Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απλά κατεβάζουμε από εδώ http://forum.xda-developer....php?t=2050313 το πρώτο αρχείο από τα τρία, το κάνουμε αποσυμπίεση και αφού κρατήσουμε μια κόπια το ορίτζιναλ αρχείο Radio3.apk (σε περίπτωση που θέλουμε να το τοποθετήσουμε ξανά) το κάνουμε αντιγραφή, το αρχείο που κατεβάσαμε από τους XDA και με έναν explorer που υποστηρίζει πρόσβαση root πάμε στο system/app και το κάνουμε επικόλληση, θα μας ζητήσει να το κάνουμε αντικατάσταση πατάμε ναι, Ρυθμίζουμε τα permitions σε rw-r-r πηγαίνουμε χωρίς καν επανεκκίνηση και ανοίγουμε το ράδιο.
Έτοιμο κι αυτό με τα απαραίτητα credits φυσικά!
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φίλε μου είσαι Θεός, που το ξετρύπωσες αυτό.....

Βασικά λέει να την περάσουμε στο system/app και να την αντικαταστήσουμε με την original. Θα το δοκιμάσω τώρα και θα σας πω αν δουλέψει.

Edit: Απίστευτο κι όλως αληθινό, μια χαρά δουλεύει το ράδιο χωρίς ακουστικά. Κατεβάζετε το πρώτο αρχείο που λέει για XZ κάνετε πρώτα μια κόπια το ορίτζιναλ αρχείο σε περίπτωση που το χρειαστείτε ξανά, και μετά με έναν explorer που υποστηρίζει root το περνάτε μέσα στο system/app πατώντας αντικατάσταση του αρχικού, ανοίγετε το ράδιο ΧΩΡΊΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΆ, δουλεύει τέλεια... Καλή σας ακρόαση.

Minotavrs, Να μπει στην αρχική στους οδηγούς είναι τέλειο...

Φιλε μου για να περασουμε το τροποιημενο radio app πρεπει η συσκευη να ειναι root? Η το αρχειο περναει στο system/app και χωρις να ειναι root η συσκευη?

Επισης χωρις τα ακουστικα σαν κεραια, πιανει κανενα σταθμο ή οχι? Θελω να πω τελικα εχει ουσια το συγκεκριμενο mod ή πιανεις 2-3 σταθμους μονο?

Τελος μηπως ξερεις εσυ ή καποιος αλλος αν η ενταση του εξωτερικου ηχειου αυξανει αρκετα με καποιο mod που ειχε παρουσιαστει καποιες σελιδες πιο πριν? Μπορει καποιος που το εχει βαλει να μου πει συγκεκριμενα για τηνενταση του ηχειου αν βελτιωνεται αισθητα? Γιατι οταν ειχα δει το Ζ σε ενα public και δοκιμασα το ηχειακι του με τα MP3 που ειχε μεσα αλλα και με το ραδιοφωνο, ηταν απογοητευτικα χαμηλη η ενταση.....το συγκρινα με το Lumia 710 που ειχα μαζι μου και ηταν για κλαματα ενταση....κριμα τοσο ωραια και πληρης συσκευη να εχει τοσο ασχημο ηχειο....

Βασικά λέει να την περάσουμε στο system/app και να την αντικαταστήσουμε με την original. Θα το δοκιμάσω τώρα και θα σας πω αν δουλέψει.

Edit: Απίστευτο κι όλως αληθινό, μια χαρά δουλεύει το ράδιο χωρίς ακουστικά. Κατεβάζετε το πρώτο αρχείο που λέει για XZ κάνετε πρώτα μια κόπια το ορίτζιναλ αρχείο σε περίπτωση που το χρειαστείτε ξανά, και μετά με έναν explorer που υποστηρίζει root το περνάτε μέσα στο system/app πατώντας αντικατάσταση του αρχικού, ανοίγετε το ράδιο ΧΩΡΊΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΆ, δουλεύει τέλεια... Καλή σας ακρόαση.

και η πιο κρίσιμη ερώτηση τώρα: χωρίς ενσύρματα ακουστικά η ικανότητα λήψης είναι η ίδια ή δεν "πιάνει" και τόσο καλά το ραδιόφωνο επειδή δεν έχει κεραία - ακουστικά?????????????

Φιλε μου για να περασουμε το τροποιημενο radio app πρεπει η συσκευη να ειναι root? Η το αρχειο περναει στο system/app και χωρις να ειναι root η συσκευη?

Επισης χωρις τα ακουστικα σαν κεραια, πιανει κανενα σταθμο ή οχι? Θελω να πω τελικα εχει ουσια το συγκεκριμενο mod ή πιανεις 2-3 σταθμους μονο?

Τελος μηπως ξερεις εσυ ή καποιος αλλος αν η ενταση του εξωτερικου ηχειου αυξανει αρκετα με καποιο mod που ειχε παρουσιαστει καποιες σελιδες πιο πριν? Μπορει καποιος που το εχει βαλει να μου πει συγκεκριμενα για τηνενταση του ηχειου αν βελτιωνεται αισθητα? Γιατι οταν ειχα δει το Ζ σε ενα public και δοκιμασα το ηχειακι του με τα MP3 που ειχε μεσα αλλα και με το ραδιοφωνο, ηταν απογοητευτικα χαμηλη η ενταση.....το συγκρινα με το Lumia 710 που ειχα μαζι μου και ηταν για κλαματα ενταση....κριμα τοσο ωραια και πληρης συσκευη να εχει τοσο ασχημο ηχειο....

και η πιο κρίσιμη ερώτηση τώρα: χωρίς ενσύρματα ακουστικά η ικανότητα λήψης είναι η ίδια ή δεν "πιάνει" και τόσο καλά το ραδιόφωνο επειδή δεν έχει κεραία - ακουστικά?????????????

asikis

1)Εννοείται πρέπει να είσαι root.

2)Πιάνει τα πάντα από σταθμούς.

3)Ο ήχος αλλάζει εντυπωσιακά προς το καλύτερο βάζοντας αυτό το mod από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2190558, προσοχή όμως με το ηχείο γιατί γίνεται πολύ δυνατό.Εγώ το έχω βάλει και το τηλ είναι super.

mutunas

Λοιπόν σταθμούς πιάνει όλους και μια χαρά, το θέμα είναι ότι ο ήχος δεν είναι ικανοποιητικός, και σε κάποια σημεία του σπιτιού χρειάζεται να έχεις τι χέρι σου κοντά στην κεραία για να ακούγεται δυνατά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Μολις γυρισα απο γυμναστηριο και δεν προλαβα να ποσταρω καθως μετα ειδα οτι επρεπε να το βαλω sto system/app ... και.. ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ..

Μολις γινω editor ενοείτε KAI ΘΑ ΠΡΟΣΤΕΘΕΙ!!

Μολις γυρισα απο γυμναστηριο και δεν προλαβα να ποσταρω καθως μετα ειδα οτι επρεπε να το βαλω sto system/app ... και.. ΝΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ..

Το πέρασε ήδη ο zxr Minotavrs, κάνε αργότερα ότι άλλες τροποποιήσεις θέλεις.

Το πέρασε ήδη ο zxr Minotavrs, κάνε αργότερα ότι άλλες τροποποιήσεις θέλεις.

OK μια χαρουλα... μονο μια λεπτομερεια ,,, οσοι εχουν ES File explorer με root δικαιωματα μπορεί να τρώνε restart καθε φορα που μπαινουν στο system/app για αυτο καλο ειναι είτε να στησουν το root exlporer είτε να κανουν την αντιγραφη του apk μέσα απο τον file manager του ΤWRP Recovery ;) προστεθηκε και στον οδηγό ;) μαζι με το tip για NFC " Εναλλακτικά μπορείτε να σβήσετε ή να κάνετε rename το directory usf που βρίσκεται μέσα στο /data του root folder!"

Edited by Minotavrs

OK μια χαρουλα... μονο μια λεπτομερεια ,,, οσοι εχουν ES File explorer με root δικαιωματα μπορεί να τρώνε restart καθε φορα που μπαινουν στο system/app για αυτο καλο ειναι είτε να στησουν το root exlporer είτε να κανουν την αντιγραφη του apk μέσα απο τον file manager του ΤWRP Recovery ;)

Τελικά μπορούμε να έχουμε μαζί με το cwm και το TWRP Recovery; Αν είναι να το περάσω, εμένα κάνει restart μόνο όταν χρησιμοποιώ το system cleanup.

Τελικά μπορούμε να έχουμε μαζί με το cwm και το TWRP Recovery; Αν είναι να το περάσω, εμένα κάνει restart μόνο όταν χρησιμοποιώ το system cleanup.

To ειχα γραψει και παλαιοτερα... :) Φυσικα και μπορεις εγω ετσι το περασα... αν το βαλεις το CWM δεν θα το ξαναδεις στην θεση του με την γνωστη διαδικασια για το recovery θα έχεις το TWRP

Περασετο μεσω apk... ετσι το εβαλα εγω και παιζει μια χαρα ;)

Μαλλον εννοει μεσα στο app draw..

αυτό εννοω!το προσπαθω αλλα δεν...

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

αυτό εννοω!το προσπαθω αλλα δεν...

Γίνεται εύκολα, σπρώξε τη μια εφαρμογή μέσα στην άλλη και θα γίνει φάκελος.

Επειδή με ενδιαφέρει η ηχογράφηση συνομιλίας, μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να δοκιμάσει αν παίζει κάποιο call recorder;

Επειδή με ενδιαφέρει η ηχογράφηση συνομιλίας, μπορεί κάποιος κάτοχος του κινητού να δοκιμάσει αν παίζει κάποιο call recorder;

πάτα στο play store και θα σου βγάλει πολλα!έχω καιρο ενα που ονομάζεται όπως λες και ειναι απλο κ καλο.

Γίνεται εύκολα, σπρώξε τη μια εφαρμογή μέσα στην άλλη και θα γίνει φάκελος.

οχι στην αρχική οθόνη αλλα όταν μπάινω στις εφαρμογες που ειναι όλες σκόρπιες..δεν μπορω με τπτ..τι κάνω λάθος...ενώ το εχω κάνει σε κάποια από τις αρχικές οθόνες.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

πάτα στο play store και θα σου βγάλει πολλα!έχω καιρο ενα που ονομάζεται όπως λες και ειναι απλο κ καλο.

Κι εγώ χρησιμοποιώ κάποιο εδώ και χρόνια, αλλά στο S2. Εμένα με ενδιαφέρει να παίζει σίγουρα στο z, γιατί συμβαίνει κάποιες συσκευές να μην είναι συμβατές. Εσύ έχεις το z και σου δουλεύει;

ναι.της clever mobile ειναι..

Θα σε μαλώσω... :lol: Δεν διάβασες τον οδηγό.... που γραφει το πως κανεις rec...

Call Recording on Xperia Z both rooted and unrooted devices

οχι στην αρχική οθόνη αλλα όταν μπάινω στις εφαρμογες που ειναι όλες σκόρπιες..δεν μπορω με τπτ..τι κάνω λάθος...ενώ το εχω κάνει σε κάποια από τις αρχικές οθόνες.

τελικα με τους φακελους,τι γινεται?γίνεται ευκολα σε εσας?λυσαξα λέμε,ετσι..????

τελικα με τους φακελους,τι γινεται?γίνεται ευκολα σε εσας?λυσαξα λέμε,ετσι..????

Ρε συ είναι πανεύκολο, σπρώξε αργά την εφαρμογή μέσα σε μια άλλη εφαρμογή και θα δεις πως δημιουργείται ένας καινούργιος φάκελος.

αφου το έκανα φακέλους στην αρχικη οθόνη,εκει δεν μπορω..και στα iphones που ειχα κ στο galaxy s3 ετσι το εκανα.αλλα τωρα??θα το επιστρεψω...!!!!:lol::lol::lol:

Παίζει να είμαι ο μοναδικός που εξαφανίστηκε το app του ραδιοφώνου;

Έβαλα το αππ το έκανα αντικατασταση και μετά δεν βρίσκω το ράδιο

Edit : ξέχασα να κάνω επανεκκίνηση

Edited by basilisraf
.

Παίζει να είμαι ο μοναδικός που εξαφανίστηκε το app του ραδιοφώνου;

Έβαλα το αππ το έκανα αντικατασταση και μετά δεν βρίσκω το ράδιο

Edit : ξέχασα να κάνω επανεκκίνηση

Μάλλον δεν χρειαζόταν να κάνεις επανεκκινηση, το είχα γράψει στην αρχή. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να το κάνεις.

Μάλλον δεν χρειαζόταν να κάνεις επανεκκινηση, το είχα γράψει στην αρχή. Αλλά δεν χάνεις τίποτα να το κάνεις.

Σε μένα τουλάχιστον εξαφανίστηκε η εφαρμογή από το συρτάρι γιατί έψαχνα κτλ. Και όταν το έκανα rebot είπε "αναβάθμιση εφαρμογών" (όπως και με τα mods)

.

Σήμερα παρήγγειλα το dock σε λευκό. Τιμή 25€ και θα έρθει την επόμενη εβδομάδα.

μπορείς να δώσεις κάποιο link?

έχω φάει το internet να γυρεύω dock (official και replica) αλλά δεν υπάρχει πουθενά ετοιμοπαράδωτο

Προστεθηκε στον οδηγό !!

Εχω Linux και η συσκευή μου δεν αναγνωρίζεται τι κάνω;

O ευκολότερος τρόπος για να δείτε τα αρχεία της συσκευής σας στον υπολογιστή σας χωρίς να μπλέξετε με εγκαταστάσεις και make install (lsusb, id's, libusb-dev, gmtp, κλπ) είναι να κατεβάσετε απο το Google Play την εφαρμογή Software Data Cable όπου με δυο κλικ έχετε access στα αρχεία σας μέσω WiFi. Εννοείται ότι είναι συμβατό τόσο με Windows όσο και Mac.

• The title was changed to Sony Xperia Ζ