Franky2013 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Από ότι έχω δει σε review ελληνικό μενού έχει (πληκτρολόγιο και να μην έχει βάζεις ένα από Play), για χάρτες δεν νομίζω να έχει αλλά προ εγκατεστημένους αλλά μπορείς προφανώς να βάλεις οτι θέλεις. Σχετικά με το δώρο τους το ζήτησα στο live chat να το σημειώσουν. Το αν θα το κάνουν τελικά είναι άλλη ιστορία... Το καλύτερο review που βρήκα και έγινε εχτές 17/01 είναι εδώ: http://www.gizchina.com/2013/01/17/newman-n2-review/ Το κακό σε αυτό το review είναι οτι δεν μπορώ να περιμένω τώρα μέχρι να έρθει.... :) Δηλαδη ειναι κομπλε το κινητο και μπορουμε ολα να τα περασουμε? Μακαρι αδερφε να στο στειλουν ετσι δηλαδη με λιγα λογια για να μην περασει τελωνειο. Το review πραγματικα πολυ καλο το διαβασα ολο και με το καινουργιο update του Newman N2 το κινητο γινετε ακομα καλυτερο. Εγω αποφασησα αυτο θα τσιμπησω απλα δεν ξερω ακομα απο ποιο καταστημα να το παρω.εχω στο μυαλο μου καποια οπως"το etotalk,minideal,merimobiles και android-sale.Εχετε να προτεινετε κανενα και εσεις αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δηλαδη ειναι κομπλε το κινητο και μπορουμε ολα να τα περασουμε? Τι να σου πω φίλε μου, αν δεν μου έρθει να το έχω στα χέρια μου όλα τα άλλα είναι εκτιμήσεις... :rolleyes: Μακαρι αδερφε να στο στειλουν ετσι δηλαδη με λιγα λογια για να μην περασει τελωνειο. Δεν νομίζω να περάσει αφού είναι SG POST και Gift, τώρα αν είμαι τόσο άτυχος...:w00t: Το review πραγματικα πολυ καλο το διαβασα ολο και με το καινουργιο update του Newman N2 το κινητο γινετε ακομα καλυτερο. Εγω αποφασησα αυτο θα τσιμπησω απλα δεν ξερω ακομα απο ποιο καταστημα να το παρω.εχω στο μυαλο μου καποια οπως"το etotalk,minideal,merimobiles και android-sale.Εχετε να προτεινετε κανενα και εσεις αξιοπιστο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 εγω λεω να το παρω απο το etotalk θα τους στειλω και e-mail και θα επιλεξω κιολλας να ειναι σαν gift και θα τους πω κιολλας εαν γινετε να το στειλουν με αναγραφομενη τιμη 40$ αλλα τροπο αποστολης να επιλεξω για να μην περασει τελωνειο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2013 (edited) Περιμένω και εγώ το εν λόγω κινητό....Το πήρα από το minideals ,αφού διάβασα καλά σχόλια εδώ μέσα, και από της 15/01 στο site της singpost μου γράφει :Despatched to overseas (Country code: GR).Εν αναμονή λοιπόν...Να ρωτήσω αν βρήκατε θήκη,εξτρα μπαταρία και μεμβράνη οθόνης...?Ότι βρήκα είναι από aliexpress. Επίσης, εδώ είναι και η επίσημη σελίδα με τα firmware και ότι άλλο θέλουμε: http://vondroid.com/forums/newman.128/ Edited January 19, 2013 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 θα ανεβασω μια φωτογραφια να δειτε πως ερχετε με singapost δεν θα εχετε κανενα θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haramis20 Δημ. January 20, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 να εμενα μου ηρθε την πεμπτη σκεψου τεταρτη βραδυ μπηκε ελλαδα πεμπτη πρωι το ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 Περιμένω και εγώ το εν λόγω κινητό....Το πήρα από το minideals ,αφού διάβασα καλά σχόλια εδώ μέσα, και από της 15/01 στο site της singpost μου γράφει :Despatched to overseas (Country code: GR).Εν αναμονή λοιπόν...Να ρωτήσω αν βρήκατε θήκη,εξτρα μπαταρία και μεμβράνη οθόνης...?Ότι βρήκα είναι από aliexpress. Επίσης, εδώ είναι και η επίσημη σελίδα με τα firmware και ότι άλλο θέλουμε: http://vondroid.com/forums/newman.128/ Πολύ καλό το link για το firmware :) Εμένα γράφει από την Παρασκευή 18/01 Despatched to overseas (Country code: GR) και συνήθως από ότι έχω διαβάσει εδώ κάνει 8 ημέρες περίπου για να εμφανιστεί στο tracking των ΕΛΤΑ. Άρα λογικά εσένα Πέμπτη - Παρασκευή θα είναι εδώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. January 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2013 παιδια εγω σκεφτομαι να το παραγγειλω αυριο το πρωι αλλα ειμαι λιγο ασχετος απο αυτα γιατι πρωτη φορα θα παραγγειλω απο εξωτερικο(εκτος απο ευρωπη).Τι λετε να το παραγγειλω απο minideal η απο etotalk?και τι τροπο να επιλεξω να σταλει?με singapost και gift?οποιος θελει ας με κατατοπισει λιγο για να μην κανω καμια βλακεια....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trixoptosi Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Οπωσδήποτε όποιοι το πάρετε να μας το παρουσιάσετε!!! Παράθεση Αρης εδω,αρης παντού Αρης εκδίκηση και ντου ντου ντου ντου!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Περιμένω πώς και πώς να μου τηλεφωνήσει ο ταχυδρόμος για να παραλάβω το κινητό.Το παρήγγειλα στης 10 Ιαν,έφυγε για Ελλάδα 15 Ιαν και σήμερα θα το έχω στα χέρια μου.Καθόλου άσχημα για δωρεάν μεταφορικά με singpost.Θα ξαναπαραγγείλω από minideal.:happy: Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Περιμένω πώς και πώς να μου τηλεφωνήσει ο ταχυδρόμος για να παραλάβω το κινητό.Το παρήγγειλα στης 10 Ιαν,έφυγε για Ελλάδα 15 Ιαν και σήμερα θα το έχω στα χέρια μου.Καθόλου άσχημα για δωρεάν μεταφορικά με singpost.Θα ξαναπαραγγείλω από minideal.:happy: Φίλε efrai το είδες στο tracking των ΕΛΤΑ? στο singpost.com σου γράφει arrived? Όπως καταλαβαίνεις τα ρωτάω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση :) Σε εμένα βέβαια λέει Despatched to overseas (Country code: GR).... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Φίλε efrai το είδες στο tracking των ΕΛΤΑ? στο singpost.com σου γράφει arrived? Όπως καταλαβαίνεις τα ρωτάω γιατί είμαι και εγώ στην ίδια κατάσταση :) Σε εμένα βέβαια λέει Despatched to overseas (Country code: GR).... :) Ναι,φίλε μου το είδα στο tracking των ΕΛΤΑ.Και στο singpost γράφει: Item No. Posting Date Status Date Status Description RF11---------- 15-01-2013 20-01-2013 Arrived at overseas (Country code: GR). (Δυστυχώς παρά τις καλές προθέσεις του ταχυδρόμου,όταν πήγαμε στο υποκατάστημα και περίμενα να τον δω με το δέμα στο χέρι,το πακετάκι είχε ήδη μπει στο σάκο και ήταν κλειδωμένο σε ένα μεταλλικό κλουβί,έτοιμο δηλαδή για να παραδοθεί στο υποκατάστημα αύριο το πρωί.Υπομονή έως άυριο...) Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 Ναι,φίλε μου το είδα στο tracking των ΕΛΤΑ.Και στο singpost γράφει: Item No. Posting Date Status Date Status Description RF11---------- 15-01-2013 20-01-2013 Arrived at overseas (Country code: GR). (Δυστυχώς παρά τις καλές προθέσεις του ταχυδρόμου,όταν πήγαμε στο υποκατάστημα και περίμενα να τον δω με το δέμα στο χέρι,το πακετάκι είχε ήδη μπει στο σάκο και ήταν κλειδωμένο σε ένα μεταλλικό κλουβί,έτοιμο δηλαδή για να παραδοθεί στο υποκατάστημα αύριο το πρωί.Υπομονή έως άυριο...) Μια χαρά αν και καταλαβαίνω πως νιώθεις μέχρι να το πάρεις στα χέρια σου! :) Ουσιαστικά δηλαδή έκανε 5 μέρες για να φτάσει Ελλάδα από την στιγμή που έφυγε. Εμένα όπως έγραψα και πριν λέει οτι έφυγε 18/01, κάνοντας βέβαια ένα τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ μου είπαν οτι 18/01 ετοιμάστηκε για αποστολή και τελικά έφυγε 20/01 Κυριακή. Αναμονή λοιπόν ακόμα... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. January 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2013 εγω παλι περιμενω να μπουν τα λεφτα στην paypal για να το παρω. και απο οτι ακουω λετε καλα λογια απο το minideal.αρα παιζει και απο εκει να το παρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Φίλε efrai το πήρες στα χέρια σου τελικά? Αν ναι, από πακετάρισμα πως ήταν? Και φυσικά αν δεν σου κάνει κόπο βάλε και καμια φωτογραφία από το unboxing :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 ναι περιμενουμε φωτο και review εαν ειναι ευκολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Έφτασε και το δικό μου!!!!!! από Ελτά Track and Trace 23/1/2013 4:22:30 μ.μ. ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία 23/1/2013 4:56:04 μ.μ. ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsopanos Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Έφτασε και το δικό μου!!!!!! από Ελτά Track and Trace 23/1/2013 4:22:30 μ.μ. ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αντικείμενα σε Συσκευασία 23/1/2013 4:56:04 μ.μ. ΚΔ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Αποστολή Συσκευασίας αν οχι την Παρασκευη απο δευτερα θα το εχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 και εγώ έτσι λέω αν και ελπίζω να είναι Παρασκευή... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 (edited) Επιτέλους το έχω από σήμερα στα χέρια μου.Το έχω βάλει να φορτίζει.Πολύ καλά πακεταρισμένο,δεν υπήρχε περίπτωση να πάθει κάτι.Έχω βγάλει και αρκετές φωτογραφίες μόνο δώστε μου λίγο χρόνο να ανεβάσω μερικές.Πρέπει να αλλάξουμε κάρτα sim μιας και χρησιμοποιεί τις μικρές.Μέσα υπήρχε και μία θήκη μαζί με προστατευτικό οθόνης.Το Σ/Κ θα πέσει διάβασμα για την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση.Δείτε στην σελ.2 το site που έχει ότι χρειαζόμαστε. Edited January 23, 2013 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Franky2013 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Επιτέλους το έχω από σήμερα στα χέρια μου.Το έχω βάλει να φορτίζει.Πολύ καλά πακεταρισμένο,δεν υπήρχε περίπτωση να πάθει κάτι.Έχω βγάλει και αρκετές φωτογραφίες μόνο δώστε μου λίγο χρόνο να ανεβάσω μερικές.Πρέπει να αλλάξουμε κάρτα sim μιας και χρησιμοποιεί τις μικρές.Μέσα υπήρχε και μία θήκη μαζί με προστατευτικό οθόνης.Το Σ/Κ θα πέσει διάβασμα για την αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση.Δείτε στην σελ.2 το site που έχει ότι χρειαζόμαστε. μεγια μεγια ποσες ωρες το εβαλες για φορτιση? βλεπω πολυ καλα στο ετσειλα και με τιμη των 10 ευρο ε?και πολυ καλα πακεταρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Μόλις το πήρα και εγώ στα χέρια μου! Και είναι ακριβώς ίδια συσκευασία με του efrai! Έχει να πέσει πολύ διάβασμα το ΣΚ όντως!!! :) :) :) Εντυπώσεις από minideal.net οι καλύτερες μέχρι τώρα. Παραγγελία Τρίτη 16/01 10 πμ Παραλαβή Πέμπτη 24/01 9:30 πμ, 8 ημέρες πάρα πολύ καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 *Franky2013. Κάνα 10ωρο το είχα να φορτίζει. Καλορίζικο και σε σ'ενα kgardas. Ήδη έχω περάσει το τελευταίο firmware(πρώτα την 20,μετά την 22 κ τέλος την 23) και το patch για την κάμερα.Μου μένει μόνο να κάνω μία ακόμα ενημέρωση στο software των εφαρμογών.Και μετά η διαδικασία για root και το patch του googlestore. Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kgardas Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 *Franky2013. Κάνα 10ωρο το είχα να φορτίζει. Καλορίζικο και σε σ'ενα kgardas. Ήδη έχω περάσει το τελευταίο firmware(πρώτα την 20,μετά την 22 κ τέλος την 23) και το patch για την κάμερα.Μου μένει μόνο να κάνω μία ακόμα ενημέρωση στο software των εφαρμογών.Και μετά η διαδικασία για root και το patch του googlestore. Πρέπει απαραίτητα να πάμε με αυτή την σειρά 20,22,23 ή πάμε κατευθείαν στην 23? Είχε και εσένα την Ν2_00.1D? Επίσης με τι εταιρεία το δουλεύεις? Wind, Vodafone, Cosmote? Εγώ έχω μια Wind και δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω με 3g data (Όλες οι ρυθμίσεις σίγουρα σωστές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) @kgardas. Είχα την ίδια έκδοση με σένα,την Ν2_00.1D.Αν διαβάσεις το site με τα firmware θα δεις ότι αυτή είναι η σειρά που πρέπει να φλασαριστούν.20-22-23-κάμερα patch.Μετά βλέπουμε το Software version BP,πρέπει να είναι Νεςμαν_Ν2_00.22.Εμένα είχε μείνει στο Ν2_00.1D.Μόλις πριν ένα λεπτό το πέρασα.Με παίδεψε λίγο,λόγω 64bit Win7 αλλά τα κατάφερα.Έτσι τώρα δείχνει: Αριθμός έκδοσης:Newman_N2_00.23 Software version BP:Newman_N2_00.22 ISP version:0x108 (αυτό είναι για την κάμερα). Wind έχω και εγώ αλλά ακόμα δεν έβαλα κάρτα sim μιας και αυτή που έχω είναι κανονικού μεγέθους.Αύριο θα πάω να πάρω μία microsim(δεν θέλω να κόψω την παλιά) Επόμενο βήμα είναι να γίνει ROOT και να περάσω τις διορθώσεις για το playstore. Το site που έδωσα στην δεύτερη σελίδα έχει τα πάντα.Προσεκτικό διάβασμα και υπομονή...μην κάνουμε και καμιά λαλακία. *Πλέον το κινητό είναι ROOT και έχουν περαστεί οι διορθώσεις για το PLAY STORE.:):):) Edited January 24, 2013 by efrai Παράθεση Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts