nick2crete Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εγώ όμως με το mw1 έχω :lol: Χμμ ,μηπως δεν φταιει η 4,3 αλλα το mw1,δοκιμασες με αλλο bt ?τεσπα κανε το ρουτ να ανασανεις απο διαφημισεις κτλ ,μπορει με την Nordic rom να στρωσει και το mw1:) Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Χμμ ,μηπως δεν φταιει η 4,3 αλλα το mw1,δοκιμασες με αλλο bt ?τεσπα κανε το ρουτ να ανασανεις απο διαφημισεις κτλ ,μπορει με την Nordic rom να στρωσει και το mw1:) δεν είναι ακριβώς το bluetooth, είναι ότι στην 4.3 δε δουλεύει bluetooth & wifi ταυτόχρονα. Αν ανοίξω bluetooth τότε το wifi τα παίζει, χάνει την επικοινωνία το κινητό. Αλλά το bluetooth δουλεύει κανονικά. Αν κλείσω το bluetooth τότε το wifi δουλεύει ρολόι. Στην 4.2.2 όμως όλα δουλεύουν μια χαρά, τώρα το έκανα πάλι. Επίσης, αυτό το θέμα το έχουν όσοι ή πολλοί που έχουν smart watch, όπου και εκεί παίζει bluetooth. H sony είπε ότι το κοιτάει. Θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 δεν είναι ακριβώς το bluetooth, είναι ότι στην 4.3 δε δουλεύει bluetooth & wifi ταυτόχρονα. Αν ανοίξω bluetooth τότε το wifi τα παίζει, χάνει την επικοινωνία το κινητό. Αλλά το bluetooth δουλεύει κανονικά. Αν κλείσω το bluetooth τότε το wifi δουλεύει ρολόι. Στην 4.2.2 όμως όλα δουλεύουν μια χαρά, τώρα το έκανα πάλι. Επίσης, αυτό το θέμα το έχουν όσοι ή πολλοί που έχουν smart watch, όπου και εκεί παίζει bluetooth. H sony είπε ότι το κοιτάει. Θα δούμε. Δεν νομιζω να φταιει το bt καθεαυτο αλλα μαλλον οι πολλαπλες λειτουργιες που εχουν συσκευες σαν το mw1,sw2 etc ..δοκιμασες μεσω sus μπας κι εχει καποιο νεο firmware για το mw1 ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Δεν νομιζω να φταιει το bt καθεαυτο αλλα μαλλον οι πολλαπλες λειτουργιες που εχουν συσκευες σαν το mw1,sw2 etc ..δοκιμασες μεσω sus μπας κι εχει καποιο νεο firmware για το mw1 ? Από sus δεν έβγαζε τίποτα. Λοιπόν πέρασα τη rooted 4.3 NCB και τώρα φαίνεται ότι δουλεύει καλά, bluetooth & wifi :) Μάλλον έπρεπε να είχα κάνει εξαρχής ένα reset Επίσης το backup & restore της Sony δουλεύει τέλεια και χωρίς root Ελπίζω να συνεχίσει έτσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Από sus δεν έβγαζε τίποτα. Λοιπόν πέρασα τη rooted 4.3 NCB και τώρα φαίνεται ότι δουλεύει καλά, bluetooth & wifi :) Μάλλον έπρεπε να είχα κάνει εξαρχής ένα reset Επίσης το backup & restore της Sony δουλεύει τέλεια και χωρίς root Ελπίζω να συνεχίσει έτσι Χαίρομαι, εύχομαι να διατηρηθεί έτσι Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Γεια σας, είμαι σε διαδικασία αλλαγής συσκευή και ενω είχα καταλήξει στο sp τώρα πλεον σκέφτομαι και το Ζ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συσκευή (είχα διαβάσει πιο παλιά οτι σε καποιες συσκευές είχε ξεκολλήσει το πίσω καπάκι) ή γενικά κάποιο "κουσουρι" που θα έπρεπε να ξέρω πριν το αγοράσω? Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Γεια σας, είμαι σε διαδικασία αλλαγής συσκευή και ενω είχα καταλήξει στο sp τώρα πλεον σκέφτομαι και το Ζ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συσκευή (είχα διαβάσει πιο παλιά οτι σε καποιες συσκευές είχε ξεκολλήσει το πίσω καπάκι) ή γενικά κάποιο "κουσουρι" που θα έπρεπε να ξέρω πριν το αγοράσω? Ουτε καν. Πιαστο και δες το απο κοντα και....καλοριζικο..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ουτε καν. Πιαστο και δες το απο κοντα και....καλοριζικο..:p Ευχαριστώ.. Αν και για να πω την αλήθεια για μια στιγμη σκέφτηκα να πάω σε νεξους 5, αλλά τα sony είναι έρωτας απο εποχές χ10 μίνι... :) Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Ευχαριστώ.. Αν και για να πω την αλήθεια για μια στιγμη σκέφτηκα να πάω σε νεξους 5, αλλά τα sony είναι έρωτας απο εποχές χ10 μίνι... :) Τότε ζυγίζεις θετικά-αρνητικά και αποφασίζεις.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Τότε ζυγίζεις θετικά-αρνητικά και αποφασίζεις.:) Μονο για θέμα χρημάτων μπορεί να πάω στο sp, αλλά λογικά θα παραμείνω στο Ζ, είναι έρωτας το ατιμο.. :p Υ.Γ. Σορυ για το σπαμ zxr... :) Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Αν είναι έρωτας λέει... Σε θυμάμαι από παλιά πάντως φίλε μου. Στα ίδια λημέρια συχνάζαμε.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_hacker Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Αν είναι έρωτας λέει... Σε θυμάμαι από παλιά πάντως φίλε μου. Στα ίδια λημέρια συχνάζαμε.;) Ναι το θυμάμαι.. Χρυσές εποχές... :p Παράθεση Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μετά από 1 μέρα χρήσης, δουλεύουν μαζί wifi & Bt αλλά αν χάσει το wifi τότε πρέπει να κλείσω το ΒΤ για να συνδεθεί σε wifi ξανά. Μετά ανοίγω το ΒΤ και δουλεύουν παράλληλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackEternity Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Μετά από 1 μέρα χρήσης, δουλεύουν μαζί wifi & Bt αλλά αν χάσει το wifi τότε πρέπει να κλείσω το ΒΤ για να συνδεθεί σε wifi ξανά. Μετά ανοίγω το ΒΤ και δουλεύουν παράλληλα Εγώ πάντως παιδιά το τηλ μου είχε γερμανική rom φλασαρα τηνNordic και εκτός ότι παίρνω αναβαθμίσεις, πιστεύω πρώτος, όπως χθες του νέου album, δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα με bt και wifi και το τηλέφωνο δεν κολλάει πουθενά με 140 εφαρμογές και μάλιστα πολλές από αυτές αρκετά βαριές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Εγώ το πήρα από πλαίσιο λίγο πριν από την πρωτοχρονιά. Είναι stock και πήρα την 4.3 σχεδόν από τους πρώτους. Χθες μάλιστα μου έκανε και μένα αναβάθμιση στο νέο album. Το Wi-Fi μου φαίνεται ότι λειτουργεί καλύτερα με την 4.3 , αν και δεν έμεινα πολύ με την 4.2 και το Bluetooth, δεν το χρησιμοποιώ πολύ, αλλά δοκίμασα, ενώ ήταν συνδεδεμένο στο Wi-Fi, ενεργοποίησα και έκανα αποστολή αρχείων χωρίς κανένα πρόβλημα αποσύνδεσης του Wi-Fi. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα που έχω εγώ είναι όταν το bluetooth είναι συνδεδεμένο με το mw1 και ύστερα ανοίξω το wifi. Τότε το κινητό δε συνδέεται με κάποιο wifi hotspot. Άλλο bluetooth δεν έχω να τεστάρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα που έχω εγώ είναι όταν το bluetooth είναι συνδεδεμένο με το mw1 και ύστερα ανοίξω το wifi. Τότε το κινητό δε συνδέεται με κάποιο wifi hotspot. Άλλο bluetooth δεν έχω να τεστάρω Πολύ πιθανόν να φταίει το mw1 καθώς απο,τι διαβάζω κάνει διάφορα παλαβά το συγκεκριμένο BT. Ειδικά στην 4.3. Τι άλλο πρόβλημα σου κάνει; Γιατί αυτό είναι μικρό το κακό και σκέφτομαι να το αγοράσω το mw1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 παιδια αν εχει αφαιρεθει το φιλμ που εχει βαλει η ΣΟΝΥ, η εγγυηση δεν ισχυει?? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Πολύ πιθανόν να φταίει το mw1 καθώς απο,τι διαβάζω κάνει διάφορα παλαβά το συγκεκριμένο BT. Ειδικά στην 4.3. Τι άλλο πρόβλημα σου κάνει; Γιατί αυτό είναι μικρό το κακό και σκέφτομαι να το αγοράσω το mw1 Άλλο θέμα δεν έχω, το mw1 είναι πολύ καλό και το συστήνω, στην 4.2.2 όλα δούλευαν ρολόι γιαυτό δεν είμαι και σίγουρος ότι φταίει το mw1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Άλλο θέμα δεν έχω, το mw1 είναι πολύ καλό και το συστήνω, στην 4.2.2 όλα δούλευαν ρολόι γιαυτό δεν είμαι και σίγουρος ότι φταίει το mw1 Εννοω οτι ο συνδυασμος 4.3 και mw1 εχει προβληματα.. Και η σονυ δεν προκειται να δωσει update.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papdoux Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Επειδή το ίδιο θέμα έχουν και τα smartwatches, πιστεύω ότι κάτι θα βγάλει η Sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 (edited) Επειδή το ίδιο θέμα έχουν και τα smartwatches, πιστεύω ότι κάτι θα βγάλει η Sony Επειδη ειμαι αναμεσα σε mw1 και sbh50, το εχω ψαξει πολυ. Η sony το εχει παρατησει δυστυχως το mw1. Απειρα παραπονα για την 4.3 και το mw1 οχι μονο απο χρηστες με κινητα sony. Απο την αλλη το sbh50 προχθες πηρε νεο update... κρινε μονος σου...:/ Ηθελα τοσο πολυ το mw1 αλλα μετα απο οσα διαβασα θα παω στο 50. Βρε λες;;; http://busted.gr/sony-xperia-z-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-kitkat-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%86%CE%B5%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%BF/ Edited February 10, 2014 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klit Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Αναβάθμιση για την 4.3 http://www.xperiablog.net/2014/02/07/new-firmware-10-4-1-b-0-101-rolling-for-xperia-z-zl-zr-improvements-to-bluetooth-battery-and-youtube-app/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Εμένα το blutooth πάντως καίει ανεξήγητα πολύ μπαταρία, ακόμη και σε standby(plantronics legend). Στο razr έχει ελάχιστη κατανάλωση. Το έχει άλλος αυτό; Ελπίζω να είναι θέμα που θα λύσει το update. Αλλίως επαναφορα και ξαναπέρασμα όλα. Καλοδεχούμενη και η βελτίωση στην μπαταρία . Λίγο να ανέβαζαν το ηχείο τους χαλούσε :) ;; Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Λέτε ρε παιδιά να λύσει τα προβλήματα ασυμβατότητας με τα διάφορα BT όπως το mw1 και να το τσιμπήσω; Όποιος την πάρει και τα δοκιμάσει μαζί ας μας πει εντυπώσεις! (papdoux δες μήπως λειτουργήσει!) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts