zafos90 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 329 ευρώ εκθεσιακά στο media markt προλάβετε:) Μετά από υπομονή μηνών για να πέσει σε καλή τιμή επιτέλους το τσίμπησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 παιδια την βοηθεια σας. θελω θηκη για Microsoft Surface Pro 10.6 αλλα εδω δεν βρησκω και οσες βρηκα ειναι σε κοκκινο,φουξ κλπ θελω σε μαυρο η μαυρογκρι,δεν με πειραζει αν ειναι απο εξωτερικο (αξιοπιστο σαιτ) .helpppppppp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 παιδια την βοηθεια σας. θελω θηκη για Microsoft Surface Pro 10.6 αλλα εδω δεν βρησκω και οσες βρηκα ειναι σε κοκκινο,φουξ κλπ θελω σε μαυρο η μαυρογκρι,δεν με πειραζει αν ειναι απο εξωτερικο (αξιοπιστο σαιτ) .helpppppppp Μόνο από ebay.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmana Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 παιδια την βοηθεια σας. θελω θηκη για Microsoft Surface Pro 10.6 αλλα εδω δεν βρησκω και οσες βρηκα ειναι σε κοκκινο,φουξ κλπ θελω σε μαυρο η μαυρογκρι,δεν με πειραζει αν ειναι απο εξωτερικο (αξιοπιστο σαιτ) .helpppppppp δες αυτη: http://www.amazon.com/gp/product/B00B0O1CJ8/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2015 Έχετε πάρει δικαίωμα αναβάθμισης στα win 10? Έχει έρθει σε φίλου μου αλλά στο δικό μου ακόμα και μετά απο factory reset και καθαρή εγκατάσταση όλων των win updates δεν έχει έρθει ακόμα. Επίσης που μπορούμε να βρούμε αυθεντικό στύλο για αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 Έχετε πάρει δικαίωμα αναβάθμισης στα win 10? Έχει έρθει σε φίλου μου αλλά στο δικό μου ακόμα και μετά απο factory reset και καθαρή εγκατάσταση όλων των win updates δεν έχει έρθει ακόμα. Επίσης που μπορούμε να βρούμε αυθεντικό στύλο για αγορά? Λογικά εφόσον έχεις τα 8.1 εγκατεστημένα και όχι τα σκέτα 8 πρέπει να σου βγάλει. Ίσως να θέλει κάποιες ημέρες παραπάνω. Άφησε να γίνονται αυτόματα τα update και εγκατέστησε και τα optional. Εκτοε αν δοκιμάσεις να κατεβάζεις το ISO του Surface Pro από την σελίδα της MS και να κάνεις επανεγκατάσταση με clean install. Απλά όπως ειπα άσε κάποιες ημέρες να περάσουν. Γραφίδα είτε σε MS store είτε σε ebay η amazon λογικά θα βρεις. Εδώ κατέβασμα ISO http://www.microsoft.com/surface/en-us/support/warranty-service-and-recovery/downloadablerecoveryimage Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. June 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 To iso είναι κατευθείαν τα 8.1? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 22, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2015 To iso είναι κατευθείαν τα 8.1? Δεν το γνωρίζω με βεβαιότητα. Λογικά πρέπει να στείλεις mail στην MS να ρωτήσεις η διαβάσεις εδώ http://answers.microsoft.com/en-us Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Ευκολη και αναιμακτη μεταβαση στα windows 10 Πρωτης γεννιας μηχανημα και φυσαει ακομα η αποδοση του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλημέρα σας :) Που μπορώ να βρω το stylus pen??:O Ebay κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάτι οικονομικό! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Καλημέρα σας :) Που μπορώ να βρω το stylus pen??:O Ebay κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάτι οικονομικό! Περιλαμβάνεται στη συσκευασία με καθε αγορά surface pro σειρα. Αλλιως Amazon η ms store(ευρωπαικα παραρτήματα)εναλλακτική να κοιτάξεις Αλλιως ενα οποιοδήποτε Wacom πχ αυτο που ειναι εξισου ποιοτικό. http://www.amazon.de/Wacom-CS-300W-Pr%C3%A4zisions-Eingabestift-ausgew%C3%A4hlte/dp/B00A7IID6I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1449215401&sr=8-2&keywords=Surface+pen+pro+2 Η αυτο που ειναι πιο καινούργια version http://www.amazon.de/Wacom-Bamboo-CS-3002W-Eingabestift-Samsung/dp/B00CBT51G6/ref=dp_ob_title_ce Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Περιλαμβάνεται στη συσκευασία με καθε αγορά surface pro σειρα. Αλλιως Amazon η ms store(ευρωπαικα παραρτήματα)εναλλακτική να κοιτάξεις Αλλιως ενα οποιοδήποτε Wacom πχ αυτο που ειναι εξισου ποιοτικό. http://www.amazon.de/Wacom-CS-300W-Pr%C3%A4zisions-Eingabestift-ausgew%C3%A4hlte/dp/B00A7IID6I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1449215401&sr=8-2&keywords=Surface+pen+pro+2 Η αυτο που ειναι πιο καινούργια version http://www.amazon.de/Wacom-Bamboo-CS-3002W-Eingabestift-Samsung/dp/B00CBT51G6/ref=dp_ob_title_ce Σε ευχαριστώ πολύ :) Αυτά όμως δεν έχουν την δυνατότητα eraser έτσι?:O Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. December 4, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ :) Αυτά όμως δεν έχουν την δυνατότητα eraser έτσι?:O Δεν το γνωρίζω. Διάβασε κριτικές χρηστών η στο manual της γραφιδας απο το επίσημο site/support. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Δεν το γνωρίζω. Διάβασε κριτικές χρηστών η στο manual της γραφιδας απο το επίσημο site/support. Δεν έχουν από ότι είδα !! Τελικά βρήκαμε από ebay το δικό του :D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλημέρα σας, νέος κάτοχος του sp2, έχω 2 ερωτήματα, συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί. Έχετε να προτείνετε adaptor miniport σε HDMI φτηνό που να μην έχει πρόβλημα συμβατότητας; Και γνωρίζετε αν υπάρχει σελίδα που να υποδεικνύει βήματα για να κάνω clean install Windows 10,έχω δικό μου key Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dapostol Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Ο adapter που χρησιμοποιώ αγοράστηκε από dealxtreme. Για win10 clean install δες εδώ: howtogeek.com Παράθεση Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Καλημέρα σας, νέος κάτοχος του sp2, έχω 2 ερωτήματα, συγγνώμη αν έχουν απαντηθεί. Έχετε να προτείνετε adaptor miniport σε HDMI φτηνό που να μην έχει πρόβλημα συμβατότητας; Και γνωρίζετε αν υπάρχει σελίδα που να υποδεικνύει βήματα για να κάνω clean install Windows 10,έχω δικό μου key Σας ευχαριστώ πολύ Καλώδιο χρησιμοποιούσα το παρακάτω απο την εποχή που είχα το Pro 2. Απόλυτα συμβατό και με τα υπολοιπα της σειρας και απόλυτα λειτουργικο. http://www.amazon.de/gp/product/B00CQ56ICQ?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o05_s00 Για τα 10 κατέβασε σε ISO απο windows media creation tool την τελευταία έκδοση των 1511 και απλά αντέγραψε τα αρχεια σε ενα USB stick 16gb που προηγούμενος θα το εχεις διαμορφώσει σε fat32 και ετσι θα τα εγκαταστήσεις πολυ πολυ εύκολα. Θα χρειαστείς ενα USB hub διοτι θα χρειαστείς πληκτρολόγιο και ποντίκι. Κλειδί βάζεις ειτε στην αρχή στο στάδιο του boot ειτε στο τέλος μέσα απο τα Windows. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. February 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2016 Σάς ευχαριστώ πολύ και τους δύο σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Επανέφερα στην ζωή 1 surface pro που είχα εδώ και 2 χρόνια. Με εντυπωσίασε με τα windows 10 Καθώς είναι πραγματικά πιο γρήγορο και σβέλτο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. February 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2016 αποφάσισες δηλαδή να το δουλέψεις ως λάπτοπ.... ως μια φορητή συσκευή που μπορώ να έχω αντί laptop για παρουσιάσεις, για δουλειές του ποδιού σε support , για Visual Studio & SQL Server όταν πάω ταξίδια αντί να μεταφέρω τον φορητό μου που ζυγίζει 2.7 Kg Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts