nikpapakos Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Οι καλύτεροι χρόνοι σε μπαταρία με Phoenix Rom v10 με στοκ κερνελ Παράθεση noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 http://imageshack.us/a/img706/8407/20130314221849.pnghttp://imageshack.us/a/img35/1879/20130314221842.png http://imageshack.us/a/img826/7343/20130314221922.pnghttp://imageshack.us/a/img10/10/20130314221754.png Οι καλύτεροι χρόνοι που πετυχα ποτε μόνο με perseus end phoenix Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Χαχα εγω ξαναπήρα iphone για συγκεκριμένους λόγους. Μικρή συσκευή με καλή κάμερα ώστε να πληρεί τις προυποθέσεις για καλή βοηθητική χρήση τώρα το καλοκαίρι (εδώ αρχίζει νωρίς και κρατά πολύ) που τις περισσοτερες ωρες της μέρας είμαι με ρούχα που έχουν ακατάλληλες τσέπες για note. Δεν θέλω να ρισκάρω να μου πέσει η ακόμα να το χάσω, αλλά και δεν μ αρεσει να αισθάνομαι το βάρος στις αστείες τσεπες που έχουν οι βερμούδες. Είναι ευκαιρεία για σύγκριση στην πράξη κατα πόσο προσφέρει μια μεγάλη οθόνη. Οι apple fan ισχυρίζονται το αντίθετο αλλά δικαιολογούνται γιατί αγνοούν την εμπειρία. Πως σε νιώθω για άλλο λόγο. Το media server bug δεν λύνεται μέχρι στιγμής.έφαγα 50% μπαταρία σε 8 ώρες με απλή χρήση. Ανεπίτρεπτο! Η συσκευή είναι καλή, το λειτουργικό της με χαλάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Πως σε νιώθω για άλλο λόγο. Το media server bug δεν λύνεται μέχρι στιγμής.έφαγα 50% μπαταρία σε 8 ώρες με απλή χρήση. Ανεπίτρεπτο! Η συσκευή είναι καλή, το λειτουργικό της με χαλάει. Ποιά ρομ φοράς??? Στην mc3 τελευταίο firmware το πρόβλημα αντιμετωπίζεται, σε πολύ καλό βαθμό, σχεδόν εξαλείφεται... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ποιά ρομ φοράς??? Στην mc3 τελευταίο firmware το πρόβλημα αντιμετωπίζεται, σε πολύ καλό βαθμό, σχεδόν εξαλείφεται... Stock 4.1.2 προ μηνών. Μου έχει έρθει η ένδειξη για firmware update αλλά δεν τι κάνει επειδή το έχω root μάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 @georgaras Δεν ξερω τι εφαρμογές χρησιμοποιείς. Εγω δεν εχω πρόβλημα με τον media server. Είμαι official και χωρίς root. Παράδειγμα τωρα ειμαι 55% με 4,5 ώρες οθόνη και ο MS είναι στο 5% και αντιστοιχεί στα λεπτά που παρακολουθησα YouTube. Το εχω ακούσει σε πολλούς και σε διαφορετικές συσκευές. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια εφαρμογή. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 @georgaras Δεν ξερω τι εφαρμογές χρησιμοποιείς. Εγω δεν εχω πρόβλημα με τον media server. Είμαι official και χωρίς root. Παράδειγμα τωρα ειμαι 55% με 4,5 ώρες οθόνη και ο MS είναι στο 5% και αντιστοιχεί στα λεπτά που παρακολουθησα YouTube. Το εχω ακούσει σε πολλούς και σε διαφορετικές συσκευές. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια εφαρμογή. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Δεν είναι σε όλους και μπορεί να σχετίζεται με πάρα πολλούς λόγους. Είτε με χαλασμένα αρχεία τραγουδιών, είτε σύνδεση με το Bluetooth και λοιπά. Έχει παραγίνει όμως το κακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Stock 4.1.2 προ μηνών. Μου έχει έρθει η ένδειξη για firmware update αλλά δεν τι κάνει επειδή το έχω root μάλλον. Τότε πέρασε το τελευταίο firmware με odin και θα δεις την υγειά σου!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 @georgaras Δεν ξερω τι εφαρμογές χρησιμοποιείς. Εγω δεν εχω πρόβλημα με τον media server. Είμαι official και χωρίς root. Παράδειγμα τωρα ειμαι 55% με 4,5 ώρες οθόνη και ο MS είναι στο 5% και αντιστοιχεί στα λεπτά που παρακολουθησα YouTube. Το εχω ακούσει σε πολλούς και σε διαφορετικές συσκευές. Δεν ξέρω αν οφείλεται σε κάποια εφαρμογή. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ακριβως και εγω έτσι. Στοκ 4.1.2 στο 9% ειναι Ειμαι στο 50% με 5 ωρες οθονη και 3 βίντεο στο YouTube Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Ακριβως και εγω έτσι. Στοκ 4.1.2 στο 9% ειναι Ειμαι στο 50% με 5 ωρες οθονη και 3 βίντεο στο YouTube Αυτή είναι η φυσιολογική κατανάλωση του Note2. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2013 Αυτή είναι η φυσιολογική κατανάλωση του Note2. Η αλήθεια είναι πως σήμερα είδα πολύ καλή αυτονομία. Το πρόβλημα του media server πάντως είχα ακούσει ότι το είχε το experia z σε στοκ συσκευές και πως περίμεναν να διορθωθεί με το επόμενο update. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harogeo Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Μετά από αρκετό ψάξιμο,δοκιμές κέρνελ και ρομ νομίζω ότι πλέον έχω κατασταλάξει!:D Phoenix v10 Perseus alpha 35 4 mail accounts( 3 εκ των οποίων gmail) brightness auto (50% περίπου) Minimum clock speed @ 500mhz και χωρίς καθόλου undervolt στα steps. Power saving off Motion gestures on 5 synced accounts Wifi +3g μόνιμα ανοιχτά [ATTACH]31826[/ATTACH][ATTACH]31827[/ATTACH][ATTACH]31828[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Με εκπλήσσει ευχάριστα Phoenix end perseus Only wifi σε 1 μέρα και 5 ώρες από την τελευταία φόρτιση... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 :blink: Και με 38% να απομένει? Απίστευτο! Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 :blink: Και με 38% να απομένει? Απίστευτο! Μόλις στραγγίζει τελείως θα επανέλθω με νεότερα screen!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Μόλις στραγγίζει τελείως θα επανέλθω με νεότερα screen!!! Γιατί να μας το κάνεις αυτό; αληθεια τωρα. Πως το κατάφερες φταίνε ολα τα μονταρισματα που εχεις κανει; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Γιατί να μας το κάνεις αυτό; αληθεια τωρα. Πως το κατάφερες φταίνε ολα τα μονταρισματα που εχεις κανει; Υπάρχει μια εφαρμογή στο μαρτετ greenify... Τα κάνει όλα και συμφέρει... Αναλυτικά μόλις στραγγισει τελείως Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Τελικα αυτο μου μου ''τρωει'' την μπαταρια ειναι ο media server Οποιος βρει την λυση, χωρις να χρειαστει root, ας μας την πει! ps Να πω για αλλη μια φορα οτι αυτο που ''σκιζει'' την μπαταρια ειναι το 3G και οι τηλεφωνικες κλησεις. Edited April 21, 2013 by Jig ps Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Τελικα αυτο μου μου ''τρωει'' την μπαταρια ειναι ο media server Οποιος βρει την λυση, χωρις να χρειαστει root, ας μας την πει! ps Να πω για αλλη μια φορα οτι αυτο που ''σκιζει'' την μπαταρια ειναι το 3G και οι τηλεφωνικες κλησεις. Όπως μου πρότειναν πιο πριν βάλε τελευταία ρομ με mc3 firmware. Προς το παρών θα βάλω phoenix rom. Ερώτηση έχεις bluetooth hands free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Όπως μου πρότειναν πιο πριν βάλε τελευταία ρομ με mc3 firmware. Προς το παρών θα βάλω phoenix rom. Ερώτηση έχεις bluetooth hands free? Εγω έχω mb5 και δεν μου παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα. Μήπως θα ήταν καλό να το δοκιμάσει λίγο χωρίς sd card? Να συμπληρώσω οτι την μπαταρία δεν την τρώει η ομιλία και το 3g αλλά η ομιλία και η χρήση με ΚΑΚΟ 3g. Στο εργοστάσιο εχω χάλια σήμα 3g και παράλληλα πολύ αργή και προβληματική ροή. Κατατροπωνει την μπαταρία. Αντιθέτως στο σπίτι η κατανάλωση ειναι ελάχιστα μεγαλύτερη απο χρήση wifi αφού η κεραία ειναι κοντά. Edited April 21, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 Εγω έχω mb5 και δεν μου παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα. Μήπως θα ήταν καλό να το δοκιμάσει λίγο χωρίς sd card? Δεν παρουσιάζεται σε όλα, δεν ξέρω το κριτήριο αλλά να σου πω την αλήθεια αν είναι να πρέπει να το λειτουργώ χωρίς sd, χωρίς κάτι άλλο, να το βράσω. Ήδη άρχισα να κλείνω το mobile data που δεν το έκανα παλιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 (edited) Δεν παρουσιάζεται σε όλα, δεν ξέρω το κριτήριο αλλά να σου πω την αλήθεια αν είναι να πρέπει να το λειτουργώ χωρίς sd, χωρίς κάτι άλλο, να το βράσω. Ήδη άρχισα να κλείνω το mobile data που δεν το έκανα παλιότερα. Για δοκιμή είπαμε μήπως κάποια αρχεία media δημιουργούν πρόβλημα. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα αυτονομίας. Όταν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία επιβαλεται backup εσωτερικής μνήμης, foul wipe να διαγραφουν τα πάντα, εννοείται πέρασμα official rom και αφαίρεση της εξωτερικής. Βάζουμε τους λογαριασμούς μας και λίγες βασικές εφαρμογές γνωστες. Κάνουμε ενς 48ωρο τεστ και αναλόγως του αποτελεσματος ψαχνόμαστε. Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα οφείλονται στον χρήστη στις εφαρμογες που έχει επιλέξει, στις customιες κλπ. Μην νομίζεις ότι αλλού είναι ρόδινα τα πράγματα. Για μπες μια βόλτα στο iphone hellas να δεις προβλήματα. Γεμάτο με τέτοια ποστ ειναι. Edited April 21, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAJ_ Δημ. April 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2113159&page=3 παιδια κοιταχτε την λυση που δινει. Ποσο βασιμη ειναι ? Εχει απευθυνθει κανενας στο service της sansung για το συγκεκριμενο ζητημα με τα μεσα στην 4.1.2 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Δες όμως ένας άλλος αμέσως μετά τι λέει... έκανε την αναβάθμιση Όχι μέσω ΟΤΑ και πάλι έχει πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2013 Για δοκιμή είπαμε μήπως κάποια αρχεία media δημιουργούν πρόβλημα. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα αυτονομίας. Όταν υπάρχει οποιαδήποτε αμφιβολία επιβαλεται backup εσωτερικής μνήμης, foul wipe να διαγραφουν τα πάντα, εννοείται πέρασμα official rom και αφαίρεση της εξωτερικής. Βάζουμε τους λογαριασμούς μας και λίγες βασικές εφαρμογές γνωστες. Κάνουμε ενς 48ωρο τεστ και αναλόγως του αποτελεσματος ψαχνόμαστε. Τις περισσότερες φορές τα προβλήματα οφείλονται στον χρήστη στις εφαρμογες που έχει επιλέξει, στις customιες κλπ. Μην νομίζεις ότι αλλού είναι ρόδινα τα πράγματα. Για μπες μια βόλτα στο iphone hellas να δεις προβλήματα. Γεμάτο με τέτοια ποστ ειναι. Το θέμα είναι ότι δεν θέλω να διαθέσω τόσο χρόνο. Ακόμα έχω το iPhone 4 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα αυτονομίας μπορεί να έτυχε αλλά ούτε δεν έκλεισα Wi-Fi και mobile internet. Επίσης δεν έχω παιχνίδια και δεν έχω ιδιαίτερα άγνωστες εφαρμογές. Οι πιο άγνωστες θα ήταν για το Bluetooth. Όπως και να έχει έβαλα Phoenix rom με λίγο κόπο και φαίνεται ότι το κάνει αστέρι. Εκτός από τα 240 dpi, πρώτη φορά δεν έχασα πολύ μπαταρία το βράδυ. Θα δω πλήρη αυτονομία στην επόμενη φόρτιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts