Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί να βγάλει κάποιος την προστατευτική ζελατίνα; Κάνει την δουλειά της και είναι τοποθετημένη τέλεια. Το θεωρώ παράλογο.

ναι αλλα σίγουρα θα γρατζουνιστη σε καπια φάση και θα θελει αλλαγή τοτε τη γινετε?

Αυτη η φωτο ειχε κυκλοφορησει πολυ στην αρχη αλλα μαλλον μιλαμε για συσκευη προπαρασκευης. Σε κανενα αλλο τηλεφωνο της σονυ δεν συμωαινει αυτο και δεν βρισκω λογο να γινεται εδω. Παρολα αυτα οπως ειπαν τα παιδια η προστασια οθονη καλα κανει που βρισκεται εκει.;)

μακαρι να ειναι ετσι αλλα επειδή ειναι ζελατίνα θα κανει σιγουρα καποιες γρατζουνιες και μετα θα θελει αλλαγή εκτος και αν βαλουμε πανω απο την δικια του ζελατινα και αλλη και ετσι αλλάζουμε εκεινη.

σε αλλο οχι

ναι το δευτερο οπως ειπε και ο aleman δεν ειναι το z.

Γιαννης

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

lazman, δεν θεωρω οτι γρατζουνιεται ευκολα η εργοστασιακη. Εγω απο το 2011 δςν εχω καταφερει να γρατζουνισω καποια. Αλλα σε περιπτωση που καποιος δεν προσεχει πολυ, θα μπορουσε να βαλει την δευτερη απο πανω που εχει μεσα στο κουτακι. Δινει αν δεν κανω λαθος και μια δευτερη. Εχεις δικιο να φοβασαι και αν ισχυει αυτο με το λογκο ειναι epic fail.:p
[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά 2 θέματα.

1ο ζεσταίνεται σε σημείο να μπορώ να βράσω και αυγό σε λίγο 37-40 βαθμούς.

2ο έβαλα μοτίβο pin αλλά όταν πάω να γράψω το pin πετάει 10 10 τα νούμερα. Καμία ιδέα ;

.

Παιδιά 2 θέματα.

2ο έβαλα μοτίβο pin αλλά όταν πάω να γράψω το pin πετάει 10 10 τα νούμερα. Καμία ιδέα ;

Σε ποια φαση ζεσταινεται ,τι κανεις τοτε ? τι ειναι το μοτιβο πιν ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Παιδιά 2 θέματα.

Βάλε κάποιο widget που δείχνει την θερμοκρασία και πες μας πόσο φτάνει μετά από μερικά λεπτά browsing, Προβολή βίντεο, gaming.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να το φέρω από Αγγλία την άλλη βδομάδα. Είπα να περιμένω για One και S4 αλλά δεν βλέπω το λόγο. Άλλωστε μετά τόσα χρόνια με το HD2 πόσα αρνητικά θα βρω:lol:?

Handtec ή clove για αγορά?

SAMSUNG GALAXY S7 EDGE GOLD

SONY Xperia Z white LOLLIPOP

Σκέφτομαι πολυ σοβαρά να το φέρω από Αγγλία την άλλη βδομάδα. Είπα να περιμένω για One και S4 αλλά δεν βλέπω το λόγο. Άλλωστε μετά τόσα χρόνια με το HD2 πόσα αρνητικά θα βρω:lol:?

Handtec ή clove για αγορά?

Handtec να καλύτερη τιμή...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Handtec να καλύτερη τιμή...

Παιδιά το handtec είναι ευρωπαϊκό site ; Εγγύηση στην Ελλάδα θα έχω ; Αγορά μέσω PayPal ;

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Παιδιά το handtec είναι ευρωπαϊκό site ; Εγγύηση στην Ελλάδα θα έχω ; Αγορά μέσω PayPal ;

Ναι εινα Αγγλία ,εχει λιγο καλυτερη τιμη απο το clove και φθηνοτερα μεταφορικα ,εαν δεν ενδιαφερει καποιον το ηχειακι ,μια η αλλη

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Σήμερα το πήρε το μάτι μου σε μαγαζί στο κέντρο να πωλείται μαζί με το dock
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ναι εινα Αγγλία ,εχει λιγο καλυτερη τιμη απο το clove και φθηνοτερα μεταφορικα ,εαν δεν ενδιαφερει καποιον το ηχειακι ,μια η αλλη

http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z

€570,22 χωρίς εξτρα και μεταφορικά

http://www.handtec.co.uk/sony-xperia-z-et964-white.html

€570,21....

Σήμερα το πήρε το μάτι μου σε μαγαζί στο κέντρο να πωλείται μαζί με το dock

φίλε μου που στο κέντρο γιατί σκέφτομαι την αγορά του και θα με ενδιέφερε και το dock

Γιωργος

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 Pixels και 16,3 KBytes.

Ευρωπαικο site ειναι(αγγλικο)

Εγγυηση καλυτερα παρε τη Sony τηλ διοτι ειναι λιγο δυστροπη σε συσκευες απο εξωτερικο και οχι μονο στα κινητα για να εισαι σιγουρος.

Στη χειροτερη το στελνεις Sony Αγγλιας φτου-φτου χτυπαμε ξυλο:p

Για το ZL στανταρ δεν θα το καλυπτει αλλα εμενα δεν με νοιαζει το στελνω Γερμανια στην εκει αντιπροσωπια,ετσι κι αλλιως εδω ειναι για κλοτσιες(arvato)

Tα εζησα απο πρωτο χερι περσι με το S.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

http://www.clove.co.uk/sony-xperia-z

€570,22 χωρίς εξτρα και μεταφορικά

http://www.handtec.co.uk/sony-xperia-z-et964-white.html

€570,21....

Ok την περασμενη Τριτη το clove το ειχε στα 435Gbp με το ηχειο + 28Ε για 2 μερες παραδοση ,ενω το handtec 415GBp + 18Ε dhl επισης 2 μερες ,τωρα κυνηγαει ο ενας τον αλλον ..παρε απο κει σε συμφερει

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

φίλε μου που στο κέντρο γιατί σκέφτομαι την αγορά του και θα με ενδιέφερε και το dock

Στην Πανεπιστημίου στον Κάιζερ ρώτησα μου είπε ότι είναι εισαγωγή από Γερμανία

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Ok την περασμενη Τριτη το clove το ειχε στα 435Gbp με το ηχειο + 28Ε για 2 μερες παραδοση ,ενω το handtec 415GBp + 18Ε dhl επισης 2 μερες ,τωρα κυνηγαει ο ενας τον αλλον ..παρε απο κει σε συμφερει

Περιμένω Πέμπτη μήπως και ρίξουν λίγο ακόμη την τιμή και τσίμπησα το λευκό (έτσι για αλλαγή).

Έχω το gauge battery.

Μοτίβο pin είναι το γνωστό κλείδωμα με κωδικό αλλά μόνο με νούμερα όχι γράμματα. Όταν πάω να βάλω το κωδικό τα πετάει 10 10 με ένα άγγιγμα..

Γενικά ζεσταίνεται πολύ. Πιάνει 35-37 για πλάκα και μόλις πήγα να βάλω εφαρμογές κτλ έπιασε καμιά 40+... Τώρα είναι 37.5 με λίγο tapatalk και νετ. Το βράδυ θα φέρω backup 2 παιχνιδιών και θα δω τι παίζει..

Όπως επίσης μου φαίνεται θα τα χαλάσουμε με την μπαταρία.. Είναι 64%. Και το έχω 2 ώρες που το έβγαλα από φορτιστή με 1 ώρα και 15λεπτα οθόνη και συνέχεια ανοιχτό wifi και καμιά 10 λεπτά 3g..

Edited by basilisraf
.

Έχω το gauge battery.

Μοτίβο pin είναι το γνωστό κλείδωμα με κωδικό αλλά μόνο με νούμερα όχι γράμματα. Όταν πάω να βάλω το κωδικό τα πετάει 10 10 με ένα άγγιγμα..

Γενικά ζεσταίνεται πολύ. Πιάνει 35-37 για πλάκα και μόλις πήγα να βάλω εφαρμογές κτλ έπιασε καμιά 40+... Τώρα είναι 35 με λίγο tapatalk και νετ. Το βράδυ θα φέρω backup 2 παιχνιδιών και θα δω τι παίζει..

Όπως επίσης μου φαίνεται θα τα χαλάσουμε με την μπαταρία.. Είναι 64%. Και το έχω 2 ώρες που το έβγαλα από φορτιστή με 1 ώρα και 15λεπτα οθόνη και συνέχεια ανοιχτό wifi και καμιά 10 λεπτά 3g..

Τι ειναι αυτο ,gauge battery?

Μηπως το εχεις πηξει με διαφορες εφαρμογες αμφίβολες ?

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

XZ Premium & L1

Για θερμοκρασίες να λέει μπαταρίας.

Από εφαρμογές δεν έβαλα σαβούρα.. Skype viper what's up.

Για SMS, Nova launcher.widget ίσα για καιρό μόνο. Μοζιλα, δελφίνι, wpa finder, blackmarkt, winamp, εορτολόγιο, οασθ, clean Master, smart tag, ace volume και Greek Id caller.

Ίσα τα βασικά που χρησιμοποιώ.. Δεν νομίζω να έβαλα τίποτα περιττό.

Ακριβώς τα ίδια που είχα και στο s3

.

Για SMS, Nova launcher.widget ίσα για καιρό μόνο. Μοζιλα, δελφίνι, wpa finder, blackmarkt, winamp, εορτολόγιο, οασθ, clean Master, smart tag, ace volume και Greek Id caller.

Θα σου πρότεινα να τσεκάρεις το widget του καιρού και να το ανανεώνεις χειροκίνητα. Επίσης, τσέκαρε και τον συγχρονισμό των λογαριασμών σου. Το clean Master το θεωρώ αχρείαστο ;-)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Οικία συγχρονισμοι είναι στο χειροκίνητο. Του καιρού το ίδιο.

Για το clean Master τι να σου πω δεν ξέρω.. Μια φορά τη σαβούρα την καθαρίζει οπότε δεν ξέρω.

.

Οικία συγχρονισμοι είναι στο χειροκίνητο. Του καιρού το ίδιο.

Για το clean Master τι να σου πω δεν ξέρω.. Μια φορά τη σαβούρα την καθαρίζει οπότε δεν ξέρω.

Βασικά, άσε να περάσουν 3 4 κύκλοι φόρτισης και μετά θα δούμε πώς τα πάει ;-)

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παρακολούθησε το. Αν θες βάλε και το system panel και ρύθμισε το να κάνει monitoring για κάποιες ώρες ώστε να δεις που κινείται η θερμοκρασία και η κατανάλωση.

Η αυτονομία που είδες έρχεται σε πλήρη αντίθεση με αυτή που μαρτυρούν οι φίλοι του Δημήτρη στην Ιταλία.

Όσο για την θερμοκρασία, κάνοντας όλα όσα αναφέρεις δεν ξεπέρασα τους 27,8 στο Note2 και με εξωτερική θερμοκρασία 10 βαθμούς πάνω απ αυτή που έχει η Αθήνα σήμερα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Sony Xperia Ζ