Jump to content

Newman N2

Κοινοποίηση

Recommended Posts

@kgardas. Είχα την ίδια έκδοση με σένα,την Ν2_00.1D.Αν διαβάσεις το site με τα firmware θα δεις ότι αυτή είναι η σειρά που πρέπει να φλασαριστούν.20-22-23-κάμερα patch.Μετά βλέπουμε το Software version BP,πρέπει να είναι Νεςμαν_Ν2_00.22.Εμένα είχε μείνει στο Ν2_00.1D.Μόλις πριν ένα λεπτό το πέρασα.Με παίδεψε λίγο,λόγω 64bit Win7 αλλά τα κατάφερα.Έτσι τώρα δείχνει:

Αριθμός έκδοσης:Newman_N2_00.23

Software version BP:Newman_N2_00.22

ISP version:0x108 (αυτό είναι για την κάμερα).

Wind έχω και εγώ αλλά ακόμα δεν έβαλα κάρτα sim μιας και αυτή που έχω είναι κανονικού μεγέθους.Αύριο θα πάω να πάρω μία microsim(δεν θέλω να κόψω την παλιά)

Επόμενο βήμα είναι να γίνει ROOT και να περάσω τις διορθώσεις για το playstore.

Το site που έδωσα στην δεύτερη σελίδα έχει τα πάντα.Προσεκτικό διάβασμα και υπομονή...μην κάνουμε και καμιά λαλακία.

*Πλέον το κινητό είναι ROOT και έχουν περαστεί οι διορθώσεις για το PLAY STORE.:):):)

ρε παιδια το κινητο δεν περνει κανονικη sim?

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ρε παιδια το κινητο δεν περνει κανονικη sim?

Όχι, θέλει microsim όπως είναι του iPhone 4. Μπορείς ή να κόψεις αυτή που έχεις ή να πας στον πάροχό σου και να την αλλάξεις με μια microsim :) (Στην wind στην κόβουν εκείνη την στιγμή στο κατάστημα αν θες) :)

Όχι, θέλει microsim όπως είναι του iPhone 4. Μπορείς ή να κόψεις αυτή που έχεις ή να πας στον πάροχό σου και να την αλλάξεις με μια microsim :) (Στην wind στην κόβουν εκείνη την στιγμή στο κατάστημα αν θες) :)

ναι ομως αμα την κοψεις δεν θα μπαινει σε αλλα κινητα ετσι δεν ειναι?

εγω εχω cosmote αμα παω στον παροχο μου δεν θα μου χρεωση ομως την καινουργια microsim?

Το site που έδωσα στην δεύτερη σελίδα έχει τα πάντα.Προσεκτικό διάβασμα και υπομονή...μην κάνουμε και καμιά λαλακία.

*Πλέον το κινητό είναι ROOT και έχουν περαστεί οι διορθώσεις για το PLAY STORE.:):):)

Ναι ναι αυτό ακριβώς και γιαυτό είπα να ρωτήσω και εδώ. Μπήκα και γράφτηκα στο vondroid αλλά πριν κάνω καμιά λαλακία είπα να ρωτήσω!

efrai χρειάζεται να έχω sd card μέσα για να κάνω το update ή το κάνω και όπως είναι? Επίσης over the air ή local update?

ναι ομως αμα την κοψεις δεν θα μπαινει σε αλλα κινητα ετσι δεν ειναι?

εγω εχω cosmote αμα παω στον παροχο μου δεν θα μου χρεωση ομως την καινουργια microsim?

Συνήθως χρεώνουν... αν την κόψεις ή πάρεις καινούρια microsim μπορείς να πάρεις και αυτό εδώ με 1,69 € και δεν έχεις κανένα θέμα με άλλα κινητά!

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006806

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Συνήθως χρεώνουν... αν την κόψεις ή πάρεις καινούρια microsim μπορείς να πάρεις και αυτό εδώ με 1,69 € και δεν έχεις κανένα θέμα με άλλα κινητά!

http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006806

αδηλαδη αμα την κανω Μicro sim μετα με τον ανταπτορα μπενει και στα αλλα κινητα ετσι δεν ειναι?

ξερεις μηπως ποσο σε χρεωνουν για να την κανω microsim?μηπως ειναι το ιδιο ποσο και οταν αλλαζεις καρτα?

αδηλαδη αμα την κανω Μicro sim μετα με τον ανταπτορα μπενει και στα αλλα κινητα ετσι δεν ειναι?

ξερεις μηπως ποσο σε χρεωνουν για να την κανω microsim?μηπως ειναι το ιδιο ποσο και οταν αλλαζεις καρτα?

Δεν ξέρω καθόλου γιατί επειδή είχα iPhone 4 (το οποίο θέλει microsim) όταν πήγα στην Wind την ημέρα που μου έδωσαν την sim στο κατάστημα τα παιδιά εκεί μου την έκοψαν επιτόπου και φυσικά δωρεαν.

Δεν ξέρω καθόλου γιατί επειδή είχα iPhone 4 (το οποίο θέλει microsim) όταν πήγα στην Wind την ημέρα που μου έδωσαν την sim στο κατάστημα τα παιδιά εκεί μου την έκοψαν επιτόπου και φυσικά δωρεαν.

ναι ομως αμα ειναι κομενη μπορει να χρησιμοποιηθει στον ανταπτορα?

Ναι ναι αυτό ακριβώς και γιαυτό είπα να ρωτήσω και εδώ. Μπήκα και γράφτηκα στο vondroid αλλά πριν κάνω καμιά λαλακία είπα να ρωτήσω!

efrai χρειάζεται να έχω sd card μέσα για να κάνω το update ή το κάνω και όπως είναι? Επίσης over the air ή local update?

Ναι βάζεις κάθε φορά το update στην κάρτα και μετά ακολουθείς την διαδικασία με το power button + το VOL+ button.Είναι πολύ εύκολο.Με την μέθοδο local update μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν βρίσκει το update package και έτσι ακολούθησα την άλλη μέθοδο που περιγράφουν στο vondroid.

Μόνη μου εκκρεμότητα είναι να πάρω αύριο την microsim και να το δούμε να δουλεύει.:):):)

Sharing is caring/Spread the knowledge

Ναι βάζεις κάθε φορά το update στην κάρτα και μετά ακολουθείς την διαδικασία με το power button + το VOL+ button.Είναι πολύ εύκολο.Με την μέθοδο local update μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν βρίσκει το update package και έτσι ακολούθησα την άλλη μέθοδο που περιγράφουν στο vondroid.

Μόνη μου εκκρεμότητα είναι να πάρω αύριο την microsim και να το δούμε να δουλεύει.:):):)

Ευχαριστώ! Άρα πρέπει να πάρω sd card! efrai έχεις βάλει class 4 ή class 10? Και τι μέγεθος?

P.S. Συγνώμη για το πρήξιμο! :)

Ευχαριστώ! Άρα πρέπει να πάρω sd card! efrai έχεις βάλει class 4 ή class 10? Και τι μέγεθος?

P.S. Συγνώμη για το πρήξιμο! :)

Πήρα από το eshop μια 32GB Class 10,την είχαν προσφορά στα crazy sundays της προηγούμενης εβδομάδος στα 23 ευρώ.

Και φυσικά δεν τίθεται θέμα πρηξίματος...απεναντίας εδώ μέσα μια παρέα είμαστε όλοι και αν μπορούμε αλληλοβοηθιόμαστε.:)

Καλορίζικο παιδιά! :)

Τρέξατε Antutu;

Μπορείτε να βγάλετε καμιά φωτογραφία να δούμε την ποιότητα της κάμερας;

Καλορίζικο σε όσους το παρέλαβαν.

Το έχω παραγγείλει και εγώ από etotalk και το περιμένω.

Από ελληνικά όλα καλά είναι(μενού,πληκτρολόγιο,appstore)? Εμένα θα μου το στείλουν με etotalk rom kai ρωτάω μήπως τελικά δεν χρειαζόταν να αλλάξω ρομ.

Καλορίζικο παιδιά! :)

Τρέξατε Antutu;

Μπορείτε να βγάλετε καμιά φωτογραφία να δούμε την ποιότητα της κάμερας;

Καλημέρα aristarhe! το έχω το AnTuTu το χθεσινό στην σελίδα 4. Το βάζω ξανά:

Και ένα AnTuTu με rom N2_00.1D

http://img233.imageshack.us/img233/9418/screenshot2013012422100.png

Φωτογραφίες μόλις βγάλω θα ανεβάσω!

Καλορίζικο σε όσους το παρέλαβαν.

Το έχω παραγγείλει και εγώ από etotalk και το περιμένω.

Από ελληνικά όλα καλά είναι(μενού,πληκτρολόγιο,appstore)? Εμένα θα μου το στείλουν με etotalk rom kai ρωτάω μήπως τελικά δεν χρειαζόταν να αλλάξω ρομ.

Καλημέρα webserfer, έχει κανονικά ελληνικά μέσα οπότε δεν ξέρω τι παραπάνω μπορεί να έχει η rom του etotalk δεν είναι κακό πάντως να την δούμε :) Το μόνο που έβαλα έξτρα εγώ είναι ένα άλλο πληκτρολόγιο, touchpad v5 από το οποίο είμαι πολύ ικανοποιημένος. Σήμερα αγόρασα και μια micro sd 16gb Kingston class 10 και θα κάνω Upgrade στις τελευταίες rom! Και μια φωτογραφία για το ελληνικό μενού:

http://img441.imageshack.us/img441/2432/screenshot2013012512370.png

Edited by kgardas
προσθήκη φωτογραφίας

kgardas

εσυ απο το minideal δεν το πηρες?γιατι θελω και εγω απο εκει να το παρω

μας βοηθησαν πολυ οι φωτογραφιες σου.

το score στο antutu στο εβγαλε με τα update ε?χωρις ποσο βγαζει το δοκιμασε κανενας?

kgardas

εσυ απο το minideal δεν το πηρες?γιατι θελω και εγω απο εκει να το παρω

μας βοηθησαν πολυ οι φωτογραφιες σου.

το score στο antutu στο εβγαλε με τα update ε?χωρις ποσο βγαζει το δοκιμασε κανενας?

Ναι από το minideal το πήρα Franky, όσο για το score είναι χωρίς τα update και χωρίς sd κάρτα μέσα. Σήμερα πήρα κάρτα και το ΣΚ θα κάνω τα update. Με την sd μέσα το AnTuTu με αυτή την έκδοση μου έβγαλε 13675 το οποίο σημαίνει ή οτι η κάρτα είναι μάπα (Kingston microSD 16Gb class 10) ή με την αναβάθμιση σε v.23 θα είναι καλύτερα.

http://img35.imageshack.us/img35/7480/screenshot2013012514295.png

Uploaded with ImageShack.us

ποια sd θα αγορασεις?

Την έχω πάρει ήδη και είναι μέσα στο κινητό, το δέυτερο AnTuTu έγινε με αυτή μέσα. Είναι η Kingston microSD 16GB class 10

Πρέπει απαραίτητα να πάμε με αυτή την σειρά 20,22,23 ή πάμε κατευθείαν στην 23? Είχε και εσένα την Ν2_00.1D? Επίσης με τι εταιρεία το δουλεύεις? Wind, Vodafone, Cosmote? Εγώ έχω μια Wind και δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω με 3g data (Όλες οι ρυθμίσεις σίγουρα σωστές).

Ποιές ρυθμίσεις έβαλες για 3g data?Εννοείς,αν κατάλαβα καλά, τις APN ρυθμίσεις?Σωστά?Το έκανες να δουλέψει τελικά?

Εγώ σήμερα πήρα την microsim,την βάζω στο τηλ. και ...... δεν έπιανε σήμα με τίποτα....:shock:

Έκανα τελικά την διαδικασία για IMEI restore που αναφέρεται στο site και επιτέλους δούλεψε.Έχω κάνει όλες τις διαδικασίες στα HOW TO εκτός από το downgrade σε firmware.Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια ή διευκρίνηση εδώ είμαστε.

Ποιές ρυθμίσεις έβαλες για 3g data?Εννοείς,αν κατάλαβα καλά, τις APN ρυθμίσεις?Σωστά?Το έκανες να δουλέψει τελικά?

Εγώ σήμερα πήρα την microsim,την βάζω στο τηλ. και ...... δεν έπιανε σήμα με τίποτα....:shock:

Έκανα τελικά την διαδικασία για IMEI restore που αναφέρεται στο site και επιτέλους δούλεψε.Έχω κάνει όλες τις διαδικασίες στα HOW TO εκτός από το downgrade σε firmware.Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια ή διευκρίνηση εδώ είμαστε.

Καλησπέρα efrai! Τελικά το έκανα και δούλεψε το 3g data (αν και έπιασε χαμηλές ταχύτητες). Στις ρυθμίσεις έβαλα τα εξής:

Όνομα: Wind Internet

APN: gint.b-online.gr

MCC: 202 (Αυτό έχει default)

MNC: 10 (Επίσης default)

Τύπος APN: default (Εδώ ήταν το πρόβλημα. Στο site της Wind λέει εδώ να βάλουμε "Internet", αλλά δεν δούλευε. Μόνο με την λέξη default δούλεψε).

Ωραία, αφού τα έχεις κάνει όλα θα προχωρήσω και εγώ σε αναβαθμίσεις! Ξέρω οτι έχω κάποιον να ρωτήσω! Δοκίμασες να κάνεις update Over The Air? Και αν όχι γιατί?

Καλησπέρα efrai! Τελικά το έκανα και δούλεψε το 3g data (αν και έπιασε χαμηλές ταχύτητες). Στις ρυθμίσεις έβαλα τα εξής:

Όνομα: Wind Internet

APN: gint.b-online.gr

MCC: 202 (Αυτό έχει default)

MNC: 10 (Επίσης default)

Τύπος APN: default (Εδώ ήταν το πρόβλημα. Στο site της Wind λέει εδώ να βάλουμε "Internet", αλλά δεν δούλευε. Μόνο με την λέξη default δούλεψε).

Ωραία, αφού τα έχεις κάνει όλα θα προχωρήσω και εγώ σε αναβαθμίσεις! Ξέρω οτι έχω κάποιον να ρωτήσω! Δοκίμασες να κάνεις update Over The Air? Και αν όχι γιατί?

Ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις,θα τις περάσω σε λίγο.Δεν δοκίμασα να κάνω update μέσω ΟΤΑ διότι φαντάζομαι θα κατεβάσει απευθείας την τελευταία έκδοση,ενώ στο site γράφει χαρακτηριστικά να πάμε πρώτα στο 20 μετά 22 και τέλος 23.Διάβασε όλα τα HOW TO καλά προκειμένου να αποφύγεις οτιδήποτε δυσάρεστο.Εγώ τα έπαιξα λίγο με το τηλ. που δεν είχε σήμα αλλά πήγαν όλα καλά.

Ευχαριστώ για τις ρυθμίσεις,θα τις περάσω σε λίγο.Δεν δοκίμασα να κάνω update μέσω ΟΤΑ διότι φαντάζομαι θα κατεβάσει απευθείας την τελευταία έκδοση,ενώ στο site γράφει χαρακτηριστικά να πάμε πρώτα στο 20 μετά 22 και τέλος 23.Διάβασε όλα τα HOW TO καλά προκειμένου να αποφύγεις οτιδήποτε δυσάρεστο.Εγώ τα έπαιξα λίγο με το τηλ. που δεν είχε σήμα αλλά πήγαν όλα καλά.

Το ίδιο θα είχα πάθει και εγώ στην θέση σου! :) Δεν ξέρω και εγώ πόσες φορές τα έχω διαβάσει τα HowTo!! Κοντεύω να τα μάθω απέξω και φαντάσου δεν τα έχω κάνει ακόμα! :)

Για τον λόγο αυτό δεν θέλησα να κάνω update μέσω ΟΤΑ αλλά προτίμησα τον παραδοσιακό τρόπο.Να προσέξεις να περαστούν σωστά όλοι οι drivers για το κινητό ώστε στην διαχείριση υλικού να μην έχεις συσκευή χωρίς drivers.Εμένα στα 64bit Win7 είχε μείνει μόνο μία συσκευή χωρίς drivers και με παίδεψε αρκετά μπορώ να πω.Τελικά μπήκε χειροκίνητα.Αν έχεις win32 θα είναι πιο εύκολα.