efthimis31 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Αυτό με το data plan ξαναπέστο. Απλώς δεν παίζει στην Ελλάδα. Στην Αμερική, δεν ξέρω, μπορεί να είναι απεριόριστο, αλλά εδώ άστο. Έτσι είναι δυστυχώς.. Έδωσα σε ένα παιδί το desire s της γυναίκας μου και μένει Σουηδία. Με 45€ έχει data plan 15GB το μήνα και μου έπεσε το σαγόνι (ακόμα πέφτει).. Εδώ είμαστε για τον λουτσο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 σχετικα με το ραδιοφωνο που λετε μερικοι, σιγα το ραδιοφωνο, ξεπερασμενο το ραδιοφωνο, υπαρχει το net radio και τα σχετικα... Δεν ειναι ετσι κυριοι και καποιοι οι οποιοι δεν ξερουν να ξεχωριζουν το chipset με τη ραμ καλυτερα να μην κανουν υποδειξεις... Μπορει να μην εχω ακουσει πανω απο 5 φορες ραδιο απο κινητο τα τελευταια 2 χρονια αλλα οταν θελω, το κινητο που πληρωσα 700ε θελω να μου παρεχει αυτη τη δυνατοτητα οπως μου τη παρεχει και ενα κινητο των 10ε Οσοι ισχυριζονται οτι δεν χρειαζονται fm radio γιατι ακουνε απο το ιντερνετ, ποσοι απο αυτους εχουν data plan ανω των 2gb??? Γιατι με λιγοτερα δε νομιζω οτι μπορεις να το παιζεις τοσο ανετος... Τελος, δεν μενουν ολοι Συνταγμα για να πιανουν καμπανα 3g, υπαρχει και η επραχια, οποτε καλο θα ηταν ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 δε θελει και τοσο φοβερο σημα 3g το ραδιο και με 1-2 Mbps ακους οσο για το data, σου "τρωει" γυρω στα 30 MB την ωρα , οποτε καποιος με ενα μεγαλο πακετο θα μπορουσε να βασιστει σε αυτο σιγουρα δεν ειναι ιδανικη η κατασταση , αλλα καπως μπορει να παλευτει Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 σχετικα με το ραδιοφωνο που λετε μερικοι, σιγα το ραδιοφωνο, ξεπερασμενο το ραδιοφωνο, υπαρχει το net radio και τα σχετικα... Δεν ειναι ετσι κυριοι και καποιοι οι οποιοι δεν ξερουν να ξεχωριζουν το chipset με τη ραμ καλυτερα να μην κανουν υποδειξεις... Μπορει να μην εχω ακουσει πανω απο 5 φορες ραδιο απο κινητο τα τελευταια 2 χρονια αλλα οταν θελω, το κινητο που πληρωσα 700ε θελω να μου παρεχει αυτη τη δυνατοτητα οπως μου τη παρεχει και ενα κινητο των 10ε Οσοι ισχυριζονται οτι δεν χρειαζονται fm radio γιατι ακουνε απο το ιντερνετ, ποσοι απο αυτους εχουν data plan ανω των 2gb??? Γιατι με λιγοτερα δε νομιζω οτι μπορεις να το παιζεις τοσο ανετος... Τελος, δεν μενουν ολοι Συνταγμα για να πιανουν καμπανα 3g, υπαρχει και η επραχια, οποτε καλο θα ηταν ο καθενας να μιλαει για τον εαυτο του σωστα τα λες, εγω εχω 100μβ πακετο και το χρησιμοποιω για κανενα μειλ να δω κλπ. αν βαλω ραδιο μεσω νετ παει το πακετο. για αυτο λοιπον καλο ειναι να υπαρχει και ραδιοφωνακι. αλλωστε τοσα λεφτα δινεις στο τηλεφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_naki_as Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 (edited) καλα τα λετε ρε παιδια αλλα για να ακουσεις ραδιο στο κινιτο πρεπει να εισαι σε καποιο κεντρο το ραδιο σε μερικες επαρχιακες πολοις δε πιανει ουτε σε κανονικο ηι 5 θ πιασει στο κινιτο? και εξαλου τι να κανεις το ραδιο οταν εχεις ολα τα αγαπημενα σου τραγουδια σε Mp3 τελος παντων ο καθενας με τα πιστευω του.. για μεροικους ειναι αναγη το ραδιο για μερικους οχι Edited November 11, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Το θεμα ειναι η κωλοτουμπα για μενα. Οταν δεν προσφερει κατι τον iphone, τοτε κραζουμε..δεν μπορω χωρις ραδιο,δεν μπορω χωρις sd. Οταν δεν τα προσφερει το νεξους...εεελα μωρε σιγα. Ποιος ακουει ραδιο? Σιγα τα 16 γιγα.. θα κουβαλαω τον 1 τερα σκληρο στην τσεπη μου με usb. Σε ολα αυτα βεβαια να συνυπολογισουμε το κοστος των δυο συσκευων. Απο την αλλη αν εξαιρεσεις την τιμη του συγκεκριμενου νεξους, τα προηγουμενα (με τις ιδιες ελλειψεις) μια χαρα τσιμπημενα ηταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Συγγνώμη βρε παιδιά, αφού ούτε τα προηγούμενα nexus είχαν fm radio ούτε υποδοχή για micro sd γιατί όλη αυτή η γκρίνια? Αυτά τα δύο τουλάχιστον τα είχαμε 99% σίγουρο ότι δεν θα τα παρέχει. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Το θεμα ειναι η κωλοτουμπα για μενα. Οταν δεν προσφερει κατι τον iphone, τοτε κραζουμε..δεν μπορω χωρις ραδιο,δεν μπορω χωρις sd. Οταν δεν τα προσφερει το νεξους...εεελα μωρε σιγα. Ποιος ακουει ραδιο? Σιγα τα 16 γιγα.. θα κουβαλαω τον 1 τερα σκληρο στην τσεπη μου με usb. Σε ολα αυτα βεβαια να συνυπολογισουμε το κοστος των δυο συσκευων. Απο την αλλη αν εξαιρεσεις την τιμη του συγκεκριμενου νεξους, τα προηγουμενα (με τις ιδιες ελλειψεις) μια χαρα τσιμπημενα ηταν. Συμφωνω σχεδον απολυτα μαζι σου για καποιον που τον ενδιαφερει ραδιο+sdcard.Οχι η google αλλα σχεδον ολες οι εταιρειες πηγαινουν στο μοντελο apple(οχι εξτρα αποθηκευτικος,μπαταρια που δεν βγαινει κτλ κτλ). Πραγματι τα προηγουμενα nexus ηταν υπερτιμολογημενα και πραγματι αυτος που δεν τα αγνοησε ως τηλεφωνα αλλα τον ενδιεφεραν στην καθημερινοτητα του ραδιο+sd ειναι σχεδον ο αντιστοιχος fanboy του android. Σου ειπε κανεις οτι στο android δεν υπαρχουν τετοιοι χρηστες;Μαλιστα υπαρχουν και fansamsungακηδες :) Προσωπικα κραζω την apple που ειναι σχεδον παντα αλαθητη. Συγγνώμη βρε παιδιά, αφού ούτε τα προηγούμενα nexus είχαν fm radio ούτε υποδοχή για micro sd γιατί όλη αυτή η γκρίνια? Αυτά τα δύο τουλάχιστον τα είχαμε 99% σίγουρο ότι δεν θα τα παρέχει. Επισης πολυ σωστο.Ετσι ηταν παντα τα τηλεφωνα της google.Τωρα θα αλλαζαν? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Η Google παιδιά δεν είναι κατασκευαστης οπότε δεν νομίζω ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο στα τελικά specs. Οπότε οι ελειψεις έχουν να κάνουν πιστεύω με το γεγονός ότι οι εταιρίες δεν θέλουν ένα μοντέλο Google να κάνει domination στις πωλήσεις ή έστω να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα. Από την άλλη δεν ξέρω αν οι της Google θα αξιοποιήσουν το Motorola Mobility για να βγάλουν μια συσκευή όπως θα την θέλαμε ίσως.. Επίσης την Apple την κραζουμε διαχρονικά γιατί είναι και η ακριβότερη συσκευή στην αγορά και έχει και κλειδώματα σε επίπεδο sw πέραν των ελλείψεων hw.. Επίσης τα προηγούμενα nexus ήταν και σε specs κατώτερα και σε τιμή πιο αλμυρά τώρα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα?? Που είναι φθηνό? Που ακούστηκε? Πάλι ο υποψήφιος αγοραστής έχει επιλογές και πολλές μαλιστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Πιο μεγαλο προβλημα θεωρω το οτι δεν παρεχει καρτα SD παρα το ραδιο-το ραδιο μεσα στο χρονο το χρειαζομαι το πολυ 4 φορες. Φυσικα οπως ξαναεγραψα το προβλημα ειναι ο κατασκευαστης ειναι η LG-αν ηταν η Samsung Η htc δεν νομιζω να ακουγαμε γκρινιες. Η LG δεν το εχει στα κινητα δυστηχως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Η Google παιδιά δεν είναι κατασκευαστης οπότε δεν νομίζω ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο στα τελικά specs. Οπότε οι ελειψεις έχουν να κάνουν πιστεύω με το γεγονός ότι οι εταιρίες δεν θέλουν ένα μοντέλο Google να κάνει domination στις πωλήσεις ή έστω να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι από την πίτα. Από την άλλη δεν ξέρω αν οι της Google θα αξιοποιήσουν το Motorola Mobility για να βγάλουν μια συσκευή όπως θα την θέλαμε ίσως.. Επίσης την Apple την κραζουμε διαχρονικά γιατί είναι και η ακριβότερη συσκευή στην αγορά και έχει και κλειδώματα σε επίπεδο sw πέραν των ελλείψεων hw.. Επίσης τα προηγούμενα nexus ήταν και σε specs κατώτερα και σε τιμή πιο αλμυρά τώρα ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα?? Που είναι φθηνό? Που ακούστηκε? Πάλι ο υποψήφιος αγοραστής έχει επιλογές και πολλές μαλιστα Σαφώς η Google σαν αγοραστής θέτει τις προδιαγραφές. Από εκεί και πέρα σαφώς η Google δεν θέλει να καθαρίσει την αγορά. Και σαφώς ο καταναλωτής έχει περισσότερες και φτηνότερες επιλογές.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Συμφωνω σχεδον απολυτα μαζι σου για καποιον που τον ενδιαφερει ραδιο+sdcard.Οχι η google αλλα σχεδον ολες οι εταιρειες πηγαινουν στο μοντελο apple(οχι εξτρα αποθηκευτικος,μπαταρια που δεν βγαινει κτλ κτλ). Πραγματι τα προηγουμενα nexus ηταν υπερτιμολογημενα και πραγματι αυτος που δεν τα αγνοησε ως τηλεφωνα αλλα τον ενδιεφεραν στην καθημερινοτητα του ραδιο+sd ειναι σχεδον ο αντιστοιχος fanboy του android. Σου ειπε κανεις οτι στο android δεν υπαρχουν τετοιοι χρηστες;Μαλιστα υπαρχουν και fansamsungακηδες :) Προσωπικα κραζω την apple που ειναι σχεδον παντα αλαθητη. Μα και φυσικα εχεις δικιο. Απλα ηθελα να καυτηριασω λιγο το γεγονος οτι υπαρχουν φανμποισμοι και στις δυο πλευρες. Και ισως ολοι μεσα μας να ειμαστε λιγο πολυ φανμποιδες.. δεν χρειαζεται να ισοπεδωσουμε τα πραγματα. Η συσκευη ειναι τουμπανο, η τιμη επισης αλλα και οι ελλειψεις ειναι καραμπινατες. Και αυτο ειτε λγεται samsung, ειτε google, ειτε apple κλπ. Καλο να κανουμε τα στραβα ματια μερικες φορες οταν βλεπουμε τοσο καλες τιμες αλλα για αυτο ανεφερα τα προηγουμενα νεξους. Οταν παρουσιαστηκαν ηταν ακριβα. Αλλο αν τωρα ακολουθει αλλη πολιτικη η google. Μακαρι η συσκευη περα απο τις οποιες ελλειψεις, να ειναι απροβληματιστη και σιγουρα θα σκισει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Μα και φυσικα εχεις δικιο. Απλα ηθελα να καυτηριασω λιγο το γεγονος οτι υπαρχουν φανμποισμοι και στις δυο πλευρες. Και ισως ολοι μεσα μας να ειμαστε λιγο πολυ φανμποιδες.. δεν χρειαζεται να ισοπεδωσουμε τα πραγματα. Η συσκευη ειναι τουμπανο, η τιμη επισης αλλα και οι ελλειψεις ειναι καραμπινατες. Και αυτο ειτε λγεται samsung, ειτε google, ειτε apple κλπ. Καλο να κανουμε τα στραβα ματια μερικες φορες οταν βλεπουμε τοσο καλες τιμες αλλα για αυτο ανεφερα τα προηγουμενα νεξους. Οταν παρουσιαστηκαν ηταν ακριβα. Αλλο αν τωρα ακολουθει αλλη πολιτικη η google. Μακαρι η συσκευη περα απο τις οποιες ελλειψεις, να ειναι απροβληματιστη και σιγουρα θα σκισει! Δεν μπορω να μην πω ακομα μια φορα +1 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Έτσι είναι δυστυχώς.. Έδωσα σε ένα παιδί το desire s της γυναίκας μου και μένει Σουηδία. Με 45€ έχει data plan 15GB το μήνα και μου έπεσε το σαγόνι (ακόμα πέφτει).. Εδώ είμαστε για τον λουτσο!! Eδω εχουμε με 24,90 ευρω 30GB , οποτε ειμαστε καλυτερα και 42mbps ταχυτητα, (wind) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Eδω εχουμε με 24,90 ευρω 30GB , οποτε ειμαστε καλυτερα και 42mbps ταχυτητα, (wind) Ναι δεν είχε μόνο αυτά όμως. Είχε απεριόριστο κλήσεις και μηνύματα εντός της Σουηδίας και επίσης κάνα 3ωρο διεθνείς κλήσεις.. Αν είναι έτσι όπως λες καλά είναι φυσικά, εγώ wind είμαι αλλά είναι εταιρικό το νούμερο οπότε δεν ξέρω καν που έχουν πάει τα συμβόλαια :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evi32 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Ναι δεν είχε μόνο αυτά όμως. Είχε απεριόριστο κλήσεις και μηνύματα εντός της Σουηδίας και επίσης κάνα 3ωρο διεθνείς κλήσεις.. Αν είναι έτσι όπως λες καλά είναι φυσικά, εγώ wind είμαι αλλά είναι εταιρικό το νούμερο οπότε δεν ξέρω καν που έχουν πάει τα συμβόλαια :p Tι σχεση εχει το υπαρχον σου συμβολαιο. Δεν γνωριζω και δεν νομιζω να μπορεις να το συνδυασεις. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. November 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2012 Tι σχεση εχει το υπαρχον σου συμβολαιο. Δεν γνωριζω και δεν νομιζω να μπορεις να το συνδυασεις. Άλλο έλεγα, δεν πειράζει, βγήκαμε και εντελώς off topic :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paris_89 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Δεν είναι θέμα fanboy-ισμου μόνο όμως παιδιά η συζήτηση για τις ελλείψεις! Κάποοιυς όπως εγώ δεν μας επηρεάζουν αυτές οι ελλείψεις. Και εγώ κράζω την apple για πολλές από τις ελλείψεις της αλλά όχι για ράδιο η μνήμη, και αυτό γιατί εγώ σαν χρήστης κουβαλάω πάντα μαζί μου mp3-player (κάτι που σημαίνει ότι ράδιο+μουσική μου είναι εκεί) οπότε με καλύπτει και στο θέμα μνήμης άνετα το 16GB. Το S3 πραγματικά μου άρεσε σαν συσκευή και θα ήθελα να την έχω λόγω των killer-spec που έχει αλλά αυτό που με απέτρεπε ήταν η τιμή του. Οπότε αυτό που έκανε η Google είναι ότι μου έδωσε εμένα την δυνατότητα να έχω το high-end τηλέφωνο που πάντα ήθελα σε τιμή που να μπορώ να δικαιολογήσω την αγορά του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_naki_as Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 πολυ σωστα. και εγω ειμαι φαν με νοκια και ομος δε το επιλεγω μαρεσει το samsung αλα πως να παραωλεψεις τισ δυνατοτιτες του v4?? το μονο προωλιμα που εμενα προσοπικα με χαλαει ειναι ι μνιμη. πολυ λιγη αλα οι δυνατοτιτες του με κανονε και το παραβλεπω γτ οπως και να το κανουμε ειναι ενα ΚΙΝΙΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
so_naki_as Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 (edited) ρε παιδια. καλησπερα πρωτα απο ολα :) τελικα τηα κυκλοφορισει το ν4 τορα αρχεσ του μινα? τι γινετε? να περιμενουνε η να παρουμε τιποτα αλλο? γιατι αν ειναι να περασει δεκεμβριο ιανουαριο και παει λεγοντασ την κατσαμε την βραρκα Edited November 11, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η γραφή sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Μέχρι Δεκέμβριο θα ειναι εδώ,από διαθεσιμότητά μην ανησυχείς.δεν πρόκειται να γίνει και σαματάς Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PsyGreg Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Οταν δεν προσφερει κατι τον iphone, τοτε κραζουμε..δεν μπορω χωρις ραδιο,δεν μπορω χωρις sd. Ο μόνο που το iOS έχει ένα κινητό να διαλέξεις ενώ το Android άπειρες επιλογές. διαλέγεις κάποιο με ράδιο κι sd.άρα πρακτικά είναι άκυρη σύγκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Το SIII δεν ακυρώνεται με τίποτα. Απλώς όποιος θελήσει καλύτερη τιμή, 4 πυρήνες, vanilla και πιο φρέσκο κινητό θα πάει στο Nexus 4.:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Εγώ όταν κράζω την apple το κάνω γιατί σε ένα κινητό 700+ ευρώ δε δέχομαι το να μην έχει και ράδιο όπως πχ το optimus G που είναι ξάδερφος του nexus4 και(αν και δεν έχει slot σου κοτσάρει 32 giga τουλάχιστον). Το αν τα χρησιμοποιώ ή όχι είναι δικό μου θέμα. Τα spec της apple δε με πολυενδιαφέρουν τόσο γιατί αν και παλιά σε συνάρτηση με ios δεν είναι απαραίτητα τα top.Αλλά και η μη ελεύθερη παραμετροποίηση για 700 ευρώ μηχάνημα είναι πολύ. Αύριο είναι η μεγάλη μέρα.Θα δείξουν αν υπάρξουν προβλήματα καθώς και τί θα γίνει στα android.Πάντως στη περίοδο των γιορτών περιμένω τρελή κάθοδο τιμών για S3-ONEX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandelisgreen13 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 εγώ πιστεύω ότι αγοράζοντας το nexus 4 παρόλο τις ελλείψεις που έχει...θα έχεις ένα 2 χρόνια αναβαθμισμένο και δε θα το βαρεθείς.. χωρίς να χρειάζεται αν δεν είσαι ψαγμένος το root ή custom roms .. δείτε όσους αγόρασαν nexus s-galaxy nexus και όσους πήραν galaxy s kai s2 ,οι δε έχουν 4.1(ετοιμάζονται για 4.2) και τα άλλα δύο είναι παρατημένα από τη μαμά samsung με 2.3 και 4.0 αντίστοιχα.. για εμένα το ράδιο είναι μεγάλο μείον αλλά σε μια καλή τιμή θα κάνω τη παραχώρηση...το μόνο που με φοβίζει είναι μπαταρία αλλά περιμένω review από το gsmarena... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts