nick2crete Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 (edited) Παιδιά κάτι ακόμη που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μετά από 2 εβδομάδες χρήσης, με Bluetooth GPS WiFi ανοιχτά όλη μέρα και αρκετή χρήση, κυρίως browsing και κλήσεις, δεν αδειάζει η ρημάδα η μπαταρία!! Έχω πάθει σοκ! Ότι ακούω για την μπαταρία μου ακούγεται απλά μπούρδα ή ίσως δεν τις έχουν "στρώσει" αυτοί που το κράζουν γιατί και το δικό μου στην αρχή δεν κρατούσε τόσο. Οπως τα λες ειναι ,και σε μενα τα ιδια ,φορτιζω καθε 2 μερες με την ιδια περιπου χρηση Μεγαλο πολεμο στην Σονυ απο εφηβα ,απο φωναρενες και ξερολες ανα τα φορα γενικα ..ουτε ιδρωνει το αυτι της ουτε κατινιαζει σαν την Apple ουτε απανταει ..τους αφηνει να λενε .. Edited March 22, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Έτοιμο το "αρχειάκι" κατεβάστε ελεύθερα! :happy: XperiaZ434GreeceGeneric Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Οπως τα λες ειναι ,και σε μενα τα ιδια ,φορτιζω καθε 2 μερες με την ιδια περιπου χρηση Μεγαλο πολεμο στην Σονυ απο εφηβα ,απο φωναρενες και ξερολες ανα τα φορα γενικα ..ουτε ιδρωνει το αυτι της ουτε κατινιαζει σαν την Apple ουτε απανταει ..τους αφηνει να λενε .. Και ετοιμάζει και update για τον "ξαφνικό θάνατο"(???) μέσα σε μία μέρα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Έτοιμο το "αρχειάκι" κατεβάστε ελεύθερα! :happy: XperiaZ434GreeceGeneric Δηλαδή εγώ που το έχω πάρει από Αγγλία, μπορώ να το Φλασάρω και να το εχω Ελληνικό; Για αυτό τον λόγο ζήτησαν το αρχείο από Ελληνικό τηλ; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 το one x συν 320 ευρω Πιστεύω δεν αξίζει.. Έχεις ήδη ένα πολύ καλό κινητό και 320 ευρώ είναι πολλά, παρα πολλά. Περίμενε να πέσει το Ζ και τσίμπησε το τότε με τη μισή διάφορα από την τωρινή ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Έτοιμο το "αρχειάκι" κατεβάστε ελεύθερα! :happy: XperiaZ434GreeceGeneric Download finished ,flash will be tomorrow Ευχαριστουμε x8turbo:) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x8diesel Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δηλαδή εγώ που το έχω πάρει από Αγγλία, μπορώ να το Φλασάρω και να το εχω Ελληνικό; Για αυτό τον λόγο ζήτησαν το αρχείο από Ελληνικό τηλ; Δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το φλασάρεις εκτός και αν είναι branded το firmware που έχεις. Download finished ,flash will be tomorrow Ευχαριστουμε x8turbo:) You are welcome πατριωτάκι :happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2013 Δεν νομίζω να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να το φλασάρεις εκτός και αν είναι branded το firmware που έχεις. Όχι δεν ήταν branded, ήταν foul Sony. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 καλημερα εχουμε κανενα νεο για root χωρις ξεκλειδομα του bootloader ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) καλημερα εχουμε κανενα νεο για root χωρις ξεκλειδομα του bootloader ; Διάβασε λίγες σελίδες ποιο πίσω, δεν χρειάζεται να έχεις ξεκλειδώσει τον downloader για να κάνεις root. Πήγαινε εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4612260 . Πρόσεχε μόνο να ακολουθήσεις τις Οδηγίες και να κοιτάζεις τερματικό και τηλ γιατί χρειάζεται να εκτελέσεις κι εκεί κάποια βήματα. Edited March 23, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 μετα απο τοσες μερες,για πειτε οι κατοχοι για την μπαταρια...ποσες ωρες οθονη με μετρια χρηση; Επισης το κινητο ανεβαζει θερμοκρασια καθολου; ευχαριστω! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) μετα απο τοσες μερες,για πειτε οι κατοχοι για την μπαταρια...ποσες ωρες οθονη με μετρια χρηση; Επισης το κινητο ανεβαζει θερμοκρασια καθολου; ευχαριστω! Σίγουρα κρατάει τουλάχιστον δύο μέρες, αυτό τουλάχιστον κατάλαβα εγώ. Και θερμοκρασία ναι ανεβάζει, και μπορώ να πω αρκετά, δεν ξέρω πόσο ανησυχητικό πρέπει να είναι αυτό. Ερώτηση... Πως μπορώ να ανεβάσω κάτι στο Dropbox για να το διαμοιραστώ. Και κάτι άλλο, εγώ είμαι με έκδοση 10.1.Α.1.350. Είμαι αρκετά πίσω ακόμα σε σχέση με τα Ελληνικά. Πιο καλό παλικάρι με Ελληνικό firmware που είναι και root θα κάνει ένα κόπο να μπει στο System και να βρει το αρχειάκι με όνομα build.prop να το κάνει μια κόπια και να το ανεβάσει κάπου ή να μου το στείλει με email; Θέλω να το αλλάξω με το δικό μου για να κάνει το update που χρειάζεται. Στο Neo V είχαμε αλλάξει κάποιες τιμές για να πάρουμε επίσημη ICS, νομίζω πως έτσι είναι πιο σωστό για να δει ότι έχει update μια και εγώ το έχω πάρει από Αγγλία. Edited March 23, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Πιστεύω δεν αξίζει.. Έχεις ήδη ένα πολύ καλό κινητό και 320 ευρώ είναι πολλά, παρα πολλά. Περίμενε να πέσει το Ζ και τσίμπησε το τότε με τη μισή διάφορα από την τωρινή ;) ναι αλλα τοτε θα πεσει και η τιμη που μου παιρνει το Χ Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 μετα απο τοσες μερες,για πειτε οι κατοχοι για την μπαταρια...ποσες ωρες οθονη με μετρια χρηση; Επισης το κινητο ανεβαζει θερμοκρασια καθολου; ευχαριστω! Ζεστό ή αλήθεια είναι ότι το νοιώθω πίσω και πάνω προς το μέρος της κάμερας. Όσον αφορά την μπαταρία στην δεύτερη πλήρη φόρτιση είμαι και βλέπω ότι ενώ δείχνει καλά στοιχεία όσον αφορά την χρήση δεν μου αρέσει που δεν κρατά την μπαταρία όταν η οθόνη είναι κλειστή. Παρατηρώ ένα drain και με κλειστώ το WiFi αλλά και όταν το έχω ανοικτό. Να πω πως είμαι τελείως στοκ. Δεν μου έχει έρθει η ενημέρωση που έχει έρθει σε κάποιους από εσάς. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Ζεστό ή αλήθεια είναι ότι το νοιώθω πίσω και πάνω προς το μέρος της κάμερας. Όσον αφορά την μπαταρία στην δεύτερη πλήρη φόρτιση είμαι και βλέπω ότι ενώ δείχνει καλά στοιχεία όσον αφορά την χρήση δεν μου αρέσει που δεν κρατά την μπαταρία όταν η οθόνη είναι κλειστή. Παρατηρώ ένα drain και με κλειστώ το WiFi αλλά και όταν το έχω ανοικτό. Να πω πως είμαι τελείως στοκ. Δεν μου έχει έρθει η ενημέρωση που έχει έρθει σε κάποιους από εσάς. Χμμμ... μήπως καποια εφαρμογή σου κάνει τη ζημιά με κλειστή οθόνη; Συνήθως τα κινητά της Sony έχουν εξαιρετική αυτονομία με κλειστή οθόνη. To βλέπω και στο Sole. Το πρόβλημα είναι με ανοιχτή και με wifi. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Γιατι δεν ενεργοποιεις την Stamina ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Γιατι δεν ενεργοποιεις την Stamina ? Αυτό θα κάνω Νίκο για να το δοκιμάσω. Επίσης στο pc companion που έχω εγκαταστήσει για να δω αν έχει ενημέρωση πρέπει να συνδέσω το κινητό ανοικτό ή κλειστό ??? Και δεύτερον το service update τι ακριβώς κανείς ??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Αυτό θα κάνω Νίκο για να το δοκιμάσω. Επίσης στο pc companion που έχω εγκαταστήσει για να δω αν έχει ενημέρωση πρέπει να συνδέσω το κινητό ανοικτό ή κλειστό ??? Και δεύτερον το service update τι ακριβώς κανείς ??? Με ανοικτο ,το sus κανει επιδιορθωση επανεγκατασταση Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Με ανοικτο ,το sus κανει επιδιόρθωση επανεγκατάσταση Κια απο που φαίνεται αν εχει έτοιμη ενημέρωση πριν το συνδέσω??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Πιο καλό παλικάρι με Ελληνικό firmware που είναι και root θα κάνει ένα κόπο να μπει στο System και να βρει το αρχειάκι με όνομα build.prop να το κάνει μια κόπια και να το ανεβάσει κάπου ή να μου το στείλει με email; Θέλω να το αλλάξω με το δικό μου για να κάνει το update που χρειάζεται. Στο Neo V είχαμε αλλάξει κάποιες τιμές για να πάρουμε επίσημη ICS, νομίζω πως έτσι είναι πιο σωστό για να δει ότι έχει update μια και εγώ το έχω πάρει από Αγγλία. Κανένας; Βοηθήστε παιδιά; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Κια απο που φαίνεται αν εχει έτοιμη ενημέρωση πριν το συνδέσω??? Αφου το συνδεσεις κι ανοιξεις το pcc θα στο πει Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Το πήρα και εγώ χτες. Είναι το πρώτο κινητό που με έκανε να αφήσω το iPhone 5. Σήμερα πέρασα την αναβάθμιση με το Sony Bridge for Mac. Να ρωτήσω όσους το έχουν ψάξει, αν ενεργοποιήσω το stamina, με κλειστή οθόνη μπορώ να λάβω mail και μηνύματα talk; Είναι σημαντική λεπτομέρεια για την δουλειά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Έτοιμο το "αρχειάκι" κατεβάστε ελεύθερα! :happy: XperiaZ434GreeceGeneric Τι ακριβώς είναι το αρχείο; γιατί δεν το έπιασα με τα σχόλια των άλλων παιδιών. Εμένα δεν μου έχει βγάλει ακόμα update από τον έλεγχο του κινητού.. Από expansys ήταν η συσκευή Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 Τι ακριβώς είναι το αρχείο; γιατί δεν το έπιασα με τα σχόλια των άλλων παιδιών. Εμένα δεν μου έχει βγάλει ακόμα update από τον έλεγχο του κινητού.. Από expansys ήταν η συσκευή Είναι η ελληνική ρομ, την οποία φλασαρεις μέσω flashtool ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2013 (edited) Το πήρα και εγώ χτες. Είναι το πρώτο κινητό που με έκανε να αφήσω το iPhone 5. Σήμερα πέρασα την αναβάθμιση με το Sony Bridge for Mac. Να ρωτήσω όσους το έχουν ψάξει, αν ενεργοποιήσω το stamina, με κλειστή οθόνη μπορώ να λάβω mail και μηνύματα talk; Είναι σημαντική λεπτομέρεια για την δουλειά μου. Ναι θα προσθεσεις τις εφαρμογες που θες να δουλευουν με την Σταμινα ενεργη ,τσεκαρε το κιολας ,σε μενα παντως το hotmail στελνει κανονικα ,για το led δεν ειμαι σιγουρος θα το ξαναδω .. ............. Η ηχητικη ειδοποιηση δουλευει αλλα το φωτακι οχι με σταμινα ενεργη ,οποτε εχε το νου σου ,στην θεση σου θα το αφηνα χωρις σταμινα Edited March 23, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts