nick2crete Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 (edited) Έβαλα μια sd 8gb 10c, δοκίμασα app2sd etc δεν παίζουν, settings storage και μπορείς να μεταφέρεις στην msd @galanakop, http://www.handtec.co.uk/sony-xperia-z-book-style-flip-case-black-sma5127b.html πολυ καλη αλλά ..χανεις την αισθηση και το + που εχει Edited March 8, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 Παιδιά από θήκες παίζει κάτι καλό??? αν το ειχα θα του εβαζα ενα αυτοκολλητο απο πισω σαν αυτο εδω και απο μπροστα το καλυτερο... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2013 αν το ειχα θα του εβαζα ενα αυτοκολλητο απο πισω σαν αυτο εδω και απο μπροστα το καλυτερο... Για αρχή και μέχρι να μου έρθει μάλλον έτσι θα πορευτω... Αλλά ο protector θα αργήσει αρκετά Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Κ εγώ το είδα σήμερα από κοντά... Απογοητεύτηκα με το μέγεθος του κ δεν μπήκα κάν στον κόπο να το επεξεργάστω.., Ελπίζω ο καινούργιος γαλαξίας να είναι πιο σουλουπομενος... Θέλω πρώτα να αγοράσω κινητό κ όχι ταμπλετ... 4.99 κι ο Γαλαξίας. Όταν το Iphone 7 φτάσει τις 5 ίντσες τα ξαναλέμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 4.99 κι ο Γαλαξίας. Όταν το Iphone 7 φτάσει τις 5 ίντσες τα ξαναλέμε. Έτσι ακριβώς είναι...χαχαχαχα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Έτσι ακριβώς είναι...χαχαχαχα κ οταν φτασει ο ανθρωπος στον πλανητη αρη τα ξαναλεμε....:lol: Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Βρε παιδιά δεν βλέπω εντυπώσεις.Οσοι το πήρατε τι γνώμη έχετε τελικά? Αλλοι λένε καλά και άλλοι κακά σχόλια:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν νομιζω οτι κανεις απο αυτους που το πηραν κανανε κακα σχολια Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Το αγορασα απο εξπανσυς και το κρατησα 2 ημερες. Συνοπτικα οι εντυπωσεις μου: - Η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης που εχω δει σε sony(ericsson) κινητο. Το γυαλι ειναι απολαυστικο στην υφη, σε συνδυασμο με το σωστο στησιμο του κινητου (παραδοξως παρα το τετραγωνισμενο, διχως καμπυλες design, καθεται πολυ καλα στο χερι) και δινουν εξαιρετικη αισθηση. Προσωπικα, εχοντας δει απο κοντα και το HTC One καταληγω οτι το συγκεκριμενο κινητο ισως ειναι το πιο ομορφο high end τηλεφωνο της χρονιας (αφου δουμε βεβαια και το S4). Το βαρος του κινητου, επισης, ειναι ιδανικο. Δεν ειναι βαρυ, ουτε ελαφρυ να φανταζει ψευτικο στο χερι. Ισορροπημενη υλοποιηση... - Επισης, το καλυτερο touch που εχω δει σε κινητο τηλεφωνο της σονυ. Δεν ξερω αν ειναι θεμα digitizer στο συγκεκριμενο μοντελο της σονυ, αλλα το αποτελεσμα ηταν οτι το κινητο ακουγε εξαιρετικα σε ολα οσα του ζητησα να κανει. Προσοχη, δε μιλω για ταχυτητα. Το ιδιο ταχυ και μαλιστα ακομα πιο smooth ειναι το Ν4 που ειχα διπλα διπλα (με 4.2.2). Αναφερομαι στην αποκριση της οθονης στο αγγιγμα, που πλεον για μενα καθισταται σαν ενας απο τους πιο σημαντικους τομεις για να επιλεξω κινητο τηλεφωνο. - Ακουστικο, σημα εξαιρετικα. Ενα απο τα καλυτερα ακουστικα που εχω συναντησει σε κινητο τηλεφωνο τα τελευταια χρονια. καθολου παρασιτα, crackling noises παραμορφωσεις κατα τη διαρκεια της συνομιλιας. - Για τη μπαταρια του δε μπορω να σχηματισω γνωμη, καθως εκανα μολις 2 φορτισεις. Η αισθηση μου ειναι οτι ειναι στα επιπεδα του galaxy S3 (ουτως η αλλως τα περισσοτερα κινητα που δοκιμαζω αυτο το διαστημα δεν τα κραταω περισσοτερες ημερες, οποτε μπορω ευκολα να βγαλω τα συμπερασματα μου απο τη χρηση που κανω και ειναι ιδια στο συνολο τους). το Ν4 για να σας δωσω μια ταξη μεγεθους, στην πραξη ειναι 20-30% κατω... - Ο launcher της sony τουλαχιστον αδιαφορος. Το μεγαλο μειον του κινητου οι κακες γωνιες θεασης της οθονης. Dealbreaker για μενα, καθως μιλαμε για μια οθονη με απιστευτο dpi, που χαντακωνεται απο τις κακες γωνιες θεασης. Το HTC one του κανει πλακα, αναφορικα με το θεμα της οθονης. Και χρωματικα (απιστευτο λευκο και αποδοση χρωματων - εκει μιλαμε για την καλυτερη οθονη που εχω δει σε κινητο μεχρι σημερα) και φυσικα σε ολους τους επιμερους τομεις. Μιλαμε, φυσικα, για το πιο σημαντικο component ενος smartphone, κατα τη γνωμη μου. Συμπερασματικα, το μονο που μπορω να του προσαψω ειναι το γνωστο θεμα με την οθονη, που αναλογα με το πως θα το αναγνωσει ο καθενας, θα το καταταξει σε major η minor προβλημα αντιστοιχα. Edited March 9, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Το αγορασα απο εξπανσυς και το κρατησα 2 ημερες. Συνοπτικα οι εντυπωσεις μου: - Η καλυτερη ποιοτητα κατασκευης που εχω δει σε sony(ericsson) κινητο. Το γυαλι ειναι απολαυστικο στην υφη, σε συνδυασμο με το σωστο στησιμο του κινητου (παραδοξως παρα το τετραγωνισμενο, διχως καμπυλες design, καθεται πολυ καλα στο χερι) και δινουν εξαιρετικη αισθηση. Προσωπικα, εχοντας δει απο κοντα και το HTC One καταληγω οτι το συγκεκριμενο κινητο ισως ειναι το πιο ομορφο high end τηλεφωνο της χρονιας (αφου δουμε βεβαια και το S4). Το βαρος του κινητου, επισης, ειναι ιδανικο. Δεν ειναι βαρυ, ουτε ελαφρυ να φανταζει ψευτικο στο χερι. Ισορροπημενη υλοποιηση... - Επισης, το καλυτερο touch που εχω δει σε κινητο τηλεφωνο της σονυ. Δεν ξερω αν ειναι θεμα digitizer στο συγκεκριμενο μοντελο της σονυ, αλλα το αποτελεσμα ηταν οτι το κινητο ακουγε εξαιρετικα σε ολα οσα του ζητησα να κανει. Προσοχη, δε μιλω για ταχυτητα. Το ιδιο ταχυ και μαλιστα ακομα πιο smooth ειναι το Ν4 που ειχα διπλα διπλα (με 4.2.2). Αναφερομαι στην αποκριση της οθονης στο αγγιγμα, που πλεον για μενα καθισταται σαν ενας απο τους πιο σημαντικους τομεις για να επιλεξω κινητο τηλεφωνο. - Ακουστικο, σημα εξαιρετικα. Ενα απο τα καλυτερα ακουστικα που εχω συναντησει σε κινητο τηλεφωνο τα τελευταια χρονια. καθολου παρασιτα, crackling noises παραμορφωσεις κατα τη διαρκεια της συνομιλιας. - Για τη μπαταρια του δε μπορω να σχηματισω γνωμη, καθως εκανα μολις 2 φορτισεις. Η αισθηση μου ειναι οτι ειναι στα επιπεδα του galaxy S3 (ουτως η αλλως τα περισσοτερα κινητα που δοκιμαζω αυτο το διαστημα δεν τα κραταω περισσοτερες ημερες, οποτε μπορω ευκολα να βγαλω τα συμπερασματα μου απο τη χρηση που κανω και ειναι ιδια στο συνολο τους). - Ο launcher της sony τουλαχιστον αδιαφορος. Το μεγαλο μειον του κινητου οι κακες γωνιες θεασης της οθονης. Dealbreaker για μενα, καθως μιλαμε για μια οθονη με απιστευτο dpi, που χαντακωνεται απο τις κακες γωνιες θεασης. Το HTC one του κανει πλακα, αναφορικα με το θεμα της οθονης. Και χρωματικα (απιστευτο λευκο και αποδοση χρωματων - εκει μιλαμε για την καλυτερη οθονη που εχω δει σε κινητο μεχρι σημερα) και φυσικα σε ολους τους επιμερους τομεις. Μιλαμε, φυσικα, για το πιο σημαντικο component ενος smartphone, κατα τη γνωμη μου. Συμπερασματικα, το μονο που μπορω να του προσαψω ειναι το γνωστο θεμα με την οθονη, που αναλογα με το πως θα το αναγνωσει ο καθενας, θα το καταταξει σε major η minor προβλημα αντιστοιχα. Γιατι το εδωσες; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Γιατι το εδωσες; Γιατι απλα δοκιμαζω καποιες συσκευες που μου κανουν κλικ και γιατι απλα δε μπορει να υποκαταστησει το note 2 μου, για αυτα που θελω να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Βαγγέλη τα ίδια συμπεράσματα έβγαλα κι εγώ απ όσα έγραψαν εδώ οι κάτοχοι, αλλά και όσα είδα αυτά διάφορα βίντεο. Μεγάλη βλακεία της Sony αυτό με την οθόνη. Δεν μπορεί να έχεις μια τόσο καλή υλοποίηση και να την κάνεις να υστερεί σε κάτι χωρίς λόγο. Πιστεύω ότι θα υπάρξει μικρή βελτίωση μέσω software. Εκτός αυτού όπως έγραψα ξανά, όταν έχεις μπροστά σου μόνο αυτό, δεν βλέπεις την διαφορά και το συνηθίζεις. Το μόνο που δεν συνηθίζεται είναι το μαύρο-γκρι. Ειδικά σε μαύρη συσκευή θα πρέπει να επιλεχθεί wallpaper χωρίς πολύ μαύρο χρώμα. Αν δεν πάω σε Note3, μάλλον θα κάνει παρέα στο Note2 μου. Τον επόμενο Οκτώβριο θα έχει εξαιρετική τιμή. Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου μια ποιοτική συσκευή εφόσον διαθέτει υλοποίηση όπως την θέλω συν καλή κάμερα. Θα δούμε κάτι μου λέει ότι το επόμενο Sony θα είναι ακόμα καλύτερο. Πλησιάζει ο καιρός να χωρίσουν οι δρόμοι μας με την Samsung. Edited March 9, 2013 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 αυτο με την οθονη εχει να κανει με το οτι το κινητο εχει πιστοποιηση ip55/ip57 γιατι δεν μου βρισκετε ενα κινητο που να ειναι το ιδιο ομορφο και πληρες με αυτην την πιστοποιηση; Για να εχεις τις προδιαγραφες αυτες δεν χρειαζεται απλα να βγαλεις τα καπακια απο τις θυρες συνδεσης... χρειαζονται και αλλα πραγματα. στις γωνιες θεασης και να συμφωνησω δεν εχει σημασια γιατι δεν με ενδιαφερουν.Στα χρωματα επισης μια και με mods θα κανεις calibration οποτε την φερνεις στα μετρα σου. αυτην την στιγμη που μιλαμε ειναι το καλυτερο android 5ιντσο. και εχω πιασει και το one για το οποιο αναφερομαι στο τοπικο του ;) Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) Βαγγέλη τα ίδια συμπεράσματα έβγαλα κι εγώ απ όσα έγραψαν εδώ οι κάτοχοι, αλλά και όσα είδα αυτά διάφορα βίντεο. Μεγάλη βλακεία της Sony αυτό με την οθόνη. Δεν μπορεί να έχεις μια τόσο καλή υλοποίηση και να την κάνεις να υστερεί σε κάτι χωρίς λόγο. Πιστεύω ότι θα υπάρξει μικρή βελτίωση μέσω software. Εκτός αυτού όπως έγραψα ξανά, όταν έχεις μπροστά σου μόνο αυτό, δεν βλέπεις την διαφορά και το συνηθίζεις. Το μόνο που δεν συνηθίζεται είναι το μαύρο-γκρι. Ειδικά σε μαύρη συσκευή θα πρέπει να επιλεχθεί wallpaper χωρίς πολύ μαύρο χρώμα. Αν δεν πάω σε Note3, μάλλον θα κάνει παρέα στο Note2 μου. Τον επόμενο Οκτώβριο θα έχει εξαιρετική τιμή. Ναι, απο την πρωτη στιγμη μολις ειδα τα χαλια με το χαζο γκρι που λανσαρουν το κινητο (απορω ποιος software engineer επελεξε να ειναι το βασικο theme της συσκευης) εγκατεστησα τον αγαπημενο μου Nova launcher και ειδα αυτο που εχουμε ολοι διαπιστωσει για το bravia engine. Με αλλα λογια τα χρωματα ειναι μια χαρα (οχι καλο gamma correction και λιγο πιο κορεσμενα χρωματα θα ηταν καλυτερα), αλλα οι αντανακλασεις και οι κακες γωνιες το χαντακωνουν χωρις λογο. Δεν περιμενα να πω την αληθεια να δω τοσο καλη υλοποιηση απο τη σονυ. Ειδικα στο θεμα του touch με εξεπληξε ευχαριστα, καθως για πρωτη φορα ειδα ανδροειδες -μη Samsung- να ακουει εξαιρετικα (αλα iphone) στις επιταγες του χρηστη. Ηδη ο νεος κατοχος του το απολαμβανει... @pik Δημητρη δε διαφωνουμε επι της ουσιας. Ειναι αθλος το ip57 ceritified που πετυχαν με αυτα τα υλικα και το παχος, αλλα ο επιδοξος κατοχος θα πρεπει να σταθμισει αν χρειαζεται κατι τετοιο η οχι. Απο εκει και περα αποψη μου ειναι οτι το one ειναι συνολικα -ενα κλικ- καλυτερη συσκευη (πολυ καλυτερη οθονη, καλυτερος ηχος και στα υπολοιπα on par), αλλα το form factor και η 5αρα οθονη του Z ειναι η ιδανικη υλοποιηση για τις νεες ναυαρχιδες... @Te_Salat Μη βιαζεσαι Κωστα, μη βιαζεσαι. Περιμενε να δεις το S4 και ακομα περισσοτερο το note 3 (ειδικα με αυτο που μου μετεφεραν πως δοκιμαζουν να υλοποιησουν για το νοτελι 3 θα αναθεωρησεις) ;) Edited March 9, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Απο εκει και περα αποψη μου ειναι οτι το one ειναι συνολικα -ενα κλικ- καλυτερη συσκευη (πολυ καλυτερη οθονη, καλυτερος ηχος και στα υπολοιπα on par), αλλα το form factor και η 5αρα οθονη του Z ειναι η ιδανικη υλοποιηση για τις νεες ναυαρχιδες... διαφωνουμε εδω...πηγαινε να δεις στο αλλο τοπικο γιατι...πηγα στο event της HTC και το κινητο το ειδα... πολυ πιο πληρες το Ζ. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) διαφωνουμε εδω...πηγαινε να δεις στο αλλο τοπικο γιατι...πηγα στο event της HTC και το κινητο το ειδα... πολυ πιο πληρες το Ζ. Δημητρη, το One το εχει καλος φιλος σπιτι του για σκοπους παρουσιασης και το εχει ξεψαχνισει. Εκει μπορεσα κι εγω να δω ολα οσα ηθελα με την ησυχια μου, χωρις κανεις να με πιεζει. Αυτα που αναφερεις δεν ισχυουν στη συσκευη που ειδα. Με αλλα λογια οι φωτογραφιες σε κλειστο και καλα φωτισμενο χωρο ειναι στο ιδιο level και στις 2 συσκευες (λιγο καλυτερο saturation για το Ζ στις εσωτερικου και καλυτερο gamma correction για το one για τις εξωτερικου χωρου), ενω δεν ειδα καθολου τη συσκευη να ζεσταινεται (ουτε φυσικα και το Ζ, που "ζορισα" επισης). Μεγαλη προσοχη στο εξης: Τα preproduction μοντελα του one ειχαν σοβαρα θεματα (μεταξυ των οποιων και με το camera module) τα οποια ομως στη συσκευη που ειδα δεν υπηρχαν επειδη αναβαθμιζεται σε σταθερη βαση... Δεν θελω να επεκταθω αλλο σε αυτο... Πολυ χοντρικα: οθονη και ανωτερο ηχειο για το One - ip55/57 compliance , επεκταση μνημης για το Ζ τα ατου των συσκευων. Edited March 9, 2013 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 @Te_Salat Μη βιαζεσαι Κωστα, μη βιαζεσαι. Περιμενε να δεις το S4 και ακομα περισσοτερο το note 3 (ειδικα με αυτο που μου μετεφεραν πως δοκιμαζουν να υλοποιησουν για το νοτελι 3 θα αναθεωρησεις) ;) Δεν βιάζομαι Βαγγέλη. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα πριν τον Οκτώβριο. Το Note2 ότι και να γίνει θα παραμείνει σαν εργαλείο δουλειάς. Από εκεί και πέρα δεν έχω όρεξη ούτε να πάω σε μεγαλύτερη συσκευή αλλά ούτε και να συνεχίσω με πλαστικά επειδή είναι εύκολη η παραγωγή τους για την Samsung. Αν κάποια άλλη εταιρεία μου δώσει αυτά που θέλω θα πάω σ αυτήν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν βιάζομαι Βαγγέλη. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα πριν τον Οκτώβριο. Το Note2 ότι και να γίνει θα παραμείνει σαν εργαλείο δουλειάς. Από εκεί και πέρα δεν έχω όρεξη ούτε να πάω σε μεγαλύτερη συσκευή αλλά ούτε και να συνεχίσω με πλαστικά επειδή είναι εύκολη η παραγωγή τους για την Samsung. Αν κάποια άλλη εταιρεία μου δώσει αυτά που θέλω θα πάω σ αυτήν. Ναι αλλα αν καποια αλλη σου δινει παντα κατι παραπανω (τι μια λεγεται s-pen, τον Οκτωβρη "κατι αλλο" που θα το συζητησουμε τοτε ;) ;) Στα του θεματος τωρα, επιμενω πως το Ζ ειναι η καλυτερη ηλοποιηση της σονυ με διαφορα και η φετινη χρονια θα εχει μεγαλο ενδιαφερον γιατι ολες οι εταιριες προσπαθησαν πολυ και θα παρουν αξιολογο μεριδιο αγορας - ολα θα κριθουν με την ελευση του S4... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Δεν έχω ξαναδεί gps να κλειδώνει τόσο γρήγορα. Έπαθα σοκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 αυτο με την οθονη εχει να κανει με το οτι το κινητο εχει πιστοποιηση ip55/ip57 γιατι δεν μου βρισκετε ενα κινητο που να ειναι το ιδιο ομορφο και πληρες με αυτην την πιστοποιηση; Για να εχεις τις προδιαγραφες αυτες δεν χρειαζεται απλα να βγαλεις τα καπακια απο τις θυρες συνδεσης... χρειαζονται και αλλα πραγματα. στις γωνιες θεασης και να συμφωνησω δεν εχει σημασια γιατι δεν με ενδιαφερουν.Στα χρωματα επισης μια και με mods θα κανεις calibration οποτε την φερνεις στα μετρα σου. αυτην την στιγμη που μιλαμε ειναι το καλυτερο android 5ιντσο. και εχω πιασει και το one για το οποιο αναφερομαι στο τοπικο του ;) Απλα οι οθονες IPS ειναι καλυτερες απο αυτες της Σονυ. Φανταζομαι οτι δεν εχει την τεχνολογια και τις πατεντες να φτιαξει τετοιες οθονες αν και ισως να βγει τελειως απο τις οθονες και να αγοραζει ετοιμες. Το θεμα με τους γιαπωνεζους ειναι οτι δεν θελουν να χασουν την παραγωγικη τους βαση απο τους κινεζους και τους κορεατες γιαυτο το παλευουν οσο μπορουν. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Απλα οι οθονες IPS ειναι καλυτερες απο αυτες της Σονυ. Φανταζομαι οτι δεν εχει την τεχνολογια και τις πατεντες να φτιαξει τετοιες οθονες αν και ισως να βγει τελειως απο τις οθονες και να αγοραζει ετοιμες. Το θεμα με τους γιαπωνεζους ειναι οτι δεν θελουν να χασουν την παραγωγικη τους βαση απο τους κινεζους και τους κορεατες γιαυτο το παλευουν οσο μπορουν. To the point. Καποιοι ειναι στα πραγματα και γνωριζουν μερικες λεπτομερειες... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gabroulis1970 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 (edited) η οθονη του κινητου ειναι απο την sharp ετσι πληροφοριακα το λεω. παιδια τα εχουμε ξανα πει εμεις που εχουμε το κινητο δεν εχουμε δει αυτα που εχουν δει αυτοι που δεν το εχουν!!! οποιος καταλαβε καταλαβε................................... α!!!!! να ξερετε οτι και μετα απο πολυ ωρα αναγνωσης στην οθονη του δεν πονανε τα ματακια :-) ΥΓ ειναι το κινητο που με πηρε απο το note ii αυτο νομιζω τα λεει ολα. Edited March 9, 2013 by gabroulis1970 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 IPS ειναι και η οθονη της Japan Display που χρησιμοποιει η Sony. Μαλιστα η Hitachi (που μαζι με Sony και Τοshiba εφτιαξαν της Japan Display) ειναι η εταιρια που εφηυρε την συγκεκριμενη τεχνολογια, αρα απο τεχνογνωσια υπαρχει μπολικη. Ισως αναγκαστηκαν να κανουν παραχωρησεις για να επιτυχουν την υψηλη αναλυση/πυκνοτητα εικονοστοιχειων. Δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. March 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 τοδα και εγω σημερα στο media markt. επαιξα μαζι του για κανενα μισαωρο. πολυ ποιοτικη κατασκευη, οθονη πολυ καλη αλλα μου φανηκαν τα χρωματα λιγο πιο "ελαφρα" απο οτι του s3. oι amoled εχουν πιο ζωηρα χρωματα. σε μεγεθος ειναι λιγο πιο μεγαλο απο το s3 , πολυ λεπτο ομορφο. το s3 μου φαινεται οτι καθεται πιο καλα αν το χρησιμοποιησεις με το ενα χερι λογω καμπυλων. η φωτο και το βιντεο που εβγαλα εκει πολυ καλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 9, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2013 Εμενα παντως οι οθονες τις Sony μου αρεσουν και αν η Sammy δεν στρωσει την οθονη του S4 με βλεπω να τιμαω το ZL,οταν κυκλοφορησει. Το One το εχω απορριψη απο τη πρωτη ματια,το Padfone infinity ειναι εξαιρετικο αλλα ειναι τραγωδια η Asus γενικοτερα με τα release της. Ευχομαι και η οθονη του ZL να ειναι ελαφρως καλυτερη λογω το οτι χρησιμοποιει κλασικο υλικο και οχι αδιαβροχο συμπαγες γυαλι που μου ειναι εντελως αδιαφορω,ασε που ενσωματωνει και calibration στη συσκευη εξ αρχης. Ειδωμεν:) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts