dimitrissa Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Γνωρίζει κάποιος πως λειτουργεί το hotspot? Το ανοίγω κανονικά , συνδέω το λάπτοπ αλλά δε μου ανοίγει σελιδα Το Mobile internet , το έχεις ενεργοποιημένο ; ;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
legend7ts Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Τι Πώς πού ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Τι Πώς πού ? Λοιπόν για να δώσεις ίντερνετ στο λαπτοπ σου, πρέπει να έχεις ενεργοποίησει το mobile Internet. Οποτε ενεργοποίησε την κίνηση δεδομένων και έπειτα θα έχεις ίντερνετ στο λαπτοπ. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παιδιά πως τα πάτε με cosmote και data; Σε μένα υπάρχει μια καθυστέρηση στο watsapp για παράδειγμα. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napo Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Γεια παιδιά! Να ρωτήσω υπάρχει τρόπος όταν το τηλέφωνο ειναι κλειδωμένο,και έχω κάποια ειδοποίηση(1 μηνυμα πχ),εκτός από τον ήχο και το notification LED να μου βγάζει και 1 παράθυρο στην οθόνη?(Όπως συμβαίνει με την εφαρμογή what's app πχ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Γεια παιδιά! Να ρωτήσω υπάρχει τρόπος όταν το τηλέφωνο ειναι κλειδωμένο,και έχω κάποια ειδοποίηση(1 μηνυμα πχ),εκτός από τον ήχο και το notification LED να μου βγάζει και 1 παράθυρο στην οθόνη?(Όπως συμβαίνει με την εφαρμογή what's app πχ) Παραθυρο ή ειδοποιηση στην οθονη σαν μικρο εικονιδιο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Γεια παιδιά! Να ρωτήσω υπάρχει τρόπος όταν το τηλέφωνο ειναι κλειδωμένο,και έχω κάποια ειδοποίηση(1 μηνυμα πχ),εκτός από τον ήχο και το notification LED να μου βγάζει και 1 παράθυρο στην οθόνη?(Όπως συμβαίνει με την εφαρμογή what's app πχ) Δοκίμασε το Notifier Pro Plus, νομίζω ότι θα κάνει για την δουλειά σου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Napo Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Παραθυρο ή ειδοποιηση στην οθονη σαν μικρο εικονιδιο; απλά να ανοίγει η οθόνη. Δοκίμασε το Notifier Pro Plus, νομίζω ότι θα κάνει για την δουλειά σου. Ναι σαν αυτό.Από default δεν έχει το κινητό ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Ναι σαν αυτό.Από default δεν έχει το κινητό ε? Δεν έχει, στείλε μου το E-mail σου. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Είναι το δεύτερο Ζ που παίρνω αυτή τη φορά σε άσπρο ούτε την πρώτη φορά που το είχα ούτε τώρα έχω κάποιο σοβαρό παράπονο από το κινητο δεν έχει λαγκαρει ποτέ και γενικά άψογο μόνο θέμα το αδύναμο WiFi Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Είναι το δεύτερο Ζ που παίρνω αυτή τη φορά σε άσπρο ούτε την πρώτη φορά που το είχα ούτε τώρα έχω κάποιο σοβαρό παράπονο από το κινητο δεν έχει λαγκαρει ποτέ και γενικά άψογο μόνο θέμα το αδύναμο WiFi Είπαμε για το αδύναμο Wi-Fi, ειδικά αν είσαι ακόμα στην 434 έκδοση.Ίσως όμως δουλεύει και σε πιο πρόσφατες εκδόσεις.Κάνε ένα ψάξιμο μέσα εδώ γράφοντας Wi-Fi fix, και αν σε ενδιαφέρει Στείλε μου το email σου να σου το στείλω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Δεν έχει, στείλε μου το E-mail σου. Κώστα με τα SMS παιζει σωστά... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Κώστα με τα SMS παιζει σωστά... ? Μπάμπη τι εννοείς ακριβώς, γιατί δεν κατάλαβα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Μπάμπη τι εννοείς ακριβώς, γιατί δεν κατάλαβα. oταν ερχεται ενα sms το εμφανιζει στην lockscreen και ενω πατας επανω του σε παει στo sms stock app για να το διαβασεις ή απλα σου εμφανιζει ενα αναδυομενο μενου και αν δεν εχεις ρυθμισει την οθονη να κλεινει στα 2 λεπτα δεν προλαβαινεις να το διαβασεις :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 oταν ερχεται ενα sms το εμφανιζει στην lockscreen και ενω πατας επανω του σε παει στo sms stock app για να το διαβασεις ή απλα σου εμφανιζει ενα αναδυομενο μενου και αν δεν εχεις ρυθμισει την οθονη να κλεινει στα 2 λεπτα δεν προλαβαινεις να το διαβασεις :) :) Μπάμπη έχει διάφορες ρυθμίσεις να του κάνεις, αλλά το βασικό του είναι πως όταν παίζεις κάτι και είναι η οθόνη πιασμένη και δεν μπορείς να δεις ενημερώσεις αυτό σου βγάζει ένα transparent παράθυρο και σε ενημερώνει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Μπάμπη έχει διάφορες ρυθμίσεις να του κάνεις, αλλά το βασικό του είναι πως όταν παίζεις κάτι και είναι η οθόνη πιασμένη και δεν μπορείς να δεις ενημερώσεις αυτό σου βγάζει ένα transparent παράθυρο και σε ενημερώνει. Ψαχνω κατι σαν αυτο ... να ερχεται ενα sms - email κλπ kai ενω ειναι κλειστη η οθονη να μου εμφανιζει το sms στην lockscreen like iPhone... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Ψαχνω κατι σαν αυτο ... να ερχεται ενα sms - email κλπ kai ενω ειναι κλειστη η οθονη να μου εμφανιζει το sms στην lockscreen like iPhone... ;) Το συγκεκριμένο πρόγραμμα το κάνει αυτό νομίζω, δεν το έχω ψάξει πολύ γιατί εγώ το ήθελα για άλλο σκοπό. Edited June 23, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Δεν έχει, στείλε μου το E-mail σου. καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα: γιατί υπάρχει αυτή η μυστικοπάθεια; αν και κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για να βλέπει τα μηνύματα σε lock screen, ή θέλει να βελτιώσει το σήμα του wifi, ή .. , ή ... , ή..., γιατί πρέπει να μπει στη διαδικασία να στέλνει pm και ενδεχομένως να γίνει ενοχλητικός; :confused: ο σκοπός του νήματος δεν είναι να βοηθάει ο καθένας με την εμπειρία του τους υπόλοιπους; συγνώμη για το offtopic :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 καλησπέρα, να ρωτήσω κάτι, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα: γιατί υπάρχει αυτή η μυστικοπάθεια; αν και κάποιος άλλος ενδιαφέρεται για να βλέπει τα μηνύματα σε lock screen, ή θέλει να βελτιώσει το σήμα του wifi, ή .. , ή ... , ή..., γιατί πρέπει να μπει στη διαδικασία να στέλνει pm και ενδεχομένως να γίνει ενοχλητικός; :confused: ο σκοπός του νήματος δεν είναι να βοηθάει ο καθένας με την εμπειρία του τους υπόλοιπους; συγνώμη για το offtopic :X Ίσως γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο να σου στείλει αυτό που θα σε βοηθήσει, δεν γίνεσαι ενοχλητικός όταν ο άλλος σου ζητάει να του δώσεις το e-mail του.Και δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, ρωτάς για να μαθαίνεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mutunas Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ίσως γιατί πρέπει με κάποιο τρόπο να σου στείλει αυτό που θα σε βοηθήσει, δεν γίνεσαι ενοχλητικός όταν ο άλλος σου ζητάει να του δώσεις το e-mail του.Και δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη, ρωτάς για να μαθαίνεις. μα αυτό ακριβώς λέω. εμένα και τον δίπλα δεν μας έχει ρωτήσει κανείς για το ποιό είναι το email μας, αφού δεν έχουμε γράψει πως ψάχνουμε κάτι τέτοιο. αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν μας ενδιαφέρει, οπότε μη έχωντας πρόσβαση πρέπει να στείλουμε pm ρωτώντας... φαντάσου τώρα να ενδιαφέρονται 30 άτομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 θα συμφωνησω σε αυτο εχω την 307 και δεν εχω λυσει ακομα το θεμα αδυναμο wifi και μαλλον θα με ενδιεφεραν πολλα κολπα,τιπς και εφαρμογεσ που προτεινεται μεσω εμεηλ μερικες φορες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ποιον broswer προτεινετε τον dolphin η τον xscope? και οι 2 φαινοντε πολυ δυνατοι απο θεμα ασφαλειας ομως? Επισης ο xscope υποστηριζει και flash player απο οτι ειδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Ποιον broswer προτεινετε τον dolphin η τον xscope? και οι 2 φαινοντε πολυ δυνατοι απο θεμα ασφαλειας ομως? Επισης ο xscope υποστηριζει και flash player απο οτι ειδα. Βάλε τον dolphin που υποστηρίζει και flash, αλλά είναι φανταστικός και δοκιμασμένος από εμένα και έχει πάρει άριστα και ο Mozilla, πολύ γρήγορος και σχεδόν κάνει τα πάντα όπως ένας browser των Windows, υποστηρίζει και αυτός flash. Edited June 23, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 (edited) Βέβαια πρέπει να έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το ανάλογο .apk του flash player.;) Edited June 23, 2013 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Βέβαια πρέπει να έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το ανάλογο .apk του flash player.;) Τα ευκόλως εννοούμενα φυσικά παραλείπονται συνονόματε Κώστα :lol::lol: Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts