ccinderella Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 σκεφτομαι για Μηλο ή Πάρο ή Ζάκυνθο. εχει παει κανεις να μου πει εντυπωσεις?? απο τιμες ? κοσμο? παραριες καλές?? καμια αλλη προταση καλη? Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 σκεφτομαι για Μηλο ή Πάρο ή Ζάκυνθο. εχει παει κανεις να μου πει εντυπωσεις?? απο τιμες ? κοσμο? παραριες καλές?? καμια αλλη προταση καλη? η μηλος εχει πολλες και ομορφες παραλιες. καλο ειναι και να κανεις το γυρο με το καραβακι διοτι παει σε παραλιες που δεν πας με αυτοκινητο. η ζακυνθος εχει 3-4 καλες παραλιες. πολυ ξενυχτι στο λαγανα που εχει τα μπαρ και μαζευονται πολλοι εγγλεζοι. λογικες τιμες εχουν αι τα δυο νησια. για παρο δεν ξερω δεν εχω παει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Kαβουροτρυπες Σιθωνια Χαλκιδικης πεθαινωωωω απιστευτη παραλια, οπως και αυτη του Αρμενιστη! επισης στο 2ο ποδι, προς μαρμαρα (λιγο μετα τη νικητη) υπαρχει η λαομανδρα! κρυσταλο το νερο! τουλαχιστον πριν 2 χρονια που πηγα τελευταια φορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. June 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2011 Κουφονήσια. Παραλία πορί. Μαγεία! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. August 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2011 ΠΡΕΒΕΖΑ!!! Από το Μονολίθι μέχρι την Πάργα, μια απέραντη ακτογραμμή από πανέμορφες παραλίες, από άμμο, πολύ ψιλό χαλίκι, μέχρι πετραδάκι, θάλασσα ρηχή για τα παιδιά (π.χ. Καστροσυκιά), αλλά και βαθυά για τους δεινούς κολυμβητές! Τη γλύκα του Ιονίου λίγες θάλασσες τη φτάνουν! :respect: Εννοείται η Πρέβεζα έχει απίστευτες παραλίες και σούπερ ταβερνάκια.. Φέτος ομως επισκέφτηκα τις ομορφιές της Χαλκιδικής για πρώτη φορά και να σας πω και εγώ την εμπειρία μου.. Πρώτη φορά σε κάμπινγκ, πολύ ωραία εμπειρία και καταπληκτικό μέρος και τιμές, στο Καλαμίτσι Σιθωνίας. όποιος θέλει ηρεμία και ησυχία εκεί να πάει.. όσο για την παραλία εκεί, είναι πάρα πολύ καθαρή με άμμο. Βέβαια με τον ανάλογο κόσμο γιατί έχει πολλά καμπινγκ, ξενοδοχεία, ταβερνάκια και μαγαζιά. btw το γυράδικο εκεί στο Καλαμίτσι είναι πεντανόστιμο!! Λόγω του κόσμου λοιπόν βγήκαμε στη γύρα για ήσυχες παραλίες και καλές.. Κατά τη γνώμη μου η πιο ωραία και συνάμα ήσυχα ήταν στη Λαγομάνδρα, με χαλικάκι λεπτό και πεντακάθαρα νερά. Το μόνο αρνητικό ήταν στο water sports εκεί που έχει στην παραλία, θέλαμε να κάνουμε jet ski και η "κυρία" μας εξυπηρέτησε με το χειρότερο τρόπο. Με ύφος δημοσίου υπαλλήλου σε ΙΚΑ δε μας έδινε σημασία σε αυτά που τη ρωτούσαμε, παρά μόνο στους ξενόγλωσσους τουρίστες έδινε την πρέπουσα σημασία και ενδιαφέρον.. Εννοείται ότι δεν ασχοληθήκαμε καν περεταίρω με την κυριουλίτσα που ήταν και αδιάλλακτη στην τιμολογιακή της πολιτική όσον αφορά τα jet ski, θεός φυλάξοι για 15 λεπτά 40€ και για μισή ώρα 70€!!!, φανταστείτε λοιπόν το σοκ που πάθαμε, λέγοντας της ότι για αρχάριους όπως εμείς τα 15 λεπτά ήταν σε απαγορευτική τιμή (ώσπου να δεις πως λειτουργεί το μαραφέτι θα τελειώσει η ώρα), ειδικά στις εποχές που διανύουμε, απαντώντας μας με πλήρη απάθεια και αγένεια ότι οι τιμές της ήταν ήδη χαμηλωμένες όσο μπορεί να πάει και αλλάζοντας το βλέμμα της απευθύνθηκε πάλι στους αλλοδαπούς τουρίστες.. ΟΚ μαντάμ δώστε σημασία εκεί, αφού προφανέστατα δεν έχετε καμία όρεξη να κερδίσετε πελάτες και να αποκτήσετε νέους και περισσότερους εγχώριους. Αυτά από τις φετινές μου διακοπές :) Ελπίζω να μη σας κούρασα :) Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Η καλύτερη παραλία είναι στο Θάνος της Λήμνου.....με άμμο , καθαρά γαλάζια νερά,με ξαπλώστρες δωρεάν & το ποιό σημαντικό καθαρή παραλία χωρίς σκουπίδια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 Η καλύτερη παραλία είναι στο Θάνος της Λήμνου.....με άμμο , καθαρά γαλάζια νερά,με ξαπλώστρες δωρεάν & το ποιό σημαντικό καθαρή παραλία χωρίς σκουπίδια!!! νομίζω έκανες χ@ζομάρα που την πρότεινες.... βλέπω να γίνεται σταχτοδοχείο(αρχικά και έπειτα χωματερη) η παραλία:mad: επίσης πολύ καλή παραλία είναι η γλυφάδα στη κέρκυρα! πεντακάθαρα, κρύα νερά, μεγάλη σε έκταση, ξαπλώστρες (επί πληρωμή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vakon_ Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 νομίζω έκανες χ@ζομάρα που την πρότεινες.... βλέπω να γίνεται σταχτοδοχείο(αρχικά και έπειτα χωματερη) η παραλία:mad: επίσης πολύ καλή παραλία είναι η γλυφάδα στη κέρκυρα! πεντακάθαρα, κρύα νερά, μεγάλη σε έκταση, ξαπλώστρες (επί πληρωμή) Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος είναι πεντακάθαρη η παραλία στο Θάνος.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2011 δεν είπα το αντίθετο! άλλωστε δεν έχω πάει λήμνο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 Απο αυτες που εχω παει θα ελεγα Eλια και Super Paradise της Μυκονου . Αλλα θελω πολυ να παω Ναυαγιο στη Ζακυνθο και Πορτο Κατσικι στη Λευκαδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 το 2ο ποδι της χαλκιδικης εχει εξαιρετικες παραλιες απο βουρβουρου, καβουροτρυπες και πλατανιτση μεχρι αη γιαννη κ λαγομανδρα που ειπαν και αλλοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2011 βάλε και Σάρτη, νικήτη (προς το camping), ακτή καλογριάς ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DJman Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Απο κρητη μου ειμαι αξιζουν Ελαφονησι(χανια) Αγ γαληνη(ρεθυμνο) Ελουντα(αγ.νικολαος) και χερσονησος(ηρακλειο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Πόρτο Κατσίκι http://www.portokatsiki.com/39780014.jpg Ελαφονήσι http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSIK5fvlU-QgUOJh5_kUI5EDh3ZTjE-TiOWfoQgYRsIEVo_pX6uow Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 http://www.kouroutabeach.com/photos/BIG_17.JPG παραλια κουρουτας...πηγα το καλοκαιρι...εχει πολυ ωραιο νερο ειναι καθαρη με αμμο κιολας και εχει και πολυ φτηνο καφε που μπορουν να στον σερβιρουν κιολας στην δωρεαν ξαπλωστρα...σε εκταση ειναι τεραστια....μπορεις να περπατησεις εχει και ενα ποταμι εκει κοντα για να δεις...εχω να πω τα καλυτερα για αυτην την παραλια Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Kαβουροτρυπες Σιθωνια. απιστευτα νερα παιδια. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 το πορτο κατσικι δν ειναι τπτ. πολυ ντορος για το τιποτα. ενταξει δν λεω οτι ειναι ασχημη αλλα οχι κ τπτ το σπουδαιο. εχω ακουσει απο φιλους οτι ειναι καλυτερη της λευκαδας...ισχυει αυτο...και ειναι και πολυ καθαρη μου ειπαν Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasoula78 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) εχω ακουσει απο φιλους οτι ειναι καλυτερη της λευκαδας...ισχυει αυτο...και ειναι και πολυ καθαρη μου ειπαν θεωρειται μια απο τις καλυτερες , αν και προτιμω την ομορφια των εγκρεμνων ναι τα νερα ειναι καθαρα γενικα η δυτικη πλευρα της λευκαδας φημιζεται για τις παραλιες της Kαβουροτρυπες Σιθωνια. απιστευτα νερα παιδια. οντως απιστευτα νερα στις καβουροτρυπες Edited September 2, 2011 by VeCo Χρησιμοποιείτε την ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Παράθεση http://www.danasoft.com/vipersig.jpg "...Ποτέ μην εξηγείς...Οι φίλοι σου δεν το χρειάζονται και οι εχθροί σου δεν θα σε πιστέψουν έτσι και αλλιώς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccinderella Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 εχω ακουσει απο φιλους οτι ειναι καλυτερη της λευκαδας...ισχυει αυτο...και ειναι και πολυ καθαρη μου ειπαν τα νερα ειναι πετακαθαρα και εχουν αυτο το γαλαζιο χρωμα το ωραιο οταν κοιτας απο ψηλα αλλα απο παραλια δν λεει. οχι οτι ειναι ασχημη απλα δν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Παράθεση iphone xs max ipad 6th gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Kαβουροτρυπες Σιθωνια. απιστευτα νερα παιδια. Πράγματι! Το μόνο "κακό" είναι ότι τελευταία οι Καβουρότρυπες γίνονται όλο και πιο γνωστές με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο... Και δεν είναι και μεγάλη η παραλία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 (edited) τα νερα ειναι πετακαθαρα και εχουν αυτο το γαλαζιο χρωμα το ωραιο οταν κοιτας απο ψηλα αλλα απο παραλια δν λεει. οχι οτι ειναι ασχημη απλα δν ειναι κατι το ιδιαιτερο. οντως τα νερα στη Λευκαδα ειναι πολυ ωραια..το χρωμα τους ειναι τελειο αλλα γενικα δεν λεει κ πολλα!!πολυ αποτομες θαλασσες,τεραστιες πετρες στην αρχη,βαθιες,παγωμενες.....θα προτιμησω Ασπροβαλτα(η οποια φετος ηταν πολυ καλη και καθαρη) η ακομα και Τουζλα!!!αρκετα καλη παραλια αλλα οχι τπτ το ιδιαιτερο!!!απιαστες βεβαια ειναι οι παραλιες της Ζακυνθου....ειναι ο,τι καλυτερο ασχετα που ειναι τα νερα πολυ κρυα!!!αντεχεται... Edited September 2, 2011 by kwstas18 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 Πράγματι! Το μόνο "κακό" είναι ότι τελευταία οι Καβουρότρυπες γίνονται όλο και πιο γνωστές με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο... Και δεν είναι και μεγάλη η παραλία. Λέτε τις Καβουρότρυπες στη Χαλκιδική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. September 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2011 θα προτιμησω Ασπροβαλτα(η οποια φετος ηταν πολυ καλη και καθαρη) η ακομα και Τουζλα!!!κρυα!!!. Στην Ασπροβάλτα αν θυμάμαι καλά είχε αρκετές πέτρες η θάλασσα. Παλαιότερα τουλάχιστον, αλλά φαντάζομαι και τώρα δεν θα έχει αλλάξει η κατάσταση... Λέτε τις Καβουρότρυπες στη Χαλκιδική; Ναι, για αυτές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIA_APARADEKTI Δημ. September 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2011 Σαν τις παραλίες της Ηπείρου και των Ιονίων νήσων, δύσκολα θα βρει κανείς αλλού! Εγώ που είμαι από εκεί, αισθάνομαι εξαιρετικά κακομαθημένη όποτε πηγαίνουμε κάπου αλλού και δε μπορώ να μπω! Παράθεση aparadektoi.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts