Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω με αυτα που βλεπω για την μπαταρια σκεφτομαι να μην την περασω καθολου,,ηδη η διαρκεια της ειναι πολυ μικρη,επειδη μενω στην Σουηδια,το τηλεφωνο το χρησιμοποιουμε σε ολα,πληρωμες μεχρι και στο τρενο ,στα μακντοναλντς,στα μηχανηματα ανακυκλωσης,στο σουπερ μαρκετ,μπορει να χασεις την δουλεια σου με κλειστο τηλεφωνο,,καλυτερα μαλλον να αγορασω καινουργιο απο το να πεσω ακομα ποιο χαμηλα...

εγω με αυτα που βλεπω για την μπαταρια σκεφτομαι να μην την περασω καθολου,,ηδη η διαρκεια της ειναι πολυ μικρη,επειδη μενω στην Σουηδια,το τηλεφωνο το χρησιμοποιουμε σε ολα,πληρωμες μεχρι και στο τρενο ,στα μακντοναλντς,στα μηχανηματα ανακυκλωσης,στο σουπερ μαρκετ,μπορει να χασεις την δουλεια σου με κλειστο τηλεφωνο,,καλυτερα μαλλον να αγορασω καινουργιο απο το να πεσω ακομα ποιο χαμηλα...

το Ζ1 εχει αισθητα καλυτερη μπαταρια, παρολα αυτα οταν πηγα σε 4.4 εχασα την 2η μερα αυτονομιας, αφου το να φτανεις το βραδυ με 50% δεν ειναι τοσο ασφαλες οσο με τα 65% που εφτανα πριν κατα μεσο ορο..

Αν θες αυτονομια νομιζω οτι ειναι κορυφη σε χρηση, γιατι σε αναμονη ολα καλα ειναι..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Μπορεί να γίνομαι υπερβολικός αλλά έχω πάθει πλάκα με την ευχρηστία του go launcher. Όσο για την μπαταρία, όσο δεν παίζω Clash of Clans μια χαρά κρατάει.

Εγώ τι να πω που πέρασα την 4.4.2 μου έγραφε 3.5 ημέρες και μόλις πέρασα της εφαρμογές μου και έβγαλα και τα σκουπίδια της Sony μου γράφει πάλι τα ίδια 1 ημέρα και 5 ώρες με 85 % μπαταρία ακόμα

Το έχεις σε θήκη; Αν ναι έχεις δοκιμάσει χωρίς αυτή;

Σε ευχαριστω πολυ για την ιδεα! Εχει βελτιωση χωρις τη θηκη! Βεβαια παλι εμφανιζει λιγο φως στις ακρες αλλα ειναι καλυτερο απο πριν. Παιζει ρολο που ειναι λευκη η θηκη; Δηλ αν αλλαξω θηκη δε θα εχω προβλημα;

δεν εχει σχεση το χρωμα φιλε μου και εγω που το εχω σε θηκη που ειναι σαν προτοφολι ετσι κανει

Kounelaki τι θήκη έχεις, να ξέρουμε πως έχει θέμα. Με krusell colorcover δεν μου το κάνει.
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Εγω που εχω μεγαλο θεμα με την μπαταρια (με την κιτκατ) πηγα στο διαχειρηση ενεργειας μετα χρηση μπαταριας

και βλεπω Υπηρεσιες Google Play 75%..Τι ειναι αυτο?

ε την περασα και εγω τελικα μια και ηρθε ειδοποιηση στο τηλεφωνο,δεν εκανα κλιν ινστολ,,,,η κιτ κατ σε ολα ειναι τέλεια αλλα οντως ισχυει το θεμα με την μπαταρια,,απογοητευση

Εγω που εχω μεγαλο θεμα με την μπαταρια (με την κιτκατ) πηγα στο διαχειρηση ενεργειας μετα χρηση μπαταριας

Δοκίμασε να κλείσεις την τοπόθεσία. Αν είσαι root βάλε greenify και πρόσθεσε το google+ στην λίστα. Αν έβαλες αυτή του zippy δοκίμασε να ξαναφλασάρεις(χωρίς wipes).

Αυτά τα διάβασα στο xda γιατι είχα το ίδιο πρόβλημα με google services. Τα έκανα όλα αλλά μετά το 2ο φλασάρισμα νομίζω πως σταμάτησε να το κάνει. Δεν είμαι σίγουρος τι δούλεψε αλλά πλέον δεν έχω θέμα. Δοκίμασε τα 2 πρώτα που έγραψα και κάνε reboot και αν δεν δουλέψουν, δοκίμασε φλασάρισμα.

Edit: Απότι είδα την πέρασες χωρις wipe την 4.4;

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Δοκίμασε να κλείσεις την τοπόθεσία. Αν είσαι root βάλε greenify και πρόσθεσε το google+ στην λίστα. Αν έβαλες αυτή του zippy δοκίμασε να ξαναφλασάρεις(χωρίς wipes).

Αυτά τα διάβασα στο xda γιατι είχα το ίδιο πρόβλημα με google services. Τα έκανα όλα αλλά μετά το 2ο φλασάρισμα νομίζω πως σταμάτησε να το κάνει. Δεν είμαι σίγουρος τι δούλεψε αλλά πλέον δεν έχω θέμα. Δοκίμασε τα 2 πρώτα που έγραψα και κάνε reboot και αν δεν δουλέψουν, δοκίμασε φλασάρισμα.

Φλασάρουμε ξανά χωρίς να τρέξουμε με το flashtool ξανά το. ftf αρχείο;

Παρομοίως φίλε μου,κι εγώ σήμερα είδα ότι οι υπηρεσίες Google Play είναι κάπου εκεί σε ποσοστό.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

δηλαδη αν κλεισουμε την τοποθεσια λυνουμε το προβλημα με την μπαταρια?εγω πρεπει να εχω την τοποθεσια ανοιχτη ****το,,βρε τι παθαμε.......

Φλασάρουμε ξανά χωρίς να τρέξουμε με το flashtool ξανά το. ftf αρχείο;

Αν λες για το C6603_230_NCB 4.4.2 STRIPPED.ftf , δεν το ξαναφλασάρεις. Μόνο την rom του zippy από recovery χωρις wipes. Περισσότερο τα location services έχουν αναφερθεί στο xda.

Αν λες για το C6603_230_NCB 4.4.2 STRIPPED.ftf , δεν το ξαναφλασάρεις. Μόνο την rom του zippy από recovery χωρις wipes. Περισσότερο τα location services έχουν αναφερθεί στο xda.

Ναι αυτό εννοώ, οπότε ένα απλό φλασάρισμα και reboot.

Πάντως δοκίμασα να κλείσω τιε τοποθεσίες, βλέπω εδώ και καμιά ώρα σε αναμονή είναι ακόμη στο 95%.

Ελπίζω να στρώσει έτσι, γιατί δεν έχω όρεξη να μπλέξω ξανά με φλασαρίσματα.

Edit: Απότι είδα την πέρασες χωρις wipe την 4.4;

Δεν εκανα clean install.Την περασα απο το PC Companion!

Αμα κλείσω την τοποθεσια οταν π.χ ειμαι Facebook θα λεει απο που στελνω η οχι ?

Και οχι δεν ειμαι root!

Καλημερα σε ολους.

Ξερουμε αν μετα απο αλλαγη φλατζας στην arvato:cry: αν παραμενει η αδιαβροχοποιηση?,καθως και αν το παω εγω,το παιρνω αυθημερον?

Παιδιά μια ερώτηση, η Rom του Zippy που περάσαμε είναι odexed ή deodexed.

Καλημερα σε ολους.

Ξερουμε αν μετα απο αλλαγη φλατζας στην arvato:cry: αν παραμενει η αδιαβροχοποιηση?,καθως και αν το παω εγω,το παιρνω αυθημερον?

Ισχύει η αδιαβροχοποίηση, πέρσι που χρειάστηκε να μου το ανοίξουν μέσα στην εγγύηση μου είπαν ότι ισχύει ότι ίσχυε αρχικά....

Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει επί τούτου εκτός από την συνήθη χρήση....

Ισχύει η αδιαβροχοποίηση, πέρσι που χρειάστηκε να μου το ανοίξουν μέσα στην εγγύηση μου είπαν ότι ισχύει ότι ίσχυε αρχικά....

Βέβαια δεν το έχω δοκιμάσει επί τούτου εκτός από την συνήθη χρήση....

Tο πηρες αυθημερον?

• The title was changed to Sony Xperia Ζ