Te_salat Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μονο με το Butterfly υστερει,αλλα για μενα μετραει περισσοτερο η ευκρινεια σε εξωτερικους χωρους ολα τα αλλα ερχονται σε δευτερη μοιρα. Εκει θα το κρινω αυστηρα. Ουτε στις φωτο,ουτε σε εσωτερικους χωρους που ολα τα κινητα πανω-κατω τα ιδια ειναι. Αν εχει τη φωτεινοτητα του 920 εγω ειμαι ευχαριστημενος,δεν σημαινει βεβαια οτι θα το παρω 100% ετσι:p Να δουμε τι ψαρια θα πιανουν αυτα που θα ανακοινωθουν το επομενο διμηνο;) Χωρίς πλάκα, το δουλειά κάνεις και είσαι συνεχώς έξω; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Χωρίς πλάκα, το δουλειά κάνεις και είσαι συνεχώς έξω; Μην λεμε τα ιδια. Δεν ειναι θεμα δουλειας καθολου;) Οταν εισαι οπουδηποτε εξω,οποιαδηποτε στιγμη της ημερα,ειτε ψωνια,ειτε βολτα,ειτε καφε,ειτε παραλια και εκεινη τη στιγμη θες να απαντησεις σε κανα μηνυμα,email/κληση,να σερφαρεις λιγακι,να παιξεις κανα παιχνιδι,να μοιραστεις καμια φωτο με φιλους και εισαι στον ηλιο η ακομα και σε σκια θελεις να εχεις ικανοποιητικη ευκρινεια,ακομα και οταν βγεις απο το σπιτι και μεχρι να πας στο αυτοκινητο και δεχτεις κληση να μπορεις να δεις και να απαντησεις,εισαι εκδρομη/ταξιδι και εισαι ολη την ωρα εξω πρεπει να υπαρχει ικανοποιητικη ευκρινεια παλι,ακομα οταν εισαι σε σταση και περιμενεις το λεωφορειο παλι και εκει. Σε εσωτερικους χωρους στο σπιτι,γραφειο χαιρω πολυ ολα τα κινητα θα σε καλυψουν,το θεμα ειναι οταν βγεις απο οποιδηποτε τοιχους να κανεις το οτιδηποτε ανετα. Ακομα και κλεισμενος σε ορυχειο να εισαι και θες να βγεις εξω να μπορεις να κανεις το οτιδηποτε θες η' επιβαλεται να κανεις με το κινητο ΑΝΕΤΑ,ΟΧΙ να ψαχνεις σκια all the time,να στριβεις τη πλατη σου στον ηλιο κλπ. Τα παραδειγματα ειναι απειρα απο την καθημερινη ζωη ενος ανθρωπου μεσα στην πολη η' και εξω απο αυτην. Τι δεν καταλαβαινεις η σου φαινεται παραξενο:rolleyes: Εσυ εχεις κριτηριο τη ποιοτητα των φωτο,αλλος εχει την ευκρινεια,αλλος εχει να τον βολευει στο χερι το κινητο,αλλος θελει καλυτερα γραφικα για παιχνιδια κλπ,κλπ. Edited February 13, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά υπάρχει κάπου άμεσα διαθέσιμο το κινητό?? Εννοείται από το εξωτερικό που να μπορώ να το φέρω άμεσα... Ευχαριστώ Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά υπάρχει κάπου άμεσα διαθέσιμο το κινητό?? Εννοείται από το εξωτερικό που να μπορώ να το φέρω άμεσα... Ευχαριστώ Τα περισσοτερα ιντερνετομαγαζα του εξωτερικου απο τις 20-25 του μηνος και επειτα θα το εχουν διαθεσιμο. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Παδιά ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικό προφίλ και είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Προσωπικά δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη σχεδίαση , την οθόνη , στο χρόνο αναμονής και στη δυνατότητα υποστήριξης της συσκευής από XDA. Όσον αφορά την οθόνη , ο περισσότερος χρόνος που χρησιμοποιώ τη συσκευή μου ΔΕΝ είναι κάτω από τον ήλιο οπότε πρώτα με ενδιαφέρει η τέλεια απόδοση indoors παρά outdoors... H HTC με το One X πέρυσι είχε την καλύτερη οθόνη μακράν και από τα πρώτα στοιχεία έχει και φέτος το πάνω χέρι εκτός αν αλλάξει κάτι με την οθόνη του S4. Βέβαια το One X πέρυσι πήρε πόδι για την χάλια αυτονομία , και τον καρακλειδωμένο bootloader... Επίσης έχω την εντύπωση οτι ο νέος οκταπύρηνος επεξεργαστής του S4 δεν είναι απαραίτητο ότι θα παρουσιάζει απόλυτες επιδόσεις στο κομμάτι των γραφικών και ίσως και η υποστήριξή του είναι δυσκολότερη σε σύγκριση με τους snapdragons που κυριαρχούν στην αγορά... Αν πάντως το HTC One δεν πάει σε tegra 4 θα είναι η πρώτη χρονιά που καμια από τις 4 μεγαλύτερες εταιριες στο android δε θα έχει επιλέξει nvidia για τη ναυαρχίδα της... Δύσκολη η επιλογή φέτος... Edited February 13, 2013 by Lord British Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παδιά ο κάθε χρήστης έχει διαφορετικό προφίλ και είναι σεβαστές όλες οι απόψεις. Προσωπικά δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη σχεδίαση , την οθόνη , στο χρόνο αναμονής και στη δυνατότητα υποστήριξης της συσκευής από XDA. Όσον αφορά την οθόνη , ο περισσότερος χρόνος που χρησιμοποιώ τη συσκευή μου ΔΕΝ είναι κάτω από τον ήλιο οπότε πρώτα με ενδιαφέρει η τέλεια απόδοση indoors παρά outdoors... H HTC με το One X πέρυσι είχε την καλύτερη οθόνη μακράν και από τα πρώτα στοιχεία έχει και φέτος το πάνω χέρι εκτός αν αλλάξει κάτι με την οθόνη του S4. Βέβαια το One X πέρυσι πήρε πόδι για την χάλια αυτονομία , και τον καρακλειδωμένο bootloader... Επίσης έχω την εντύπωση οτι ο νέος οκταπύρηνος επεξεργαστής του S4 δεν είναι απαραίτητο ότι θα παρουσιάζει απόλυτες επιδόσεις στο κομμάτι των γραφικών και ίσως και η υποστήριξή του είναι δυσκολότερη σε σύγκριση με τους snapdragons που κυριαρχούν στην αγορά... Αν πάντως το HTC One δεν πάει σε tegra 4 θα είναι η πρώτη χρονιά που καμια από τις 4 μεγαλύτερες εταιριες στο android δε θα έχει επιλέξει nvidia για τη ναυαρχίδα της... Δύσκολη η επιλογή φέτος... Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Αν και η επιλογή με 5αρα οθόνη σε κινητό πιστεύω ότι θα έχει και πάλι μία συσκευή... Samsung S 4... Φιλικά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Αν και η επιλογή με 5αρα οθόνη σε κινητό πιστεύω ότι θα έχει και πάλι μία συσκευή... Samsung S 4... Φιλικά... Το ελπίζω και το εύχομαι, προς δικό μου οικονομικό όφελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 καλο μεσημερι. βλεπω οτι σε ολα τα συγκριτικα το κινητο εχει εντονα χρωματα...και αυτο ειναι ενα καλο. δεν πιανει τις amoled αλλα ειναι αναμεσα απο αυτες και το iPhone. επισης σε ολα τα συγκριτικα παρατηρω οτι εχει πολυ καλη φωτηνοτητα σε σχεση με τα υπολοιπα...ειναι πιο δυνατο το backlight απο τα αλλα κινητα. Για μενα αν και δεν το εχω δει απο κοντα,αλλα γνωριζοντας τα αλλα κινητα στα οποια ειναι διπλα,ΝΟΤΕ2/iPhone5 τοτε η οθονη του ειναι μια χαρα. Εξαλλου πιο πολυ με ενδιαφερει να μην εχει κιτρινιλες παρα κατι αλλο. Οσον αφορα τις ζελατινες μπρος πισω...ο Βλαχακης στο βιντεο εβαλε λεπιδα πανω στην ζελατινα...τι περιμενε να μην χαραχθει; ας την βγαλει για να δουμε αν θα κανει σημαδι.Θελω να καταληξω στο οτι εκει η ζελατινα εχει εναν επιπροσθετο προστατευτικο χαρακτηρα...και την βγαλαμε ανουσια; Πιστευω οτι ειναι μια εξυπνη κινηση απο την Σονυ...εχεις τις αυθεντικες ζελατινες που δεν βγαινουν...βαζεις απο πανω και 2 δικες σου φθηνες μπρος πισω και εισαι ετοιμος! αρα δεν καταλαβαινω το γιατι. στα συν οτι μαλλον δινεται με την βαση του. Εννοειται δεν κανει κανεις κινηση αν δεν δει το S4 αλλα το να συγκρινουμε το Ζ με το HTC ειναι κριμα.Αλλον με το νεο HTC που θα ανακοινωσουν σε λιγο. σε ακριβως μια εβδομαδα το εχω στα χερια μου μια και το φερνει επισημα η sony Italia οποτε και θα δουμε Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) εδω ειναι χωρις βαση. Πιστευω το δυνατο σημειο αυτου του κινητου ειναι η ανθεκτικοτητα του. Πας για καφε και δεν φοβασαι να το βαλεις πανω στο τραπεζι. http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z-continues-to-get-abused-on-video-this-time-sand-gets-involved/ Edited February 13, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Παιδιά σε σχέση με το oppo find 5 έχω την εντύπωση πως φοράνε την ίδια ακριβώς οθόνη και την ίδια κάμερα... Όποιος ξέρει ας μας πει... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Δείτε παλι λίγο πιο προσεκτικά τις φωτο δίπλα στο Butterfly γιατί σε ευκρίνεια υπερέχει σίγουρα το Sony. Κατά τα άλλα τα χρώματα του Ζ είναι σχετικά κοντά σε αυτά του iPhone το οποίο είναι θετικό. @galanakop: Το Oppo νομίζω έχει την οθόνη της Sharp που φοράει το Butterfly αλλά κάμερα με τον νέο αισθητήρα της Sony Edited February 13, 2013 by g1orgos Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Sony Xperia Z Review http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z-Review_id3247 The 13MP camera with Exmor RS sensor of the Xperia Z is fine, but nothing to write home about. Details in outdoor, daylight conditions are a bit muddy, and ... The 1080p video recording is quite smooth, but once again the details level is medium at best, so the overall video quality fails to impress. Όπως λέγαμε κι εμείς δηλαδή από την πρώτη στιγμή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Φοβερες επιδοσεις. "The only part of the Xperia Z that we tested and didn't absolutely love was the contrast and colors of its display. We are also yet to give the 13 megapixel camera a proper test, but we'll find out more about both of those when the detailed review is complete." http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-884.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Sony Xperia Z Review http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z-Review_id3247 The 13MP camera with Exmor RS sensor of the Xperia Z is fine, but nothing to write home about. Details in outdoor, daylight conditions are a bit muddy, and ... The 1080p video recording is quite smooth, but once again the details level is medium at best, so the overall video quality fails to impress. Όπως λέγαμε κι εμείς δηλαδή από την πρώτη στιγμή... Έτσι νομίζω κι εγώ. Όλα δείχνουν ότι ναι μεν δεν εντυπωσιάζει κάπου εκτός της εμφάνισης και του water proof αλλά δεν υστερεί έναντι του ανταγωνισμού, τουλάχιστον απ όσα έχουμε δει ως τώρα. Το μόνο που πρέπει να λάβουμε υπ όψη μας είναι ότι οι συγκρίσεις γίνονται με συσκευές περσινές όπως το Siii, iPhone 5 κλπ. Όμως όσο δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο σε ποιότητα υλικών και εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα πουλήσει όσο όλα τα προηγούμενα Xperia μαζί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Έτσι νομίζω κι εγώ. Όλα δείχνουν ότι ναι μεν δεν εντυπωσιάζει κάπου εκτός της εμφάνισης και του water proof αλλά δεν υστερεί έναντι του ανταγωνισμού, τουλάχιστον απ όσα έχουμε δει ως τώρα. Το μόνο που πρέπει να λάβουμε υπ όψη μας είναι ότι οι συγκρίσεις γίνονται με συσκευές περσινές όπως το Siii, iPhone 5 κλπ. Όμως όσο δεν υπάρχει κάτι άλλο παρόμοιο σε ποιότητα υλικών και εφόσον δεν παρουσιαστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα θα πουλήσει όσο όλα τα προηγούμενα Xperia μαζί. Μην κρινεις απο τα δικα σου γουστα αγαπητε μου. Για να πουλησει οσο ολα τα αλλα xperia μαζι (ξερω οτι το ειπες αστειευομενος) θα πρεπει να το γορασουμε και ολοι εμεις που δεν θελουμε με το στανιο 5αρες οθονες.;) Πιστευεις ειναι λιγος ο κοσμος που οσο καλη και αν ειναι η συσκευη σε ολα της δεν θα την προτιμησει για τον πιο πρακτικο λογο, το μεγεθος της? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Δείτε και εδώ στη σύγκριση με την οθόνη του One x που ανέφερα και πριν. Η οθόνη δυστυχώς παιδιά δεν φτάνει ούτε το 1000αρι σε contrast ratio , πράγμα πολύ φτωχό για την κλάση της... Τα παράπονα για την κάμερα δε θα τα σχολιάσω καθόλου καθώς δεν είμαι της φωτογραφίας και δεν έχω άποψη... http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-884p3.php Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Πω πω παλι γκρινια ..μια οι γωνιες την αλλη οι καμπυλες ..εχει κι αυτο το κακο που δεν πλημμυρίζει ...ελεος Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Πω πω παλι γκρινια ..μια οι γωνιες την αλλη οι καμπυλες ..εχει κι αυτο το κακο που δεν πλημμυρίζει ...ελεος χαχαχα.... ...ξερεις... αν κατι δεν ειναι σουπερ ντουπερ wow σε ολα, τη στιγμη που βγαινει αλλα και για τουλαχιστον 6 μηνες αργοτερα, το οποιο επισης αναμφισβητητα να θεωρειται υπερτατο απο ολα τα site/forum/blogs περιοδικα κτλ τοτε αρχιζουν τα δυσκολα γιατι πρεπει να κατσεις να σκεφτεις και να συμβιβαστεις που θα δωσεις τα λεφτα σου! Εννοειται οσοι θελουν fiull HD android κινητο θα περιμενουν λιγο μεχρι να βγει και το s4 και μετα θα αποφασισουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μπα... οι περισσότεροι έχουν ήδη αποφασίσει...S4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lord British Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Μπα... οι περισσότεροι έχουν ήδη αποφασίσει...S4 Αν βάλουν και φέτος pentile οθόνη θα το προσπεράσω όπως έκανα με το S3.. Παράθεση Are you with Us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michanikos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το s4 λέτε θα έχει καλύτερη κάμερα από το z? Γιατί και εγώ μόλις πήρα το Τ, έλεγα ότι είναι χάλια ή κάμερα αλλά είδα και φωτογραφίες από s3 και δεν ήταν καλύτερες. Ρωτάω γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι φωτογραφίες και βίντεο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Αν βάλουν και φέτος pentile οθόνη θα το προσπεράσω όπως έκανα με το S3.. http://www.tomshardware.com/news/Tim-Cook-OLED-Displays-Apple,21057.html#xtor=RSS-998 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Δειγμα μπροστινης καμερας http://www.xperiablog.net/2013/02/13/xperia-z-front-facing-camera-demoed-results-are-surprisingly-good-video/ πολυ καλο... Το s4 λέτε θα έχει καλύτερη κάμερα από το z? Γιατί και εγώ μόλις πήρα το Τ, έλεγα ότι είναι χάλια ή κάμερα αλλά είδα και φωτογραφίες από s3 και δεν ήταν καλύτερες. Ρωτάω γιατί το μόνο που με ενδιαφέρει είναι φωτογραφίες και βίντεο Η συμβουλή μου είναι να περιμένεις να βγει στο εμπόριο και το s4 και να κάνεις την σύγκριση σου. Τότε οποιο κι αν διαλέξεις κερδισμένος θα είσαι. (το Ζ εκείνη την περίοδο θα είναι πιο προσιτό οικονομικά). Εξάλλου το Τ μπορεί να σε καλύψει για κάνα 2 μήνες ακόμα :) Κατά την γνώμη μου τα πρώτα δείγματα του Ζ είναι ενθαρρυντικα στον τομέα που ενδιαφέρεσαι. Edited February 14, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. February 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 Τα Dock βλέπω μια να έχουν και μια να μην έχουν μέσα στη συσκευασία ! (Πως θα ξέρουμε εάν υπάρχει? παίζει εάν ρωτήσουμε σε καταστήματα να μας πουν ? Αν και νομίζω στην Ελλάδα θα μας το πουλάν έξτρα) http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z-continues-to-get-abused-on-video-this-time-sand-gets-involved/ Πόνεσε η καρδιά μου όταν τον είδα να το βαράει .... Αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.. Τουλάχιστον αντέχει τα νορμάλ χτυπήματα. Κανείς δεν δοκιμάζει όμως στα βίντεο κατά πόσο χαράζεται με τη ζελατίνα (τις μαμάς) και χωρίς αυτήν (αναφέρομαι για καθημερινές περιπτώσεις όπως τραπέζια, τραχιές επιφάνειες, πεζούλια και άλλα μέρη που το ακουμπάμε και όχι με το λεπίδι ή μαχαίρι) Λογικά θα βγουν και θήκες πλάτης για να μην τραυματίζεται (μεταλλικές ή πλαστικές λογικα?!?) αλλά θα είναι μπελάς βάλε-βγάλε τη θήκη για να το βάλεις στο dock. Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. February 14, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2013 (edited) Δείτε και εδώ στη σύγκριση με την οθόνη του One x που ανέφερα και πριν. Η οθόνη δυστυχώς παιδιά δεν φτάνει ούτε το 1000αρι σε contrast ratio , πράγμα πολύ φτωχό για την κλάση της... Τα παράπονα για την κάμερα δε θα τα σχολιάσω καθόλου καθώς δεν είμαι της φωτογραφίας και δεν έχω άποψη... http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z-review-884p3.php Δεν παιζει ρολο μονο οι τιμες φωτεινοτητας και αντιθεσης αλλα και η ποιοτητα της οθονης. Πχ το One X που το ειχα παρ'ολο τις πολυ υψηλες τιμες που εχει συμφωνα με το gsmarena χειροτερο ηταν και απο το Xperia S και απο το 920 που εχω τωρα σε αποδοση σε εξωτερικες συνθηκες και σε καταγαλανο ουρανο Θετικο ειναι οτι ειναι λιγοτερο reflective σε σχεση με τα προηγουμενα μοντελα αρα και αυτο θα βοηθησει πιστευω στην αποδοση της οθονης. Μη λεμε τα ιδια και εδω παλι. Σε εσωτερικους χωρους ολα τα κορυφαια κινητα πανω-κατω τα ιδια ειναι. Και το S3 που ειχα ημουν super ικανοποιημενος με τη ζωντανια των χρωματων σε εσωτερικους χωρους παρ' ολο τις χαμηλες τιμες φωτεινοτητας σε συγκρισει με αλλα κινητα. Εξω ηταν μονο απογοητευση,εκει και μονο εκει με χαλαγε. Το κινητο που εχει την αρμονικη ισορροπια στη συμπεριφορα αναμεσα σε εξωτερικες και εσωτερικες συνθηκες φωτισμου ειναι το προτιμητεο ανεξερτητα απο στατιστικους δεικτες και εγω δεν βιαζομαι να το κρινω με βαση την θετικη εικονα απο προηγουμενα Sony κινητα. Στη πραξη πρεπει να δοκιμαστει παντου και οχι σε στουντιο γυρω απο 4 τοιχους μονο. Edited February 14, 2013 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts