motomoto00 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 οκ.Και αν θελω να το βγαλω να βαλv καποιο αλλο πχ.. Aπο πανω ξανα εγκατασταση? Αν θελω να το βγαλω τελειως meta να ειμαι "stock"? Θα περασεις ξανα την ρομ χωρις wipe.. Μετα η μενεις οπως εισαι η βαζεις αλλο θεμα αν θες.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 οκ.Και αν θελω να το βγαλω να βαλv καποιο αλλο πχ.. Aπο πανω ξανα εγκατασταση? Αν θελω να το βγαλω τελειως meta να ειμαι "stock"? S-Suggest. Aπό τις πιο άχρηστες εφαρμογές ever. Σου πρoτείνει εφαρμογές από το Samsung apps τρώγοντας και μπαταρία, για τρέχει στο παρασκήνιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Αρα παει για φουντο.Πως μπορω να γυρισω στον kernel τον αρχικο της pulse να δω την μπαταρια πρωτα οπως προειπε ο φιλος και μετα να δοκιμασω και τον αλλον κερνελ που μου ειπε ο φιλος μοτομοτο..Γιατι ηδη βιαστηκα και φλασαρα αυτον τον κερνελ. Edited January 24, 2013 by StratosGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Αρα παει για φουντο.Πως μπορω να γυρισω στον kernel τον αρχικο της pulse να δω την μπαταρια πρωτα οπως προειπε ο φιλος και μετα να δοκιμασω και τον αλλον κερνελ που μου ειπε ο φιλος μοτομοτο..Γιατι ηδη βιαστηκα και φλασαρα αυτον τον κερνελ. Εγκατάσταση από recovery http://dl.dropbox.com/u/46595847/Test%20files/Pulse_ROM_3_3_Kernel_XXELLA.zip Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) OK.ευχαριστω,να ρωτησω τον μοτομοτο που τον εχει η οποιος αλλος ξερει.Με ποιον κερνελ απο τους 2 σου κραταει περισσοτερο η μπαταρια συγκριτικα? Edited January 24, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.3 ME 23 toggles mod Mirror link ΦΛΑΣΑΡΑ το παραπανω και τωρα μου λεει sustem ui has stopped ανα διααστηματα και επισης ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΡΑ απο πανω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Status bar με 100% διαφάνεια ΜΟΝΟ για Pulse 3.3 ME 23 toggles mod Mirror link ΦΛΑΣΑΡΑ το παραπανω και τωρα μου λεει sustem ui has stopped ανα διααστηματα και επισης ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΡΑ απο πανω.. Είχες βάλει το 23 status bar toggles για Pulse 3.3 ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Οχι,επρεπε πρωτα αυτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Οχι,επρεπε πρωτα αυτο ? Εσύ τι λες; Και η περιγραφή, ακόμα και το όνομα του αρχείου φωνάζουν από μακριά Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Τεσοα αρα ξανα φλασαρω την ρομ χωρις wipe ετσι? Θεματα γενικα που θα βρω? Με μια πρωτη αισθηση παντως αυτο που ειδα ειναι οτι h pulse εχει καλυτερη διαχειιρηση της ram.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 (edited) Τεσοα αρα ξανα φλασαρω την ρομ χωρις wipe ετσι? Θεματα γενικα που θα βρω? Με μια πρωτη αισθηση παντως αυτο που ειδα ειναι οτι h pulse εχει καλυτερη διαχειιρηση της ram.. Όχι. Βάλε μόνο το 23 toggles mod και μετά τη διαφάνεια και είσαι έτοιμος. Μπορείς να βάλεις όποιο θέμα θες για 4.1.2 Και του μοτομοτο κάνει που σου είπε πριν. Edited January 24, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κομπλε.απλα καπου που μπορω να δω μερικα θεματα για να αποφασισω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Κομπλε.απλα καπου που μπορω να δω μερικα θεματα για να αποφασισω.. Στο XDA έχει ολόκληρο τομέα με θέματα για το S3 Διαλέγεις κάποιο για 4.1.2 και βάζεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ευχαριστω.Κατι τελευταιο υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω τα εικονιδια ορισμενων εφαρμογων οπως ειναι το GO SMS PRO πχ και να βαλω η καποιο της επιλογης μου η πχ να διαλεξω απο το θεμα του μοτομοτο πχ που ηδη το εχω εγκαταστησει ΧΩΡΙΣ να αλλαξω launcher??Με τον stock δλδ? Τελος.. --->Pulse Stock launcher αυτος εδω τι διαφορα εχει απο αυτον που εχω τωρα εγω πχ? Εγω δεν εχω τον stock pulse launcher ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ευχαριστω.Κατι τελευταιο υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξω τα εικονιδια ορισμενων εφαρμογων οπως ειναι το GO SMS PRO πχ και να βαλω η καποιο της επιλογης μου η πχ να διαλεξω απο το θεμα του μοτομοτο πχ που ηδη το εχω εγκαταστησει ΧΩΡΙΣ να αλλαξω launcher??Με τον stock δλδ? Τελος.. --->Pulse Stock launcher αυτος εδω τι διαφορα εχει απο αυτον που εχω τωρα εγω πχ? Εγω δεν εχω τον stock pulse launcher ? Υπαρχει εφαρμογη που κανει περιπου αυτο που θες με τα εικονιδια... Για τον launcher και οι δυο στοκ ειναι...Τωρα εισαι κομπλε φιλαρακι,δεν χρειαζεσαι κατι αλλο... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ν ρωτησω τα θεματα οπως πχ του μοτομοτο ρουφανε περισσοτερη μπαταρια απο το να μην εχεις? Το ρωταω γιατι απο τις 6:30 η ωρα που εχα 100% μολις τελειωσα τη διαδικασια δλδ του φλασαρισματος και περασα την ρομ αυτη τη στιγμη εχω 65% με ανοιχτο wifi,30 λεπτα συνολο surfarisma,3-4 τηλεφωνα μικρης διαρκειας,5-6 μηνυματα..Ειναι φυσιολογικο? Brightness χμηλο σχεδον τελειως. Αυτοματο κλειδωμα στα 15 sec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Γι'αυτο σου εγραψα πιο πριν οτι κρινε την ρομ μετα απο 2-3 μερες. Περιμενε να "στρωσει" και θα δεις καλυτερη αυτονομια. Οσο για το θεμα ειναι μικρες οι διαφορες.Παιζει ρολο και τα χρωματα που χρησιμοποιει.Του motomoto ειναι σκουρα,δε νομιζω πως θα δεις διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Ν ρωτησω τα θεματα οπως πχ του μοτομοτο ρουφανε περισσοτερη μπαταρια απο το να μην εχεις? Το ρωταω γιατι απο τις 6:30 η ωρα που εχα 100% μολις τελειωσα τη διαδικασια δλδ του φλασαρισματος και περασα την ρομ αυτη τη στιγμη εχω 65% με ανοιχτο wifi,30 λεπτα συνολο surfarisma,3-4 τηλεφωνα μικρης διαρκειας,5-6 μηνυματα..Ειναι φυσιολογικο? Brightness χμηλο σχεδον τελειως. Αυτοματο κλειδωμα στα 15 sec. Έχεις ανοιχτούς συγχρονισμούς, έχεις ανοιχτή την Υπηρεσία εντοπισμού θέσης επιτρέποντας στο google να βρίσκει τη θέση σου; Τρέχεις facebook; Έχεις άλλες εφαρμογές που είναι ρυθμισμένες να σου στέλνουν notifications; τρέχεις live wallpaper; Είναι ανοιχτά τα data; (άσχετα αν εσύ χρησιμοποιείς wifi), έχεις κάποιο πρόγραμμα τύπου no led; Ξέρεις πόσα πράγματα μπορεί να είναι υπεύθυνα; Βάλε το betterbatterystats από το XDA που είναι free και δες τι σου τρώει τη μπαταρία. Θα σου δείξει τι στην ρουφάει, για να το έχεις υπόψη σου και για το μέλλον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Οχι φιλε μου ολα αυτα που ειπες δεν τα εχω ανοιχτα,ουτε data ουτε facebook,δεν εχω auto sync,ουτε live wall,αυτο για τον εντοπισμο μονο που ειπς που το βρισκω? Εχω κατεβασει το ds battery saver αυτο ξερεις αν βοηθαει με το deep sleep? Mπορεις να μου δωσεις λινκ για αυτο που μου ειπες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Οχι φιλε μου ολα αυτα που ειπες δεν τα εχω ανοιχτα,ουτε data ουτε facebook,δεν εχω auto sync,ουτε live wall,αυτο για τον εντοπισμο μονο που ειπς που το βρισκω? Εχω κατεβασει το ds battery saver αυτο ξερεις αν βοηθαει με το deep sleep? Mπορεις να μου δωσεις λινκ για αυτο που μου ειπες? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2013 Στο μενου battery απο τις ρυθμισεις λεεi: 6h 11 m 34 s on battery(KAI EIMAI ΣΤΟ 56%) screen:28% android system 23% voice calls 14% dilphin browser 9% android os 7% phone 5% battery stats 3% cell standby 3% device idle 2% com.sec.android.app.launcher 2% Και στην κυριολεξια τα εχω ολα "κλειστα".. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Μολις το βγαλεις απο την φορτιση θα γραψει καλυτερους χρονους. Καθε φορα που βαζω καποια ρομ σε ολα μου τα κινητα μεχρι να κανει μονο του το battery calibration και να στρωσει παιρνει 1-2 φορτισεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Kαλημερα,ειμαι στο 96 % αυτη τη στιγμη μετα απο 1h 54 m 11s on battery..Για να δουμε σημερα πως θα παει.Εχθες παντως μου κρατησε ελαχιστα με κανονικη χρηση που κανω τοσο καιρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Παιδια λογικα αυτο το θεμα λειτουργει με την ρομ μας ετσι?? Επισης εαν κανω ενα Backup και το φλασαρω, και θελω να ξαναγυρισω πισω , με restore θα εχω κολληματα ή θα δουλευει οπως τωρα ? :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2013 Mπορω με καποιον τροπο να αλλαξω το στυλ ξεκλειδωματος της lockscreen ?Πχ να ειναι σαν ενα κλειδακι το οποιο αν το τραβαω κατω να ξεκλειδωνει αν το πηγαινω πανς να με παει στην καμερα ,αριστερα στα μηνυματα,δεξια στισ επαφες?πχ... Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts