Theodore41 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Για τους Γαλλομαθεις εδω,τι βγάζετε απο αυτό εδω το λινκ που βρήκα σε Γαλλικο σάιτ; http://actu.meilleurmobile.com/140e-rembourses-sur-le-samsung-galaxy-note-2-casque_23583/ Λένε οτι πουλάνε πακέτο τηλέφωνο-ακουστικά,για 488€,αλλα δεν μπορω να καταλάβω αν πουλάνε στην Ελλάδα. Για ρίχτε καμία ματιά,γιατι αν ειναι σωστό,ειναι ευκαιρία. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Για τους Γαλλομαθεις εδω,τι βγάζετε απο αυτό εδω το λινκ που βρήκα σε Γαλλικο σάιτ; http://actu.meilleurmobile.com/140e-rembourses-sur-le-samsung-galaxy-note-2-casque_23583/ Λένε οτι πουλάνε πακέτο τηλέφωνο-ακουστικά,για 488€,αλλα δεν μπορω να καταλάβω αν πουλάνε στην Ελλάδα. Για ρίχτε καμία ματιά,γιατι αν ειναι σωστό,ειναι ευκαιρία. Just Google it! http://translate.google.gr/translate?sl=auto&tl=el&js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Factu.meilleurmobile.com%2F140e-rembourses-sur-le-samsung-galaxy-note-2-casque_23583%2F&act=url Κάτι αναφέρει για εκπτωτικά κουπόνια... Ίσως δεν είναι τόσο απλό... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Για το θέμα της υποστήριξης των ελληνικών που ρωτάνε πολλοί: Απ' ό,τι έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής εδώ στο forum, αν η συσκευή έρχεται με ελληνική ή με γαλλική ROM, τότε υποστηρίζει ελληνικά παντού (μενού/UI + πληκτρολόγιο + πενάκι). Τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα φτηνά μαγαζιά απ' το Skroutz έχουν συσκευές με γερμανική ROM, που σημαίνει ότι δεν υποστηρίζουν ελληνική αναγνώριση γραφής στο πενάκι. Βέβαια μπορούμε να περάσουμε όποια ROM θέλουμε μέσω του Odin (πρόγραμμα που τρέχουμε στο PC), αλλά για όσους θέλουν τη συσκευή τους τελείως απείραχτη και χωρίς καμία απολύτως τροποποίηση, τότε πρέπει η συσκευή να φοράει ελληνική ή γαλλική ROM από "μαμά". Να σημειώσω ότι έχει αναφερθεί ότι με τη γαλλική ROM και έχοντας επιλέξει ελληνική γλώσσα παντού, εμφανίζονται κάποια στοιχεία/κείμενα στα γαλλικά (νομίζω σε κάποια bitmaps μέσα στα templates των εφαρμογών για το S Pen). Επίσης, έχοντας μη ελληνική ROM υπάρχει ο κίνδυνος να αφαιρεθεί η υποστήριξη των ελληνικών στο πενάκι σε μελλοντικό update. Μάλλον δεν θα συμβεί, αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι για όσους θέλουν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο για την πλήρη και συνεχή υποστήριξη των ελληνικών παντού στη συσκευή και ταυτόχρονα να διατηρήσουν τη συσκευή τελείως αναλλοίωτη και απείραχτη, η μόνη επιλογή είναι να αγοράσουν επίσημη ελληνική συσκευή από επίσημη εισαγωγή (π.χ. από Πλαίσιο ή από τον πάροχό τους). Το αρνητικό είναι ότι κοστίζουν αρκετά ακριβότερα απ' τα γερμανικά στα σκρουτζομάγαζα... Και κάτι άλλο σχετικό: Στο eXpansys μείωσαν την τιμή στα 609.99 € και οι συσκευές έχουν manufacturer code: GT-N7100RWDXEF, που αν δεν κάνω λάθος σημαίνει γαλλική ROM. Οπότε όποιος θέλει γαλλική ROM ας τσεκάρει στο eXpansys (ας τους ρωτήσει να επιβεβαιώσουν ότι είναι σίγουρα γαλλικό πριν το πάρουν). Για όσους θέλουν επίσημο ελληνικό ας τσεκάρουν στο eXtreme Mobile (Νίκος), όπου ο Te_salat ανέφερε ότι (θα) έχει επίσημες ελληνικές συσκευές σε πολύ καλή τιμή (610 €) σε σχέση με Πλαίσιο, Κωτσόβολος κτλ. που τις έχουν 699 €. Πάντως με όλα αυτά που διαβάζω δεν μπορώ να μην τονίσω τη δυσαρέσκειά μου με το μπάχαλο που επικρατεί με τις διαφορετικές ROMs... Γιατί να μην υπάρχει μόνο μία world-wide ROM που να καλύπτει όλες τις γλώσσες/locales να τελειώνουμε; Προερχόμενος απ' το iOS και κάνοντας τη μετάβαση σε Android είναι το μόνο (μέχρι στιγμής) πράγμα που με έχει απογοητεύσει. Κωστα, με αυτα και με αυτα, την εχεις παρει τη συσκευη? Αν οχι, με τον ελαχιστο απο το χρονο που κανεις για να ποσταρεις τα καλογραμμενα μηνυματα σου, θα ειχες λυσει οποιοδηποτε θεμα ρομ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Κωστα, με αυτα και με αυτα, την εχεις παρει τη συσκευη? Αν οχι, με τον ελαχιστο απο το χρονο που κανεις για να ποσταρεις τα καλογραμμενα μηνυματα σου, θα ειχες λυσει οποιοδηποτε θεμα ρομ ;) Καλησπέρα Βαγγέλη. Σωστός! Το ξέρω ότι εγώ προσωπικά δεν θα έχω πρόβλημα με ROMs κτλ., απλά συγκέντρωσα τις πληροφορίες για όσους δεν γνωρίζουν τι παίζεται. Δυστυχώς δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά όχι λόγω του θέματος με τις ROMs. Απλά τρέχω για διάφορα εργασιακά/οικογενειακά θέματα αυτή την περίοδο και δεν μένει πολύς χρόνος... Σε 1-2 βδομάδες θα πάρω την άδειά μου, οπότε θα το χτυπήσω τότε για να το χαρώ όπως πρέπει... :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Καλησπέρα Βαγγέλη. Σωστός! Το ξέρω ότι εγώ προσωπικά δεν θα έχω πρόβλημα με ROMs κτλ., απλά συγκέντρωσα τις πληροφορίες για όσους δεν γνωρίζουν τι παίζεται. Δυστυχώς δεν την έχω πάρει ακόμα, αλλά όχι λόγω του θέματος με τις ROMs. Απλά τρέχω για διάφορα εργασιακά/οικογενειακά θέματα αυτή την περίοδο και δεν μένει πολύς χρόνος... Σε 1-2 βδομάδες θα πάρω την άδειά μου, οπότε θα το χτυπήσω τότε για να το χαρώ όπως πρέπει... :lol: Με το καλο, λοιπον, να παραλαβεις και να το χαρεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 το πηρα εχθες στα 560 απο easybuy και σε ερωτηση μου, διευκρηνησαν οτι ΝΑΙ και εχει και γραφει Ελληνικα.! τους ρωτησα, γιατι σε αντιθεση με αυτους το birdphone καταστημα τουλαχιστον γνωριζε και σε ενημερωνε για την μη υποστηριξη εληνικης γραφης. στο easybuy προφανως δεν το γνωριζαν. οταν το ειδα μετα τσαντιστηκα, ελεγα να τους παρω τηλεφωνο αλλα μετα σκεφτηκα το μπλεξιμο το περιμενε και τις ιστοριες. και αφου δεν ειμαι και απο αθηνα, και ειχα και την επιλογη της οποιας ρομ θελω περναω, περασα την ωμεγα και δεν συνεχισα να ζαλιζω το κεφαλι μου. μετα ειδα φυσικα οτι υπαρχουν και οι επισημες ελληνικες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Είδα οτι το amazon.de,άρχισε να πουλάει το LTE,στα 682€. Αξίζει το παραπάνω κατοστάρικο,ή όχι; Και κάτι άλλο. Το LTE,δεν εχει ραδιόφωνο.Αμα εχει κάποιος το Sony smart wireless,δηλαδη ΒΤ,θα μπορει να ακούει ράδιο με το LTE; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται, ο Νίκος (extreme mobile) θα φέρει την Δευτέρα γαλλικά Note 2. Απλά επειδή είναι περιορισμένη ποσότητα κάντε κρατήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται, ο Νίκος (extreme mobile) θα φέρει την Δευτέρα γαλλικά Note 2. Απλά επειδή είναι περιορισμένη ποσότητα κάντε κρατήσεις... Πάντως εγώ που μίλησα μαζί του σήμερα δεν μου ανέφερε τίποτα για γαλλικά... Μου είπε πως έχει γερμανικά και από Δευτέρα-Τρίτη θα έχει και ελληνικά με τιμή γύρω στα 610 €. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2012 Πάντως εγώ που μίλησα μαζί του σήμερα δεν μου ανέφερε τίποτα για γαλλικά... Μου είπε πως έχει γερμανικά και από Δευτέρα-Τρίτη θα έχει και ελληνικά με τιμή γύρω στα 610 €. Αυτό που σου λέω είναι εγγυημένο... Ξαναμίλησε μαζί του... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Το γράφει και στο site ότι θα έχει απο Δευτέρα Note 2 με γαλλική ρομ σε περιορισμένη ποσότητα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 γεια σας.εγω θελω να το παρω απο ισπανια το κιν τι παιζει τι ρομ θα εχει θα γραφει ελληνικα ? Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Πάντως εγώ που μίλησα μαζί του σήμερα δεν μου ανέφερε τίποτα για γαλλικά... Μου είπε πως έχει γερμανικά και από Δευτέρα-Τρίτη θα έχει και ελληνικά με τιμή γύρω στα 610 €. Σε τι θα διαφερει το ενα απο το αλλο,αφου το κινητο,εχει γλωσσες για να διαλεξεις,αρα ΚΑΙ Ελληνικα,και το Γαλλικο,αναγνωριζει ΚΑΙ τη γραφιδα στα Ελληνικα; Γιατι να δωσει κανεις λοιπον,ενα σωρό λεφτα παραπανω,για να παρει το Ελληνικο; Οποιος ξερει,ας δωσει μιαν απαντηση,γιατι ενδιαφερομαι και εγω.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σε τι θα διαφερει το ενα απο το αλλο,αφου το κινητο,εχει γλωσσες για να διαλεξεις,αρα ΚΑΙ Ελληνικα,και το Γαλλικο,αναγνωριζει ΚΑΙ τη γραφιδα στα Ελληνικα; Γιατι να δωσει κανεις λοιπον,ενα σωρό λεφτα παραπανω,για να παρει το Ελληνικο; Οποιος ξερει,ας δωσει μιαν απαντηση,γιατι ενδιαφερομαι και εγω.:confused: Ουσιαστικά δεν υπαρχει κανενας λογος φίλε μου να αγορασεις το ελληνικό απο τις μεγαλες αλυσίδες καταστηματων εκτος και αν εχεις καποια μεγαλη επιδότηση ακομα και γαλλικο να μην είναι που αναγνωρίζει τα ελληνικα στο s pen μπορεις να περασεις οποια ρομ θελεις ευκολα και απλα Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σε τι θα διαφερει το ενα απο το αλλο,αφου το κινητο,εχει γλωσσες για να διαλεξεις,αρα ΚΑΙ Ελληνικα,και το Γαλλικο,αναγνωριζει ΚΑΙ τη γραφιδα στα Ελληνικα; Γιατι να δωσει κανεις λοιπον,ενα σωρό λεφτα παραπανω,για να παρει το Ελληνικο; Οποιος ξερει,ας δωσει μιαν απαντηση,γιατι ενδιαφερομαι και εγω.:confused: Φίλε Θεόδωρε, διάβασε το post μου εδώ για να καταλάβεις πώς έχουν τα πράγματα με το θέμα των γλωσσών. Η δική μου γνώμη είναι ότι η Samsung τα έχει κάνει κυριολεκτικά ΜΠΑΧΑΛΟ με το θέμα των διαφορετικών ROMs για κάθε γλώσσα... Αντί να φτιάξουν μία και μοναδική worldwide ROM που να τα περιέχει όλα (όπως κάνει η Apple με το iOS) ή έστω μία για κάθε ήπειρο, το έχουν σπάσει σε 180 διαφορετικές ROMs για κάθε γλώσσα, πάροχο και locale... Και δεν φτάνει αυτό, αλλά δεν τις έχουν ελέγξει και σωστά με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζει το ελληνικό ερωτηματικό ( ; ) στο πενάκι και ποιος ξέρει τι άλλο θα βγει στο μέλλον. Τώρα που έβγαλα την αγανάκτησή μου για την προχειρότητα της Samsung και για να μη σε ζαλίζω, το ρεζουμέ που πρέπει να ξέρεις είναι ότι αν θέλεις πλήρη υποστήριξη ελληνικών παντού πρέπει (με βάση τα τωρινά δεδομένα) η συσκευή να τρέχει είτε γαλλική είτε ελληνική ROM. Η γερμανική δεν υποστηρίζει ελληνικά στο πενάκι! Αν είσαι άνετος και δεν φοβάσαι να περάσεις άλλη ROM στη συσκευή σου δεν έχεις πρόβλημα, αγοράζεις το πιο φτηνό (σχεδόν όλα τα φτηνά στο Skroutz είναι γερμανικά), περνάς τη γαλλική μέσω Odin, αλλάζεις και το CSC σε γαλλικό και καθάρισες. Αν δεν είσαι άνετος με όλα αυτά ή απλά διαφωνείς με την πρακτική των unofficial αλλαγών και θέλεις τη συσκευή σου "μαμά" (όπως εγώ), τότε πρέπει να βεβαιωθείς ότι η συσκευή είναι γαλλική ή ελληνική. Τελικά απ' ό,τι είδα στο site του Νίκου (eXtreme Mobile), αύριο θα φέρει γαλλικά σε πολύ καλή τιμή (σχεδόν ίδια με αυτή των σκρουτζομάγαζων), οπότε αν θέλεις μπορείς να πάρεις γαλλικό από εκεί που έχει και πολύ καλή φήμη σαν μαγαζί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σε τι τιμή πιστεύετε ότι μπορεί να βρω το note 2 κατά τα χριστούγεννα; Θεωρείτε ότι θα εξακολουθήσει η πτωτική τάση στα σκρουτζομάγαζα ή θα παραμείνει γύρω στα 550 ευρω; Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σε τι τιμή πιστεύετε ότι μπορεί να βρω το note 2 κατά τα χριστούγεννα; Θεωρείτε ότι θα εξακολουθήσει η πτωτική τάση στα σκρουτζομάγαζα ή θα παραμείνει γύρω στα 550 ευρω; Αυτό κανένας δεν μπορεί να το απαντήσει με βεβαιότητα. Πάντως η λογική λέει ότι θα είναι κάτω από 550€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Σε τι τιμή πιστεύετε ότι μπορεί να βρω το note 2 κατά τα χριστούγεννα; Θεωρείτε ότι θα εξακολουθήσει η πτωτική τάση στα σκρουτζομάγαζα ή θα παραμείνει γύρω στα 550 ευρω; Κοιτά στα Γερμανικά σκρουντζομαγαζα τώρα ξεκινά απο τα 520-530 , φαντάζομαι οτι τα Χριστούγεννα θα το βρίσκεις εδω στα 530-540 εκει παρακάτω δεν θα παει μέχρι τότε . Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lympero Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Γεια σε όλους. Μετα απο 5 χρόνια παρέα με το iPhone (και μια απαίσια εμπειρία με το htc desire) είπα να πάρω το note 2. Θελω να το δω όμως απο κοντά. Ξέρει κάνει που το έχουν demo να πάω να το δω; Περιοχές κοντά στο Μαρούσι βολεύουν καλύτερα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. November 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2012 Γεια σε όλους. Μετα απο 5 χρόνια παρέα με το iPhone (και μια απαίσια εμπειρία με το htc desire) είπα να πάρω το note 2. Θελω να το δω όμως απο κοντά. Ξέρει κάνει που το έχουν demo να πάω να το δω; Περιοχές κοντά στο Μαρούσι βολεύουν καλύτερα. Ευχαριστω νομιζω πλεον σε ολα τα πλαισια το βρισκεις. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Για ρίχτε μια ματιά εδω ρε παιδιά,να μου πείτε αν τα τηλέφωνα αυτα μπορούν να δουλέψουν στην Ελλαδα,στην περίπτωση που μπει στην Αθήνα 4G. http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/3505386_-galaxy-note-2-lte-samsung.html Μου κόλλησε βλέπεις η ιδέα και περιμένω να πληροφορηθώ,για να...δράσω. Υποτίθεται οτι θα μπορει να υποστηρίξει με κάποιο τρόπο τα Ελληνικά στη γραφίδα.Η όχι; Πείτε μου όμως,αξίζει να δώσω το κατοστάρικο παραπάνω,για τα συγκεκριμένα; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. November 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2012 Φιλε μου μεχρι να ερθει το 4 g .στην ελλαδα και να δουλευει σωστα με τις ταχυτητες, θα εχω note 4 .μπορει και το 5 ... Πιστεψε με ...)))) Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 544,35 € (Skroutz). Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2012 544,35 € (Skroutz). γερμανικα ολα Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. November 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2012 Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας!! :lol::lol: (Πλάκα κάνω μην βαράτε) Χωρίς πλάκα τώρα, αυτό με το πενάκι που δεν αναγνωρίζει ελληνικά δεν θα φτιαχτεί με κάποιο τρόπο;;:worry: Πάντως η τιμή πέφτει γρήγορα, ενώ στο siii έχει παραμέινει σταθερή τις τελευταίες μέρες στα 450 περίπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts