Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν το προσέχεις μειώνεις τις πιθανότητες να το γρατζουνίσεις σε σχέση με το να μην το προσέχεις. Λογικό είναι αυτό. Ο λόγος φυσικά είναι ότι το προσέχεις και όχι ότι η οθόνη έχει βγάλει νοκ αουτ όλα τα σφυριά :) Οπως λέει και η etsele ας προσέχουμε τι συμβουλές δίνουμε για να μην δώσουμε λάθος εντυπώσεις σε κάποιο λιγότερο έμπειρο χρήστη και τελικά τον οδηγήσουμε στο να χαλάσει την συσκευή του. ;)

Προς αποφυγη παρεξηγησεως,δεν εγραψα εγω για σφυρια :-P και σιγουρα το παληκαρι που το εγραψε το εννουσε μεταφορικα.Ειπαμε,με προσοχη και σεβασμο δεν παθαινει κατι,τωρα αν το βαζεις σε τσεπες με αντικειμενα κλπ εε,θα γινει μανταρα,αυτονοητο ειναι.Τεσπα,ο καθενας ας κανει οτι νομιζει καλυτερο για τη δικη του συσκευη.

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

@eltsele, truckman

Η πραγματικότητα είναι κάπου στην μέση.

Στο Lumia 800 είδα μια τέτοια μικρή γραμμούλα που φαίνεται δύσκολα με κλειστή οθόνη και το μεγάλη γωνία. Δεν ξέρω από πού προήλθε.

Κοιτάζοντας όμως ένα Note1 στο οποίο δεν έχει μπει ποτέ θήκη η κάποιος protector και μετράει ενάμιση χρόνο και πολλές τούμπες, ήταν μια χαρά η οθόνη.

Είχε μερικές γραμμούλες αλλά το κορίτσι που το είχε το απόλαυσε με το παραπάνω χωρίς άγχος.

Εγώ βάζω και βγάζω:). Φοράω για κάποιο διάστημα την flip και το κρατάω χωρίς γιατί η original flip φροντίζει για τις δαχτυλιές και το προστατεύει πολυ περισσότερο απο τις cover.

Η αίσθηση της αφής και της εικόνας είναι το κάτι άλλο.

Δεν το καταλαβαινεις τοσο όταν βάζεις τον protector οσο όταν τον βγάλεις και το δουλέψεις σκέτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Nαι, πρεπει να ειναι εμπειρος ο χρηστης για να καταλαβει οτι πρεπει να βαλει προστασια στην συσκευη του, χαχαχα

Any way, το καλυτερο για να απολαμβανεις την συσκευη σου ειναι να ειναι ''γυμνη'' οπως ακριβως σχεδιαστηκε!

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Όποιος δεν θέλει να βάλει screen protector καλά κάνει... Απλά θα βάλει μετά για να κρύψει τις γρατζουνιές που θα γίνουν... :lol:

Εγώ δεν άντεξα και επειδή λόγο όγκου το αφήνω στο ταμπλό του αυτοκινήτου και μπορεί να αφήσω κανένα κλειδι ή τίποτα άλλο επάνω έβαλα πάλι screen protector.

Βέβαια τι να λέμε τώρα. 2 ημέρες το είχα χωρίς και ήταν το κάτι άλλο, όχι πως τωρα ειναι άσχημο αλλά Οκ.

Όπως λέτε σχεδιάστηκε για να το λειτουργούμε σκέτο γιαυτο είναι και πιο όμορφο.

Θοδωρής

http://imageshack.us/a/img46/117/20130420010150.jpghttp://imageshack.us/a/img708/4370/20130420010343.jpghttp://imageshack.us/a/img24/9595/20130420010305.jpg

http://imageshack.us/a/img822/635/20130420010251.jpg

Ποιο απο τα δυο χρώματα σας αρέσουν ρε παιδιά???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ποιο απο τα δυο χρώματα σας αρέσουν ρε παιδιά???

και τα δυο, αλλα το θαλασσι ειναι πολυ εντονη η πλατη απο οτι θυμαμαι

Δειξε μας και το πισω

ps

Θα μου αρεσε να υπαρχει το θαλασσι μπροστα με ασπρη πλατη αλλα δυστυχως δεν υπαρχει.

Edited by Jig
ps

Κοκκινο μακραν καλυτερο μαζι με το note.

Καλα λεει ο φιλος βαλε και την πλάτη να την δουμε.

Θελει φωτογραφίες ο κόσμος

Θοδωρής

υπάρχει καμία θήκη για το Note 2 που να μην περνάει σκόνη μέσα και να αντέχει στα χτυπήματα? δεν με ενδιαφέρει να βγαίνει το πενάκι.

http://imageshack.us/a/img199/4338/20130420015106.JPGhttp://imageshack.us/a/img5/1227/20130420015204.jpg

και οι κλασικές

http://imageshack.us/a/img809/2746/20130420015303.jpg

Κόκκινο αν και έντονο. Βέβαια θα μου άρεσε και ένα λαχανι που πήρε το μάτι μου.

Ακυρο αλλα, Πουλάς καμιά;

Θοδωρής

Κόκκινο αν και έντονο. Βέβαια θα μου άρεσε και ένα λαχανι που πήρε το μάτι μου.

Ακυρο αλλα, Πουλάς καμιά;

Εμένα εκτός του άσπρου μου αρέσει πολύ το Μπλε...

Εμένα εκτός του άσπρου μου αρέσει πολύ το Μπλε...

Γούστα είναι αυτά. Εγώ λέω μην πάρεις μπλε για το note.

Έχεις καιρό να ψάχνεις για το s4:p

Θοδωρής

Γούστα είναι αυτά. Εγώ λέω μην πάρεις μπλε για το note.

Έχεις καιρό να ψάχνεις για το s4:p

Xaxaxxa

Στο S4 θα μπεί μόνο μια πολύ λεπτή σιλικόνης θήκη αντίστοιχη με του s3 ...

Δεν εβγαλε δυστυχώς την ιδια για το Νοτελι

Kαλα το θυμομουν, ενω ειναι πολυ ωραια μπροστα η θαλασσι, το πισω δεν μου αρεσει καθολου.

Κοκκινη ψηφιζω!

Για ωραια αλλαγη σε λευκη συσκευη ειναι η SFC σε χρωμα Amber Brown

Kαλα το θυμομουν, ενω ειναι πολυ ωραια μπροστα η θαλασσι, το πισω δεν μου αρεσει καθολου.

Κοκκινη ψηφιζω!

Για ωραια αλλαγη σε λευκη συσκευη ειναι η SFC σε χρωμα Amber Brown

Για δωσε λίνγκ...

E, χμ... Όχι ότι θέλω να σας τη σπάσω ούτε να πάω κόντρα στο ρεύμα αλλά εμένα η κόκκινη μου άρεσε λιγότερο από όλες.. Στις φωτό είναι πάρα πολύ έντονη και η μπλε μου αρέσει περισσότερο σαν χρώμα. Εντάξει, οι κλασσικές είναι άλλο πράγμα.

Όσο για τα SP, με κάλυψε ο Κώστας (Te_Salat). Γρατσουνιέται. Με προσοχή μπορεί και να το αποφύγεις. Μπορεί και όχι και όπως λες να μην ξέρεις από που προήλθε. Με μια flip σαφώς είναι πολύ περισσότερο προστατευμένο. Η όποια ένστασή μου δεν ήταν στο αν θα βάλει κάποιος SP αλλά στο κατά πόσο ασφάλεια είναι το όποιο Gorilla Glass. Από κει και πέρα όπως είπα ξανά, είναι θέμα προσωπικής επιλογής. :)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Μόλις παρείγγειλα αυτό σε γκρί :)

Ελπίζω να ταιριάζει

Το περέλαβα εχθές. Πολύ καλή ποιότητα μετάλλου χωρίς τριξίματα και τέτοια. Εφαρμόζει πολύ καλά. Απο την πλευρά της οθόνης φαίνεται πολύ όμορφο. Απο την πίσω πλευρά, κάτι με χαλάει αλλά ακόμα δεν έχω βρεί τι. Ίσως το γεγονός οτι συνεχίζει να έχει επαφή το καπάκι της μπαταρίας με το τραπέζι αφού δεν αφήνει κενό, όπως αφήνει στην οθόνη. Πάντω σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.

Και μερικές φώτος

Το περέλαβα εχθές. Πολύ καλή ποιότητα μετάλλου χωρίς τριξίματα και τέτοια. Εφαρμόζει πολύ καλά. Απο την πλευρά της οθόνης φαίνεται πολύ όμορφο. Απο την πίσω πλευρά, κάτι με χαλάει αλλά ακόμα δεν έχω βρεί τι. Ίσως το γεγονός οτι συνεχίζει να έχει επαφή το καπάκι της μπαταρίας με το τραπέζι αφού δεν αφήνει κενό, όπως αφήνει στην οθόνη. Πάντω σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος.

Και μερικές φώτος

Θωράκιση κανονική μιλάμε!!!

Θωράκιση κανονική μιλάμε!!!

Ναι αλλα του λειπει ο πατος:p

Πως μπαινει μεσα στο μεταλλικο bumper? δεν υπαρχει κινδυνος να τσακιστει το bezel?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ναι αλλα του λειπει ο πατος:p

Πως μπαινει μεσα στο μεταλλικο bumper? δεν υπαρχει κινδυνος να τσακιστει το bezel?

Είναι 2 κομμάτια. Βάζεις το κινητό στο bumber και μερά απο την πλευρά της οθόνης βάζεις συρταρωτά το στεφάνι που ασφαλίζει όλο το bumber. Έχουν κάνει πολύ καλή δουλεία και δεν απασφαλίζει καθόλου έυκολα πάντως

Στην πισω πλευρα μαλλον σε χαλαει το κενο που αφηνει περιμετρικα στο καπακι...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην πισω πλευρα μαλλον σε χαλαει το κενο που αφηνει περιμετρικα στο καπακι...

Είναι αυτο που λές συν οτι δεν προστατεύει την πλάτη και αφήνει την συσκευή να ακουμπάει στην επιφάνεια. Απο την άλλη ίσως να ήταν πιο άσχημη αν δεν γινόταν έτσι.

Πάντως προς το παρών μου αρέσει η μεταλλική αίσθηση που δίνει. Είπαμε....είναι aircraft metall (έτσι έγραφαν) :lol:

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά