Jump to content

[Note series] Αξεσουάρ γενικά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχω προπαραγγελία στο expansys το note2

μπορείτε να μου δώσετε λινκ από το site

για κάποιο καλό screen protector για το κινητό

που το έχετε δοκιμασμένο να το προσθέσω

στην παραγγελία μου ? επίσης και κάποια θήκη

από εκεί που να αξίζει ? θα έρθει που θα έρθει

να πάρουμε και τα παρελκόμενα του

δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω

να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θέλω να συστήσω σε φίλους εδώ να προσέχουν σε ότι έχει να κάνει με την επιλογή θήκης. Κάτι όχι άγνωστο αλλά πολλές φορές το αμελούμε.

Θήκες τέτοιου τύπου...

http://images.mobilefun.co.uk/graphics/productmisc/36738/36738-4.jpg

...δεν προσφέρουν ιδιαίτερη προστασία στην πτώση γιατί όταν το κινητό πέσει βγαίνουν και το κινητό μένει εκτεθειμένο τις υπόλοιπες τούμπες να τις πάρει γυμνό.

Όσο και να το προσέχεις το κινητό είναι άγραφος νόμος ότι κάποια στιγμή θα σου πέσει, αν είσαι τυχερός κάπου "μαλακά" αν είσαι άτυχος κάπου και κάπως ώστε να πάθει ζημιά (γρατσουνιά, στην χειρότερη ράγισμα στην οθόνη). Για αυτή την ΜΙΑ άτυχη στιγμή που μπορεί να πληρώσεις ακριβά αξίζει μια θήκη που να προστατεύει καλύτερα και ας κάνει το κινητό πιο ογκώδες κτλ.

Αν κάποιος θέλει να έχει πιο ...στενή επαφή με την συσκευή μπορεί να την έχει γυμνή στο σπίτι (με το ρίσκο που συνεπάγεται) αλλά εκτός σπιτιού μάλλον ποτέ χωρίς θήκη.

υ.γ. Αφορμή για την παραπάνω πολυλογία τα 10 χρόνια που έχασα απο την ζωή μου σήμερα το πρωί....ευτυχώς όμως ήμουν πολύ τυχερός αυτή τη φορά.

Λοιπόν παιδιά μου ήρθε το sony mw 1. Επειδή το φορτίζω όμως και είμαι δουλειά δεν θα το δοκιμάσω άμεσα αλλά ό,τι θέλετε να απαντήσω ρωτήστε. Σε μήκος είναι όσο κάτι περισσότερο από το 1/3 του μήκους του note 2. Σαν ποιότητα εμφάνισης είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχω δει. Πρώτον ήρθε με 2GB microsd κάρτα, δεν ξέρω αν μου ξέφυγε αλλά δεν το ήξερα ότι περιλαμβάνεται. Δεύτερον, η θύρα κάρτας και φόρτισης/σύνδεσης με το pc, είναι μέσα στο καπάκι και προστατεύονται (η μία πλευρά του έχει καπάκι το οποίο δένει με την συσκευή με λαστιχάκι για να μην χαθεί). Τρίτον έχει στο κουτί usb micro sd reader που διπλώνει στα δύο. Επίσης έχει ένα μικρό καλώδιο για σύνδεση με υπολογιστή και άλλο καλώδιο-φορτιστή από ρεύμα. Με το που το έβαλα στον υπολογιστή να φορτίσει με ρώτησε στην οθόνη αν θέλω να μεταφέρω αρχεία και αρνήθηκα. Έχει πιαστράκι προφανώς για να πιάνετε από ρούχα. Τρία ζευγάρια ανταλλακτικά για τα ακουστικά (+ αυτό που είναι πάνω στα ακουστικά) διαφόρων μεγεθών και ενα κλιπς για να πιάνει το καλώδιο υποθέτω πάνω στα ρούχα να μην πετάγετε. Τα ακουστικά φαίνονται μια χαρά και κάθονται καλά στα αυτιά. Σε γενικές γραμμές σαν κουτί είχε παραπάνω πράγματα απ'ότι περίμενα και φαίνεται πολύ ποιοτικό. Αργότερα θα κάνω δοκιμές. Edited by giorgaras

Λοιπόν παιδιά μου ήρθε το sony mw 1. Επειδή το φορτίζω όμως και είμαι δουλειά δεν θα το δοκιμάσω άμεσα αλλά ό,τι θέλετε να απαντήσω ρωτήστε. Σε μήκος είναι όσο κάτι περισσότερο από το 1/3 του μήκους του note 2. Σαν ποιότητα εμφάνισης είναι ίσως ό,τι καλύτερο έχω δει. Πρώτον ήρθε με 2GB microsd κάρτα, δεν ξέρω αν μου ξέφυγε αλλά δεν το ήξερα ότι περιλαμβάνεται. Δεύτερον, η θύρα κάρτας και φόρτισης/σύνδεσης με το pc, είναι μέσα στο καπάκι και προστατεύονται (η μία πλευρά του έχει καπάκι το οποίο δένει με την συσκευή με λαστιχάκι για να μην χαθεί). Τρίτον έχει στο κουτί usb micro sd reader που διπλώνει στα δύο. Επίσης έχει ένα μικρό καλώδιο για σύνδεση με υπολογιστή και άλλο καλώδιο-φορτιστή από ρεύμα. Με το που το έβαλα στον υπολογιστή να φορτίσει με ρώτησε στην οθόνη αν θέλω να μεταφέρω αρχεία και αρνήθηκα. Έχει πιαστράκι προφανώς για να πιάνετε από ρούχα. Τρία ζευγάρια ανταλλακτικά για τα ακουστικά (+ αυτό που είναι πάνω στα ακουστικά) διαφόρων μεγεθών και ενα κλιπς για να πιάνει το καλώδιο υποθέτω πάνω στα ρούχα να μην πετάγετε. Τα ακουστικά φαίνονται μια χαρά και κάθονται καλά στα αυτιά. Σε γενικές γραμμές σαν κουτί είχε παραπάνω πράγματα απ'ότι περίμενα και φαίνεται πολύ ποιοτικό. Αργότερα θα κάνω δοκιμές.

Ωραίος!!!

Αυτά που εγώ θέλω να μάθω:

1. Εμφανίζει το όνομα του καλούντος όπως το έχεις δηλώσει στις επαφές στο Note II;

2. Αν θέλεις να κάνεις εσύ κλήση, μπορείς να δεις στο Sony τη λίστα με τα ονόματα τον επαφών;

3. Αν συνδεθεί με το microUSB του Note II θα φορτίσει (απ' τον φορτιστή του Note II);

4. Ελέγχεις πλήρως με αυτό τον stock music player (volume, |<, >| κτλ.);

5. Εμφανίζει τίτλους τραγουδιών (από τα MP3 tags) όταν παίζει;

6. Ποιότητα ήχου; (καλά τι ρωτάω, δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι τέλεια)

Ευχαριστώ και καλορίζικο!

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ωραίος!!!

3. Αν συνδεθεί με το microUSB του Note II θα φορτίσει (απ' τον φορτιστή του Note II);

Ευχαριστώ, θα απαντήσω στα άλλα μόλις το χρησιμοποιήσω, για την 3. η απάντηση είναι ναι :) οπότε ένας φορτιστής και για τα δύο :)

Ευχαριστώ, θα απαντήσω στα άλλα μόλις το χρησιμοποιήσω, για την 3. η απάντηση είναι ναι :) οπότε ένας φορτιστής και για τα δύο :)

Άψογα Γιώργο! Δεν μπορώ με τίποτα τους διπλούς φορτιστές, διπλά καλώδια κτλ. Πάντως μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να αγοράσω BT. Ποτέ μου δεν είχα και δεν το έχω συνηθίσει.

Άσε που με το Note II χαίρομαι να το βάζω στο αφτί μου να μιλάω. ;)

Φιλικά, Κώστας

Άψογα Γιώργο! Δεν μπορώ με τίποτα τους διπλούς φορτιστές, διπλά καλώδια κτλ. Πάντως μέχρι στιγμής δεν μου έχει δημιουργηθεί η ανάγκη να αγοράσω BT. Ποτέ μου δεν είχα και δεν το έχω συνηθίσει.

Άσε που με το Note II χαίρομαι να το βάζω στο αφτί μου να μιλάω. ;)

Θα σου απαντήσω όταν κάνω δοκιμή. π.χ. αν το έχω σε θήκη και τσέπη είναι ευκολία, χώρια ότι βλέπεις ποιος σε καλεί και αν δεν θες δεν απαντάς :D

Θα σου απαντήσω όταν κάνω δοκιμή. π.χ. αν το έχω σε θήκη και τσέπη είναι ευκολία, χώρια ότι βλέπεις ποιος σε καλεί και αν δεν θες δεν απαντάς :D

Σίγουρα. Και αν είναι τόσο καλό όσο λένε και δείχνει κανονικά τον καλούντα με όνομα και όχι απλά τον αριθμό, τότε είναι πολύ δελεαστικό. Στο Skroutz το βρίσκεις με 76 € που δεν είναι τραγική τιμή, αν σκεφτείς ότι η Zenus μας κόστισε 60 € με μεταφορικά.

Φιλικά, Κώστας

Σίγουρα. Και αν είναι τόσο καλό όσο λένε και δείχνει κανονικά τον καλούντα με όνομα και όχι απλά τον αριθμό, τότε είναι πολύ δελεαστικό. Στο Skroutz το βρίσκεις με 76 € που δεν είναι τραγική τιμή, αν σκεφτείς ότι η Zenus μας κόστισε 60 € με μεταφορικά.

Όντως εγώ το πήρα 69 από το Γαλλικό amazon αλλά λογικά με τα μεταφορικά θα σου έρθει περίπου στα 76 κοντά απλά επειδή το προϊόν είναι amazon premium και είμαι γραμμένος δεν πλήρωσα μεταφορικά. Επίσης τα ακουστικά είναι αυτά που το καλώδιο μπαίνει πίσω από τον λαιμό.

Ωραίος!!!

1. Εμφανίζει το όνομα του καλούντος όπως το έχεις δηλώσει στις επαφές στο Note II;

2. Αν θέλεις να κάνεις εσύ κλήση, μπορείς να δεις στο Sony τη λίστα με τα ονόματα τον επαφών;

Για τα δύο πρώτα δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα γιατί δεν έχω κάρτα sim στο Note ΙΙ προς το παρών, θα προσπαθήσω να βάλω μία.

Ωραίος!!!

4. Ελέγχεις πλήρως με αυτό τον stock music player (volume, |<, >| κτλ.);

5. Εμφανίζει τίτλους τραγουδιών (από τα MP3 tags) όταν παίζει;

6. Ποιότητα ήχου; (καλά τι ρωτάω, δεν αμφιβάλλω ότι θα είναι τέλεια)

Για το 4. ναι, μάλιστα μέσω της εφαρμογής του μπορείς να δηλώσεις ποιο πρόγραμμα θα ξεκινάει για μουσική και το χειρίζεσαι. Για το 5. ναι για την εφαρμογή της μαμάς-samsung που υπάρχει μέσα, προς το παρόν με όλα τα άλλα προγράμματα η οθόνη δεν δείχνει ονόματα τραγουδιών. Για παράδειγμα έβαλα να παίζει το music hub και η οθόνη έλεγε το όνομα του τελευταίου τραγουδιού που άκουσα από την εφαρμογή music.

Επίσης κατέβασα εφαρμογές που πρότεινε και μου πετάει twitter,email, fb στο bluetooh και μπορώ να τα διαβάσω κανονικά (και Ελληνικά).

Για το 6. δεν έχω κάποιο παράπονο, μια χαρά ακούγεται.

Από βάρος είναι πολύ ελαφρύ αλλά στο πάχος περνάει το note 2.

Ξέχασα, σύνδεσα την συσκευή συγχρόνως με note 2 και iphone και ήταν πανεύκολη η εναλλαγή για το ποια συσκευή παίζει μουσική. Φυσικά στο iphone έχει απλές λειτουργίες μόνο, μπορώ να δω τα τραγούδια που έπαιζε από την οθονούλα.

Δοκιμές:

Πήγα σε εξωτερικό χώρο και σε σούπερ μάρκετ ακούγωντας μουσική, απίστευτη ποιότητα και απορώ πως ζούσα τόσο καιρό με καλώδια, γενικά ακούω πολύ μουσική και μου φάνηκαν υπέροχα.

Έκανα κλήση μέσω iphone και ήταν μια χαρά επίσης ότνα με πήρε κάποιος είδα στην οθόνη το όνομά του και το νούμερό του. Ωστόσο δεν νομίζω μπορώ να κάνω κλήση χωρίς το κινητό ακολουθώντας τις οδηγίες του manual αλλά πιστεύω οφείλεται στο iphone.

Edited by giorgaras

Για τα δύο πρώτα δεν μπορώ να απαντήσω ακόμα γιατί δεν έχω κάρτα sim στο Note ΙΙ προς το παρών, θα προσπαθήσω να βάλω μία.

Για το 4. ναι, μάλιστα μέσω της εφαρμογής του μπορείς να δηλώσεις ποιο πρόγραμμα θα ξεκινάει για μουσική και το χειρίζεσαι. Για το 5. ναι για την εφαρμογή της μαμάς-samsung που υπάρχει μέσα, προς το παρόν με όλα τα άλλα προγράμματα η οθόνη δεν δείχνει ονόματα τραγουδιών. Για παράδειγμα έβαλα να παίζει το music hub και η οθόνη έλεγε το όνομα του τελευταίου τραγουδιού που άκουσα από την εφαρμογή music.

Επίσης κατέβασα εφαρμογές που πρότεινε και μου πετάει twitter,email, fb στο bluetooh και μπορώ να τα διαβάσω κανονικά (και Ελληνικά).

Για το 6. δεν έχω κάποιο παράπονο, μια χαρά ακούγεται.

Από βάρος είναι πολύ ελαφρύ αλλά στο πάχος περνάει το note 2.

Ξέχασα, σύνδεσα την συσκευή συγχρόνως με note 2 και iphone και ήταν πανεύκολη η εναλλαγή για το ποια συσκευή παίζει μουσική. Φυσικά στο iphone έχει απλές λειτουργίες μόνο, μπορώ να δω τα τραγούδια που έπαιζε από την οθονούλα.

Δοκιμές:

Πήγα σε εξωτερικό χώρο και σε σούπερ μάρκετ ακούγωντας μουσική, απίστευτη ποιότητα και απορώ πως ζούσα τόσο καιρό με καλώδια, γενικά ακούω πολύ μουσική και μου φάνηκαν υπέροχα.

Έκανα κλήση μέσω iphone και ήταν μια χαρά επίσης ότνα με πήρε κάποιος είδα στην οθόνη το όνομά του και το νούμερό του. Ωστόσο δεν νομίζω μπορώ να κάνω κλήση χωρίς το κινητό ακολουθώντας τις οδηγίες του manual αλλά πιστεύω οφείλεται στο iphone.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τώρα είδα την απάντησή σου. Απ' όσα λες φαίνεται να είναι πολύ καλό. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Βλέπω σε φωτογραφίες ότι το καλώδιο των ακουστικών είναι κάπως πλατύ. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το design. Είναι καλό; Καλύτερο απ' το κλασικό κυκλικής διατομής καλώδιο; Είναι πολύ μακρύ; Ρωτάω γιατί γενικά με χαλάνε τα ακουστικά με τα μακριά καλώδια που μπερδεύονται, διπλώνουν κτλ.

Φιλικά, Κώστας

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τώρα είδα την απάντησή σου. Απ' όσα λες φαίνεται να είναι πολύ καλό. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο. Βλέπω σε φωτογραφίες ότι το καλώδιο των ακουστικών είναι κάπως πλατύ. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό το design. Είναι καλό; Καλύτερο απ' το κλασικό κυκλικής διατομής καλώδιο; Είναι πολύ μακρύ; Ρωτάω γιατί γενικά με χαλάνε τα ακουστικά με τα μακριά καλώδια που μπερδεύονται, διπλώνουν κτλ.

Μια χαρά είναι. Σκέψου ότι για το δεξί αυτί το καλώδιο πάει γύρω από τον λαιμό και απο μπροστά δεν φτάνει τον αφαλό. Δεν είναι μακρύ. Τώρα είδα ότι μπορείς να ορίσεις στις ειδοποιήσεις για τα social networks συγκεκριμένους λογαριασμούς φίλων αντί να σε ειδοποιεί με οτιδήποτε.

Μια χαρά είναι. Σκέψου ότι για το δεξί αυτί το καλώδιο πάει γύρω από τον λαιμό και απο μπροστά δεν φτάνει τον αφαλό. Δεν είναι μακρύ. Τώρα είδα ότι μπορείς να ορίσεις στις ειδοποιήσεις για τα social networks συγκεκριμένους λογαριασμούς φίλων αντί να σε ειδοποιεί με οτιδήποτε.

Τέλεια. Αυτό με το μικρό μήκος με έφτιαξε. Νομίζω είναι άριστη επιλογή για το Note II. :up:

Φιλικά, Κώστας

Επίσης με έφτιαξε πολύ ότι μπορείς να ρυθμίσεις τι θα κάνει όταν συνδέετε το bluetooth. Π.χ. με τα ακουστικά της μαμάς όταν πάταγα play άνοιγε η τελευταία συμβατή εφαρμογή για αναπαραγωγή τραγουδιών, αλλά δεν μπορούσα να του πω να ανοίξει την εφαρμογή music hub ή spotify για streaming ενώ τώρα όχι απλά μπορώ αλλά με το που συνδέονται, ξεκινάει η μουσική αυτόματα.

έχω προπαραγγελία στο expansys το note2

μπορείτε να μου δώσετε λινκ από το site

για κάποιο καλό screen protector για το κινητό

που το έχετε δοκιμασμένο να το προσθέσω

στην παραγγελία μου ? επίσης και κάποια θήκη

από εκεί που να αξίζει ? θα έρθει που θα έρθει

να πάρουμε και τα παρελκόμενα του

κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή

και αξιόπιστη θήκη και screen protector

από το expansys ? κρίμα δεν έχει το bluetooth

αυτό που αναφέρετε sony mw1 .

κάποιος να μου προτείνει κάποια καλή

και αξιόπιστη θήκη και screen protector

από το expansys ? κρίμα δεν έχει το bluetooth

αυτό που αναφέρετε sony mw1 .

Αν έχει την sgp ultra crystal για screen protector πάρτην. Τώρα οι θήκες είναι γούστα και προσωπικά μου αρέσουν μάρκας zenus, μπορείς να δεις την flip case αυθεντική αλλά δεν παρέχει προστασία μεγάλη.

Αν έχει την sgp ultra crystal για screen protector πάρτην. Τώρα οι θήκες είναι γούστα και προσωπικά μου αρέσουν μάρκας zenus, μπορείς να δεις την flip case αυθεντική αλλά δεν παρέχει προστασία μεγάλη.

απο ότι ειδα δεν την εχει την sgp . έχω δει την flip case την

αυθεντική αλλά μου άρεσε περισσότερο η zenus για screen protector

είδα αυτό

http://www.expansys.com.gr/belkin-screenguard-for-samsung-galaxy-note-ii-anti-smudge-236936/

ενώ για θήκη κάποιος ανέφερε ότι ειναι πολυ καλή αυτή

http://www.expansys.com.gr/samsung-protective-cover+-for-galaxy-note-ii-black-237575/

απο ότι ειδα δεν την εχει την sgp . έχω δει την flip case την

αυθεντική αλλά μου άρεσε περισσότερο η zenus για screen protector

είδα αυτό

http://www.expansys.com.gr/belkin-screenguard-for-samsung-galaxy-note-ii-anti-smudge-236936/

ενώ για θήκη κάποιος ανέφερε ότι ειναι πολυ καλή αυτή

http://www.expansys.com.gr/samsung-protective-cover+-for-galaxy-note-ii-black-237575/

Αν σου αρέσει η θήκη πάρτην, υποθέτω προστατεύει γωνίες, δεν μπορώ να το δω αυτό από την εικόνα.

Για το screen protector, καλό είναι ότι θα βλέπεις υπό τον ήλιο αλλά τέτοια screen protectors αλλοιώνουν την ποιότητα της οθόνης και αυτό με χάλαγε εμένα ενώ η άλλη που ανέφερα δεν το κάνει.

Αν σου αρέσει η θήκη πάρτην, υποθέτω προστατεύει γωνίες, δεν μπορώ να το δω αυτό από την εικόνα.

Για το screen protector, καλό είναι ότι θα βλέπεις υπό τον ήλιο αλλά τέτοια screen protectors αλλοιώνουν την ποιότητα της οθόνης και αυτό με χάλαγε εμένα ενώ η άλλη που ανέφερα δεν το κάνει.

το screen protector που αναφέρεις εσύ είναι σαν γυαλί ?

στον πολύ ήλιο μπορείς να δεις ? κανένα μαγαζί για το

συγκεκριμένο screen protector ? εσύ ποια θήκη zenus

έχεις πάρει ? να σκεφτείς ακόμα δεν

έχω πάρει το κινητό και ψάχνω πως θα το κάνω ποιο

όμορφο και πως θα το προστατέψω περισσότερο :lol:

το screen protector που αναφέρεις εσύ είναι σαν γυαλί ?

στον πολύ ήλιο μπορείς να δεις ? κανένα μαγαζί για το

συγκεκριμένο screen protector ? εσύ ποια θήκη zenus

έχεις πάρει ? να σκεφτείς ακόμα δεν

έχω πάρει το κινητό και ψάχνω πως θα το κάνω ποιο

όμορφο και πως θα το προστατέψω περισσότερο :lol:

Ναι σαν γυαλί. Δεν έχω δοκιμάσει αλλά νομίζω δεν θα είναι και το ευκολότερο σε ήλιο, έχει αντανάκλαση.

Από εδώ είχα αγοράσει http://cgi.ebay.fr/SPIGEN-SGP-Steinheil-Screen-Protector-for-Samsung-Galaxy-Note-2-Ultra-Crystal-/271069286485?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item3f1cfd1055#ht_3444wt_1169

Για θήκη περιμένω αυτήν, βασικά έχει φτάσει πρέπει να την πάρω από την κούριερ: https://www.mobilefun.fr/36750-housse-samsung-galaxy-note-2-zenus-neo-vintage-diary---marron.htm

Ναι είναι απίστευτη συσκευή...

Επειδή τα ωραία πρέπει να τα θαυμάζουμε. Με tapatalk δεν μπορούσα να βάλω φωτογραφίες στο προηγούμενο μήνυμά μου.

Εβαλα παραγγελια αυτα τα NFC stickers http://www.ebay.co.uk/itm/271099612478?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Αγγλια ειναι ο πωλητης , ελπιζω να ερθουν συντομα :)

Εχουν τεραστια διαφορα τιμης σε σχεση με αυτα που προτειναν τα παιδια πιο πριν εαν σκεφτεις οτι το πακετο εχει 10 τμχ μεσα! Οταν σου ερθουν στειλε εντυπωσεις..

Ηρθαν εχθες , πριν απο λιγο τα δοκιμασα και δουλευουν αψογα με το note2 ;)

Το καλο ειναι οτι μπορεις να τα ξαναπρογραμματιζεις , αλλα δεν ξερω αν υπαρχει καποιο οριο σε αυτο .

* EDIT

Και κατι ακομα που με ειχε απασχολησει και ισως ενδιαφερει καποιους . Δουλευει το nfc μια χαρα οταν ειναι το κινητο μεσα σε αυτη την θηκη http://www.ebay.com/itm/110969659586?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ;)

Edited by Camel_xp

• The title was changed to [Note series] Αξεσουάρ γενικά