konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Έχω Dropbox. Αλλά δεν ξέρω πως να ανεβάσω και.... Οποιοδήποτε βοήθεια δεκτή...... Πας με έναν file manager (εγώ χρησιμοποιώ τον ES File Manager) και βρίσκεις το αρχείο που έχεις περάσει στο τηλέφωνο/SD (αυτό που θες να ανεβάζεις). Το βρίσκεις και πατάς παρατεταμένα πάνω του. "Μαρκάρεται" και σου βγάζει κατω δεξιά 3 τελίτσες που γράφουν "περισσότερα". Πατάς εκεί και μετά κοινή χρήση. Επιλέγεις το dropbox και μας στέλνεις τον σύνδεσμο να το κατεβάσουμε. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Πας με έναν file manager (εγώ χρησιμοποιώ τον ES File Manager) και βρίσκεις το αρχείο που έχεις περάσει στο τηλέφωνο/SD (αυτό που θες να ανεβάζεις). Το βρίσκεις και πατάς παρατεταμένα πάνω του. "Μαρκάρεται" και σου βγάζει κατω δεξιά 3 τελίτσες που γράφουν "περισσότερα". Πατάς εκεί και μετά κοινή χρήση. Επιλέγεις το dropbox και μας στέλνεις τον σύνδεσμο να το κατεβάσουμε. ;) Λοιπόν κατεβάστε το από εδώ....d-h.st/AtC Απλά κάνετε το install με το TWRP η το CWM με ότι έχετε..... :) Κάνε τε επανεκκίνηση το κινητό και ανοίξτε την κάμερα, θα βρείτε στο μενού τους αλλαγές. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 καλησπερα στην παρεα. μαυρα mods Για την 4.3 εχουν βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 καλησπερα στην παρεα. μαυρα mods Για την 4.3 εχουν βγει? Οχι ακόμα.... Στην αναμονή λοιπόν!!!!! Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Οχι ακόμα.... Στην αναμονή λοιπόν!!!!! ουτε καποιο αλλο Mod για αλλαγη χρωματος εικονιδιων μπαταριας κλπ? επανεκινησης με το πληκτρο power ...? για ολα σε αναμονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Φίλος με είπε ότι αν πάω στην Sony, μπορούν να με περάσουν την εργοστασιακή ζελατίνα με το λογότυπο της Sony. Έχει πάει κάποιο παιδί εδώ Θεσσαλονίκη? Και αν ναι, τι κόστος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Φίλος με είπε ότι αν πάω στην Sony, μπορούν να με περάσουν την εργοστασιακή ζελατίνα με το λογότυπο της Sony. Έχει πάει κάποιο παιδί εδώ Θεσσαλονίκη? Και αν ναι, τι κόστος? που το βρηκε και στο ειπε? εγω στη σονυ που πηρα μου ειπαν να ρωτησω αρβατο, πηρα αρβατο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν ζελατινες με λογοτυπο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 που το βρηκε και στο ειπε? εγω στη σονυ που πηρα μου ειπαν να ρωτησω αρβατο, πηρα αρβατο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχουν ζελατινες με λογοτυπο Στην Sony που έχουμε εδώ Θεσσαλονίκη(Δωδεκανήσου 21). Εγώ θα πάρω ένα τηλ αύριο για να βεβαιωθώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Στην Sony που έχουμε εδώ Θεσσαλονίκη(Δωδεκανήσου 21). Εγώ θα πάρω ένα τηλ αύριο για να βεβαιωθώ. Διαβασε καναν οδηγο για root εσυ και ασε τις ζελατινες. Γιατι θες να την αλλαξεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Διαβασε καναν οδηγο για root εσυ και ασε τις ζελατινες. Γιατι θες να την αλλαξεις? Aφού δεν έχει βγει root για την 4.3, όταν έρθει η ώρα θα διαβάσω. άρπαξε λίγο από τα κλειδιά που είχα στο τσαντάκι μέσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Aφού δεν έχει βγει root για την 4.3, όταν έρθει η ώρα θα διαβάσω. άρπαξε λίγο από τα κλειδιά που είχα στο τσαντάκι μέσα. Μςρεσει που στο χα πει να το προσεξεις μεχρι να βαλεις αλλη απο πανω. Αν βιαζεσαι δοκιμασε τον τροπο που αναφερεται μερικες σελιδες πριν. Και γραψε γενικες εντυπωσεις απο τη συσκευη.;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Μςρεσει που στο χα πει να το προσεξεις μεχρι να βαλεις αλλη απο πανω. Αν βιαζεσαι δοκιμασε τον τροπο που αναφερεται μερικες σελιδες πριν. Και γραψε γενικες εντυπωσεις απο τη συσκευη.;) To πολύ πολύ θα το κυκλοφορώ χωρίς το logo της Sony πάνω :p Αν είναι να κάνουμε root, cwm, κτλ θα τα κάνουμε μαζί. Έχω άσχημε εμπειρίες με το Xperia S:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ναι και εγώ το ιδιο Κώστα. Πρέπει να το φλασάρουμε δυστυχώς για να περαστεί... Δοκίμασα να το πάω και απευθείας μέσα στο system /app και πάλι δεν έγινε τπτ... Θα το φλασάρω τώρα να τελειώνουμε.... Ενα burst mode που βρηκα στο market δουλευει μια χαρα Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο ομως,αυτο που κατεβασα εγω εχει κοκκινο εικονιδιο:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ενα burst mode που βρηκα στο market δουλευει μια χαρα Δεν ξερω αν λεμε το ιδιο ομως,αυτο που κατεβασα εγω εχει κοκκινο εικονιδιο:blink: Όχι δεν είναι το ίδιο φίλε μου... Αυτό που λέμε εμείς είναι τις Sony και ενσωματώνεται στις ρυθμίσεις τις κάμερας. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά...πήρα την ενημέρωση .569 4.3 προχθές....και άρχησαν τα προβλήματα. Κολλάει σε πάρα πολλά πράγματα και lagarei, έχει κάποιος τα ίδια προβλήματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καλησπέρα παιδιά...πήρα την ενημέρωση .569 4.3 προχθές....και άρχησαν τα προβλήματα. Κολλάει σε πάρα πολλά πράγματα και lagarei, έχει κάποιος τα ίδια προβλήματα? Εκανες καθαρη εγκατασταση? Ή απο πανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Εκανες καθαρη εγκατασταση? Ή απο πανω? Εγώ χωρίς καθαρή κ ενα σωρό mods περασμένα και πετάει.οι φωτογραφίες ομως Όταν γίνεται κλήση μικραιναν όμως.μέχρι την 4.2.2 ήταν μεγαλύτερες.ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό? Επίσης γνωρίζει κανείς αν το xposed δουλεύει στην 4.3 ? Edited January 13, 2014 by lms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ χωρίς καθαρή κ ενα σωρό mods περασμένα και πετάει.οι φωτογραφίες ομως Όταν γίνεται κλήση μικραιναν όμως.μέχρι την 4.2.2 ήταν μεγαλύτερες.ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό? Ξαναβαλτες απο την αρχη στις επαφες σου κ θα ειναι παλι μεγαλες,απλα δυστυχως θα ειναι λιγο πιο πανω,δοκιμασε κ θα καταλαβεις τι λεω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Και εγω απο πανω την περασα απλα δεν καθεται παντα και σε ολους καλα η αναβαθμιση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nefos78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εκανες καθαρη εγκατασταση? Ή απο πανω? οχι φίλε μου από πάνω όπως μου ηρθε...καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 οχι φίλε μου από πάνω όπως μου ηρθε...καμια ιδέα? Πήγαινε στο Pc Companion εκεί που λέει support zone και κάνε ξανά όχι καθαρή εγκατάσταση και τα χάσεις όλα, αλλά επέλεξε την επιλογή repair. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Πήγαινε στο Pc Companion εκεί που λέει support zone και κάνε ξανά όχι καθαρή εγκατάσταση και τα χάσεις όλα, αλλά επέλεξε την επιλογή repair. Με το repair επίσης θα τα χάσει ολα νομιζω, δηλ εφαρμογές κτλ, ότι έχει στην sd δεν τα πειράζει, άλλως μόνο με flashtool και χωρίς wipe Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 (edited) Αυτό εδώ είναι το μενού στο Ζ1 και η ονομασία της εφαρμογής... Από εκει και πέρα burst έχει ενσωματωμένο τόσο το Ζ όσο και το Ζ1 μέσα από ρυθμίσεις.. Update: να τονισω οτι το timeshift δεν ειναι το κλασσικο burst...καθως τραβαει φωτο απο πριν απο τη στιγμη που θα πατησουμε το κλειστρο.. Το κλασσικο burst ειναι σφαιρατο και στο Ζ οπως υπηρχε πριν Edited January 13, 2014 by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Πέρασα και εγώ την 4.3 μέσω ΟΤΑ λίγες μέρες αφού έγινε διαθέσιμη για το κινητό μου (COSMOTE). Σε γενικές γραμμές βλέπω καλυτέρευση του κινητού σε αρκετά πράγματα, όμως αυτό που με ενοχλεί είναι ότι στο πρόγραμμα που έχει για τα Email μεγάλωσε την γραμματοσειρά με αποτέλεσμα να φαίνεται μόνο η αρχή του θέματος π.χ. " myphone:: απάντηση" ενώ με την 4.2.2 υπήρχε και μέρος της συνέχειας και καταλάβαινες τι αφορά. Ακόμη στην ίδια αρχική οθόνη που έχει την λίστα με τα Email πριν εμφάνιζε 10-12 ενώ τώρα με το ζόρι 6 ! Ότι αλλαγές προσπάθησα να κάνω μέσα από το πρόγραμμα άλλαζε μόνο την γραμματοσειρά του μηνύματος αφού το άνοιγες για διάβασμα. Αλλαγή της γραμματοσειράς από τις ρυθμίσεις -> οθόνη -> γραμματοσειρά μικρή κλπ διόρθωνε μερικώς το πρόβλημα εκεί αλλά όλα τα κείμενα παντού μίκραιναν και δεν διαβάζονταν εύκολα.... Το κάνει και σε άλλον αυτό ? Υπάρχει καμία λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_dinamik Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τελικα μπορουμε και με ΟΤΑ να κανουμε την αναβα8μιση η μονο μεσω υπολογιστη με το προγραμμα?Καπου ειχα διαβασει οτι μονο μεσω προγραμματος 8α γινει η αναβα8μιση σε 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts