giannis42 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Τα κινητά φίλων μου που είναι βοντα , δεν τα εμφανίζει πλεον, ενώ στην 1.5, τα εμφάνιζε. Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Και ένας φίλος από cosmote που με πήρε, έβγαλε κανονικά τα στοιχεία του. Ας μας πει και κανένας άλλος όμως τι βλέπει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis42 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Και ένας φίλος από cosmote που με πήρε, έβγαλε κανονικά τα στοιχεία του. Ας μας πει και κανένας άλλος όμως τι βλέπει. Από cosmote και ΟΤΕ μονο , βγαζει κανονικά τα στοιχεία. :wacko: Παράθεση Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 θα ήταν καλό ο δημιουργός να μας δώσει τα φώτα του! και εμένα...που είμαι στην 1.6 δεν βγάζει πολλά πλεόν....όλο και λιγότερα! επίσης έστειλα σε έναν φίλο την 1,5 και δεν έχει βγάλει ακόμη.... το ότι θέλει αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 θα ήταν καλό ο δημιουργός να μας δώσει τα φώτα του! και εμένα...που είμαι στην 1.6 δεν βγάζει πολλά πλεόν....όλο και λιγότερα! επίσης έστειλα σε έναν φίλο την 1,5 και δεν έχει βγάλει ακόμη.... το ότι θέλει αναβάθμιση! Μέσα από την εφαρμογή δεν βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση. Νομίζω δεν δουλεύει αυτό. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Καλη η εφαρμογη αλλα οταν σου βρισκει το νουμερο που βαζεις και πατησεις χαρτης δεν σου δειχνει σωστο το στιγμα :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jef Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 Μέσα από την εφαρμογή δεν βγάζει μήνυμα για αναβάθμιση. Νομίζω δεν δουλεύει αυτό. Αν και δεν είμαι ο δημιουργός της εφαρμογής, ... αυτά που λέτε δεν έχουν σχέση με την εφαρμογή. Είναι καθαρά ρυθμίσεις του android. Αν πάτε στο Play Store -> στην σελίδα της εφαρμογής Θα δείτε ενα check που λέει: "να ενημερώνομαι για αναβαθμίσεις" επίσης και μεσα από το κινητό menu -> ρυθμίσεις -> διαχείριση εφαρμογών εχει επιλογή να μην κατεβάζει καμια αναβάθμιση ή μόνο στα επιλεγμένα μην κατηγορείτε τζάμπα τις εφαρμογες... googlάρετε και λίγο ... Παράθεση Οι εφαρμογές μου: https://play.google.com/store/apps/developer?id=InfoThem+Software Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Αν και δεν είμαι ο δημιουργός της εφαρμογής, ... αυτά που λέτε δεν έχουν σχέση με την εφαρμογή. Είναι καθαρά ρυθμίσεις του android. Αν πάτε στο Play Store -> στην σελίδα της εφαρμογής Θα δείτε ενα check που λέει: "να ενημερώνομαι για αναβαθμίσεις" επίσης και μεσα από το κινητό menu -> ρυθμίσεις -> διαχείριση εφαρμογών εχει επιλογή να μην κατεβάζει καμια αναβάθμιση ή μόνο στα επιλεγμένα μην κατηγορείτε τζάμπα τις εφαρμογες... googlάρετε και λίγο ... Θα πρότεινα να κάνεις και εσύ το ίδιο. Πρώτον δεν μιλάμε για αναβάθμιση μέσω Play store, αλλά για την σχετική επιλογή μέσα από την εφαρμογή. Δεύτερον αν θυμάμαι καλά ο ίδιος ο Χρήστος, ο δημιουργός της εφαρμογής, είχε πει ότι δεν λειτουργεί προσωρινά αυτή η δυνατότητα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thmls Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 Εγω ειχα την 1.5 και μου εβγαλε αυτοματα η εφαρμογη την 1.6 και την περασα Αν δεν ειναι ο αριθμος που σε καλει περασμενος μεσα στους τηλ. καταλογους δεν θα εμφανιση τα στοιχεια του η εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Παιδια κανενα νεο εχουμε? Δυστυχως εχει σταματησει να λειτουργει σε μενα :( Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μόλις το δοκίμασα κανονικά δουλεύει Sent from my nexus 7 using tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2013 Μόλις το δοκίμασα κανονικά δουλεύει Sent from my nexus 7 using tapatalk Κατι παιζει με μενα τοτε.. Ευχαριστω για το feedback :D Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Σε μενα παλι οποτε θελει βγαζει στοιχεια οποτε θελει δεν βγαζει στοιχεια.. δεν ξερω τι να πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokin_19 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 καλισπερα παιδια μια χαρα ακουγεται η εφαρμογη θα την κατεβασω και θα τι δω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 την πέρασα σε S4 φίλου,αλλά δεν ανοίγει σε καμία κλήση,είτε από κινητό είτε από σταθερό. Καμιά βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πρέπει να έχει τα δεδομένα ανοικτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Πρέπει να έχει τα δεδομένα ανοικτά. Το δοκίμασα κι αυτό,αλλά δεν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 Έχεις βάλει την τελευταία έκδοση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 την πέρασα σε S4 φίλου,αλλά δεν ανοίγει σε καμία κλήση,είτε από κινητό είτε από σταθερό. Καμιά βοήθεια? Δοκίμασες με νούμερα από όλες τις εταιρείες; Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
autokinitakias Δημ. May 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2013 (edited) Έβαλα την έκδοση που έχω στο S3 και τρέχει χωρίς κανενα πρόβλημα.Του έκανα κλήσεις από COSMOTE και στεθερό. Τωρα που ξαναδιαβαζω το από πάνω μνμ μπορεί κάποιος να υποθέσει ότι το πρόβλημα λύθηκε. Εννοούσα ότι στο S4 έβαλα την εφαρμογή που τρέχει χωρίς πρόβλημα στο S3 μου και τον κάλεσα από κινητό κοσμοτέ αλλά και από το σταθερό μου τηλέφωνο αλλά δεν... Edited May 28, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. July 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2013 Απο χθες παρατήρησα οτι η εφαρμογή βρίσκει ΚΑΙ forthnet και vodafone αριθμούς. Μεχρι προσφατα έβρισκε μόνο ΟΤΕ/Cosmote. Πολύ ωραία! Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SourTouki Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Κανενα λινκ απο την τελευταια εκδοση υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. July 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2013 Δοκίμασες τα link του post 146 ? Δείχνει αυτό εδώ : http://www.directmirror.com/files/0TW7VRZH Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Νέα 12+ links της τελευταίας 1.6 εδώ: http://www.directmirror.com/files/1YNG3OWT Δεν έχει αλλάξει κάτι, από τα προηγούμενα link, απλά δίνω περισσότερες επιλογές για κατέβασμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2013 Νέα 12+ links της τελευταίας 1.6 εδώ: http://www.directmirror.com/files/1YNG3OWT Δεν έχει αλλάξει κάτι, από τα προηγούμενα link, απλά δίνω περισσότερες επιλογές για κατέβασμα. Ακόμα 1 link πιο πρόσφατο GRCaller1.6.apk - 650 KB Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts