amkokos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 Τα win8 είναι πολύ καινούργιο λειτουργικό και κρινοντας από την προιστορία της Microsoft, είναι εντελώς φυσιολογικό να μην τρέχουν καλά ένα κάρο εφαρμογές Πολλές εταιρείες (και αυτή που δουλεύω εγώ) ακόμα αναγκάζονται να χρησιμοποιούν win XP ακριβώς και μόνο γιαυτό το λόγο.... By the way: γιατι να θελει κάποιος να συγχρονίσει μια android συσκευή με τα windows? Αν το βάλεις ως σκληρό δίσκο, βλέπεις τα πάντα χωρίς πρόβλημα. (Αν το κάνεις και root...) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. March 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2013 τι ειναι το root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2013 Γενικότερα το να αποκτήσεις δικαιώματα root είναι κάτι σα να μπαίνεις με το λογαριασμό administrator στα windows. Το πως γίνεται είναι διαφορετικό για κάθε συσκευή! Κοίταξε εδώ για περισσότερα ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. March 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2013 καποιες φορες δεν μου βλεπει την sd card αμα του κανω επανεκινηση συνερχετε.μπορω να του κανω κατι να φτιαξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. March 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2013 Δοκίμασες με άλλη κάρτα sd, ώστε να εξακριβώσεις αν έχει το πρόβλημα η κάρτα ή κάτι άλλο; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sam66 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 γεια σας, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος ώστε το όνομα των φωτογραφιών μου να είναι η ημερομηνία και η ώρα λήψης αυτών; Παράθεση αν τελικά η σοκολάτα είναι υποκατάστατο του sex τότε πρέπει να είμαι sexομανης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannaras Δημ. April 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2013 στο βγαζει με 4.1.1 που βγηκε προχτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. April 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2013 στο βγαζει με 4.1.1 που βγηκε προχτες Που ακριβώς βρήκες την 4.1.1? Εχω την 4.0.4 και μου λέει οτι δεν υπάρχουν νεώτερες ενημερώσεις (!) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannaras Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 το κανω συχνα αναζητηση και μου την εβγαλε. καντο δυο τρεις απανωτες μπας και. τωρα γιατι στο ενα και οχι στο αλλο δεν ειμαι και ειδικος για να σου πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannaras Δημ. April 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2013 επισης το σενσε πηγε 4+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 στο βγαζει με 4.1.1 που βγηκε προχτες απο που είναι αγορασμένη η συσκευή σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. April 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2013 Ούτε στο δικό μου τηλέφωνο υπάρχει κάποια διαθέσιμη ενημέρωση..αυτή τη στιγμή έχει την 4.0.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Παίδες, πήρα χθες το κινητό και παρατήρησα ότι λείπουν κάποια widgets. Πχ για τα προφίλ ήχου, φωτεινότητα, ράδιο κτλ. Εσείς τα έχετε αυτά; Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ringo7213 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ουτε εγω τα εχω αυτα. Εννοεις λειπουν σε σχεση με το προηγουμενο τηλεφωνο που ειχες??? Λογικο αυτο αφου το τι widgets εχει απο τη μανα του καθε android δεν ειναι standard Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Ουτε εγω τα εχω αυτα. Εννοεις λειπουν σε σχεση με το προηγουμενο τηλεφωνο που ειχες??? Λογικο αυτο αφου το τι widgets εχει απο τη μανα του καθε android δεν ειναι standard μου κανει εντυπωση το γεγονος οτι ενω μιλαμε για το sense 4 και στα 2 κινητα που εχω στο desire x λειπουν αυτα τα βασικα απλα widgets. πιστευα οτι υπηρχε καποιο θεμα αλλα απο τη στιγμη που δε τα εχει και αλλος τοτε τι να πω, ειναι επιλογη της HTC Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannaras Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 εχεις δικιο το εχω παρει απο σουηδια ειναι απο τους πρωτους που βγαζουν ενημερωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. April 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2013 Άρα να περιμένουμε και εμείς εδώ την ενημερωση; γιατί είχα ακούσει ότι δεν θα αναβαθμιστεί.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs8 Δημ. April 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2013 Καλησπέρα, σήμερα έγινα κάτοχος του εν λόγο κινητού και θέλω να ρωτήσω αν κατά την διάρκεια της φόρτισης ανάβει κάτι. Το έβαλα να φορτίσει, άναψε για λίγο ένα πορτοκαλί led και μετά τίποτα. Είναι φυσιολογικό ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. April 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2013 Άρα να περιμένουμε και εμείς εδώ την ενημερωση; γιατί είχα ακούσει ότι δεν θα αναβαθμιστεί.. δειτε εδω: http://www.phonesreview.co.uk/2013/03/15/htc-desire-x-4-1-jelly-bean-update-could-be-coming/ @makhs8: απλά, φορτίζει η μπαταρία σου.... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos38 Δημ. April 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2013 Καλησπέρα, σήμερα έγινα κάτοχος του εν λόγο κινητού και θέλω να ρωτήσω αν κατά την διάρκεια της φόρτισης ανάβει κάτι. Το έβαλα να φορτίσει, άναψε για λίγο ένα πορτοκαλί led και μετά τίποτα. Είναι φυσιολογικό ?? Κατά τη διάρκεια ολης της φορτησης πρεπει να μενει αναμενο το πορτοκαλί λεντακι.οχι για λιγο μονο. και στο τέλος οταν παει να ολοκληρωθει η φορτηση γινεται πράσινο,δεν στα κανει ετσι εσενα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makhs8 Δημ. April 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2013 Κατά τη διάρκεια ολης της φορτησης πρεπει να μενει αναμενο το πορτοκαλί λεντακι.οχι για λιγο μονο. και στο τέλος οταν παει να ολοκληρωθει η φορτηση γινεται πράσινο,δεν στα κανει ετσι εσενα?? Το τηλέφωνο τελικά είχε πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamos Δημ. April 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2013 στις ρυθμισεις του ηχου στην επιλογη ενισχυση ηχου δεν μπορω να την επιλεξω.πως γινεται να δυναμοσω τον ηχο;επισης ενω εχω τσεκαρισμο να ενισχυεται ο ηχος στην τσεπη νομιζω πως δεν κανει τιποτα οταν πχ το εχω σε θηκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Καλησπέρα σας...το τελευταίο καιρο το κινητό μετά από μόνο λίγη ωρα χρήση υπερθεερμενετε τόσο στο πίσω μέρος όσο και στην οθόνη..παλαιότερα δεν συνέβαινε αυτό και με ανησυχει..θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω..ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπέρα σας...το τελευταίο καιρο το κινητό μετά από μόνο λίγη ωρα χρήση υπερθεερμενετε τόσο στο πίσω μέρος όσο και στην οθόνη..παλαιότερα δεν συνέβαινε αυτό και με ανησυχει..θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω..ευχαριστώ ...οντως ετσι συμβαίνει, ειδικά όταν τρέχω παιχνίδια, πραγμα που το θεωρώ φυσιολογικό. Θα έλεγα να ελέγξεις από την "Διαχείρηση εγασιών" (αντί εργασιών όπως λέει... :-)) ), αν εχεις κάποια μνημοβόρα εφαρμογή που τρέχει στο Background και χρησιμοποιεί πόρους του επεξεργαστή συνέχεια και στο ζεσταίνει. Πχ εντοπισμός θέσης, καιρός, παιχνίδια, widgets περίεργα κλπ κλπ Αν κάνεις επανεκκίνηση και το αφήσεις χωρίς να τρέξεις κάτι, πάλι ζεσταίνεται? Η μπαταρία σου πόσο κρατάει? Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratis195 Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Η μπαταρία δεν κρατάει πολύ ειδικά αν χρησιμοποιώ για λίγη ωρα συνεχόμενα κάποια εφαρμογή για παράδειγμα ένα παιχνίδι τελειώνει παρά πολύ γρηγορα..(ανησυχητικά γρήγορα)...αν τώρα δεν το χρησιμοποιώ διαρκεί περισσοτερο..κατά βάση το φορτιζω μια φορά την μέρα οπωσδήποτε...λειτουργεί και η εύρεση θέσης και ο καιρός όπως με ρώτησες όμως όχι κάτι αλλο..γενικά πάντως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν εξαιρέσεις όταν υπάρχει συνεχόμενη χρήση πράγμα που με ανησύχησε..ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τον χρόνο που αφιερώσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts