Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι γραφω και εκει.

βασικα το μονο σπαστικο που βλεπω ειναι οτι οταν ξεκλειδωνω το κινητο το φοντο αργει να φορτωσει 1sec περιπου ενω παλια ηταν κομπλε. Γενικα η αποδοση βλεπω οτι ειναι λιιιιγο πεσμενη, το βλεπω κυριως στο σκρολαρισμα των μενου καλα ειδικα στις ρυθμισεις χανει αρκετα. Γενικα δεν βρηκα κατι που να μου αρεσε, ασε που αντι να κατεβαζω το notification bar και να εχω απευθειας τις επιλογες για wifi,δεδομενα κτλ πλεον πρεπει να πατησω και πανω δεξια, πιστευω οτι το χαλασαν για μενα αυτο.

Τελος να πω οτι αναγκαστικα τρεχουν οι "υπηρεσιες google play" γιατι αλλιως δεν ανοιγει το play store ενω στην προηγουμενη εκδοση τα ειχα απενεργοποιημενα και κανονικα ανοιγα το store

Ναι, το μενού των ρυθμίσεων έγινε λίγο πιο αργο.

Όσο για το notification bar, κατέβασε το με δύο δαχτυλα και οι επιλογές που λες θα εμφανιστούν με τη μία.

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχετικά με το ξεκλείδωμα και το φοντο, εγώ δεν βλέπω κάποια αργοπορία.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ορίστε η 4.4.2 (10.5.A.0.230) Generic GR για το Ζ μας:

https://www.mediafire.com/?99uicwawbvmcjwg

Καλημέρα!!! Πολύ καλό...μόλις το κατέβασα...και σε λίγο clean install....

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Καλημέρα!!! Πολύ καλό...μόλις το κατέβασα...και σε λίγο clean install....

Έχει καμιά διαφορά από αυτή που περάσαμε μέσω Sus?

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ρε παιδιά... οι επιλογές για προγραμματιστές που πήγαν και δεν μπορώ να τις βρω??

Γενικά όντως λίγο πιο βαρύ αλλά νομίζω ότι άμα κάτσει η ρομ θα πάρει τα πάνω του. Κατά τα άλλα .... ωραίο. :)

Ρε παιδιά... οι επιλογές για προγραμματιστές που πήγαν και δεν μπορώ να τις βρω??

Γενικά όντως λίγο πιο βαρύ αλλά νομίζω ότι άμα κάτσει η ρομ θα πάρει τα πάνω του. Κατά τα άλλα .... ωραίο. :)

7 φορές πατάς την έκδοση και θα εμφανιστεί..

[sIGPIC][/sIGPIC]

7 φορές πατάς την έκδοση και θα εμφανιστεί..

:fool::fool::fool: Να σαι καλά... πωωωω αιθάνομαι εντελώς ηλίθια αυτή τη στιγμή. Το ξέχασα ότι εμφανίζεται έτσι... :)

Οσοι συναντανε καποιο προβλημα να μας πουνε αν εχουν κανει clean install (και φορματ σε sd)
[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρήκα ένα bug γμτ. Άμα δημιουργήσεις συντόμευση άμεσης κλήσης σε κάποια αρχική οθόνη χάνει την φώτο της επαφής

Επίσης δεν βρίσκω ένα πολύ βολικό widget που εμφάνιζε τις πρόσφατες κλήσεις

Clean install χώρις format sd card

Η αλλαγή του dalvik σε art υπάρχει σε εμάς ή όχι? Επιτέλους έφυγαν τα εικονικά κουμπιά!

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Καλησπερα μου εβαλα το κινητο στο pc και μου εβγαλε οτι εχω νεα εκδοση για το κινητο..Ειναι η Kitkat ?

Ορίστε η 4.4.2 (10.5.A.0.230) Generic GR για το Ζ μας:

https://www.mediafire.com/?99uicwawbvmcjwg

Silencer51 είσαι αστέρι! Έκανα και εγώ ένα ftf χθές(τώρα κατεβάζω και το δικό σου να δω αν είναι το ίδιο μέγεθος-μπας και έκανα κάτι λάθος).

Μου έβγαλε 5 file αρχεία για decrypt και στο επόμενο βήμα δεν πέρασα τα .ta αρχεία. Create και οκ. Έτσι;

C6603_10.5.A.0.230_Generic GR.ftf 995.919kb μου βγήκε.

Περιμένω να δω τι επιλογές θα έχουμε για root και μετά θα την περάσω.

Edit: Skatzivas δεν υπάρχει επιλογή για art.

Edited by R_Bachman
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Υπάρχει και εδώ παιδιά...

Είναι για unbranded Xperia Z

https://mega.co.nz/#!wRpQQCzb!-JxL1Luf42-nEAmcEdrUQKNY1EOF9thCtSan2gElH-I

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, το μενού των ρυθμίσεων έγινε λίγο πιο αργο.

Όσο για το notification bar, κατέβασε το με δύο δαχτυλα και οι επιλογές που λες θα εμφανιστούν με τη μία.

----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σχετικά με το ξεκλείδωμα και το φοντο, εγώ δεν βλέπω κάποια αργοπορία.

...πολυ μπροστα αυτο με τα 2 δαχτυλα! ευχαριστω.

Το φοντο καθυστερη, εχω βαλει δικο μου φοντο αλλα υποψιαζομαι οτι μπορει να αργει επειδη η φωτο ειναι απο το neo v με png (δηλαδη κανα 6αρι mb)...παντος η ιδια φωτο παλια εμφανιζοταν με την μια.

Εγω εχτες απο pc companion την περασα απο πανω και καπακια εκανα επιδιορθωση και ξαναπεραστηκε σβηνοντας τα παντα.

Εχω την εντύπωση ότι η εφαρμογές για τις φωτογραφίες και τα βίντεο έχουν "γυρίσει" μια έκδοση πίσω... ?? Έχω κάνει clean install χωρίς format της sd. Αυτό όμως δεν νομίζω να παίζει ρόλο ε?

Καλησπέρα, μια μικρή διευκρίνιση. Clean install μέσω sus και ακλουθώντας τη διαδικασία που σου λέει, δηλ. κλειστό κινητό και προτροπή για back up πριν; Βέβαια, επειδή τα έχω όλα σχεδόν στο cloud της Google, το back up το παρακάμπτω. Απλός με ενδιαφέρει η καθαρή εγκατάσταση της αναβάθμισης.

Δε μπορούσα να περιμένω απάντηση σε αυτό που ρώτησα και ξεκίνησα την αναβάθμιση μέσω sus. Σχετικά με την καθαρή εγκατάσταση το πρόσεξα αυτή τη φορά. Σου έχει τσεκαρισμένο την νορμάλ εγκατάσταση που μάλιστα γράφει προτείνεται. Αυτήν είχα επιλέξει την προηγούμενη φορά, με ξεγέλασε ας πούμε το "προτείνεται". Τώρα τσέκαρα από κάτω που λέει εργοστασιακή επαναφορά και εγκατάσταση. Είμαι σε αναμονή της λήψης.

Edited by giachtas

Θα σου βγαλει δυο επιλογες. Στη μια σου λεει οτι θα χασεις τα δεδομενα σου. Αυτη ειναι η καθαρη εγκατασταση.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα σου βγαλει δυο επιλογες. Στη μια σου λεει οτι θα χασεις τα δεδομενα σου. Αυτη ειναι η καθαρη εγκατασταση.

Σ'ευχαριστώ, το πρόσεξα γι'αυτό και διόρθωσα πιο πανω. Χρόνια σου πολλά και για χθες.

...πολυ μπροστα αυτο με τα 2 δαχτυλα! ευχαριστω.

Έτσι είναι και στο καθαρό android

Σας λέω παιδιά έκανε στροφή προς βανίλια με το update αυτό.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Καλησπερα!Περασε το Update οχι με clean install απλα το εβαλα στο pc και το εκανε...

Παρατηρω αρκετα κολληματα δυστηχως!Πχ μου ηρθε μηνυμα απο το gosms και ειχε κολλησει στην αρχη

λες και ηταν εικονα το μήνυμα :lol:

Έτσι είναι και στο καθαρό android

Σας λέω παιδιά έκανε στροφή προς βανίλια με το update αυτό.

Να σου πω, το προτιμώ αυτό εάν συνεπάγεται και άμεσες αναβαθμίσεις όπως στις nexus ή στις Google play edition συσκευές. Οι διάφορες παρεμβάσεις που κάνουν οι κατασκευάστριες εταιρείες, κατά τη γνώμη μου, βαραίνουν τη συσκευή και καθυστερούν πολύ τις εκάστοτε αναβαθμίσεις. Εξάλλου εάν π.χ. βαρεθείς ας πούμε το vanilla android, υπάρχουν στο play store launchers, ή να πάμε πιο πέρα custom roms που σου αλλάζουν το κινητό εντελώς.

Στο Tablet έγινε χαμός μετά την εγκατάσταση σε 4.4.2.

Δεν κατεβάζει Torrents και δεν με αφήνει να περάσω τίποτα στην κάρτα......

Ρε παιδιά τι γίνεται με την 4.4.4.2 και τι μήνυμα είναι αυτό που βγάζει όταν πάω να περάσω κάτι από τον εσωτερική μνήμη στην κάρτα

Unable to modify contents of the SD card. This is caused by new external storage policy introduced by Google in android 4.4. To bypass this limitations you need to use On of 'sd 'fix'' tools Available in Google Play. You need to be rooted, thought.

Edited by zxr

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Σ'ευχαριστώ, το πρόσεξα γι'αυτό και διόρθωσα πιο πανω. Χρόνια σου πολλά και για χθες.

Να εισαι καλα φιλε μου! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου ήρθε και ΟΤΑ η ΚΚ πριν λίγο, αλλά με αυτά που διαβάζω για lag στις ρυθμίσεις δεν πρόκειται να την περάσω! Μια χαρά είναι η 4.3, πολύ smooth!:)

Κόλαση, απαραίτητα πρέπει να είναι Root η συσκευή για να μπορούμε να έχουμε πρόσβαση στην κάρτα SD...... Καλά κανένας δεν ήξερε τίποτα για να ενημερώσει, να μην την περάσουμε. Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

• The title was changed to Sony Xperia Ζ