Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή πρέπει να ροοταρουμε για να δούμε σκληρό εξωτερικό δίσκο σε ntfs...

Ναι είναι ο μόνος τρόπος και αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάποιος kernel που να υποστηρίζει ntfs natively.

Ετός αν φορμαρεις τον σκληρο σε exfat που νομιζω τα βλεπει το νοτε χωρις ροοτ

Τι format είναι οι σκληροί δίσκοι.;;; ntfs?

Ναι ntfs είναι και οι δύο

Edited by johnko1

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αγόρασα απόextreme Mobile το bluetooth της Sony smart mw1...

Απίστευτο τα κάνει όλα και συμφέρει. Δειχνει μηνύματα αναπάντητες. Facebook. Twitter. Rss. Καυτερό της τελευταίες κλήσεις για γρήγορη κλήση. Υπάρχει εφαρμογή για αυτό στο Google play και πολλά extras. Δέχεται κάρτα micro sd. Παίζει ασύρματα όρο έρχεται στο κινητό. Απίστευτη ποιότητα. Το μοναδικό μείον είναι προ ακόμα δεν παίρνει το τηλεφωνικό κατάλογο στην συσκευή του για να διαλέγεις και να κάνεις κλήσεις από εκεί κατευθείαν .

Μπας και το έχει κανείς και έχει βρει κάτι; ;

Επειδή το ζαχαρώνω και εγω πες μου έχει δύο ακουστικά; και έχεις παρατηρήσει να κάνει αποσυνδέσεις οπως αναφέρουν άλλα παιδιά για τα plantronics;

το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα

Επειδή το ζαχαρώνω και εγω πες μου έχει δύο ακουστικά; και έχεις παρατηρήσει να κάνει αποσυνδέσεις οπως αναφέρουν άλλα παιδιά για τα plantronics;

Φίλε μου έχει δύο ακουστικά.αποσυνδεσεις δεν κάνει ιδιαίτερα, ίσως βέβαια εμένα να μου κάνει μια στο τόσο γιατί το δουλεύω multipoint.ως μονό είναι πολύ σταθερό.ααα, και κάντε του και το update, το βελτιώνει πολύ!!! Πολυ χρήσιμο εργαλείο κατ εμέ, δεν χρειάζεται καν να βγάλεις το τηλέφωνο από τη τσεπη!!!

ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Όταν σε παίρνουν τηλ φαίνεται το όνομα στο bluetooth ? Όταν αποσυνδέεται?, συνδέεται μόνο του αυτόματα?

Το sony mw1 το έχω εδώ και καιρό, περίπου κανά μήνα και είναι πολύ καλό. Σε multipoint μπορεί να έχει καμιά αποσύνδεση αραιά. Θα ήθελα να είχε καμιά δόνηση κιόλας γιατί καμιά φορά χάνω κλήση αν έχω το κινητό σε δόνηση και δεν έχω το ακουστικό στο αυτί μου. Πολύ καλό που παίζει μουσική και χωρίς κινητό λόγω της micro-sd. Η μπαταρία του για μουσική από κινητό κρατάει κανά 7ωρο με δύο συνδεμένα κινητά. Ναι μονο από calls log μπορείς να κάνεις κλήση χωρίς να χρησιμοποιήσεις το κινητό. Πολύ βολικό, ωραίο που δηλώνεις από ποια άτομα θες να έχεις ειδοποιήσεις στο fb για να μην χτυπάει συνέχεια. Από Ελληνικά είναι εντάξει, στα emails διαβάζει ένα μέρος και όχι όλο το περιεχόμενο αν είναι μεγάλο αλλά το θεωρώ λογικό. Βασικά έτυχε να δω και ταινία στο αεροπλάνο και σε κάποιες φάσεις ήταν πολύ καλός ο ήχος.

edit: Όταν σε παίρνουν φαίνεται όνομα και νούμερο τηλεφώνου. Ναι συνδέεται αυτόματα αν χάσει σύνδεση, δεν ισχύει το ίδιο με το iphone μου κάποιες φορές.

Το sony mw1 το έχω εδώ και καιρό, περίπου κανά μήνα και είναι πολύ καλό. Σε multipoint μπορεί να έχει καμιά αποσύνδεση αραιά. Θα ήθελα να είχε καμιά δόνηση κιόλας γιατί καμιά φορά χάνω κλήση αν έχω το κινητό σε δόνηση και δεν έχω το ακουστικό στο αυτί μου. Πολύ καλό που παίζει μουσική και χωρίς κινητό λόγω της micro-sd. Η μπαταρία του για μουσική από κινητό κρατάει κανά 7ωρο με δύο συνδεμένα κινητά. Ναι μονο από calls log μπορείς να κάνεις κλήση χωρίς να χρησιμοποιήσεις το κινητό. Πολύ βολικό, ωραίο που δηλώνεις από ποια άτομα θες να έχεις ειδοποιήσεις στο fb για να μην χτυπάει συνέχεια. Από Ελληνικά είναι εντάξει, στα emails διαβάζει ένα μέρος και όχι όλο το περιεχόμενο αν είναι μεγάλο αλλά το θεωρώ λογικό. Βασικά έτυχε να δω και ταινία στο αεροπλάνο και σε κάποιες φάσεις ήταν πολύ καλός ο ήχος.

edit: Όταν σε παίρνουν φαίνεται όνομα και νούμερο τηλεφώνου. Ναι συνδέεται αυτόματα αν χάσει σύνδεση, δεν ισχύει το ίδιο με το iphone μου κάποιες φορές.

Να σε ρωτήσω κάτι? Πώς ενεργοποιείς αυτό που λες να δηλώνεις από ποια άτομα στο Facebook θέλεις να δέχεσαι ειδοποίηση;Έχω ενεργοποίηση την εφαρμογή του Facebook για το bluetooth αλλά δεν βρίσκω την επιλογή αυτή...

{What goes around comes around}

Να σε ρωτήσω κάτι? Πώς ενεργοποιείς αυτό που λες να δηλώνεις από ποια άτομα στο Facebook θέλεις να δέχεσαι ειδοποίηση;Έχω ενεργοποίηση την εφαρμογή του Facebook για το bluetooth αλλά δεν βρίσκω την επιλογή αυτή...

Αφού συνδέεις το κινητό με το Bluetooth εμφανίζεται το μαύρο εικονίδιο πάνο αριστερά στην οθόνη. Από τα notifications το επιλέγεις αυτό που λέει smart wiereless headset pro και σου ανοίγει μενού. Πας applications-> facebook-> είσαι σίγουρος ότι ειναι logged in, επιλέγεις "select facebook events" και επιλέγεις αν θες notifications γενικά ή ειδοποιήσεις για πριβέ μηνύματα και έχει και μια επιλογή "news feed" εκεί έχει λίστα με όλους τους φίλους σου κα επιλέγεις από ποιους θες να δέχεσαι ειδοποιήσεις. H ίδια επιλογή περίπου υπάρχει και στο twitter αν θυμάμαι καλά.

κάτι πολύ σημαντικό, έχει ένα κουμπί για να ψάχνει εφαρμογές για την bluetooth συσκευή στο google store. Μόλις βρήκα μία που λέγεται watchit και λέει ότι πετάει notifications για όλες τις apps στο bluetooth. Φυσικά έχει επιλογές αν θες να επιλέξεις apps και είναι πολύ καλό αν δουλεύει γιατί ας πούμε δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις για την εφαρμογή tango. Μακάρι να δουλεύει.

edit1: Τέλειο μου ήρθαν ειδοποιήσεις από viber. Κάτι σημαντικό αυτή η εφαρμογή απαιτεί απενεργοποίηση του air view...

edit2: Επειδή του ζήτησα όλα τα notifications μου ήρθε από την "εφαρμογή" settings ότι συνδέθηκε στο wifi. χαχαχα, καλό! Βέβαια οκ είναι υπερβολή αυτό.

Edited by giorgaras

κάτι πολύ σημαντικό, έχει ένα κουμπί για να ψάχνει εφαρμογές για την bluetooth συσκευή στο google store. Μόλις βρήκα μία που λέγεται watchit και λέει ότι πετάει notifications για όλες τις apps στο bluetooth. Φυσικά έχει επιλογές αν θες να επιλέξεις apps και είναι πολύ καλό αν δουλεύει γιατί ας πούμε δεν έπαιρνα ειδοποιήσεις για την εφαρμογή tango. Μακάρι να δουλεύει.

edit1: Τέλειο μου ήρθαν ειδοποιήσεις από viber. Κάτι σημαντικό αυτή η εφαρμογή απαιτεί απενεργοποίηση του air view...

edit2: Επειδή του ζήτησα όλα τα notifications μου ήρθε από την "εφαρμογή" settings ότι συνδέθηκε στο wifi. χαχαχα, καλό! Βέβαια οκ είναι υπερβολή αυτό.

οντως ειναι πολύ καλο φιλε μου!!!εγω λίγο μπερδευτηκα ομως γιατι μου βγαζει ολες τις εφαρμογες!!!τι μπορω να ξετικαρω για να μην χασω αυτα που μου δειχνει ηδη και να προσθεσω πχ μονο το viber?

οντως ειναι πολύ καλο φιλε μου!!!εγω λίγο μπερδευτηκα ομως γιατι μου βγαζει ολες τις εφαρμογες!!!τι μπορω να ξετικαρω για να μην χασω αυτα που μου δειχνει ηδη και να προσθεσω πχ μονο το viber?

Ναι τρέξε την εφαρμογή watchit μετά preferences -> app settings όποιες είναι με πράσινο, στέλνει ειδοποιήσεις, πάτα πάνω στο πράσινο κυκλάκι και απενεργοποιείς τα notifications από αυτή την εφαρμογή.

Καλη χρονιά :)

Σήμερα πήρα τα παρακάτω αξεσουάρ απο το e- click.gr στο Γαλατσι - όπου μπορω να πω ότι έμεινα πολυ ευχαριστημένη απο την εξυπηρέτηση :

1) http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52486

2)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56847

( μεχρι να μου έρθει η μεμβράνη που παραγγειλα απο eBay πήρα την παραπάνω για να μην γινει καμία γρατζουνια στην οθόνη :happy: )

3)Το dock της Samsung το οποίο όμως δεν το βλέπω στην σελίδα τους :(

4) Μια θήκη γνήσια λευκή η οποία καλύπτει γύρω γύρω το νίκελ :) ούτε αυτο το έχει στη σελίδα τους !!!!

Έμεινα ικανοποιημένη απο όλα :)

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλη χρονιά :)

Σήμερα πήρα τα παρακάτω αξεσουάρ απο το e- click.gr στο Γαλατσι - όπου μπορω να πω ότι έμεινα πολυ ευχαριστημένη απο την εξυπηρέτηση :

1) http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=52486

2)http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=56847

( μεχρι να μου έρθει η μεμβράνη που παραγγειλα απο eBay πήρα την παραπάνω για να μην γινει καμία γρατζουνια στην οθόνη :happy: )

3)Το dock της Samsung το οποίο όμως δεν το βλέπω στην σελίδα τους :(

4) Μια θήκη γνήσια λευκή η οποία καλύπτει γύρω γύρω το νίκελ :) ούτε αυτο το έχει στη σελίδα τους !!!!

Έμεινα ικανοποιημένη απο όλα :)

Για dock κοιτα στο extreme mobile.Τουλαχιστον εγω εκει πηρα αυτό με τη μπαταρια.Οσον αφορα για θηκη προτιμησα τηRock( που εχει το συγκεκριμενο μαγαζι) γιατι προσφερει προστασια και στο νικελ περιμετρικά.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

και εγώ το έχω αυτό αλλά όταν

με παίρνουν τηλέφωνο δεν φαίνεται

το όνομα της επαφής αλλά μόνο ο

αριθμός . υπάρχει κάτι που πρέπει να

κάνω για να φανεί και το όνομα ? κάποιος

πριν ανέφερε για αναβάθμιση πως μπορώ να

την κάνω . κατά τα άλλα είναι από τα καλύτερα

που κυκλοφορούν

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

και εγώ το έχω αυτό αλλά όταν

με παίρνουν τηλέφωνο δεν φαίνεται

το όνομα της επαφής αλλά μόνο ο

αριθμός . υπάρχει κάτι που πρέπει να

κάνω για να φανεί και το όνομα ? κάποιος

πριν ανέφερε για αναβάθμιση πως μπορώ να

την κάνω . κατά τα άλλα είναι από τα καλύτερα

που κυκλοφορούν

Απ'όσο θυμάμαι μόνο του μου έβγαζε μήνυμα για αναβάθμιση την πρώτη φορά που το σύνδεσα και την δεύτερη που αναβαθμίστηκε και η εφαρμογή από google store. Στην οθόνη του κινητού σου βγάζει όνομα αυτού που σε παίρνει; Ποια firmware έκδοση έχεις στο bluetooth; Φαίνεται από το κινητό, από τα notifications menu επιλέγεις το smart wireless headset pro και μετά firmware version.

Απ'όσο θυμάμαι μόνο του μου έβγαζε μήνυμα για αναβάθμιση την πρώτη φορά που το σύνδεσα και την δεύτερη που αναβαθμίστηκε και η εφαρμογή από google store. Στην οθόνη του κινητού σου βγάζει όνομα αυτού που σε παίρνει; Ποια firmware έκδοση έχεις στο bluetooth; Φαίνεται από το κινητό, από τα notifications menu επιλέγεις το smart wireless headset pro και μετά firmware version.

που είναι αυτό το notification menu στο κινητό ?

το όνομα αυτού που με καλεί φαίνεται στην οθόνη του

κινητού αλλά δεν φαίνεται στο bluetooth παρά μόνο

ο αριθμός

ο αριθμός

Το θεμα ειναι να φαινεται στο bluetooth το ονομα.

ο αριθμός

Το γενικό notification menu εννοώ το μενού που κατεβαίνει όταν κάνεις την κίνηση με το δάχτυλά σου από το πάνω μέρος της οθόνης προς τα κάτω και θα φαίνονται οι επιλογές που ανέφερα αν είναι συνδεμένο το bluetooth.

Τελικα το ονομα εκεινου που σε παιρνει, το δειχνει στην οθονη ?

εμένα δεν το δείχνει

αλλα άλλοι αναφέρουν ότι

το δείχνει . μάλλον θα θέλει

κάποια επιπλέον ρύθμιση . το

θέμα είναι ποια είναι αυτή η ρύθμιση

Το θεμα ειναι να φαινεται στο bluetooth το ονομα.

Ναι φυσικά αλλά δεν έκανα κάποια ρύθμιση. Σκέψου ότι και από iphone βλέπω το όνομα χωρίς καμία ρύθμιση αφού δεν είναι android.

Ο άλλος φίλος να δοκιμάσει αν δεν βγάζει ονόματα και για άλλα νούμερα.

Μήπως έχεις τη γλώσσα στο Sony στα Αγγλικά και τα ονόματα στο κινητό στα Ελληνικά και δε μπορεί να τα αναγνωρίσει; (ή ακόμη και το αντίθετο).... Μια σκέψη κάνω....

Μήπως έχεις τη γλώσσα στο Sony στα Αγγλικά και τα ονόματα στο κινητό στα Ελληνικά και δε μπορεί να τα αναγνωρίσει; (ή ακόμη και το αντίθετο).... Μια σκέψη κάνω....

Προσωπικά έχω τα πάντα από μενού στα Αγγλικά και ονόματα ανάμικτα είτε Ελληνικά είτε Αγγλικά.

ο αριθμός

Κανονικά πρέπει να σου δείχνει και όνομα και τηλέφωνο, Ελληνικά και αγγλικά,άσχετα του τι γλώσσα έχεις βάλει.Τουλάχιστον σε εμένα έτσι λειτουργεί από την αρχή, χωρίς κάποια ρύθμιση.σιγουρεψου ότι έχεις κατεβάσει το smart connect καθώς και το smart wireless headset pro με τον τρόπο που αναφερει στο manual.Επίσης κατέβασε το Sony update center για τον υπολογιστή και κάνε ένα firmware update στο Bluetoothκαι όλα πρεπει να σου δουλέψουν ρολόι!!!:)

ps: Ευχαριστώ giorgaras, το ρυθμισα και δουλεύει μια χαρά!!!

Edited by T.R.S.

Πήρα εχθές Extreme Mobile αυτό http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-Screen-protector-x2-temachia-Matte-Antifingerprint-Prostateytiko-film-othonis.719213.html το screen protector. Τέλεια ποιότητα και τέλεια αίσθηση όταν ακουμπάς το δάχτυλο σου στην οθόνη. Πολύ λιγότερες γρατζουνιές επίσης και η οθόνη σκοτείνιασε ελάχιστα τόσο όσο να μ αρέσει ακόμα περισσότερο. Με τη φωτεινότητα του Note βέβαια και να μη μ άρεσε δεν υπήρχε πρόβλημα..

Τσίμπησα και αυτήν http://www.extreme-mobile.gr/p.Samsung-Galaxy-Note-II-2-N7100-strong-polycarbonate-cover-thiki-Dark-Grey-or-Blue.741597.html εδώ τη θηκούλα επίσης πολύ καλή καθώς δε μ αρέσουν οι flip και γενικά αυτές τύπου πορτοφόλι. Το Note μου είναι το άσπρο και μαζί με τη γαλάζια θήκη γίνεται τούμπανο :p

Κανονικά πρέπει να σου δείχνει και όνομα και τηλέφωνο, Ελληνικά και αγγλικά,άσχετα του τι γλώσσα έχεις βάλει.Τουλάχιστον σε εμένα έτσι λειτουργεί από την αρχή, χωρίς κάποια ρύθμιση.σιγουρεψου ότι έχεις κατεβάσει το smart connect καθώς και το smart wireless headset pro με τον τρόπο που αναφερει στο manual.Επίσης κατέβασε το Sony update center για τον υπολογιστή και κάνε ένα firmware update στο Bluetoothκαι όλα πρεπει να σου δουλέψουν ρολόι!!!:)

ps: Ευχαριστώ giorgaras, το ρυθμισα και δουλεύει μια χαρά!!!

δεν διαβασα το manual . τα αγγλικα μου δεν ειναι και τα καλύτερα .

αυτα τα ρπογράμματα που αναφέρεις που πρέπει να τα κατεβάσω ?

smart connect και smart wireless headset pro ?στο κινητό ?

το sony update center θα το κατεβασω τώρα στον υπολογιστη .

τα κατέβασα τα προγράμματα απο το play store . πρέπει

να τα κάνω κάποια ρύθμιση ?

Edited by gkionis

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά