ThanosR92 Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Ξαφνικά άρχισε να σου το κάνει; Πέρασες κάποιες εφαρμογές,ρομ, πείραξες αρχεια συστήματος; Μετά το reboot όλα κανονικά;Όσες πιο πολλές πληροφορίες δίνεις τόσο πιο εύκολο να πάρεις απάντηση. Δεν μοιάζει να είναι θέμα φορτιστή αλλά θα μπορούσες να δοκιμάσεις και με άλλο. Ναι ξαφνικα στις διακοπες...Αλλαξα φορτιστή και το φορτίζω για πρωτη φορα με τον φορτοστη που ειχε το κουτι μεσα! Τοσο καιρο το φορτιζα με αλλον..Δεν εχει βγαλει καποιο προβλημα απο τοτε και φορτιζει και ποιο γρηγορα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Μόλις περασα την PureX. Για όσους έχουν περάσει κάποια deodexed rom αξίζει να βάλετε το Xperia Z3 SystemUI http://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/port-xperia-z3-systemui-quick-settings-t2868639. Μπορείς να κάνεις swipe στο κάτω μέρος στo notification drawer και να αλλάξει στα toogles(όπως η cm) + φακό στα toggles. το τηλέφωνο το βάζεις να φορτίσει κλειστό ή ανοιχτό? ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σορρυ η ερώτηση πήγαινε στο μέλος ThanosDurex :happy: Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 θα ηθελα καποιος να μου πει ενα καλο back up που να περιλαμβανει περα απο τις εφαρμογες, τις ρυθμισεις του τηλεφωνου οπως τις εχω,επισης τα δεδομενα των εφαρμογων και γενικοτερα οσα περισσοτερα γινετε να περασουμε ,μπας και κανω και εγω κανα clean μετα απο ενα χρονο,,,σημειωση δεν ειμαι ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Πήγα να σου γράψω για το helium αλλά έχει θέμα με το Ζ απ'ότι διάβασα τώρα. Χωρίς root δεν νομίζω πως μπορείς. Και να ρουτάρεις πάντως, μην πάρεις backup εφαρμογές συστήματος γιατι μπορεί να έχεις προβλήματα. Μόνο τις εφαρμογές σου. Εύκολα ξαναπερνάς τις ρυθμίσεις. Για call logs και sms είναι πολύ καλό και απλό το super backup (στείλε τα back up στο mail σου). Δεν έχω δοκιμάσει το backup από pc companion. Αν κάποιος ξέρει αν κάνει καλή δουλειά ας το γράψει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpar Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 εγω βλεπω οτι με την 4.4.4 βλεπω πιο ζωντανα χρωματα να πω, καλυτερο ασπρο να πω, δεν ξερω παντος νομιζω οτι εφτιαξαν τα χρωματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Πήγα να σου γράψω για το helium αλλά έχει θέμα με το Ζ απ'ότι διάβασα τώρα. Χωρίς root δεν νομίζω πως μπορείς. Και να ρουτάρεις πάντως, μην πάρεις backup εφαρμογές συστήματος γιατι μπορεί να έχεις προβλήματα. Μόνο τις εφαρμογές σου. Εύκολα ξαναπερνάς τις ρυθμίσεις. Για call logs και sms είναι πολύ καλό και απλό το super backup (στείλε τα back up στο mail σου). Δεν έχω δοκιμάσει το backup από pc companion. Αν κάποιος ξέρει αν κάνει καλή δουλειά ας το γράψει. φορτωσα το g cloud για ρυθμισεις τηλεφωνου τελικα και μανιουαλ σε φακελο τα φωτος μου και βιντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giaoug Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 προσπαθώ εδώ και μέρες να δημιουργήσω αντίγραφο ασφαλείας με το pc companion, φτάνει μέχρι τη μέση και μετά παρουσιάζει σφάλμα : παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας συνίσταται να επανεκκινήσετε το τηλ σας και να προσπαθήσετε ξανά . γνωρίζει κανείς γιατί γίνετε αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 προσπαθώ εδώ και μέρες να δημιουργήσω αντίγραφο ασφαλείας με το pc companion, φτάνει μέχρι τη μέση και μετά παρουσιάζει σφάλμα : παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας συνίσταται να επανεκκινήσετε το τηλ σας και να προσπαθήσετε ξανά . γνωρίζει κανείς γιατί γίνετε αυτο; και σε εμενα το ιδιο,ποτε δεν ολοκληρωνεται και στο τελος το σταματαω εγω μετα απο πολληηηηη ωρα,οποτε δεν το εμπιστευομαι ουτε για να τα περασει μετα πισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Squalus Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Το MyBackup ειναι καλη εφαρμογη απλα δεν θα σου κανει backup τα δεδομενα των εφαρμογων απο την στιγμη που δεν εχεις root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 H μαμά εφαρμογή Backup & Restore δουλεύει άψογα ,παίρνει backup>sd τα πάντα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteris90 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 H μαμά εφαρμογή Backup & Restore δουλεύει άψογα ,παίρνει backup>sd τα πάντα εννοεις του pc companion ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εννοεις του pc companion ? Οχι, η εφαρμογη που εχει η συσκευη απο τη μανα της. αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faf Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλησπέρα! Έχει παρατηρήσει κανείς μαύρες κουκίδες στην κάμερα? Σήμερα τράβηξα μια φωτογραφία κ το παρατήρησα 2 κουκίδες πάνω δεξία :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Καλησπέρα. Είχε ο αδερφός μου εδώ και 20 μήνες ένα Xperia Z, το οποίο καιρό τώρα είχαμε διαπιστώσει πως το βράδυ δεν μπορεί να βγάλει φωτογραφίες με φλας. Βγαίνανε όλες κάτασπρες. Με τα πολλά βλέπω πως έχει πολύ σκόνη στο φακό της κάμερας και δυστυχώς ήταν στην εσωτερική πλευρά. Είχαμε πει κάποια στιγμή μπας και το πηγαίναμε στο σέρβις γιατί διάβασα πως σε μερικά αντικαθιστούσαν την κάμερα στην εγγύηση. Πριν λίγες μέρες τελικά ο αδερφός αγόρασε ένα galaxy s5 και το xperia που δεν το χρειάζεται (μιας και ένας λόγος που παραπονιόταν ότι ήθελε να το αντικαταστήσει ήταν η μπαταρία της οποίας έχει πέσει η απόδοση) μου το έδωσε να το έχω για 2ο. Έχω δίδυμες mico sim και βολεύει. Το τηλέφωνο είναι πολύ ταλαιπωρημένο ωστόσο. Βλέπω πως το πίσω κάλυμμα έχει ξεκολλήσει στην γωνία κοντά στην κάμερα(με το νύχι ανασηκώνεται πανεύκολα), και λογικά από εκεί θα μπήκε η σκόνη. Με αυτά τα δεδομένα, το βλέπω λίγο δύσκολο να γίνει τίποτα αν το πάω γιατί αν έχει ξεκολλήσει το καπάκι το πιο εύκολο είναι να το ρίξουν στις συνθήκες που έχει εκτεθεί(δε βοηθάει η συνολική εικόνα του κινητού...). Εμένα όμως δεν με πειράζει να το έχω έτσι σαν 2η συσκευή, ακόμα και αν δεν είναι πλέον αδιάβροχο. Σκέφτηκα αρχικά να παραγγείλω μια κάμερα, ένα καπάκι και μία μπαταρία και να τα αλλάξω μόνος μου, αλλά δεν ξέρω αν έχει και τόσο νόημα. Από την άποψη του ότι το τηλέφωνο καινούριο δεν θα γίνει εντελώς, και θα φύγει ένα ποσό για όλα αυτά. Και προσανατολίζομαι απλά στο να βγάλω το μπροστινό anti shatter film, να βάλω στη θέση του μια μεμβράνη, και ίσως να πάρω μια θήκη από αυτές που βλέπω στο ebay που περιλαμβάνουν μπαταρίες μέχρι και 5000mAh και αξιοποιούν τους ακροδέκτες που έχει εκτεθιμένους στην μία πλευρά της η συσκευή. Έχει κανείς δουλέψει καμία τέτοια; Ξέρω πως δεν θα είναι ότι καλύτερο οπτικά, αλλά σκέφτομαι να το έχω έτσι ως εργαλείο και αν μπορεί να βγάλει άνετα ένα 2ήμερο με μία φόρτιση θα είναι ότι πρέπει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PinkFloyd Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Πως κανεις ρε παιδια clean install? πειτε σας παρακαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Πως κανεις ρε παιδια clean install? πειτε σας παρακαλω κατεβαζεις το sony update service (SUS) επιλεγεις το xperia z και το εγκαθηστας..θα σβησουν οοολα και θα ειναι σαν να το εχεις αγορασει σημερα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα επιτελους εκανα root την καινουργεια εκδοση 4.4.4, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι απο τις ρυθμισεις μηνυματων εχει φυγει η επιλογη για τους 160 χαρακτηρες στην 4.4.4.αν κανω λαθος πειτε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 @Mark Θα μπορούσες να το πας και σε κάποιο άλλο service και να ρωτούσες τιμή. @Loypis Κάνοντας root πέρασες κάποιο άλλο .ftf ? Αν δεν πέρασες Ελληνική rom δεν θα έχεις αυτή την επιλογή. Μπορείς να περάσεις μια άλλη εφαρμογή για μηνήματα, απλά ψάχνεις για sms στο μαρκετ. Δοκίμάζεις και διαλέγεις. Αν η συσκευή σου είναι Ελληνική(προορισμένη για την αγορά της Ελλάδας), κατέβασε να έχεις και ένα Ελληνικό .ftf για να φλασάρεις αν χρειαστής service. Γενικά είναι το ίδιο για όλους που θέλουμε να πειράξουμε κάτι: Να έχουμε ένα .ftf της χώρας που αρχικά προορίζονταν η συσκευή μας. Κάπου διάβασα πως αν έχεις hardware θέμα και φοράς οποιαδήποτε Ευρωπαική στοκ ρομ καλύπτεσαι από Ευρωπαικό νόμο και έχεις εγγύηση αλλά δεν νομίζω πως το τηρούν και πολύ. Φύλαγε τα ρούχα σου που λένε... Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 κατσε,,εγω εκανα clean install με το seus κατεβασε το firmware μονο του εκανα ελεγχο στις ρυθμισεις μηνυματων ειδα οτι δεν υπηρχε η επιλογη και μετα το εκανα root.εκανα κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Κράτησες την Ελληνική rom δηλαδή και άλλαξες μόνο kernel για root; Λογικά θα έπρεπε να είχες επιλογή. 'Αλλος με Ελληνική ρομ να μας πει; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loypis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 απο εδω εκανα root http://techglen.com/2014/09/09/how-to-root-10-5-1-a-0-283-4-4-4-kitkat-firmware-on-xperia-z-c6602-c6603/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PinkFloyd Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 (edited) κατεβαζεις το sony update service (SUS) επιλεγεις το xperia z και το εγκαθηστας..θα σβησουν οοολα και θα ειναι σαν να το εχεις αγορασει σημερα.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα επιτελους εκανα root την καινουργεια εκδοση 4.4.4, αυτο που παρατηρησα ειναι οτι απο τις ρυθμισεις μηνυματων εχει φυγει η επιλογη για τους 160 χαρακτηρες στην 4.4.4.αν κανω λαθος πειτε.. Μ λεει πως εχει καταργηθει κ πως κανεις την δουλεια με το pc companion μηπως ειναι αυτο π λεει αντιγραφο ασφαλειας κ επαναφορα? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09 Edited September 19, 2014 by zxr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 απο εδω εκανα root http://techglen.com/2014/09/09/how-to-root-10-5-1-a-0-283-4-4-4-kitkat-firmware-on-xperia-z-c6602-c6603/ Μια χαρά το έκανες. Η συσκευή σου δηλαδή είναι Ελληνική, είχες την επιλογή στα μηνύματα και τώρα δεν την έχεις; Βάλε άλλη εφαρμογή από μαρκετ τότε. Εγώ έχω το textra. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 με την 4.4.4 εχει στρωσει κανονικα το z ειναι οπως πρεπει πηγενει γρηγορα και δεν ζεστενεται ποια Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PinkFloyd Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 το sus μου λεει πως εχει καταργηθει κ πως κανεις την δουλεια με το pc companion το clean install μηπως ειναι το αντιγραφο ασφαλειας και επαναφορα που λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BILLY5 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 seus λεγεται το προγραμα κατεβασε αυτο και θα κανει το κανονικο update clear install http://sony-ericsson-update-service.en.uptodown.com/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-a40/firmware/SM-A405FN/VGR/#SM-A405FN https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750FN/EUR/ https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-tab-a/SM-T590/ https://www.kimovil.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts