Nikos_Mpl Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Εγώ το έχω 2 βδομάδες το κινητό. Πες μου λίγο που έχει το λογότυπο T-mobile, γιατί όταν το παρήγγειλα έλεγε για T-mobile στο site αλλά: όταν το έκλεισα είχαν τελειώσει τα αποθέματα και περίμενα καινούρια παρτίδα. Στην καινούρια παρτίδα το site δεν έλεγε για T-mobile. Όταν το πήρα δεν είδα πουθενά λογότυπο T-mobile ούτε στη συσκευασία ούτε στο κινητό επάνω. Άρα είναι το κανονικό ας πούμε; ναι, unbranded με την ευρωπαικη ρομ της χωρας απο οπου ηρθε. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irkaso Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ευχαριστώ. Πάντως μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετική με το root θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάνω root θα χάσω τα δεδομένα του τηλεφώνου (ημ/γιο, επαφές κτλ); Είναι καλύτερο να περιμένω το kit kat για να γίνει root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ευχαριστώ. Πάντως μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετική με το root θα ήθελα να ρωτήσω, αν κάνω root θα χάσω τα δεδομένα του τηλεφώνου (ημ/γιο, επαφές κτλ); Είναι καλύτερο να περιμένω το kit kat για να γίνει root; γιατι να κανεις αν το ευχαριστιεσαι ετσι οπως ειναι?γενικα θεωρω οτι πρεπει πλεον να ευχαριστιομαστε τα προιοντα που παιρνουμε οπως ειναι. αν εχεις παραπανω απαιτησεις ή τελος παντων σαρεσει να παιδευεσαι οκ. Εγω τοσο με το Τ οσο και το Ζ και το Ζ1 δεν τα πειραξα καθολου, δουλευαν/δουλευουν αριστα και με καλυπτουν πληρως. απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις τι θες.. Εννοειται πως θα παρεις back up γιατι σβηνονται ολα αν προχωρησεις. πλεον θα ελεγα να περιμενεις μια και καλη την 4.4 μιας και σε κανα 2 μηνες το πολυ πιστευω να ερθει..αλλα και να αργησει, αν ρουταρεις και μετα θες να πας στην 4.4 για να την εχεις, ισως να χασεις το ρουτ παλι, οποτε τσαμπα θα παιδευτεις (καλα οχι οτι ειναι κατι τρομερο, αλλα ειπαμε, ειναι θεμα του καθενος τι θεωρει παιδεμα, τι αξιζει να κανει κτλ) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 293 η Ζετα μας. Δεν βρήκα κάτι. Τι σημαίνει αυτό φίλε?κιτ κατ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Δεν βρήκα κάτι. Τι σημαίνει αυτό φίλε?κιτ κατ? Εννοω 293 ευρω στο σκρουτζ. Best vfm..;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Τζάμπα χάρηκα :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MixMasteR Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 μαγκες εχω το Ζ και εχω ενα θεματακι... το walkman δεν μου παιζει και γενικα οτι και να κατεβασω απο μουσικη μολις παω να πατησω Play αρχιζει και κολλαει το κινητο και κανει restart χωρις να κανω κατι... ξερει κανεις τι παιζει? ευχαριστω!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Τζάμπα χάρηκα :-) Προς Μαιο η KitKat Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερες. Μολις παρελαβα ενα Ζ. Να ρωτήσω κατι. Η οθόνη εχει ήδη μεμβράνη πανω ? Ρωταω γιατι στο πακέτο μέσα υπήρχε ενα σακουλάκι με 2 μεβράνες μέσα. Ειναι αυτές που πρέπει να βάλω η εφεδρικές ? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερα. Ναι, φοραει μεμβρανη αλλα δεν ειναι για προστασια οθονης αλλα για να μην πεταχτουν τα γυαλια και τραυματιστει κανεις αν σπασει το κινητο. Απο την εμπειρια μου, οι εφεδρικες του κουτιου ειναι δυσκολοφορετες, ασε που απο,τι θυμαμαι η μπροστινη καλυπτει τον εναν αισθητηρα (δεν ξερω αν τον επηρεαζει) και η πισω καλυπτει το φλας!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 (edited) εννοειται να πας στο Ζ2 ,μνημες και τα παντα ειναι αναβαθμισμενα,για τον φιλο που ρωτησε αν αξιζει να το αλλαξει. Edited March 19, 2014 by lagouko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnkokki Δημ. March 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2014 Καλημερα. Ναι, φοραει μεμβρανη αλλα δεν ειναι για προστασια οθονης αλλα για να μην πεταχτουν τα γυαλια και τραυματιστει κανεις αν σπασει το κινητο. Απο την εμπειρια μου, οι εφεδρικες του κουτιου ειναι δυσκολοφορετες, ασε που απο,τι θυμαμαι η μπροστινη καλυπτει τον εναν αισθητηρα (δεν ξερω αν τον επηρεαζει) και η πισω καλυπτει το φλας!! Eυχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω κάποια ιστοσελίδα με τον dolphin κρασαρει το κινητό ...... Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω κάποια ιστοσελίδα με τον dolphin κρασαρει το κινητό ...... Δοκιμασες να σβησεις και να ξαναπερασεις την εφαρμογη? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Τις τελευταίες μέρες όταν ανοίγω κάποια ιστοσελίδα με τον dolphin κρασαρει το κινητό ...... Αυτό το πάθαινα με τον Chrome. Έκανε κάτι παράξενα το κινητό.Το ίδιο και στο tablet z.έβγαλα τον Chrome και πέρασα dolphin. Όλα καλά μέχρι στιγμής,καταναλώνει και λιγότερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ρε ****το μου κόβονται συνέχεια οι κλήσεις τελευταία το έχει κανείς αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ρε ****το μου κόβονται συνέχεια οι κλήσεις τελευταία το έχει κανείς αυτό ? Μου έτυχε κι εμένα τις τελευταίες μέρες 2-3 φορές. Γενικά έχω παρατηρήσει ότι όταν το σήμα είναι οριακό, κάποιες φορές δημιουργεί θέμα (δεν βγάζει κλήσεις και ενώ δείχνει να έχει σήμα έστω και λίγο, είναι σαν να μην έχει, χάνοντας κλήσεις). Ειδικά αυτό το τελευταίο το έχω παρατηρήσει μόνο σε κλειστό μέρος που ξέρω ότι δεν έχει καλό σήμα γενικά, αλλά το κουλό είναι ότι το παρουσιάζει συγκεκριμένες ώρες. Σε ποιό δίκτυο είσαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Βοντα. Αλλά εγώ το παρατήρησα σίγουρα μετά το τελευταίο update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Βοντα. Αλλά εγώ το παρατήρησα σίγουρα μετά το τελευταίο update Vf κι εγώ. Το θέμα αυτό με το σήμα το είχα ανέκαθεν (το τονίζω, μου το παρουσιάζει σε συγκεκριμένο μέρος που ξέρω ότι το σήμα είναι οριακό και συγκεκριμένες ώρες τις μέρας (?!) Το τελευταίο update το έχω περάσει από τη μέρα που βγήκε και δεν είχα άλλο θέμα με τις κλήσεις, κάτι μου λέει ότι είναι θέμα δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Ρε ****το μου κόβονται συνέχεια οι κλήσεις τελευταία το έχει κανείς αυτό ? Δεν έχω θέμα με κλήσεις (101 update). Είμαι wind και συνήθως έχω καλό σήμα. Στο κάνει και με καλό σήμα; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. March 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2014 Δεν έχω θέμα με κλήσεις (101 update). Είμαι wind και συνήθως έχω καλό σήμα. Στο κάνει και με καλό σήμα; ναι το εχω δει.δεν ειναι θεμα σηματος νομιζω.πολυ εκνευριστικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 βαλτε Pure android να σωθειτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
texas4444 Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Καλημέρα, Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την διαδικασία root. Τώρα έχω την 10.4.B.0.569 (Vodafone branded). Γίνεται να βάλω pre-rooted προηγούμενη έκδοση με flashtool ? Και μετά να περάσω πάλι με flashtool την 10.4.B.0.569 (unbranded) ??? Σε αυτήν την περίπτωση θα χάσω το root ? Και όλα αυτά γίνονται με κλειδωμένο bootloader ή αναγκαστικά πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader ??? Sorry αν έχει απαντηθεί άλλα έρχομαι από samsung (2.3.5) που η διαδικασία ήταν απλή με zip file. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noobas Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 Θα βάλεις την προηγούμενη έκδοση όπως λες, αλλά δεν γίνεται να την περάσεις prerooted. Θα κάνεις το downgrade λοιπόν, θα ρουταρεις την έκδοση αυτή με όποιον τρόπο θες, χωρίς να είναι απαραίτητο να ξεκλειδώσεις bootloader, και μετά θα περάσεις μια τελευταία version prerooted. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 δεν ξερω αν φταιει το λειτουργικο η εφαρμογη η το κινητο,,ειναι πολυ σπαστικο οταν εχεις δει ηδη τις ειδοποιησεις σε καποιο κοινωνικο δικτυο απο αλλη συσκευη,αυτες να συνεχιζουν να αναβουν στο κινητο με αποτελεσμα να ψαρωνεις και να τις ξανα ανοιγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts