Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ζετακι σας ποσο % μπαταρια χανει τη νυχτα

Και γινομαι πιο συγκεκριμενος

Φορτιζω το Ζετακι μου το βραδυ και στη 01:00 το βγαζω πχ απο τη πριζα και ειναι φουλ (100%)

Στης 8μιση το πρωι που ξυπναω το βρισκω 92%

Ολα σβηστα φυσικα( 3g/wifi κλπ)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με το wifi ανοιχτο (stamina mode) απο τις 3 το βραδυ μεχρι τις 12 το πρωι μετα απο αρκετα snooze στο ξυπνητηρι και το τηλέφωνο να εχει χτυπησει 2-3 φορες, ειχα 86%

Βασικα βγαζω γυρω στις 4-4+ ωρες οθονης.

Καταλαβα οτι αυτο που μου κανει τη "ζημια" υπουλα ειναι η εφαρμογη του fb και του messenger. "Ξυπναν" το τηλεφωνο μεχρι και 200 φορες το καθενα. Δεν ειναι οτι καταναλωνουν πολυ αλλα δεν θελω να καταναλωνουν καθολου οταν δεν τα χρησιμοποιω. Επειδη ομως γενικα τα χειριζομαι πολυ συχνα, οποτε ειμαι σπιτι και εχω το ταμπλετ ή το λαπτοπ κανω αναγκαστοκη διακοπη και δεν ξανανοιγουν μεχρι να ξανασυνδεθει η συσκευη στο ινερνετ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοεις οτι κραταει 4 ωρες με ανοιχτη οθονη? Root εισαι?

Νομιζω το ιδιο λεμε. Οτι στο τελος στο 1% εχω πανω απο 4 ωρες οθονη. Με την 4.1 ειχα φτασει και τις 5. :)

Φυσικα ειμαι root.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδια διαβαζα κατι θεματα στο ιντερνετ με ραγισμενες οθονες στα καλα καθουμενα και ηχεια που χαλανε ευκολα, ειναι συνηθες φαινομενο αυτο? τα σονυ απο σκρουτζομαγαζα καλυπτονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια?
All it takes is a swipe...

παιδια διαβαζα κατι θεματα στο ιντερνετ με ραγισμενες οθονες στα καλα καθουμενα και ηχεια που χαλανε ευκολα, ειναι συνηθες φαινομενο αυτο? τα σονυ απο σκρουτζομαγαζα καλυπτονται απο την ελληνικη αντιπροσωπεια?

Ρίχνουν απλά λάσπη σε μια καθ όλα πετυχημένη συσκευή, ναι φυσικά και καλύπτεται η συσκευή από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

ε λασπη, γιατι το λες αυτο μπορει οντως να ειναι ετσι, δεν ειδα και ουκ ολιγα θεματακια στους XDA

τεσπα να ρωτησω κατι αλλο, ενταση απο τα ακουστικα δινει δυνατη?

All it takes is a swipe...

Νόμιζω ότι βρήκα το πρώτο bug του νέου update. Στην οθόνη κλειδωματος μου δείχνει νταβατζηλικη το Google now και όχι την ώρα. Όσο για την μπαταρία ακόμη στρώνει αλλά από 100% το βράδυ,το πρωί είμαι 93 αν θυμάμαι καλά

Νόμιζω ότι βρήκα το πρώτο bug του νέου update. Στην οθόνη κλειδωματος μου δείχνει νταβατζηλικη το Google now και όχι την ώρα. Όσο για την μπαταρία ακόμη στρώνει αλλά από 100% το βράδυ,το πρωί είμαι 93 αν θυμάμαι καλά

Κατι τρεχει στο παρασκηνιο. Δες τι σου λεει στην μπαταρια οτι σου εφαγε και κατεβασε το wakelock detector να δεις τι την ξυπναει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην οθονη κλειδωματος μπορεις να διαλεξεις τι να δειχνει. Δεν μπορεις απλα να αφαιρεσεις το google now?

Δεν το νομίζω ή δεν ξέρω να το κάνω εγω.

Επίσης μπορεί κανείς να μου υποδείξει παρακαλώ πως διαβάζω τις ενδείξεις του wakelock που λεει ο φίλος?το εβαλα.

Edited by skatzivas

Οταν πατας να ξεκλειδώσει η συσκευή εχει ένα βελάκι που αν συρεις πανω του επιλεγεις περισσοτερα widget για την οθονη κλειδωματος και επιλεγεις απο εκει ποιο θα εμφανίζεται σαν αρχικο. Για το προγραμμα που χρησιμοποιεις δεξια σου γραφει ποσες φορες "ξυπνησε" η εφαρμογη την συσκευη και για ποση ωρα. Αν δεις καποια αχρηστη για σενα εφαρμογη οτι ξυπναει πολλες φορες τη συσκευή τοτε την απενεργοποιεις.

Οταν πατας να ξεκλειδώσει η συσκευή εχει ένα βελάκι που αν συρεις πανω του επιλεγεις περισσοτερα widget για την οθονη κλειδωματος και επιλεγεις απο εκει ποιο θα εμφανίζεται σαν αρχικο. Για το προγραμμα που χρησιμοποιεις δεξια σου γραφει ποσες φορες "ξυπνησε" η εφαρμογη την συσκευη και για ποση ωρα. Αν δεις καποια αχρηστη για σενα εφαρμογη οτι ξυπναει πολλες φορες τη συσκευή τοτε την απενεργοποιεις.

Είχες δικιο το απενεργοποίησα το widget google now.επρεπε να το κρατησω πατημενο.ευχαριστω πολυ!

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ wakelock αυτό το sonyericsson και το hangouts

Καλημέρα.Νέος κάτοχος του Ζ και θέλω να ρωτήσω έχει βγει ρουτ για την 4.3 (101).Ένα αξιόπιστο λινκ θα βοηθούσε.Ευχαριστώ.

Λιγες σελιδες πριν υπαρχουν κατι link. Απευθειας ροοτ χωρις ξεκλειδωτο bootloader δεν γινεται. Με κλειδωμενο, κανεις downgrade σε 4.2 ροοταρεις και περνας prerooted rom απο πανω.

Εδω ειναι ενα guide για να περασεις την .101 root εφ'οσον εχεις ροοταρει σε 4.2

http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=50221263 by NUT

Edited by noobas

Αυτό εννοείς ? Γιατί τα στατιστικά μηδενίστηκε με την φόρτιση. [ATTACH]41453[/ATTACH]

Αυτο ειναι το κλασικο που ειχα και εγω και το ξηλωσα. Αν εισαι rooted αφενος σβηνεις το hangouts και αφετερου αυτη τη μπουρδα που καταναλωνει λογω ασυμβατοτητας με τον παροχο σου. Οταν το χεις στο 3G κανει wake την συσκευη σου. Σε 2G δεν επηρεαζει. Οποτε ή θα το χεις σε 2G οποτε δεν θα θες να εισαι στο internet ή rootαρεις και ξηλωνεις πραμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι είναι δηλαδή αυτό ?σε ευχαριστώ πολύ

Eδώ μπορείς να διαβάσεις σχετικά με αυτό. Πολλοί λένε ότι σχετίζεται με το fast dormancy. Ουσιαστικά είναι μία διαδικασία που σου επιτρέπει καλύτερο σήμα (σε 3G) και υποτίθεται ότι βοηθάει και στην μείωση της κατανάλωσης. Αλλά από τους εγχώριους παρόχους δεν υποστηρίζεται αυτή η υπηρεσία με αποτέλεσμα να ξυπνάει συνέχεια η συσκευή και να καταναλώνει μπαταρία. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι επίλυσης αλλά πρέπει να είσαι rooted. Αλλιώς μπαίνεις στην εφαρμογή μέσω του wakelock και πατάς αναγκαστική διακοπή. Μόλις όμως ξανασυνδεθείς με 3G θα ξανανεργοποιηθεί.

Και εδώ μία λύση σε περίπτωση που κάποιος είναι rooted. Εύκολη διαδικασία και φαίνεται να δουλεύει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ πολύ

Απλά για ενημέρωση. Απεργοποιησα εντελώς το hangouts και δουλεύω το εργοστασιακό. Παρόλα αυτά έχω 40 wakelocks το δύο τρεις ώρες.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Απλά για ενημέρωση. Απεργοποιησα εντελώς το hangouts και δουλεύω το εργοστασιακό. Παρόλα αυτά έχω 40 wakelocks το δύο τρεις ώρες.

Απο το hangouts είναι τα wakelocks αυτα, παρόλο που το έχεις απενεργοποιημένο? Απεγκατάσταση δεν μπορεις να το κάνεις να πάρει πόδι τελέιως?

• The title was changed to Sony Xperia Ζ