ddr2 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Η εφαρμογή σε μένα με LG O4X σε ICS ρουτ, δούλεψε τέλεια. Του έβαλα ένα τυχαίο τηλέφωνο και βρήκε γρήγορα και τον κάτοχο και τη διεύθυνση. Ποτέ θα την ανεβάσεις στο Play Store; Και πάλι συγχαρητήρια! Για να ανεβει στο στορ, ισως χρειαζεται μια διαδικασια και ισως να μην μπορει το παιδι.;) Μια χαρα την κατεβαζουμε και απο τα λιγκ και τον ευχαριστουμε πολυ για τη δουλεια του! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δυστυχώς και πάλι από το κινητό σε κατεβαίνει.... Βγάζει συνέχεια λάθος. Κρίμα και ήταν καλή εφαρμογή... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. January 23, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 @ovelix5 Εχω δωσει και ενα direct link εδώ .... Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis20 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν βρίσκει τηλέφωνα που πριν τα έβρισκε.Παλιά έβρισκε το δικό μου τηλέφωνο το ίδιο και του αδελφού μου τώρα όχι Μιλώ για σταθερά τηλεφώνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 @ovelix5 Εχω δωσει και ενα direct link εδώ .... Χρήστο απο το κινητό δεν το ανοίγει το λίνκ... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Δεν βρίσκει τηλέφωνα που πριν τα έβρισκε.Παλιά έβρισκε το δικό μου τηλέφωνο το ίδιο και του αδελφού μου τώρα όχι Μιλώ για σταθερά τηλεφώνα. Συμφωνώ. Η εφαρμογή έχει χειροτερέψει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 Χρήστο απο το κινητό δεν το ανοίγει το λίνκ... Συγγνώμη 12 links που έδωσα από το πρωί, δεν σου κάνουν;; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2013 3 λινκ που δοκιμασα, τα 2 τα εχω και screen shot, δε δουλεύουν... Δεν ειναι δικό μου φίλτατε το "λάθος"... Ή βρείτε αλλο, σωστό τρόπο ή βρείτε την ορθη λύση! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 1)το έχω ξαναπεί ότι η εφαρμογή θα ανεβεί στο store εφόσον κρίνω ότι είναι έτοιμη. 2)τα δεδομένα όπως σας έχω πει έρχονται από server ο οποίος πλέον έχει CPU usage limit.. λογικό να υπάρχει μερικές φορές καθυστέρηση διότι δεν περίμενα να έχει τόση μεγάλη απήχηση. με τις αναβαθμίσεις της εφαρμογής προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο για να είναι stable. 3) η εφαρμογή είναι non-market αυτό σημαίνει ότι πρέπει να μπει χειροκίνητα δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία για τα αυτονόητα! δεν κατεβαίνει από το κινητό περάστε το από έναν Η/Υ είναι 4 λεπτά διαδικασία. 4) δεν βρίσκει μερικά τηλέφωνα ?? δεν είμαι υπεύθυνος σε αυτό το κομμάτι διότι την βάση την παίρνω από εκεί που δουλεύω και δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες από πια εταιρεία τηλεπικοινωνιών κτλ... ( επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και το φίλο junglist που προσφέρθηκε να ανεβάσει την εφαρμογή σε διάφορους servers) ευχαριστω Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 3 λινκ που δοκιμασα, τα 2 τα εχω και screen shot, δε δουλεύουν... Δεν ειναι δικό μου φίλτατε το "λάθος"... Ή βρείτε αλλο, σωστό τρόπο ή βρείτε την ορθη λύση! Δεν μπορείς να δώσεις ποια links δεν δουλεύουν; Δοκίμασα από pc ενδεικτικά τα μισά links και όλα παίζουν από αυτά που δοκίμασα. Μήπως κάτι γίνεται από κινητό; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Όχι δε δοκίμασα καθόλου από υπολογιστή! Το θεωρώ και "κουτο" όμως να κάνουμε σαν χρήστες 2πλη δουλειά.... Δεν υπάρχει άλλη λύση; Αν κάποιος πχ δεν έχει υπολογιστή τι κάνει; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Όχι δε δοκίμασα καθόλου από υπολογιστή! Το θεωρώ και "κουτο" όμως να κάνουμε σαν χρήστες 2πλη δουλειά.... Δεν υπάρχει άλλη λύση; Αν κάποιος πχ δεν έχει υπολογιστή τι κάνει; Πρέπει να καταλάβεις ότι μέσω κινητού υπάρχουν πολλές φορές προβλήματα. Πχ μπορεί να φταίει ο browser που χρησιμοποιείτε. Πρόταση μου: δοκίμασε με Opera το link του zippishare Μόλις το τεστ αρα με το ταμπλετ και κατεβαίνει αμέσως. : ;-) Edited January 24, 2013 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Ενδεχομένως, χρησιμοποιώ μόνο dolphin. Θα το δω με τον custom... ;) Edit: Με τον custom τελικά από το δεύτερο λινκ που έχετε βάλει κατεβαίνει!! Mercy και καλή συνέχεια στη προσπάθεια που κάνετε!! :) Edited January 24, 2013 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MBARTSAS Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Κατ' αρχάς ευχαριστούμε πολύ για την εφαρμογή, είναι πολύ καλή και συγχαρητήρια. Τα προβλήματα που σου αναφέρουμε (α) όπως κόλλημα (lag) του κινητού, (β) ότι δεν βρίσκει τηλέφωνα ή ότι (γ) έχοντας βρει ένα τηλέφωνο με τα στοιχεία του εμφανίζει μήνυμα λάθους στον χάρτη τα αναφέρουμε απλά για να γνωρίζεις τα προβλήματα και εμείς να έχουμε ένα καλύτερο εργαλείο στα χέρια μας και πάντα σε σχέση με προηγούμενες εκδόσεις του προγράμματος σου και για τηλέφωνα που πριν τα έβρισκε ή δεν παρουσίαζε πρόβλημα. Thanx again Παράθεση M @ X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Απο που την κατεβάζετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
somade Δημ. January 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2013 Και εγω συμφωνω οτι παλαιοτερα εβρισκε πολυ περισσοτερα τηλεφωνα απο τωρα. Παντως ευχαριστω το παιδι που δουλευει για την εφαρμογη. Προσωπικα αν η εφαρμογη ηταν οπως στην προηγουμενη εκδοση που εβρισκε τα παντα απο τηλεφωνα θα την αγοραζα απο το store η απο οπουδηποτε ηταν διαθεσημη. Απο τις πλεον χρησιμες εφαρμογες που εχω χρησιμοποιησει!!! Παράθεση sotiris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. January 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2013 συμφωνώ...και εγώ θα πλήρωνα...αρκεί να έβρισκε όσα πιο παλιά! διότι εδώ βάζω απλά επαγγελματικά νούμερα...που είναι public και δεν τα βρίσκει πλέον! Και εγω συμφωνω οτι παλαιοτερα εβρισκε πολυ περισσοτερα τηλεφωνα απο τωρα. Παντως ευχαριστω το παιδι που δουλευει για την εφαρμογη. Προσωπικα αν η εφαρμογη ηταν οπως στην προηγουμενη εκδοση που εβρισκε τα παντα απο τηλεφωνα θα την αγοραζα απο το store η απο οπουδηποτε ηταν διαθεσημη. Απο τις πλεον χρησιμες εφαρμογες που εχω χρησιμοποιησει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2013 με την τελευταία έκδοση διορθώθηκε το battery drain? δεν με παίρνει για πειράματα γι αυτό ρωτάω - το χω για δουλειά και δεν με παίρνει να μείνω απο μπαταρία.. Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 με την τελευταία έκδοση διορθώθηκε το battery drain? δεν με παίρνει για πειράματα γι αυτό ρωτάω - το χω για δουλειά και δεν με παίρνει να μείνω απο μπαταρία.. Το ότι φταίει η εφαρμογή για battery drain, πώς το κατάλαβες; Γιατί έχω δοκιμάσει όλες τις εκδόσεις και δεν βλέπω και τέτοιο σε μένα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatic75 Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Καλημέρα κι από εμένα. Πολύ καλή εφαρμογή όντως!!! Μπράβο στον developer!! Όμως και σε μένα τελευταία δεν βρίσκει κανένα τηλέφωνο (σταθερό ή κινητό) . Έχω αναβαθμίσει στην 1.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_kallithea Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Φτιάχνεις μια εφαρμογή και οι χρηστες δεν ξερουν απο που να την κατεβάσουν, αν σε ενδιαφέρει να την χρησιμοποιήσουμε νομιζω οτι ειναι κατι απλο να την ανεβάσεις κάπου σταθερά μην παιδευόμαστε άδικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Φτιάχνεις μια εφαρμογή και οι χρηστες δεν ξερουν απο που να την κατεβάσουν, αν σε ενδιαφέρει να την χρησιμοποιήσουμε νομιζω οτι ειναι κατι απλο να την ανεβάσεις κάπου σταθερά μην παιδευόμαστε άδικα. Συμφωνώ μαζι σου (κατι παρόμοιο ειχα πει και εγω) , αλλα απο την ωρα που ο junglist εδω λυση, ας αρκεστούμε σε αυτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2013 Φτιάχνεις μια εφαρμογή και οι χρηστες δεν ξερουν απο που να την κατεβάσουν, αν σε ενδιαφέρει να την χρησιμοποιήσουμε νομιζω οτι ειναι κατι απλο να την ανεβάσεις κάπου σταθερά μην παιδευόμαστε άδικα. Δες μερικά post πιο πάνω. Ήδη πάνω από 30 downloads έχουν γίνει από τα links που έχω δώσει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. February 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2013 Μπορεί να την ανεβάσει κάποιος στο rapidshare? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Εχω την αισθηση οτι πλεον δεν βρισκει τιποτα....:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts