιση brightness τους ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΗ και δε θα πρεπει να τη πατατε τοσο ευκολα

6) δειλημα qualcom vs exynos ειναι τουλαχιστον γελειο. ο νικητης ειναι τουλαχιστον δεδομενος οποτε ο τιτλος "Newman N2 VS Xiaomi Mi2, Which Is Faster?" απευθυνεται τουλαχιστον σε ασχετους

Edited by akaloith

δεν κάνω θέμα για το που κατασκευάζεται (όλα στην κίνα είναι έτσι κι αλλιώς) , ούτε έχω προκατάληψη (αν χαλάσει το κινητό μου και εγώ κατά πάσα πιθανότητα θα πάρω κάποιο στυλ g4 ή newman δίκαρτο) με τις εταιρίες

το να μην συγκρίνεις πράγματα που στα χαρτιά φαίνονται ανώτερα λέω απλά εγώ

όπως και να το κάνουμε η μπαταρία κυρίως είναι ας πούμε από τα θέματα που <πονάνε> στις μη επώνυμες συσκευές (tablets-κινητά) που άλλα γράφει ο κατασκευαστής και άλλα είναι στην πραγματικότητα ,οπότε βλέποντας απλά η μια μπαταρία να είναι 2100 και η άλλη 2500 και η μια κάμερα 1.9 και η άλλη 2.0 εεε δε θα πρέπει να θεωρηθεί ανώτερο το 2ο από το 1ο χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις

Ειναι ανωτερα στα χαρτια συμφωνω οπως και στην τιμη ετσι?

Τωρα αμα εχεις εμπειρια απο φουσκωμενα χαρακτηριστικα παω πασο.Απο οτι διαβασα σε πολλα review οπως και σε site με developers ολοι λενε οτι η μπαταρια ειναι καλη.Και αμα θελουνε αυτοι που το εχουνε στο φορουμ ας το επιβεβαιωσουνε σε αυτο το τοπικ

ανοιξες τα αρχεια και ειδες τις φωτογραφιες? ασε τι λεει αυτος. δες ο ιδιος και κρινε σε full size και οχι resized ουτε fit on screen

οσο για τις οθονες

1) δεν ξερω τιποτα απολυτως για την οθονη του xiaomi

2) δεν ξερω τιποτα τι φωτεινοτητα ειχαν οι 2 οθονες κατα τη ληψη του βιντεο. μπορω να βαλω τη μια τερμα πανω την αλλη τερμα κατω, σημαινει κατι αυτο?

3) μη κρινεις οθονες απο μια videoσκοπηση. Μπορω να σου κανω ανετοτατα το huawei ideos x5 μου να εχει καλυτερη οθονη απο καθε κινητο απλα προσαρμοζοντας τη φωτομετρηση της καμερας μου στην οθονη του κινητου μου, χαντακωνοντας ετσι τα αλλα, να φαινονται καμενα η καταμαυρα

4) δεν ανεφερα ποτε την οθονη του xiaomi ως σημειο αναφορας. δεν ξερω αν ειναι καλη η μαπα. για τη καμερα του βλεπω οτι αξιζει και οτι ειναι κλασεις μπροστα απο του n2

5) δοκιμη οθονων που δε δειχνει τη ρυθμιση brightness τους ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΥΠΟΠΤΗ και δε θα πρεπει να τη πατατε τοσο ευκολα

6) δειλημα qualcom vs exynos ειναι τουλαχιστον γελειο. ο νικητης ειναι τουλαχιστον δεδομενος οποτε ο τιτλος "Newman N2 VS Xiaomi Mi2, Which Is Faster?" απευθυνεται τουλαχιστον σε ασχετους

Οχι απλα αναφερα το Xiaomi γιατι ελεγες για την σκοτηνη οθονι του Newman και το ατομο στο Gizchina εχει Xiaomi.Νταξει εχεις δικιο για αυτα που λες οτι μπορει να γινουν.Απλα λεω..

Παντως παιδες εγω το παραγγειλα και το περιμενω μολις μου ερθει θα σας πω ειλικρινα τι ειναι και τι μπορει να κανει το κινητο

Καποιος που να εβαλε το google play store να μου πει ποιο apk εβαλε και πως? Γιατι οσα και αν βρηκα και δοκιμασα μου το κανει εγκατασταση αλλα δεν ανοιγει (το κανει pop up) και ανοιγει στιγμιαια και κλεινει, το ιδιο μου κανει και στο gmail ....

Εχω εγκατεστημενα blackmarket -1mobilemarket και δεν με νοιαζει για εφαρμογες-παχνιδια-αγορες κλπ απλα μονο για το gmail για να συγχρονισω επαφες κλπ

υπονοεις οτι δεν εχει google play? αυτο το θεωρω δεδομενο ακομα και στα κινεζικα. δεν ειναι? το jiayu g3 εχει. Edited by akaloith

υπονοεις οτι δεν εχει google play? αυτο το θεωρω δεδομενο ακομα και στα κινεζικα. δεν ειναι? το jiayu g3 εχει.

Oχι δεν εχει εκτος αν δεν βλεπω καλα....

Τελικα οποιος βιαζεται σκονταφτει, καο μαζι με μενα και οποιος αλλος εκανε το official update OTA!

Τωρα διαβαζω και μαλλον πρεπει να ξανακανω downgrade στην 15 και μετα προς τα πανω με την σειρα εκτος αν δοκιμασω καμια custom η τηνofficial deoxed 24 που εχει ενας τυπος εκαι....

Παλι τα ιδια με φλασσαρισματα κλπ :lol:

χμμμ

1) δηλαδη οταν το πηρες ειχε google play και μετα την αναβαθμιση δεν εχει?

2) το οτι δεν εχει φταιει οτι δεν εβαλες μια προς μια ΟΛΕΣ τις ενδιαμεσες αναβαθμισεις?

3) και καλα επηρεασε μονο το google play το "αποτομο update" μονομιας στη τελευταια εκδοση?

4) Υπονοεις οτι πηρες κινεζικο νομιζοντας οτι θα γλιτωσεις τα φλασαρισματα? ΙΣΑ ΙΣΑ. Παιρνεις κινεζικο επειδη εισαι fan του flasharismatos γιατι ολο και καποιο θεματακι θα χουν οποτε τη ψαχνεις με διαφορες ρομ :P

απο αυτη τη σελιδα βρισκουμε τα firmware?

http://vondroid.com/threads/newman-n2-freelander-i20-official-firmware.4782/

5) αν εχεις την εκδοση 13 και θες να πας στη 25 πρεπει να βαλεις 10 απανωτες εκδοσεις? :P

Edited by akaloith

Παρακολουθήστε το foroum στο vondroid. Έχει guides για τα πάντα. Κάθε φορά που θα φλασάρεις ROM θα πρέπει να ξαναβάζεις το play store. Έχει ακριβείς οδηγίες για όλα εκεί διαβαστε τα.

Παρακολουθήστε το foroum στο vondroid. Έχει guides για τα πάντα. Κάθε φορά που θα φλασάρεις ROM θα πρέπει να ξαναβάζεις το play store. Έχει ακριβείς οδηγίες για όλα εκεί διαβαστε τα.

+1000

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις την rom.Απλά να φλασάρεις το playstore.Οδηγίες εδώ:

http://vondroid.com/threads/how-to-fix-google-apps-playstore-on-your-newman-n2-freelander-i20.5080/

Sharing is caring/Spread the knowledge

Δεν ειναι θεμα μονο Rom αλλα software & camera, γιατι εγω ενω δεν προδεξα ποια εκδοση ειχε οταν το πηρα εκανα την αναβαθμιση απο ΟΤΑ (Λαθος που την δινουνε ετσι) χωρις να αναβαθμιζονται ολα τα υπολοιπα.....

Αρα τωρα πρεπει αναγκαστικα να γυρισω απο την αρχη και να τα παρω με την σειρα πραγμα που βαριεμαι:lol:

η παλι να γυρισω στην 15 που εχει το recovery και ετσι να φλασσαρω μια custom (πχ την 24 που υπαρχει) και ετσι να γλυτωσω αμετρητες ωρες:ninja:

Απορω γιατι δεν εχουν κανει μια Rom με ολες τις αναβαθμισεις-βελτιωσεις και να την δωσουν ητοι μεσω OTA η με recovery-wipe-etc

Αληθεια recovery μπαινει με volume up button + power button αφου βγαλουμε και ξαναβαλουμε μπαταρια? Το δοκιμασε κανενας?

ρε παιδια ποια ειναι η τελικη αναβαθμιση που πρεπει να βαλουμε οπως και για την καμερα?

κοιταμε ποια εχει το κινητο για αρχη?και κανουμε και αυτο με το playstore?

το χω παραγγειλει για ενα φιλο που βιαζοταν

ποια εκδοση εχει οταν ερχεται? και με ποια σειρα βαζεις τις νεες?

Παιδια σημερα μου ηρθε το Newman N2.Παιδια τι να πω εμφανισιακα ειναι παρα πολυ ωραιο δεν θα το ελεγα και τοσο χοντρο εμενα μου φανηκε παρα πολυ καλο στο μεγεθος.Και μην κρινετε απο τα βιντεο απο κοντα ειναι αλλη φαση.

Επισης το χειριστικα για πολυ λιγο και μεχρι τωρα τα σπαει το φορτιζω και θα σας πω και αλλα στην συνεχεια.

Φιλε akaloith μπες στο Vondroid και δες πως μπορεις να δεις την εκδοση του Newman.Επισης αυτη ειναι η τριτη φουρνια της Newman αρα δεν θα εχει την αρχικες εκδοσης λογικα θα εχει καποιες απο τις επομενες και εσυ μπορεις να περασεις την τελευταια

βοηθεια παιδια σημερα πηρα και εγω το τηλ. εχει software version n2-00.23 ΔΕΝ το εχω πηραξη καθολου (γιατι δεν τα κατεχω και πολυ) το μοναδικο(αλλα σοβαρο για εμενα) προβλημα που εχω μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν εχει google play.

Εχω διαβασει το (How to fix Google Apps (Playstore) on your Newman N2 / Freelander I20)

αλλα ρε παιδια μου φανηκε βουνο .Υπαρχει κανενας πιο ευκολος τροπος για να το κανω η αν καποιος μπορη εδω μεσα να το εξηγηση πιο απλα και ελληνικα.:(:

βοηθεια παιδια σημερα πηρα και εγω το τηλ. εχει software version n2-00.23 ΔΕΝ το εχω πηραξη καθολου (γιατι δεν τα κατεχω και πολυ) το μοναδικο(αλλα σοβαρο για εμενα) προβλημα που εχω μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν εχει google play.

Εχω διαβασει το (How to fix Google Apps (Playstore) on your Newman N2 / Freelander I20)

αλλα ρε παιδια μου φανηκε βουνο .Υπαρχει κανενας πιο ευκολος τροπος για να το κανω η αν καποιος μπορη εδω μεσα να το εξηγηση πιο απλα και ελληνικα.:(:

Έπρεπε να το γνωρίζεις όταν το πήρες ότι δε θα έχει Google Play. Συνεχώς αναφέρεται σε αυτό το foroum. Διάβασε το VonAndroid.

Τα παιδιά εκεί έχουν κάνει φοβερή δουλειά και κυρίως ο hulk123. Ακολούθησε αυτά που λένε κατά γράμμα και εάν έχεις απορίες, ή δεν τα καταφέρεις στείλε να τους ρωτήσεις συγκεκριμένα. Αφού όμως έχεις διαβάσει προσεχτικά τα Guides τους.

Έπρεπε να το γνωρίζεις όταν το πήρες ότι δε θα έχει Google Play. Συνεχώς αναφέρεται σε αυτό το foroum. Διάβασε το VonAndroid.

Τα παιδιά εκεί έχουν κάνει φοβερή δουλειά και κυρίως ο hulk123. Ακολούθησε αυτά που λένε κατά γράμμα και εάν έχεις απορίες, ή δεν τα καταφέρεις στείλε να τους ρωτήσεις συγκεκριμένα. Αφού όμως έχεις διαβάσει προσεχτικά τα Guides τους.

φιλε fitifititis μπηκα στο φορουμ αφου ειδη ειχα παραγγειλει το κινητο και μετα απο δικιαμου ερευνα αγορας στην οποια δεν διαβασα πουθενα να λεει καποιος οτι δεν εχει google play.Ισως θα επρεπε να σας γνωρισω νωριτερα .Δεν πηραζει ομως θα το παλεψω η θα το πουλησω.Ευχαριστω ομως για την απαντηση.

νταξει ειναι λιγο ξεφτυλα σε τηλεφωνο 300$ να μην εχει google play.... Και να πρεπει να κανεις πατεντες.

με τετοιες _αλακιες τα κινεζικα παντα θα χαρακτηριζονται κινεζικα....

εγω δε το ηξερα. Το jiayu g3 εχει οπως και ενα αλλο κινεζικο της κακιας ωρας αλλα με hdmi που δε το ξερε η μανα του που περασε απο τα χερια μου