petros_tdm Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Παιδιά το δικό σας ζεσταίνεται μετά από έντονη σχετικά χρήση internet videos Gps ? εμένα αρκετά στην πλάτη στην μέση. Να ανησυχώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Το software data cable δεν λειτουργει σε μένα. Τα σύνδεσα στο ίδιο wifi, τον άνοιξα από κινητό και πάτησα σε όλα (Chrome mozila ie ) τον κωδικό αλλά τίποτα. Καμία ιδέα κανείς; Windows 7 έχω Θελει FTP app δοκιμασε με το filezilla και θα εισαι ΟΚ... μονο σε Linux εχεις κανονικο file browser support Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 (edited) Το software data cable δεν λειτουργει σε μένα. Τα σύνδεσα στο ίδιο wifi, τον άνοιξα από κινητό και πάτησα σε όλα (Chrome mozila ie ) τον κωδικό αλλά τίποτα. Καμία ιδέα κανείς; Windows 7 έχω θα πας στον explorer όχι στον internet explorer και στην γραμμη διευθύνσεων θα βάλεις ftp://ip_xperiaz:8888/ Παιδιά το δικό σας ζεσταίνεται μετά από έντονη σχετικά χρήση internet videos Gps ? εμένα αρκετά στην πλάτη στην μέση. Να ανησυχώ? ναι φίλε μου και έμενα ζεσταίνεται αρκετά,έχω δει να φτάνει 60+ η cpu Edited June 19, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 ναι φίλε μου και έμενα ζεσταίνεται αρκετά,έχω δει να φτάνει 60+ η cpu Τα ίδια και το δικό μου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegate13 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 παίδες είναι εύκολο να αφαιρεθεί η default anti-shatter proof protector; γιατί έχει μία πολύ μικρή γρατζουνιά. Επειδή δεν μου αρέσει να φαίνεται, να τη βγάλω και να βάλω ένα απλό film protector; Πήρα sony τηλ. πέρασα και από το service τους με τα ανταλλακτικά (omnitech) και δεν το έχουν σαν ανταλλακτικό το εργοστασιακό screen protector. Ξέρετε τπτ πού θα μπορούσα να το βρω (και ebay τπτ δεν βρήκα). Καμία ιδέα γενικότερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 παίδες είναι εύκολο να αφαιρεθεί η default anti-shatter proof protector; γιατί έχει μία πολύ μικρή γρατζουνιά. Επειδή δεν μου αρέσει να φαίνεται, να τη βγάλω και να βάλω ένα απλό film protector; Πήρα sony τηλ. πέρασα και από το service τους με τα ανταλλακτικά (omnitech) και δεν το έχουν σαν ανταλλακτικό το εργοστασιακό screen protector. Ξέρετε τπτ πού θα μπορούσα να το βρω (και ebay τπτ δεν βρήκα). Καμία ιδέα γενικότερα; Ψάξε στο YouTube έχει review για να δεις πως βγαίνει, αλλά θα πρέπει να πάρεις μια πολύ καλή για μετά, δοκίμασε την spigen . Για το εργοστασιακό ξέχασε το, αποκλείεται να βρεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikegate13 Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 thnx φίλε duc, ναι την spigen έχω βάλει στο μάτι πάει στα 26,12 ευρώνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 thnx φίλε duc, ναι την spigen έχω βάλει στο μάτι πάει στα 26,12 ευρώνια. Την πήρα πρόσφατα και την έβαλα είναι καταπληκτική ! Αλλά νομίζω ότι η τιμή είναι 26E + μεταφορικά (Ειδικά αν την είδες Amazon - Ebay) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bujinkan Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Και εμενα εχει μια γρατζουνια αλλα φοβαμαι να την αφαιρεσω Καπου ειχα διαβασει οτι η μαμα μεμβρανη συμβαλλει στην αδιαβροχοτητα και αν αφαιρεθει τοτε δεν ειναι πια αδιαβροχο Ισχυει αυτο? Ξερει κανεις σιγουρα να απαντησει? Παράθεση http://banner.ronin.gr/img/chuck.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Και εμενα εχει μια γρατζουνια αλλα φοβαμαι να την αφαιρεσω Καπου ειχα διαβασει οτι η μαμα μεμβρανη συμβαλλει στην αδιαβροχοτητα και αν αφαιρεθει τοτε δεν ειναι πια αδιαβροχο Ισχυει αυτο? Ξερει κανεις σιγουρα να απαντησει? Αν δεις μέσα στο you tube στις διάφορες παρουσιάσεις για το πώς αφαιρείται η μαμά ζελατίνα δεν δείχνει κάτι τέτοιο, το μόνο που δείχνει είναι πως εφάπτεται τέλεια επάνω στο τηλ και με μια απλή καρφίτσα μπορείς πολύ εύκολα να την αφαιρέσεις. Να σου πω σίγουρα δεν ξέρω, αλλά δεν νομίζω πως συμβάλλει στην αδιαβροχοποιήση του τηλ. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ισχύει όμως ότι αφαιρείται το λογότυπο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ισχύει όμως ότι αφαιρείται το λογότυπο; Ναι αυτό ισχύει κανονικά ειδικά στο Ζ, για το ΖL όμως και τέτοιο δεν ισχύει αν αφαιρεθεί η ζελατίνα το λογότυπο δεν φεύγει μαζί της. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Ναι αυτό ισχύει κανονικά ειδικά στο Ζ, για το ΖL όμως και τέτοιο δεν ισχύει αν αφαιρεθεί η ζελατίνα το λογότυπο δεν φεύγει μαζί της. Τι χαζομάρα αυτό με το λογότυπο.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τι χαζομάρα αυτό με το λογότυπο.. Ναι, είναι πολύ παράξενο ποιος ο λόγος να έχουν τυποποιημένο το λογότυπο επάνω στην ζελατίνα.Ειδικά όταν ξέρουν ότι μπορεί να αφαιρεθεί τόσο εύκολα, δεν σκέφτηκαν ότι έτσι χάνουν από την διαφήμιση, όταν βγει η ζελατίνα κάνεις δεν γνωρίζει ότι το τηλ είναι το sony xperia Z. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiok Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πήρε η ξαδέρφη μου τα Στερεοφωνικά ακουστικά Bluetooth™ SBH20 για xperia z και της άρεσε πολύ ο ο ήχο και η σχεδίαση του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μάλλον τον άλλον μήνα έρχεται και η 4.2.2 :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μάλλον τον άλλον μήνα έρχεται και η 4.2.2 :!: Άντε με το καλό να έρθει. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μάλλον τον άλλον μήνα έρχεται και η 4.2.2 :!: Από μήνα σε μήνα το πάνε... ελπίζω μόνο να μην έχει bugs γιατί με τέτοια καθυστέρηση θα είναι αδικαιολόγητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 αν κ καπου ειδα κ αλλους να λενε οτι το λαμπακι πρασινιζει πριν το 100% ,σε μενα το κανει απο το 92% μεχρι κ το 100% ,υπαρχει καποιος τροπος να το κανει μονο οταν φτανει στο 100% κ ποιος?ειναι root το κινητο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 αν κ καπου ειδα κ αλλους να λενε οτι το λαμπακι πρασινιζει πριν το 100% ,σε μενα το κανει απο το 92% μεχρι κ το 100% ,υπαρχει καποιος τροπος να το κανει μονο οταν φτανει στο 100% κ ποιος?ειναι root το κινητο! Δεν νομιζω να γινεται με κανεναν τροπο. Απο το 2010 που εχω xperia σε ολα στο 90% πρασινιζε Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Μάλλον τον άλλον μήνα έρχεται και η 4.2.2 :!: http://www.xperiablog.net/2013/06/20/xperia-zl-android-4-2-2-jelly-bean-update-10-3-a-0-423-rolling-out/ Μαλλον θα ερθει πιο γρηγορα!Τα κινητα ειναι ιδια.Παντως μου φαινεται περιεργη η επιλογη να το δωσει πρωτα στο Zl..Και το προωθει λιγοτερο και βγηκε ενα μηνα αργοτερα στην αγορα. Anyway ελπιζω να ερθει αμεσα και να ειναι απροβληματιστη η υλοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Λοιπόν ήρθε σήμερα μια θήκη μου είχα παραγγείλει 0.40 mm. (δεν χωρούσε ούτε αυτή στο ντοκ ) Όσο για την 0.33 δεν θελω ούτε να φανταστώ πόσο λεπτή είναι. Εδώ την 0.40 κρατούσα και φοβόμουν μην την σπάσω καταλάθος. Με τα νέα δεδομένα μου φαίνεται δεν αξίζει τα 25 € της Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχει έρθει σε κανέναν η αναβάθμιση στο τελευταίο επίσημο Firmware, αν δεν κάνω λάθος (10.1.1.A.1.307) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Έχει έρθει σε κανέναν η αναβάθμιση στο τελευταίο επίσημο Firmware, αν δεν κάνω λάθος (10.1.1.A.1.307) ; Τι θελεις να μαθεις... καλα δεν εχει ερθει ακριβως την περασα με το χερι μονος μου.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Τι θελεις να μαθεις... καλα δεν εχει ερθει ακριβως την περασα με το χερι μονος μου.. :) Τι νέο έχει; Καμία σημαντική διόρθωση; Γίνεται Root όπως λένε στο XDA; Επειδή ακόμη είμαι νέος στα του Android κλπ θέλω να το περάσω επίσημα μέσω PCC. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts