Jump to content

Sony Xperia Ζ

alextrela
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά το δικό σας ζεσταίνεται μετά από έντονη σχετικά χρήση internet videos Gps ?

εμένα αρκετά στην πλάτη στην μέση.

Να ανησυχώ?

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το software data cable δεν λειτουργει σε μένα. Τα σύνδεσα στο ίδιο wifi, τον άνοιξα από κινητό και πάτησα σε όλα (Chrome mozila ie ) τον κωδικό αλλά τίποτα. Καμία ιδέα κανείς;

Windows 7 έχω

Θελει FTP app δοκιμασε με το filezilla και θα εισαι ΟΚ... μονο σε Linux εχεις κανονικο file browser support

Το software data cable δεν λειτουργει σε μένα. Τα σύνδεσα στο ίδιο wifi, τον άνοιξα από κινητό και πάτησα σε όλα (Chrome mozila ie ) τον κωδικό αλλά τίποτα. Καμία ιδέα κανείς;

Windows 7 έχω

θα πας στον explorer όχι στον internet explorer και στην γραμμη διευθύνσεων θα βάλεις ftp://ip_xperiaz:8888/

Παιδιά το δικό σας ζεσταίνεται μετά από έντονη σχετικά χρήση internet videos Gps ?

εμένα αρκετά στην πλάτη στην μέση.

Να ανησυχώ?

ναι φίλε μου και έμενα ζεσταίνεται αρκετά,έχω δει να φτάνει 60+ η cpu

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

ναι φίλε μου και έμενα ζεσταίνεται αρκετά,έχω δει να φτάνει 60+ η cpu

Τα ίδια και το δικό μου

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

παίδες είναι εύκολο να αφαιρεθεί η default anti-shatter proof protector; γιατί έχει μία πολύ μικρή γρατζουνιά. Επειδή δεν μου αρέσει να φαίνεται, να τη βγάλω και να βάλω ένα απλό film protector; Πήρα sony τηλ. πέρασα και από το service τους με τα ανταλλακτικά (omnitech) και δεν το έχουν σαν ανταλλακτικό το εργοστασιακό screen protector. Ξέρετε τπτ πού θα μπορούσα να το βρω (και ebay τπτ δεν βρήκα). Καμία ιδέα γενικότερα;

παίδες είναι εύκολο να αφαιρεθεί η default anti-shatter proof protector; γιατί έχει μία πολύ μικρή γρατζουνιά. Επειδή δεν μου αρέσει να φαίνεται, να τη βγάλω και να βάλω ένα απλό film protector; Πήρα sony τηλ. πέρασα και από το service τους με τα ανταλλακτικά (omnitech) και δεν το έχουν σαν ανταλλακτικό το εργοστασιακό screen protector. Ξέρετε τπτ πού θα μπορούσα να το βρω (και ebay τπτ δεν βρήκα). Καμία ιδέα γενικότερα;

Ψάξε στο YouTube έχει review για να δεις πως βγαίνει, αλλά θα πρέπει να πάρεις μια πολύ καλή για μετά, δοκίμασε την spigen . Για το εργοστασιακό ξέχασε το, αποκλείεται να βρεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

thnx φίλε duc, ναι την spigen έχω βάλει στο μάτι πάει στα 26,12 ευρώνια.

Την πήρα πρόσφατα και την έβαλα είναι καταπληκτική !

Αλλά νομίζω ότι η τιμή είναι 26E + μεταφορικά (Ειδικά αν την είδες Amazon - Ebay)

Και εμενα εχει μια γρατζουνια αλλα φοβαμαι να την αφαιρεσω

Καπου ειχα διαβασει οτι η μαμα μεμβρανη συμβαλλει στην αδιαβροχοτητα και αν αφαιρεθει τοτε δεν ειναι πια αδιαβροχο

Ισχυει αυτο?

Ξερει κανεις σιγουρα να απαντησει?

Και εμενα εχει μια γρατζουνια αλλα φοβαμαι να την αφαιρεσω

Καπου ειχα διαβασει οτι η μαμα μεμβρανη συμβαλλει στην αδιαβροχοτητα και αν αφαιρεθει τοτε δεν ειναι πια αδιαβροχο

Ισχυει αυτο?

Ξερει κανεις σιγουρα να απαντησει?

Αν δεις μέσα στο you tube στις διάφορες παρουσιάσεις για το πώς αφαιρείται η μαμά ζελατίνα δεν δείχνει κάτι τέτοιο, το μόνο που δείχνει είναι πως εφάπτεται τέλεια επάνω στο τηλ και με μια απλή καρφίτσα μπορείς πολύ εύκολα να την αφαιρέσεις. Να σου πω σίγουρα δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω πως συμβάλλει στην αδιαβροχοποιήση του τηλ.

Ισχύει όμως ότι αφαιρείται το λογότυπο;

Ναι αυτό ισχύει κανονικά ειδικά στο Ζ, για το ΖL όμως και τέτοιο δεν ισχύει αν αφαιρεθεί η ζελατίνα το λογότυπο δεν φεύγει μαζί της.

Ναι αυτό ισχύει κανονικά ειδικά στο Ζ, για το ΖL όμως και τέτοιο δεν ισχύει αν αφαιρεθεί η ζελατίνα το λογότυπο δεν φεύγει μαζί της.

Τι χαζομάρα αυτό με το λογότυπο..

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Τι χαζομάρα αυτό με το λογότυπο..

Ναι, είναι πολύ παράξενο ποιος ο λόγος να έχουν τυποποιημένο το λογότυπο επάνω στην ζελατίνα.Ειδικά όταν ξέρουν ότι μπορεί να αφαιρεθεί τόσο εύκολα, δεν σκέφτηκαν ότι έτσι χάνουν από την διαφήμιση, όταν βγει η ζελατίνα κάνεις δεν γνωρίζει ότι το τηλ είναι το sony xperia Z.

Μάλλον τον άλλον μήνα έρχεται και η 4.2.2 :!:

Άντε με το καλό να έρθει.

Από μήνα σε μήνα το πάνε... ελπίζω μόνο να μην έχει bugs γιατί με τέτοια καθυστέρηση θα είναι αδικαιολόγητο.

αν κ καπου ειδα κ αλλους να λενε οτι το λαμπακι πρασινιζει πριν το 100% ,σε μενα το κανει απο το 92% μεχρι κ το 100% ,υπαρχει καποιος τροπος να το κανει μονο οταν φτανει στο 100% κ ποιος?ειναι root το κινητο!

αν κ καπου ειδα κ αλλους να λενε οτι το λαμπακι πρασινιζει πριν το 100% ,σε μενα το κανει απο το 92% μεχρι κ το 100% ,υπαρχει καποιος τροπος να το κανει μονο οταν φτανει στο 100% κ ποιος?ειναι root το κινητο!

Δεν νομιζω να γινεται με κανεναν τροπο.

Απο το 2010 που εχω xperia σε ολα στο 90% πρασινιζε

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.xperiablog.net/2013/06/20/xperia-zl-android-4-2-2-jelly-bean-update-10-3-a-0-423-rolling-out/

Μαλλον θα ερθει πιο γρηγορα!Τα κινητα ειναι ιδια.Παντως μου φαινεται περιεργη η επιλογη να το δωσει πρωτα στο Zl..Και το προωθει λιγοτερο και βγηκε ενα μηνα αργοτερα στην αγορα.

Anyway ελπιζω να ερθει αμεσα και να ειναι απροβληματιστη η υλοποιηση.

Λοιπόν ήρθε σήμερα μια θήκη μου είχα παραγγείλει 0.40 mm. (δεν χωρούσε ούτε αυτή στο ντοκ )

Όσο για την 0.33 δεν θελω ούτε να φανταστώ πόσο λεπτή είναι. Εδώ την 0.40 κρατούσα και φοβόμουν μην την σπάσω καταλάθος. Με τα νέα δεδομένα μου φαίνεται δεν αξίζει τα 25 € της

.

Έχει έρθει σε κανέναν η αναβάθμιση στο τελευταίο επίσημο Firmware, αν δεν κάνω λάθος (10.1.1.A.1.307) ;

Τι θελεις να μαθεις... καλα δεν εχει ερθει ακριβως την περασα με το χερι μονος μου.. :)

Τι θελεις να μαθεις... καλα δεν εχει ερθει ακριβως την περασα με το χερι μονος μου.. :)

Τι νέο έχει; Καμία σημαντική διόρθωση; Γίνεται Root όπως λένε στο XDA;

Επειδή ακόμη είμαι νέος στα του Android κλπ θέλω να το περάσω επίσημα μέσω PCC. :)

• The title was changed to Sony Xperia Ζ