xrystos Δημοσιεύτηκε November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 7, 2012 (edited) Γεια σας, Σήμερα θα ανεβάσω μια εφαρμογή που σκοπό έχει την αναγνώριση κλήσεων σε πραγματικό χρόνο. Τι εννοούμε με αυτό; εννοούμε πως η εισερχόμενη κλήση σας θα αναγνωρίζετε αυτόματα και θα εμφανίζει τα στοιχεία σε ένα μικρό "παραθυράκι" (όνομα,διεύθυνση, τηλέφωνο) το οποίο μορφοποιείτε ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις. Όλα αυτά βέβαια αρκεί να έχετε σχετικά καλή πρόσβαση στο διαδίκτυο-(3G/Wi-Fi) ! Θα παραθέσω 2 φωτογραφίες και προς το παρόν το έχω ανεβάσει σε hosting. Tο έχω δοκιμάσει σε xperia ray και σε 2 ακόμα δεν υπήρξε πρόβλημα.. όποιος έχει κάποιο πρόβλημα ευχαρίστως να το αναφέρει εδώ. Φυσικά η εφαρμογή είναι δωρεάν. Τα στοιχεία αντλούνται από έναν τηλεφωνικό κατάλογο τον οποίο βρίσκετε πολύ εύκολα έξω.Συνεπώς όσοι κάτοχοι των τηλεφωνικών αριθμών έχουν συμφωνία με τον πάροχο τους για δημόσια προβολή του τηλεφωνικού τους αριθμού θα εμφανίζονται κανονικά . Ευχαριστώ :D ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ (σε λίγο καιρό και στο play) Updated 8/11 --- Κρασάρισμα στην απόκρυψη αριθμού - Διορθώθηκε Edited November 9, 2012 by xrystos extra link download Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Από που παίρνει στοιχεία, αν επιτρέπεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. November 7, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Από που παίρνει στοιχεία, αν επιτρέπεται; Τα στοιχεία αντλούνται από έναν τηλεφωνικό κατάλογο τον οποίο βρίσκετε πολύ εύκολα έξω.Συνεπώς όσοι κάτοχοι των τηλεφωνικών αριθμών έχουν συμφωνία με τον πάροχο τους για δημόσια προβολή του τηλεφωνικού τους αριθμού θα εμφανίζονται κανονικά . Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Μέγεθος εφαρμογής; Επίσης έχω και μια άλλη παρόμοια εφαρμογή, αλλά δεν δουλεύει πάντα. Η δικιά σου όταν δεν βρίσκει αποτέλεσμα βγάζει κάποιο μήνυμα ή δεν δείχνει τίποτα; Edited November 8, 2012 by junglist Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Δεν ειδα καποιο προβλημα στο τηλεφωνο ουτε κοληματα ουτε κρας στη λειτουργεια της εφαρμογης. Να δω και απο θεμα καταναλωσης μπαταριας της επομενες μερες. Μια προταση να κανω αν μπορει να γινει, να υπαρχει και η επιλογη στη ''διαρκεια εμφανισης'' να εμφανιζεται το ''πλαισιο πληροφοριων'' κατα τη διαρκεια που δεχομαστε μια κληση μεχρι αυτη να απαντηθει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Μέγεθος εφαρμογής; Επίσης έχω και μια άλλη παρόμοια εφαρμογή, αλλά δεν δουλεύει πάντα. Η δικιά σου όταν δεν βρίσκει αποτέλεσμα βγάζει κάποιο μήνυμα ή δεν δείχνει τίποτα; Φιλε junglist μεγεθος στα ~900ΚΒ όσο για το αν βρει αποτέλεσμα υπάρχει επιλογή εάν θες να σου εμφανίζεται μήνυμα η όχι . φιλε karthan7 θα το κοιτάξω και θα σου πω... Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 το λινκ δεν λειτουργεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. November 8, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 το λινκ δεν λειτουργεί.. reloaded.. Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Τα στοιχεία αντλούνται από έναν τηλεφωνικό κατάλογο τον οποίο βρίσκετε πολύ εύκολα έξω.Συνεπώς όσοι κάτοχοι των τηλεφωνικών αριθμών έχουν συμφωνία με τον πάροχο τους για δημόσια προβολή του τηλεφωνικού τους αριθμού θα εμφανίζονται κανονικά . Πρεπει να εγκαταστησω κ αυτον τον εκαστοτε τηλ.καταλογο για να εχω αποτελεσματα ή μονο την εφαρμογη? Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 λογικά μόνο την εφαρμογή.. αλλιώς θα το έλεγε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μια προταση και απο μενα, να υπαρχει η δυνατοτητα να γραφεις καποιο νουμερο και να σου λεει σε ποιον ανηκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. November 10, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) Πρεπει να εγκαταστησω κ αυτον τον εκαστοτε τηλ.καταλογο για να εχω αποτελεσματα ή μονο την εφαρμογη? όχι δεν κάνεις εγκατάσταση κάτι άλλο πέραν της εφαρμογής.... Μια προταση και απο μενα, να υπαρχει η δυνατοτητα να γραφεις καποιο νουμερο και να σου λεει σε ποιον ανηκει. εννοείς κατά την κλήση η μέσα από την εφαρμογή? Edited November 11, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 πολύ καλή εφαρμογή αλλά υπάρχει θέμα με τα στοιχεία της! η λίστα πρέπει να είναι παλιά για 2 λόγους! πχ ένα νούμερο που έβαλα έβγαζε τα στοιχεία που είχε η γραμμή πριν 3 χρόνια και ένα άλλο νούμερο έδειχνε στοιχεία ενώ στο whitepages (http://11888.ote.gr/web/guest/home ) δεν έδειχνε καθόλου. Καλό θα ήταν να γίνονται και αυτά που λένε οι φίλοι. επίσης καλό θα ήταν ένα νούμερο που βγαίνουν τα όποια στοιχεία να πατάς ένα κουμπί και να ενσωματώνονται στον τηλ κατάλογο τοθ κινητού! ή να μπορείς να τα στείλεις με μαιλ με σμσ κτλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 όχι δεν κάνεις εγκατάσταση κάτι άλλο πέραν της εφαρμογής.... εννοείς κατά την κλήση η μέσα από την εφαρμογή? Μεσα απο την εφαρμογη. Δηλαδη ανοιγω την εφαρμογη και γραφω ενα νουμερο και μου λεει σε ποιον ανηκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2012 Μεσα απο την εφαρμογη. Δηλαδη ανοιγω την εφαρμογη και γραφω ενα νουμερο και μου λεει σε ποιον ανηκει. Αυτο θα ήταν πολύ καλό γιατι δεν έχουμε όλοι data στο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. November 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) Έπειτα από παρότρυνση φίλων της εφαρμογής ανεβάζω την νέα ανανεωμένη έκδοση με δυνατότητα αναζήτησης τηλεφώνου και με 2 νέες επιλογές διαχείρισης αποτελέσματος (αποστολή στοιχείων με sms,αντιγραφή στοιχείων στο πρόχειρο) ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ Edited November 17, 2012 by xrystos αλλαγή περιθωρίων Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 μπράβο! να ρωτήσω στο market θα φανεί η αναβάθμιση ή μόνο από links κατεβάζουμε!??? σχετικά με την ανανέωση της βάσης δεδομένων έγινε κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) 1) Στην αναζητηση, η λεξη τηλεφωνο, ειναι μεσα στο κουτακι που γραφουμε το τηλεφωνο 2) Στο πρωτο link που δινεις δεν εχει το apk αρχειο αλλα αλλο. 3) Στην εμφανιση των αποτελεσματων, στην διευθυνση η δευτερη γραμμη ειναι μιση 4) Οταν επιλεγεις "προσθηκη επαφης" η διευθυνση δεν πηγαινει στο πεδιο διευθυνση, αλλα στις σημειωσεις, και εχει μπροστα την λεξη "διευθυνση". Στα υπολοιπα ολα ωραια!!! Edited November 17, 2012 by tyel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrystos Δημ. November 17, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 (edited) 1) Στην αναζητηση, η λεξη τηλεφωνο, ειναι μεσα στο κουτακι που γραφουμε το τηλεφωνο 2) Στο πρωτο link που δινεις δεν εχει το apk αρχειο αλλα αλλο. 3) Στην εμφανιση των αποτελεσματων, στην διευθυνση η δευτερη γραμμη ειναι μιση 4) Οταν επιλεγεις "προσθηκη επαφης" η διευθυνση δεν πηγαινει στο πεδιο διευθυνση, αλλα στις σημειωσεις, και εχει μπροστα την λεξη "διευθυνση". Στα υπολοιπα ολα ωραια!!! Καλησπέρα φιλε, έχω κάνει αλλαγές σε μερικά πράγματα σήμερα στην εφαρμογή και φυσικά θα απαντήσω στα ερωτήματα σου 1)Επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα περιθώρια προσπάθησα και το έφτιαξα κάπως. 2)Τα λινκ δουλεύουν μια χαρά. (τα έχω δοκιμάσει από 2 Η/Υ) 3)επίσης τα περιθώρια έχουν αλλάξει. 4)επειδή δεν γίνεται διαχωρισμός ΤΚ διεύθυνση περιοχή κτλ προς το παρόν θα μπαίνει στην επαφή ως έχει.αργότερα με τις αναβαθμίσεις θα αποθηκεύετε στην επαφή και στα σωστά πεδία. κατέβασε ξανά την εφαρμογή και πες μου τι γινετε. ευχαριστω μπράβο! να ρωτήσω στο market θα φανεί η αναβάθμιση ή μόνο από links κατεβάζουμε!??? σχετικά με την ανανέωση της βάσης δεδομένων έγινε κάτι? φιλε μου για μαρκετ θα μπει εφόσον είναι κομπλέ η εφαρμογή ελπίζω αυτό θα γίνει μέσα στον Δεκέμβριο. όσο για την βάση υπάρχει πολύ χρονοβόρα διαδικασία με την ανανέωση της θα σε ειδοποιήσω εφόσον βρεθεί μια πιο γρήγορη λύση. Edited November 18, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΝΑ ΤΗ ΖΗΣΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2012 Χρήστο επικροτώ τη προσπάθεια σου και αναμένουμε την ολοκλήρωση της! ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 1)Επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα περιθώρια προσπάθησα και το έφτιαξα κάπως. 2)Τα λινκ δουλεύουν μια χαρά. (τα έχω δοκιμάσει από 2 Η/Υ) 3)επίσης τα περιθώρια έχουν αλλάξει. 4)επειδή δεν γίνεται διαχωρισμός ΤΚ διεύθυνση περιοχή κτλ προς το παρόν θα μπαίνει στην επαφή ως έχει.αργότερα με τις αναβαθμίσεις θα αποθηκεύετε στην επαφή και στα σωστά πεδία. κατέβασε ξανά την εφαρμογή και πες μου τι γινετε. ευχαριστω 1) Λιγο κεντραρισε την προταση αν θελεις, (ειναι λιγο προς τα δεξια). 2) Εμενα στο πρωτο link δεν κατεβαζει apk αρχειο αλλα αυτο στην φωτο. Απο το δευτερο link κατεβαζω το apk. 2) Ο.κ 3) Ο.κ αναμενουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. November 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2012 τέλεια η αναβάθμιση! με πήρε ένα κινητό και έβγαλε στοιχεία...έχετε και κινητά? πολύ καλή δουλειά! υ.γ. ένα επαγγελματικό νούμερο που υπάρχει εδώ και δέκα χρόνια και είναι φανερό δεν μου το έβγαλε...γιατί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2012 Τι έγινε; Κατέβηκε η εφαρμογή από τον σερβερ που το είχες ανεβάσει;; :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyel Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Τι έγινε; Κατέβηκε η εφαρμογή από τον σερβερ που το είχες ανεβάσει;; :confused: Μια χαρα κατεβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2012 Το εγκατέστησα χτες στο HD μου που φοράει ICS και κολλάει στην αναζήτηση. Δοκίμασα 2 διαφορετικά νούμερα και το μόνο που κάνει είναι να δείχνει το αριθμητικό πληκτρολόγιο. Πρέπει να το κλείσω όταν βγάλει το σχετικό μήνυμα για να γυρίσει στο κεντρικό μενού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts