azzazel Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 (edited) Stock unrooted 4.3 στη δεύτερη φόρτιση. [ATTACH]40116[/ATTACH][ATTACH]40117[/ATTACH][ATTACH]40118[/ATTACH] Μου κάνει εντύπωση που ο UCbrowser είναι τόσο ψηλά. Edited January 19, 2014 by azzazel Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Γιάννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Για πείτε μου μετά από 17+ώρες περίπου σε αναμονή, χωρίς sim με τη 2η μπαταρια.... [ATTACH]40143[/ATTACH] Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Για πείτε μου μετά από 17+ώρες περίπου σε αναμονή, χωρίς sim με τη 2η μπαταρια.... [ATTACH]40143[/ATTACH] Χάλια μαύρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ...... Μπαταρία δε φταίει (δε φαντάζομαι να ειναι και οι 2 καπούτ).... Δοκιμή με αλλο φορτιστή εκανα (μου το πρότειναν απο το service) Εφαρμογές δεν εχει.... Test με wifi και χωρίς εγιναν.... Και σανώτερα... :( Αυριο 3η φορά στην αντιπροσωπία και ο Θεός, βοηθός!! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια /συμβουλές θα επανέλθω μετα το service.... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 ...... Μπαταρία δε φταίει (δε φαντάζομαι να ειναι και οι 2 καπούτ).... Δοκιμή με αλλο φορτιστή εκανα (μου το πρότειναν απο το service) Εφαρμογές δεν εχει.... Test με wifi και χωρίς εγιναν.... Και σανώτερα... :( Αυριο 3η φορά στην αντιπροσωπία και ο Θεός, βοηθός!! Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια /συμβουλές θα επανέλθω μετα το service.... Ρε συ, επειδή είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό πες τους ότι δεν γίνεται κάθε 3 και λίγο να τρέχεις στο σερβις με το ρημάδι...Πες τους πάρτε το και δώστε μου καινούριο, απείλησε τους και λίγο, πες και ότι γράφεις στο myphone και θα τους κάνεις τέλεια διαφήμιση και κάτι θα γίνει...Αν είναι δυνατόν. Το τηλέφωνο έχει Π Ρ Ο Β Λ Η Μ Α. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2014 Και εγω απορω με την υπομονή μου... Είπα να εξαντλήσω ολα τα περιθώρια και θεωρώ ότι το εκανα. Αύριο θα δω πως θα κινηθώ... Πιστεύω οτι θα καταλάβουν πριν κάνω λόγο για όποια "απειλή" ;) (σαν μοντ και σε διπλανό φόρουμ, οχι τεχνολογικό, ξερω καλα το "παιχνίδι"...) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Εγώ τελικά μετά από μερικές μέρες που παρακολουθώ στατιστικά από το better battery stats βλέπω ότι υπάρχουν πολλά nlpwakelocks (network location provider) που δεν αφήνουν τη συσκευή να μπει σε deep sleep. Δεν έχω google now enabled, και στα location settings τα location reporting & history είναι off. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Δεν περιγράφω άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έχω μια ελπίδα ακόμα για το τι έφταιγε σε μένα χωρίς να είμαι σίγουρος.... (Έκανα μια προσπάθεια και σήμερα και δε το πήγα πάλι στο σέρβις) Δείτε λίγο και πείτε μου... [ATTACH]40204[/ATTACH] Του έβαλα και κάποιες εφαρμογές... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Έχω μια ελπίδα ακόμα για το τι έφταιγε σε μένα χωρίς να είμαι σίγουρος.... (Έκανα μια προσπάθεια και σήμερα και δε το πήγα πάλι στο σέρβις) Δείτε λίγο και πείτε μου... [ATTACH]40204[/ATTACH] Του έβαλα και κάποιες εφαρμογές... ανέβασε αν θες και ένα screenshot με τον χρόνο οθόνης για να βγάλουμε κάνα συμπέρασμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Είναι στο αυτόματο στη μεση... [ATTACH]40209[/ATTACH] Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Είναι στο αυτόματο στη μεση... [ATTACH]40209[/ATTACH] Δεν το λες και άσχημο...Τι έφταιγε τελικά όμως;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Έχω μια ελπίδα ακόμα για το τι έφταιγε σε μένα χωρίς να είμαι σίγουρος.... (Έκανα μια προσπάθεια και σήμερα και δε το πήγα πάλι στο σέρβις) Δείτε λίγο και πείτε μου... Αν στις 9 ωρες ανοιχτή συσκευή έχεις χάσει 40% μπαταρία για περίπου 2 ώρες ανοιχτή οθονη νομίζω ότι είσαι καλά. Αν είχες ανοιχτή οθόνη σημαντικά πάνω από 2 ώρες είσαι σουπερ. Αν είχες ανοιχτή οθόνη για σημαντικά λιγότερο από 2 ώρες έχεις πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 Δεν το λες και άσχημο...Τι έφταιγε τελικά όμως;;; Άντε πες τι έφταιγε τελικά μπας και βελτιωθεί και σε κανέναν άλλο :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2014 (edited) Θα σας πω κυριοι.... να το fixάρο θελω... :cool: Πάρτε και μια της "στιγμής"... http://img.tapatalk.com/d/14/01/21/seqyruqa.jpg Edited January 21, 2014 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Καλησπέρα. Τι δεν μουπαει τόσο καλά τις τελευταίες ημέρες και το note 2 χάνει >30% μπαταρια ανά ώρα ανοιχτής οθόνης ενώ έχανε 20% το πολυ (ανοιχτοί συγχρονισμοι και όλα εκτός gps); Ακολουθούν screenshots απο BetterBatteryStats app. Αντιλαμβάνομαι ότι η συσκευή είναι σχεδόν διπλάσια ώρα awake (ξυπνια) απο screen on (ανοιχτή οθόνη), ενώ θα έπρεπε να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη. ...Όμως δεν βγάζω άκρη τι φταίει και τι πρέπει να κάνω;;; [ATTACH]40301[/ATTACH][ATTACH]40302[/ATTACH][ATTACH]40303[/ATTACH] Κανένας "ειδικός" να σχολιάσει-εξηγήσει τα παραπάνω screenshots απο bbs? Edited January 24, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Κανένας "ειδικός" να σχολιάσει-εξηγήσει τα παραπάνω screenshots απο bbs? Εγώ μια χαρά τα βλέπω...δεδομένου του ότι είχες όλη την ώρα ενεργοποιημένο το Wi-Fi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλησπέρα. Τι δεν μου παει τόσο καλά τις τελευταίες ημέρες και το note 2 χάνει >30% μπαταρια ανά ώρα ανοιχτής οθόνης ενώ έχανε 20% το πολυ (ανοιχτοί συγχρονισμοι και όλα εκτός gps); Ακολουθούν screenshots απο BetterBatteryStats app. Αντιλαμβάνομαι ότι η συσκευή είναι σχεδόν διπλάσια ώρα awake (ξυπνια) απο screen on (ανοιχτή οθόνη), ενώ θα έπρεπε να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη. ...Όμως δεν βγάζω άκρη τι φταίει και τι πρέπει να κάνω;;; ... Όπως είπα ήταν καλύτερη χαρά εως πρόσφατα... Άλλη ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλησπέρα. Τι δεν μουπαει τόσο καλά τις τελευταίες ημέρες και το note 2 χάνει >30% μπαταρια ανά ώρα ανοιχτής οθόνης ενώ έχανε 20% το πολυ (ανοιχτοί συγχρονισμοι και όλα εκτός gps); Ακολουθούν screenshots απο BetterBatteryStats app. Αντιλαμβάνομαι ότι η συσκευή είναι σχεδόν διπλάσια ώρα awake (ξυπνια) απο screen on (ανοιχτή οθόνη), ενώ θα έπρεπε να είναι ελαφρώς μεγαλύτερη. ...Όμως δεν βγάζω άκρη τι φταίει και τι πρέπει να κάνω;;; [ATTACH]40301[/ATTACH][ATTACH]40302[/ATTACH][ATTACH]40303[/ATTACH] Κανένας "ειδικός" να σχολιάσει-εξηγήσει τα παραπάνω screenshots απο bbs? Αν μας έλεγες και ποια έκδοση Andoid φοράς και τι Kernel θα βοηθούσες περισσότερο. Γενικά θυμάμαι πως και σε εμένα παλιά έχανε πολύ μπαταρία (σε αναμονή πιο πολύ) και αν δεν κάνω λάθος ευθυνόταν το PowerManagerService. Βέβαια φόραγα την 4.1.2 και το έλυσα αλλάζοντας Kernel. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 (edited) Αν μας έλεγες και ποια έκδοση Andoid φοράς και τι Kernel θα βοηθούσες περισσότερο. ιδου: [ATTACH]40376[/ATTACH] Επίσης όσον αφορά τα παραπάνω screenshots απο bbs: 1) Είναι σύνηθες το awake να είναι 1,5-2 φορές το screen on? 2) Απο τα partial wakelocks υπάρχει και ασυνήθιστο? ...Όπως είπα παραπάνω εως τώρα είχα πτώση μπαταρίας 20% ανά ώρα ανοιχτής οθόνης και τις τελευταίες ημέρες αγγίζει το 30% (φόρτιση κάθε βράδυ) Edited January 24, 2014 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 ιδου: [ATTACH]40376[/ATTACH] Επίσης όσον αφορά τα παραπάνω screenshots απο bbs: 1) Είναι σύνηθες το awake να είναι 1,5-2 φορές το screen on? 2) Απο τα partial wakelocks υπάρχει και ασυνήθιστο? ...Όπως είπα παραπάνω εως τώρα είχα πτώση μπαταρίας 20% ανά ώρα ανοιχτής οθόνης και τις τελευταίες ημέρες αγγίζει το 30% (φόρτιση κάθε βράδυ) Δε φαίνεται κάτι περίεργο. Το ότι σου πέφτει τόσο η μπαταρία είναι από εφαρμογές που τρέχουν όταν έχεις ανοιχτό το κινητό και όχι τόσο θέμα κατανάλωσης σε αναμονή. Μάλλον τρέχεις κάτι παραπάνω από ότι έτρεχες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 οκ, ευχαριστώ ... πράγματι το έχω φορτωμένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros_P Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Θα σας πω κυριοι.... να το fixάρο θελω... :cool: Τελικά βρήκες λύση στο πρόβλημά σου ; Για πες μας τί έγινε γιατί φαντάζομαι ότι θα βοηθήσει αρκετούς . Παράθεση Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 (edited) Καρτα μνήμης..... Απλα να κανω την εξης διευκρίνηση, στη 16αρα καρτα που ειχα το μονο που ειχα μεσα ήταν ο φάκελος του Sygic. Οταν την έβγαλα και αφησα τη συσκευή χωρίς κάρτα μνήμης το αποτέλεσμα ήταν τα πιο πανω-πισω screen capture. Edited January 28, 2014 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2014 Όλο το 7ωρο με σήμα μια γραμμή.παρόλα αυτά 31% το άφησα,31% το βρήκα...[ATTACH]40643[/ATTACH][ATTACH]40644[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts