Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καταλαβα οποτε ειναι κατι που πρεπει να τσεκαρω απο κοντα. (Πριν το samsung παντως ειχα ενα Arc.)

Η φωτεινοτητα του galaxy κατω απο τον ηλιο οντως ειναι ενα προβλημα.

Κατα τ αλλα , περα απο την οθονη μαλλον δεν υπαρχει κατι να μ απασχολησει ε;

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις!

Πάρε το κινητάκι σου και πήγαινε σε ένα μαγαζί που θα έχει το Ζ σε λειτουργία. Σύγκρινε τις οθόνες. Μην ξεγελαστείς από τα χρώματα στο menu/launcher. Δεν είναι και η καλύτερη επιλογή που έχει κάνει η Sony. Ενώ ο TW είναι επί σκοπού με έντονα και εντυπωσιακά χρώματα για να τραβάει το μάτι. Δοκίμασε κάποια βίντεο και φωτό που έχει μέσα το κινητό για να δεις τις πραγματικές δυνατότητες της οθόνης.

Ίσως το ηχείο να σου φανεί σε λάθος θέση καθώς είναι κάτω δεξιά (όπως κοιτάς τη συσκευή). Το καλό είναι ότι πάνω σε μία επιφάνεια, δεν μπουκώνει ο ήχος αφού είναι στο πλάι το ηχείο αλλά μπορεί να το μπουκώνεις όπως το κρατάς με το δεξί χέρι.

Από κει και πέρα νομίζω θα σε ικανοποιήσει από θέμα απόδοσης 100%. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το xposed μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα μετά την αναβάθμιση σε 4.3 όσες φορές κ αν έκανα επανεκκίνηση δε δούλεψε.[ATTACH]39941[/ATTACH]

Το xposed μου βγάζει συνέχεια αυτό το μήνυμα μετά την αναβάθμιση σε 4.3 όσες φορές κ αν έκανα επανεκκίνηση δε δούλεψε.[ATTACH]39941[/ATTACH]

Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=48484642&postcount=6846

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Επείγον λόγω τελευταίας μέρας εγγύησης..

Αγόρασα πρόσφατα το Xperia z και σε όλα ήταν μια χαρά εκτός από την μπαταρία.

Τελείωνε ενώ ήταν στη πρίζα και έπαιζα κάποιο παιχνίδι.

Το πήγα στο κατάστημα το κράτησαν μια μέρα για να το ελέγξουν και την επόμενη μου το αντικατεστησαν.

Με το 2ο Xperia z παράτησα ένα παρόμοιο θέμα ξανά και για να μαι σίγουρος το φορτησα και έχοντας ανοιχτό μόνο chrome με wifi

και 2g αυτά είναι κάποια στιγμιότυπα..

95% 11:05

90% 11:20

89% 11:23

88% 11:25

77% 12:00

73% 12:27

Μετά όπως κάποιος μου πρότεινε να μπω σε airplane mode να ανοίξω wifi και να ξανά προσπαθήσω όπου η κατάσταση δεν βελτιώθηκε ιδιαίτερα..:

45% 16:34

40% 16:47

38% 16:52

Μήπως λόγω των specs αυτό θεωρηται φυσιολογικό ή θα πρέπει να πάει για αλλαγή?

Η υπομονή μου εξαντλήθηκε!:p Βρήκα ένα tutorial στο youtube και πέρασα την 4.3 πριν λίγο! Πραγματικά το κινητό σε όλα έγινε καλύτερο! Η οθόνη τέλεια με ζωηρά χρώματα και αρκετά πιο φωτεινή! Πολύ καλή αναβάθμιση!:D

καλησπερα σας ! τι κανετε ?? θελω επιγοντως βοηθεια ! μου ηρθε μολις η 4.3 και θα την κατεβασω ! θελω να την περασω καθαρη απο το pc companion ! κανω αντιγραφο ασφαλειας εκτος απο εφαρμογες ολα τα αλλα αποθηκευονται εκει ?? ευχαριστω πολυ ! και τι πρπεει να επιλεξω για καθαρη εγκατασταση ?

Πέρασα και εγώ την 4.3 μέσω ΟΤΑ λίγες μέρες αφού έγινε διαθέσιμη για το κινητό μου (COSMOTE).

Σε γενικές γραμμές βλέπω καλυτέρευση του κινητού σε αρκετά πράγματα, όμως αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στο πρόγραμμα που έχει για τα Email μεγάλωσε την γραμματοσειρά με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο η αρχή του θέματος π.χ. " myphone:: απάντηση" ενώ με την 4.2.2 υπήρχε και μέρος της συνέχειας και καταλάβαινες τι αφορά.

Ακόμη στην ίδια αρχική οθόνη που έχει την λίστα με τα Email πριν εμφάνιζε 10-12 ενώ τώρα με το ζόρι 6 !

Ότι αλλαγές προσπάθησα να κάνω μέσα από το πρόγραμμα άλλαζε μόνο την γραμματοσειρά του μηνύματος αφού το άνοιγες για διάβασμα. Αλλαγή της γραμματοσειράς από τις ρυθμίσεις -> οθόνη -> γραμματοσειρά μικρή κλπ διόρθωνε μερικώς το πρόβλημα εκεί αλλά όλα τα κείμενα παντού μίκραιναν και δεν διαβάζονταν εύκολα....

Το κάνει και σε άλλον αυτό ? Υπάρχει καμία λύση ?

Δεν χρειαζεται να αλλαξεις την γραμτοσειρα, αυτο που εχεις να κανεις ειναι στις ρυθμισεις του mail στις γενικες και εκει μπορεις να αλλαξεις τα παντα

Λοιπόν κατεβάστε το από εδώ....d-h.st/AtC

Απλά κάνετε το install με το TWRP η το CWM με ότι έχετε..... :)

Κάνε τε επανεκκίνηση το κινητό και ανοίξτε την κάμερα, θα βρείτε στο μενού τους αλλαγές.

Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θέλω να ρωτήσω. Αν πρέπει να είμαι ρουτ για να βάλω το time shift?? Και που μπορώ να το βρω χωρίς ρουτ ??

Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θέλω να ρωτήσω. Αν πρέπει να είμαι ρουτ για να βάλω το time shift?? Και που μπορώ να το βρω χωρίς ρουτ ??

καλησπέρα φίλε μου. Φυσικά και πρέπει να είσαι root αφού μέσω root μπορείς να βάλεις κάποιο recovery μέσω του οποίου εγκαθιστάς την εφαρμογή. ;)

Δεν έχει βγει με άλλο πιο απλό τρόπο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπέρα φίλε μου. Φυσικά και πρέπει να είσαι root αφού μέσω root μπορείς να βάλεις κάποιο recovery μέσω του οποίου εγκαθιστάς την εφαρμογή. ;)

Δεν έχει βγει με άλλο πιο απλό τρόπο.

Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή. Όλα τα άλλα κατεβαίνουν κανονικά χωρίς ρουτ εκτός από αυτό σωστά;

Για root μέσω flashtool πως γίνεται ?

Σελίδα 410' έχει παραθέσει ο nick2crete τα αρχεία που χρειάζεται, πρέπει να είσαι root και να έχει περασμένο το κινητό σου CWM ή TWRP για να φλασάρεις την pre-rooted rom.

Πρώτο βήμα φλασάρεις την rom αφού την έχεις βάλει πρώτα κάπου μέσα στην cd κάρτα σου ,δεν κάνεις επανεκκίνηση το κινητό αλλά power of (είναι σημαντικό να μην το ξεχάσεις γιατί το έχασες) πας για boot loup.

Δεύτερο βήμα όπως είναι κλειστό το κινητό ανοίγεις το flashtool Και φλασάρεις το μικρό αρχείο. ftf,επανεκκίνηση και τέλος... Τόσο απλά.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ! Δηλαδή. Όλα τα άλλα κατεβαίνουν κανονικά χωρίς ρουτ εκτός από αυτό σωστά;

Εκτος απο αυτο και το info eye. Το δευτερο το περνας απλα σαν apk στο κινητο και το κανεις εγκατασταση. Το χω ανεβασει πριν μερικες σελιδες.

Για να κάνω ροοτ όχι πως να περνάω ρομ!

Δεν υπαρχει αλλος τροπος για root της 4.3 προς το παρον

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας και απο μενα. Χρονια εδω μεσα και πλεον κατοχος του πανεμορφου Ζ.

Ο λογος που κατεληξα ειναι τα σπεκς του, η οθονη και το ποσο ομορφο ειναι μετα.Μολις το δοκιμασα στο πλαισιο και ειδα και οθονη λεω οκ.

Πρωτες εντυπωσεις αριστες. Η γωνια θεασης υπαρκτο αλλα αδιαφορα για μενα.

Το μονο που προς το παρον μου λειπει σε σχεση με το iphone4 που ειχα ειναι οτι οταν ειχα handsfree στο αυτοκινητο και κραταγα πατημενο το πληκτρο απαντησης σε αυτο ενεργοποιουνταν ο φωνητικος ελεγχος και του ελεγα στα ελληνικα καλεσε ταδε απο τις επαφες μου (παλι ελληνικα οι επαφες).Αυτο δεν το εχω βρει.

Η φωνητικη κληση που εχει δεν καταλαβαινει καν τι λεω,το δε google now το γυρισα στα αγγλικα (το τηλεφωνο μου) αλλα και παλι και δεν πιανει εληνικες επαφες και δεν παιζει το θεμα με handsfree οπως στο iphone.

Αν καποιος μπορει ας βοηθησει παρακαλω.

Επισης αν θελετε να μου πειτε καποια must (apps or ενεργειες) που πρεπει να εχω-κανω.

Επισης gmail app δεν βλεπω να εχει counter.Α ν ξερει καποιος πως λυνεται.

Ευχαριστωωωωω πολυ.

ps καπου ειχα δει και εβαλα το greenify unroot version αλλα νομιζω οτι χωρις ρουτ για automatic δεν λεει.

ps2. γι αυτο ζαχαρωνα το μοτοχ με dedicated επεξεργαστη και always on mic αλλα δεν επαιξε.

Edited by skatzivas
gmail

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας ως τώρα, θα ήθελα άλλη μια! Γνωρίζει κανείς για το caller id? Και πως λειτουργεί στο Z? Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας ως τώρα, θα ήθελα άλλη μια! Γνωρίζει κανείς για το caller id? Και πως λειτουργεί στο Z? Ευχαριστώ πολύ!

Φιλε καλα που μου το θυμησες.Μπηκα και το κατεβασα.τωρα αν δουλευει θα δειξει :lol: ενα με μπλε εικονιδιο ειναι greek caller id

Καλησπέρα. Σε αυτό αναφέρεσαι; Το χρησιμοποιώ αυτό. Όταν είσαι με wifi ή δεδομένα και σε πάρει κάποιος αριθμός που δεν έχεις καταχωρημένο, σου βγάζει τα στοιχεία του. Επίσης, λειτουργεί και σαν whitepages με αναζήτηση ονοματεπώνυμου ή αντίστροφα αν ξέρεις μόνο τηλέφωνο και όχι άλλα στοιχεία. Φυσικά και αυτή η διαδικασία προϋποθέτει σύνδεση στο διαδίκτυο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

σας ευχαριστω και τους 2 ! εχετε και οι 2 το ιδιο ???να το κατεβασω αξιζει ??? αυτο ειναι που ελεγε η google ??

σας ευχαριστω και τους 2 ! εχετε και οι 2 το ιδιο ???να το κατεβασω αξιζει ??? αυτο ειναι που ελεγε η google ??

Δεν ξερω τι ελεγε η google. Αυτο ειναινμια τυχαια ελληνικη εφαρμογη. Μια χαρα κανει τη δουλεια του.;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

ok ! ειπε με την 4.3 οτι θα το εχει ενσωματωμένο !

Δεν ξερω τι ελεγε η google. Αυτο ειναινμια τυχαια ελληνικη εφαρμογη. Μια χαρα κανει τη δουλεια του.;)

νομιζω αν δεν κανω λαθος ειπε οτι θα το εχει ενσωματωμένο απο την 4.3 και μετα !!! αρα το κατεβαζω ? αυτο που μου ειπες ?εχεις να προτινεις κατι αλλο ?

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης"

Σκέφτομαι να περάσω αυτή την ρόμ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2251512

Την έχει περάσει κάποιο παιδί? :)

Σίγουρα η μπαταρία με την 4.3 έχει βελτιωθεί τουλάχιστον 20%,, δεν έγινε αμέσως αλλά είναι φανερό και στο Ζ αλλά και στην ταμπλέτα Ζ

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Δεν χρειαζεται να αλλαξεις την γραμτοσειρα, αυτο που εχεις να κανεις ειναι στις ρυθμισεις του mail στις γενικες και εκει μπορεις να αλλαξεις τα παντα

Μπορείς να μου πεις πως ; Γιατί έχω δοκιμάσει τα πάντα (στο firmware 4.3) και δεν γίνεται....

• The title was changed to Sony Xperia Ζ