duc Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Δεν κανω οδηγο (ετσι και αλλιως τα links απο το xda ειναι 2 σελιδες πισω) για τον απλο λογο οτι ανακοινωθηκαν πιο νεες εκδοσεις και οπως ολα δειχνουν ειναι θεμα χρονου να παμε επιτελους στην πολυπόθητη 4.2.2 ... Οπότε εγώ συνεχίζω να μένω στη .434 μέχρι νεωτέρας, για τον πολύ απλό λόγο ότι βαριέμαι να στήνω και να ξανά στήνω εκδόσεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 (edited) Οπότε εγώ συνεχίζω να μένω στη .434 μέχρι νεωτέρας, για τον πολύ απλό λόγο ότι βαριέμαι να στήνω και να ξανά στήνω εκδόσεις. Σωστός... ο Κώστας... ετσι και αλλιως και εγω μεσα σε 3 λεπτα γυρναω οποια στιγμη θελω είτε στην .434 ειτε στην .253 μεσω nandroid backup ΒΤW εδω τα βηματα για το root και την εγκατασταση της .307 1. flash any .434 ROM using flashtool. 2. root it 3. Install Dual XZ recovery 4.Then flash (from CWM or TWRP) pre rooted .307 ROM provided on first post link. Edited June 9, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στη .253 : Όταν συνδέω το mw1 που έχω δεν μπορώ να τικαρω ή ξετικάρω την επιλογή για την αναπαραγωγή πολυμέσων στις ρυθμίσεις του Bluetooth.Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Πώς μπορώ να το λύσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Παιδιά αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στη .253 : Όταν συνδέω το mw1 που έχω δεν μπορώ να τικαρω ή ξετικάρω την επιλογή για την αναπαραγωγή πολυμέσων στις ρυθμίσεις του Bluetooth.Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Πώς μπορώ να το λύσω; μηπως εχεις περασει την μοντα του ηχου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 μηπως εχεις περασει την μοντα του ηχου ? Ναι την είχα περάσει αλλά αυτό πριν κάνω 2-3 επαναφορες και φλασαρω ςλλη ρομ... :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 μου κανει εντυπωση που κανεις δεν αναφερει το αμαζον υκ οταν ψωνιζει αξεσουαρ του Ζ.παιδια εχει τα παντα,πουθενα δεν εχω δει τοση ποικιλια.εχω ψωνισει απειρα πραγματα .επισης βλεπω θηκες που προτεινουν εδω χρηστες κατα καιρους με απαισια αισθητικη οι οποιες κανουν το κινητο να μοιαζει κινεζικο κακης ποιοτητας,σιγουρα αν το σασι ηταν σαν την θηκη δεν θα το αγοραζαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 μου κανει εντυπωση που κανεις δεν αναφερει το αμαζον υκ οταν ψωνιζει αξεσουαρ του Ζ.παιδια εχει τα παντα,πουθενα δεν εχω δει τοση ποικιλια.εχω ψωνισει απειρα πραγματα .επισης βλεπω θηκες που προτεινουν εδω χρηστες κατα καιρους με απαισια αισθητικη οι οποιες κανουν το κινητο να μοιαζει κινεζικο κακης ποιοτητας,σιγουρα αν το σασι ηταν σαν την θηκη δεν θα το αγοραζαμε. Πρότεινε μας κάτι λοιπόν;) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paul29 Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 Ξέρει κάνεις το screen protection (uunigue london)??? τι άποψη έχετε? είναι καλά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 προτεινω φρειμ απο αλουμινιο οπου πιανουν τον περιγυρο σε ολα τα χρωματα αλλα και μερικα λαστιχενια και επισης γνησια αξεσουαρ σονυ οπως η θηκη που εχει βγαλει για το Ζ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 προτεινω φρειμ απο αλουμινιο οπου πιανουν τον περιγυρο σε ολα τα χρωματα αλλα και μερικα λαστιχενια και επισης γνησια αξεσουαρ σονυ οπως η θηκη που εχει βγαλει για το Ζ. links please.... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2013 To screen protector που προτεινε φιλος σε μενα στην προηγουμενη σελιδα φαινετε αριστο και για μια ζωη , λιγο ακριβο βεβαια. Για θηκη απο οτι ειδα μου αρεσε η puro και http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BUR8JR8/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A26JU9GFBVWLS3 Μαλον θα καταληξω σε αυτη τη θηκη και της ιδιας εταιριας το screen protector http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BT0UIPW/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A26JU9GFBVWLS3 Ευχαριστω τον Magnum για τα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Παίζει να ανακάλυψα θήκη για το ντοκ. Θα την παραλάβω αυτές τις μέρες και θα σας πω.. Για screen protector έχω ένα matte αλλά λέω να το γυρίσω σε αυτό που λέτε και εσείς. Αν και πονάει λίγο η καρδιά μου γιατί αν το κολλήσω λάθος θα κλαίμε. Root call blocker pro. Πραγματικά το καλύτερο από ότι υπάρχει. Είναι επί πληρωμή (γκουχου γκουχου ) αλλά έχει τις άπειρες επιλογές όπως πχ. Να χτυπά στον άλλον και να μην βαράει σε σένα, να τον περνάει σαν να έχεις κλειστό κινητό, αυτόματη απόρριψη, στιγμιαία απάντηση και κλείσιμο και άλλα πολλά. Οποιος πάει να πάρει dock από ίντερνετ η ebay διαβάστε το παρακάτω πρώτα διότι κυκλοφορούν πολλές απάτες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2299027 Edited June 10, 2013 by basilisraf Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Παίζει να ανακάλυψα θήκη για το ντοκ. Θα την παραλάβω αυτές τις μέρες και θα σας πω.. Για screen protector έχω ένα matte αλλά λέω να το γυρίσω σε αυτό που λέτε και εσείς. Αν και πονάει λίγο η καρδιά μου γιατί αν το κολλήσω λάθος θα κλαίμε. Root call blocker pro. Πραγματικά το καλύτερο από ότι υπάρχει. Είναι επί πληρωμή (γκουχου γκουχου ) αλλά έχει τις άπειρες επιλογές όπως πχ. Να χτυπά στον άλλον και να μην βαράει σε σένα, να τον περνάει σαν να έχεις κλειστό κινητό, αυτόματη απόρριψη, στιγμιαία απάντηση και κλείσιμο και άλλα πολλά. Οποιος πάει να πάρει dock από ίντερνετ η ebay διαβάστε το παρακάτω πρώτα διότι κυκλοφορούν πολλές απάτες. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2299027 Πράγματι Βασίλη το πρόγραμμα που πρότεινες είναι απλά καταπληκτικό. Μπάμπη, ανέβασε το .apk της κάμερας από την έκδοση .307. Κι άλλη αλλαγή Ρομ, άντε σιγά σιγά πάμε για την 4.2.2. http://www.xperiablog.net/2013/06/09/two-new-firmware-versions-certified-for-the-xperia-z-could-android-4-2-2-be-on-the-horizon/ Edited June 10, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Να και ένα τεστ.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
foxstam Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Μπάμπη, ανέβασε το .apk της κάμερας από την έκδοση .307. Πάρτο από εδώ αν το θέλεις κι αν χρειάζεσαι και τίποτα άλλο call.:) https://www.dropbox.com/s/uz4zdgwg9mn2icf/SemcCameraUI.apk Φωκίωνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Πράγματι Βασίλη το πρόγραμμα που πρότεινες είναι απλά καταπληκτικό. Μπάμπη, ανέβασε το .apk της κάμερας από την έκδοση .307. Κι άλλη αλλαγή Ρομ, άντε σιγά σιγά πάμε για την 4.2.2. http://www.xperiablog.net/2013/06/09/two-new-firmware-versions-certified-for-the-xperia-z-could-android- 4-2-2-be-on-the-horizon/ Σου εχω ανεβασει μαζι με το SemcCameraUI και το SemcCamera3D.apk ;) Ειδες ενημερωση απο εχθες στα ελεγα ...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Μπάμπη, ανέβασε το .apk της κάμερας από την έκδοση .307. Πάρτο από εδώ αν το θέλεις κι αν χρειάζεσαι και τίποτα άλλο call.:) https://www.dropbox.com/s/uz4zdgwg9mn2icf/SemcCameraUI.apk Φωκίωνας. Σου εχω ανεβασει μαζι με το SemcCameraUI και το SemcCamera3D.apk ;) Ειδες ενημερωση απο εχθες στα ελεγα ...;) Ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση εξυπηρέτηση. Μπάμπη δεν δουλεύει το SemcCamera3D.apk στην δική μου έκδοση. Πάντως η διαφορά στο άνοιγμα της κάμερας είναι εντυπωσιακή, ανοίγει σφαίρα. Edited June 10, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mss2000 Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Έβαλα και εγώ το αρχείο τις κάμερας στην έκδοση 434 και έχει γίνει ταχύτατο το άνοιγματις εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Ευχαριστώ και τους δύο για την άμεση εξυπηρέτηση. Μπάμπη δεν δουλεύει το SemcCamera3D.apk στην δική μου έκδοση. Πάντως η διαφορά στο άνοιγμα της κάμερας είναι εντυπωσιακή, ανοίγει σφαίρα. Κώστα για την camera της 307 αναφέρεσαι; αξίζει να την περάσουμε; Το πρόγραμμα τυχαία το ανακάλυψα σε κάτι φόρουμ και το δοκίμασα. Απλά αιώνες μπροστά από όλα τα άλλα της κατηγορίας του. Όμως απαιτεί ρουτ Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδια το ξερω σας εχω πριξει το εχω εδω και κανενα 2ωρο ως τωρα μου εχει αρεσει ελπιζω να συνηθησω και το μεγεθος σε σχεση με το Ι4 που ειχα Μια ερωτηση εχω σεταρει ολα τα email account μoυ * και δεν καταλαβαινω την ερωτηση που κανει <<θελετε το τηλ να συχρονιζετε με αυτον τον λογαριασμο email?>> Τι μπωρει να εννοει σε contacts , schedules και τα σχετικα? Ως τωρα το μονο μειον το wifi ειναι αδυναμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σήμερα μου ήρθε και η βάση επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Σήμερα μου ήρθε και η βάση επιτέλους. Και μένα η θήκη! Είμαι πολύ ευχαριστημένος ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilisraf Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 Παιδια το ξερω σας εχω πριξει το εχω εδω και κανενα 2ωρο ως τωρα μου εχει αρεσει ελπιζω να συνηθησω και το μεγεθος σε σχεση με το Ι4 που ειχα Μια ερωτηση εχω σεταρει ολα τα email account μoυ * και δεν καταλαβαινω την ερωτηση που κανει <<θελετε το τηλ να συχρονιζετε με αυτον τον λογαριασμο email?>> Τι μπωρει να εννοει σε contacts , schedules και τα σχετικα? Ως τωρα το μονο μειον το wifi ειναι αδυναμο Τι έκδοση έχει; αν είσαι στην 434 πάτα ένα ρουτ και θα σου δώσουμε το αρχείο να το αλλάξεις μπαμ μπαμ Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Τι έκδοση έχει; αν είσαι στην 434 πάτα ένα ρουτ και θα σου δώσουμε το αρχείο να το αλλάξεις μπαμ μπαμ Τωρα αναβαθμιζετε σε 253 και απο οτι βλεπω περνει πολη ωρα η αναβαθμιση Πυξιδα δεν βρηκα μεσα αλλα οκ μαλον θα γινει download. Αρχειο εννοης για το wifi? ΥΓ:Τοση ωρα χρειαζετε η αναβαθνιση ??? Edited June 10, 2013 by petros_tdm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. June 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2013 (edited) Τι έκδοση έχει; αν είσαι στην 434 πάτα ένα ρουτ και θα σου δώσουμε το αρχείο να το αλλάξεις μπαμ μπαμ Βασίλη η κάμερα είναι σούπερ όντως, αν δεν την πέρασες ακόμα χάνεις, νομίζω δεν αξίζει να αναβαθμίσουμε σε άλλη έκδοση παρά μόνο στην 4.2.2.Το τηλ τα έχει όλα τέλεια σε υπέρ θετικό βαθμό.θα σε φτιάξω σε λίγο με το πρόγραμμα επειδή είσαι πολύ ξηγημένος Δεν γίνεται ρουτ η .253 Βασίλη.Άρα θα έχει πρόβλημα ακόμα. Edited June 10, 2013 by duc Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts