galanakop Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά δεν βρήκα κάτι σε μαύρο ή τρανσπαρεντ για την πάνω και κάτω μπάρα που να είναι συμβατό με την 350. Όποιος δει κάτι ας μας πει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas166 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Παράθεση από Karthan7 > SD καρτα 64gb εβαλε κανεις σας? Την ''βλεπει'' κανονικα? έχω βάλει SANDISK ULTRA 64 GB της έκανα format fat 32 και την δουλεύει άψογα επίσης κάνω και backup με το cwm την βλέπει κανονικά. SD καρτα 64gb εβαλε κανεις σας? Την ''βλεπει'' κανονικα? έχω βάλει SANDISK ULTRA 64 GB της έκανα format fat 32 και την δουλεύει άψογα επίσης κάνω και backup με το cwm την βλέπει κανονικά. Edited March 29, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 έχω βάλει SANDISK ULTRA 64 GB της έκανα format fat 32 και την δουλεύει άψογα επίσης κάνω και backup με το cwm την βλέπει κανονικά. Πως δημιούργησες Φάκελο μέσα στην SD για το backup του CWM,τον δημιουργεί μόνο του μόλις περάσεις την κάρτα, γιατί εγώ τώρα χωρίς κάρτα Ο φάκελος του CWM έχει περαστεί στην εσωτερική μνήμη. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2208237 Σημερα ανεβεβασε και τα 18 togles for 350... Μια ερωτηση...Αν το περασω το mod θα μου αλλάξει και το χρώμα στην πανω μπαρα???Αντι δηλαδη για το γκρι που εχει στοκ θα το κανει μαυρο??? Ειναι κατι που θα το ηθελα πολύ... Πως δημιούργησες Φάκελο μέσα στην SD για το backup του CWM,τον δημιουργεί μόνο του μόλις περάσεις την κάρτα, γιατί εγώ τώρα χωρίς κάρτα Ο φάκελος του CWM έχει περαστεί στην εσωτερική μνήμη. Κωστα τον φτιαχνει μονο του οπου του ορισεις...Τουλαχιστον στο noteli ετσι εκανε,δεν το δοκιμασα βεβαια για να σου πω με σιγουρια.. Edited March 29, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Σημερα ανεβεβασε και τα 18 togles for 350... Μια ερωτηση...Αν το περασω το mod θα μου αλλάξει και το χρώμα στην πανω μπαρα???Αντι δηλαδη για το γκρι που εχει στοκ θα το κανει μαυρο??? Ειναι κατι που θα το ηθελα πολύ... Ναι μαύρη μπάρα θα αλλάξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Λοιπόν όποιος θέλει το στοκ πρόγραμμα καιρού αναβαθμισμένο και ΠΟΛΎ όμορφο Μπορεί να πάει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133611, να κατεβάσει το πρόγραμμα του καιρού και με το root explorer αφού πάρει ένα buck up (προαιρετικό, αφού δουλεύει μια χαρά το πρόγραμμα) το παλιό wether winget. Αντικαθιστά το καινούριο με το παλιό, το πηγαίνετε στο system πατάτε αντί για r/w πού είναι και το κάνετε r/o, αλλάζετε τα permission σε rw-r-r,και το κάνετε move στο app. Το πηγαίνετε δηλαδή στο system/app, επανεκκίνηση Και τελειώσατε. Το πρόγραμμα είναι καταπληκτικό. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Λοιπόν όποιος θέλει το στοκ πρόγραμμα καιρού αναβαθμισμένο και ΠΟΛΎ όμορφο Μπορεί να πάει εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2133611, να κατεβάσει το πρόγραμμα του καιρού και με το root explorer αφού πάρει ένα buck up (προαιρετικό, αφού δουλεύει μια χαρά το πρόγραμμα) το παλιό wether winget. Αντικαθιστά το καινούριο με το παλιό, το πηγαίνετε στο system πατάτε αντί για r/w πού είναι και το κάνετε r/o, αλλάζετε τα permission σε rw-r-r,και το κάνετε move στο app. Το πηγαίνετε δηλαδή στο system/app, επανεκκίνηση Και τελειώσατε. Το πρόγραμμα είναι καταπληκτικό. Κώστα με τον nova θα δουλέψει ??? Εκανα τις πρωτες αγορές μου για το zetaki... http://www.ebay.co.uk/itm/190804487641?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/261192186728?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/130859970376?var=430123039715&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 Οταν ερθουν θα βαλω φωτο!!! Edited March 29, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Εκανα τις πρωτες αγορές μου για το zetaki... http://www.ebay.co.uk/itm/190804487641?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/261192186728?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/130859970376?var=430123039715&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648 Οταν ερθουν θα βαλω φωτο!!! Αν βαλεις αυτο του 1ου λινκ πως θα χωραει στις αλλες θηκες απο κατω ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Αν βαλεις αυτο του 1ου λινκ πως θα χωραει στις αλλες θηκες απο κατω ? Νικόλα μου,αν το καλυμα ειναι ωραιο και κολαει καλά τοτε πραγματικα θα μεινω ετσι μιας και πιστευω οτι ειναι το μονο που δε χαλαει το disign του τηλεφωνου... Αν δεν μου αρεσει η δεν κολαει καλα τοτε εχασα περιπου 23 ευρω... Αν και πιστευω οτι στην flip θα χωραει κανονικά με το καλυμα... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Κώστα με τον nova θα δουλέψει ??? Δεν ξέρω φίλε μου, εγώ δεν χρησιμοποιώ άλλον launcher πέραν του μανίσιου της Sony. Νομίζω όμως πως δεν δουλεύει, δοκίμασε το ήδη πρόγραμμα καιρού που έχεις, αν δουλεύει αυτό, θα δουλεύει και αυτό που έδωσα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 πριν λιγο δοκιμασα το bt και ενω στην ομηλια ειναι σουπερ οταν πηγα να ακουσω μουσικη επεζε απο τα ηχεια του τηλεφωνου... Θελει καμια ρύθμιση??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 πριν λιγο δοκιμασα το bt και ενω στην ομηλια ειναι σουπερ οταν πηγα να ακουσω μουσικη επεζε απο τα ηχεια του τηλεφωνου... Θελει καμια ρύθμιση??? Ναι ,ρυθμισεις >μπλε δοντι >δεξια εχει ενα εικονιδιο σαν εκουαλαιζερ ,phone audio & media audio ON ,ποιο πηρες ? Περιμενουμε & εντυπωσεις απο την spigen οταν παραλαβεις :) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 (edited) Αυτά τα 3 έχω... Πριν δοκίμαζα το plantronics... Εννοείται πως θα πω εντυπώσεις αλλά θα βάλω και φωτογραφίες με της θήκες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2212722 Μάλλον θα την τιμήσω!!! edit http://www.ebay.com/itm/3in1-Fisheye-Lens-Wide-Angle-Micro-Lens-photo-Kit-Set-for-iPhone-4S-4G-DC110-/200783720383 Edited March 30, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Μόλις έπεσε στα σκρούτζ κάτω από το ψυχολογικό όριο των 600ε. 598,95 για την ακρίβεια!!!! Προσέξτε όμως το καθόλου αμελητέο Τ είναι στην μισή τιμή με 319! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Ναι ,ρυθμισεις >μπλε δοντι >δεξια εχει ενα εικονιδιο σαν εκουαλαιζερ ,phone audio & media audio ON ,ποιο πηρες ? Περιμενουμε & εντυπωσεις απο την spigen οταν παραλαβεις :) οκ...ολα καλα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas166 Δημ. March 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2013 Πως δημιούργησες Φάκελο μέσα στην SD για το backup του CWM,τον δημιουργεί μόνο του μόλις περάσεις την κάρτα, γιατί εγώ τώρα χωρίς κάρτα Ο φάκελος του CWM έχει περαστεί στην εσωτερική μνήμη. Τον έκανε μόνο του όταν έκανα backup στην external card. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2212722 Μάλλον θα την τιμήσω!!! edit http://www.ebay.com/itm/3in1-Fisheye-Lens-Wide-Angle-Micro-Lens-photo-Kit-Set-for-iPhone-4S-4G-DC110-/200783720383 Καλή φάση φαίνεται. Φοβερή δουλειά αν και έχω απορία να δω πως θα φιξαρει στο z. Το δοκίμασε κάνεις (πέραν του τυπά στο βίντεο; ) μου φαίνεται θα το παραγγείλω. Έχεις κανένας μαγαζί για το dock; ψάχνω εδώ και μέρες και το handtech δεν έχει απόθεμα. Όπως επίσης κανένα screen protector που ναι μεν να μην γεμίζει δαχτυλιές αλλά και να μην χαλάει την ανάλυση / υφή. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Καλή φάση φαίνεται. Φοβερή δουλειά αν και έχω απορία να δω πως θα φιξαρει στο z. Το δοκίμασε κάνεις (πέραν του τυπά στο βίντεο; ) μου φαίνεται θα το παραγγείλω. Έχεις κανένας μαγαζί για το dock; ψάχνω εδώ και μέρες και το handtech δεν έχει απόθεμα. Όπως επίσης κανένα screen protector που ναι μεν να μην γεμίζει δαχτυλιές αλλά και να μην χαλάει την ανάλυση / υφή. Για screen protector κοίτα την sgp eleophobik... Πολλοί καλοί και δεν αφήνουν δακτυλιες.. Σε όλα μου τα τηλέφωνα ανεξάρτητου μάρκας αυτούς περνω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Για screen protector κοίτα την sgp eleophobik... Πολλοί καλοί και δεν αφήνουν δακτυλιες.. Σε όλα μου τα τηλέφωνα ανεξάρτητου μάρκας αυτούς περνω... Τι δοκίμασες συγκεκριμένα στο Z; το 34 η 14 προτείνεις; ( νομίζω κάπου διάβασα ότι δεν φιξαρει καλά. Μου φαίνεται σε αυτό αναφερόταν) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Όχι ακόμα... Τους περιμένω από βδομάδα πρώτα ο Θεός... Θα ενημερώσω όταν έρθουν... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Αν φλασαρω custom Rom μετά πως μπορώ να το επαναφέρω? Με Seus γίνεται η θέλει φλασαρισμα με flashtool Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Παιδιά μια ερώτηση. Αν φλασαρω custom Rom μετά πως μπορώ να το επαναφέρω? Με Seus γίνεται η θέλει φλασαρισμα με flashtool Είτε με flashtool αν έχεις το ftf είτε με seus και το φέρνεις μαμά κατάσταση ανά πάσα στιγμή. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Είτε με flashtool αν έχεις το ftf είτε με seus και το φέρνεις μαμά κατάσταση ανά πάσα στιγμή. :) Ωραία σ'ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Πηρα μια sd αλλα στις ρυθμισεις -εφαρμογες δεν εμφανιζει μεταφορα δεδομενων στην sd σε καμια εφαρμογη ειμαι στην ,350 χωρις ροοτ.η sd φαινεται κανονικα και μετεφερα τις φωτογραφιες κτλπ απο το μενου storage μεταφορα αρχειων στην sd. συμβαινει τπτ? γιατι δεν εμφανιζεται η επιλογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2013 Πηρα μια sd αλλα στις ρυθμισεις -εφαρμογες δεν εμφανιζει μεταφορα δεδομενων στην sd σε καμια εφαρμογη ειμαι στην ,350 χωρις ροοτ.η sd φαινεται κανονικα και μετεφερα τις φωτογραφιες κτλπ απο το μενου storage μεταφορα αρχειων στην sd. συμβαινει τπτ? γιατι δεν εμφανιζεται η επιλογη? Και Εγώ μόλις σήμερα έβαλα την καινούρια μου κάρτα στο τηλ. Αλλά Την Επιλογή Την οποία λες μου την έχει κανονικά. Είμαι κι εγώ στην. 350 Και δεν έκανα απολύτως τίποτα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts