Jump to content

Διαθεσιμότητα και αγορά του Samsung Galaxy Note II

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Birdphone, kaizershop. Αυτά ακούγουνται στο φόρουμ πιο πολύ. By the way η τιμή του έπεσε κι άλλο στα 480 περίπου πλέον. :)

+ το extreme-mobile

στα 480 θα σταθεροποιηθεί η τιμή του :p:lol:

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Birdphone, kaizershop. Αυτά ακούγουνται στο φόρουμ πιο πολύ. By the way η τιμή του έπεσε κι άλλο στα 480 περίπου πλέον. :)

Προσωπικά θα έλεγα πως το birdphone είναι κορυφή. Για το kaizer εχω ακουσει κατι για ανοιγμένες συσκευασίες. Αν ημουν αθηνα θα πήγαινα εκει και θα το προτιμούσα απο κοντα.

Θοδωρής

Προσωπικά θα έλεγα πως το birdphone είναι κορυφή. Για το kaizer εχω ακουσει κατι για ανοιγμένες συσκευασίες. Αν ημουν αθηνα θα πήγαινα εκει και θα το προτιμούσα απο κοντα.

Πρόσεχε άλλο ο κάιζερ πανεπιστημίου και άλλο ο κάιζερ χόντος. Το kaizershop του σκρούτζ είναι αυτό που είναι στο χόντο (ομόνοια). Εγώ έχω ψωνίσει πολλές φορές από τον πανεπιστημίου και του έχω πει για τις ανοιχτές σσκευασίες που έχει. Από τον άλλο στο χόντο προσωπικά πήγα μια φορά και το έχω ξαναγράψει ότι δεν μου έκανε καλύτερη τιμή για 10 ευρώ που δεν με έφταναν και έτσι ψώνισα από αλλού. Αλλά την αλήθεια θα την πω, ότι γενικά οι συσκευές του δεν έχουν θέμα από ότι τουλάχιστον έχω ακούσει. Βέβαια όταν μπορέσω να ξαναπάρω κινητό, εγώ μένω κέντρο Αθήνα και μπορώ να πάω από κει και να ελέγξω επι τόπου την συσκευή. Ένα τηλέφωνο χρειάζεται να γίνει πριν την παραγγελία έτσι κι αλλιώς. Για το alpha mobile τωρα ακούγεται κι αυτό κάπου στο κέντρο είναι, φτηνές τιμές έχει σιγουρα, στο νήμα του siii 9305 έχω διαβάσει ότι πουλάει το n μοντέλο και όχι το non regional, δεν ξέρω κατά ποσο αυτό είναι ενδεικτικό, δεν έχω περάσει να δώ το μαγαζί.

το kinitomania είναι επίσης από τα πιο αξιόπιστα που θα βρείτε στο skroutz.

Ετσι δειχνει οντως.Σοβαρο προφίλ και αντιμετώπιση.

Απο εκει πηρα το δικο μου το note 2 και με εξυπηρέτησαν άψογα.

Ελληνικο fw και manual και φυσικα το imei πανω στην αποδειξη.

Αγόρασα την προηγούμενη εμβδομάδα το note2 σε γκρι από το mediaram, (δεύτερη καλύτερη τιμή εκείνη την μέρα στο skrutz).

To κινητό έφτασε στο μαγαζί της Θεσ/νίκης σε 2ημέρες και το παρέλαβα σε άψογη συσκευασία με όλα τα αυτοκόλλητα γνησιότητας.

Γερμανική rom 4.2.1, ελληνικό manual στο μέγεθος του κουτιού.

Πολύ ευχαριστημένος από το κατάστημα, μάλλον όμως τους τελείωσαν τα Note2, γιατί δεν το βλέπω πλέον στη λίστα του skrutz.

παιδια εγω που ειμαι απο επαρχια και δεν εχω την δυνατοτητα να παω σε καποια απο αυτα τα μαγαζι απο κοντα,αν παραγγηλω καποια συσκευη και η συσκευασια ειναι ανοιγμενη,τι μπορω να κανω??υπαρχει περιπτωση αντικαταστασης ??Γι'αυτο ρωταω εσας για τα σκρουτζομαγαζα...που εχετε προσωπικη εμπειρια.ας ειναι 10+20 ευρω ακριβοτερο ενα κινητο σε αλλο μαγαζι,παρα να εχουμε πρατραγουδα.......

Δηλαδή το τηλέφωνο είναι φτηνότερο στα Ελληνικά καταστήματα από αυτά του εξωτερικού?

Το φτηνότερο που εχω βρει εγώ είναι 492Ε+ μεταφορικά

πιθανόν να μην ψάχνω σωστά:cool:

Δηλαδή το τηλέφωνο είναι φτηνότερο στα Ελληνικά καταστήματα από αυτά του εξωτερικού?

479.80 εχει εδω ελλαδα...

http://www.kaizershop.gr/samsung_galaxy_note_ii_grey?ref=bestprice.gr

Ναι γιατί στην Ελλάδα γίνεται πόλεμος μεταξύ των καταστημάτων και δουλεύουν με 2-3% κέρδος ενώ του εξωτερικού σκέφτονται ότι θα ήθελα να υπάρχουν και του χρόνου ως επιχειρήσεις. :)

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Ναι γιατί στην Ελλάδα γίνεται πόλεμος μεταξύ των καταστημάτων και δουλεύουν με 2-3% κέρδος ενώ του εξωτερικού σκέφτονται ότι θα ήθελα να υπάρχουν και του χρόνου ως επιχειρήσεις. :)

Οκ, αλλά πάλι εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει κατάστημα εκτός Ελλάδος με καλύτερη τιμή :confused:

Οκ, αλλά πάλι εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει κατάστημα εκτός Ελλάδος με καλύτερη τιμή :confused:

Στην Πολωνία ενδεχομένως να βρεις. Αλλά σε χώρα με "υγιή" επιχειρηματικότητα τότε θα είναι ένα κλικ ακριβότερο. Τα ελληνικά καταστήματα μπορεί να δουλεύουν με 2-3% κέρδος. Ακόμη και με 0-1% και υπο συνθήκες μπορεί και με χασούρα. Όσο και αν ακούγεται υπερβολικό.

δλδ, τι εννοεις? να το βρεις 4-5€ φτηνοτερο?

λιγοτερο απο την σημερινη τιμη που εχει Ελλαδα(480€) δεν θα το βρεις πουθενα, εκτος των μεταχειρισμενων

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

δλδ, τι εννοεις? να το βρεις 4-5€ φτηνοτερο?

λιγοτερο απο την σημερινη τιμη που εχει Ελλαδα(480€) δεν θα το βρεις πουθενα, εκτος των μεταχειρισμενων

δεν παίζω με τα ψίχουλα εάν εννοείς αυτό απλά ψάχνω για να μην πέσω σε λούμπα

δίνω το παραπάνω αρκεί να ξέρω ότι αν πάθει κάτι θα το πάω στην εδώ αντιπροσωπεία στην Δανία και θα μου το φτιάξουν,λέμε δεν μένω Ελλάδα .Σε κάθε περίπτωση είναι λογικό να ψάχνω και για την καλύτερη τιμή

Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

παιδιά καλησπέρα χτες απόκτησα το samsung galaxy note 2 μπορώ να μάθω από ποια χώρα είναι?τα στοιχεία που βρίσκω είναι τα παρακάτω..

έκδοση βασικού φάσματος:N7100DDDLK6

έκδοση kernel:3.0.31-679347

ap:N7100XXDMB2

cp:N7100DDDLK6

csc:N7100ODDDMA1

Ξέρει κανείς αν αυτά που φέρνει το birdphone είναι branded;
Note 10+ 12/256, iPhone 12 Pro Max 512

Ξέρει κανείς αν αυτά που φέρνει το birdphone είναι branded;

Να είναι εννοείς από εταιρία κινητής του εξωτερικού? Εγώ από εκεί το πήρα και ήταν απλά πολωνικό. Αλλά δεν σε ενοχλεί πουθενά αυτό. Μόλις ανοίξει βάζεις ελληνικά και μαζί με την απόδειξη πήρες περίπου 200 φθηνότερο ένα κινητό που οι μεγάλοι επιμένουν να το πουλάνε στα 699 με 400 ευρώ τιμή χονδρικής αγοράς από Γερμανία. Πραγματικά ντροπή τους και αυτών και της Samsung hellas. Πρακτικές απλ.

Και μάλιστα τους παραδέχτηκα γιατί είχαν τυπώσει το βιβλιαράκι που δίνουν τα ελληνικά και το είχαν βιβλιοδεσει και το είχαν μαζί.

παιδια καλησπερα, ειναι να μου φέρει ο ξαδερφός μου απο Αμερική το samsung. με ρωτησε τα εξης και θα ηθέλα την βοηθεια σας

1) ο τυπος του κινητου που παιζει στην ευρωπη ειναι N 7100 (3g) kai N 7105 (4g) ? το χρειαζεται αυτο γιατί αλλιως μου ειπε οτι δεν θα δουλευει το chipaki

2) υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο το κινητο? κι αν πως μπορω να σιασφαλισω οτι δεν ειναι

3) βρηκε με 2 χωρητικοτητες (16 GB) (γυρω στα 570 δολλαρια) και (4 gb) στα 400 δολλαρια. ειναι τόσο σημαντικο να ειναι 16 Gb η χωρητικότητα?

θα ηθελα μιας και δεν υπαρχει δυνατοτητα λαθους να μου απαντησεις καποιος που ξερει

να στε καλα

Να είναι εννοείς από εταιρία κινητής του εξωτερικού? Εγώ από εκεί το πήρα και ήταν απλά πολωνικό. Αλλά δεν σε ενοχλεί πουθενά αυτό. Μόλις ανοίξει βάζεις ελληνικά και μαζί με την απόδειξη πήρες περίπου 200 φθηνότερο ένα κινητό που οι μεγάλοι επιμένουν να το πουλάνε στα 699 με 400 ευρώ τιμή χονδρικής αγοράς από Γερμανία. Πραγματικά ντροπή τους και αυτών και της Samsung hellas. Πρακτικές απλ.

Και μάλιστα τους παραδέχτηκα γιατί είχαν τυπώσει το βιβλιαράκι που δίνουν τα ελληνικά και το είχαν βιβλιοδεσει και το είχαν μαζί.

Αμα ψαξεις λιγο παιρνεις και Ελληνικο πολυ πιο φτηνα. το πηρα απο εδω http://www.extreme-mobile.gr στα 520,εχει και ευρωπαικα κατω απο 500 !!

παιδια καλησπερα, ειναι να μου φέρει ο ξαδερφός μου απο Αμερική το samsung. με ρωτησε τα εξης και θα ηθέλα την βοηθεια σας

1) ο τυπος του κινητου που παιζει στην ευρωπη ειναι N 7100 (3g) kai N 7105 (4g) ? το χρειαζεται αυτο γιατί αλλιως μου ειπε οτι δεν θα δουλευει το chipaki

2) υπαρχει περιπτωση να ειναι κλειδωμενο το κινητο? κι αν πως μπορω να σιασφαλισω οτι δεν ειναι

3) βρηκε με 2 χωρητικοτητες (16 GB) (γυρω στα 570 δολλαρια) και (4 gb) στα 400 δολλαρια. ειναι τόσο σημαντικο να ειναι 16 Gb η χωρητικότητα?

θα ηθελα μιας και δεν υπαρχει δυνατοτητα λαθους να μου απαντησεις καποιος που ξερει

να στε καλα

Πέρα από τις λεπτομέρειες θα σου πρότεινα να μην προχωρήσεις γιατί δεν θα έχεις εγγύηση. Η εγγύηση της σαμσουνγκ δεν είναι παγκόσμια αλλά ανά ηπειρο και έτσι είναι βέβαιο ότι αν την χρειαστείς δεν θα την έχεις. Και η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη για να το διακινδυνευσεις. Συν του ότι αν θυμάμαι καλά έχουν και άλλο βύσμα για την πρίζα και ο φορτιστής η θα σου είναι άχρηστος η θα χρεωθείς με τον όγκο του κατάλληλου ανταπτορα. Γιατί στα 570 δολάρια που αναφέρεις υπολόγισε ότι με 500 ευρώ το αγοράζεις από Ελλάδα από γνωστά μαγαζιά και είσαι καλυμμένος από εγγύηση αν πάρεις την απόδειξη μαζί με το ιμει πάνω της.

παιδιά μου έφερε μια φίλη μου από Γερμανία το κινητό στο κουτί με όλα τα χαρτιά και την εγγύηση

είχε πάνω την 4.1.1 και έκανε αναβάθμιση στην 4.1.2 . Έβαλα κάρτα όλα μια χαρά το κινητό είναι φοβερό.

παιδιά μου έφερε μια φίλη μου από Γερμανία το κινητό στο κουτί με όλα τα χαρτιά και την εγγύηση

είχε πάνω την 4.1.1 και έκανε αναβάθμιση στην 4.1.2 . Έβαλα κάρτα όλα μια χαρά το κινητό είναι φοβερό.

Διαβάζοντας το σχόλιο στην αρχή νόμιζα πως θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα Χαχαχα καλοδούλευτο

Θοδωρής

Νασε καλα

το θέμα είναι οτι τωρα πειγα να παρω τηλέφωνο για πρώτη φορα και μου πετά emergenscy calls only

δεν ξέρω αν έχει να κανει με το οτι ζήτησα αλλαγή κάρτας απο μίνι σε μικρο , μήπως δεν έχει ακόμα ενεργοποιηθει?