nick2crete Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Nα θυμασαι μονο οτι h nordic εχει θεμα με το NFC... δεν παιζει... σε root δεν φτιαχνει με την .253 ? Go to : My C660x -->Root--> Force Servicemenu που ειναι αυτο ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Μου εβγαλε την 253 ota. Κατεβασε 59,4 mb. Μετα αρχισε την εγκατασταση εκανε επανεκινηση κ εβγαλε μηνυμα δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση. Εγω εχω περασει καποια mods που ηθελα οποτε αν θυμαται καποιος να μου πει σε ποια εφαρμογή κανουμε εκαθαριση δεδομενων για να μη ψαχνει για αναθμιση κ βγαζει το εικονιδιο για να μεινω στη 453. Αυτο το δοκιμασε κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2266208 Edited June 4, 2013 by kartskostas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Eδω και του λογου το αληθες... NFC - root .235 working/.. σε nordic FTF καθως και οι αλλαγες που θα κανεi οποιος μερακλης θελει να πιαστει με το ροοταρισμα σε .253 στο build.prop Κώστα δεν βλεπω να γραφεις και κατι μου λεει οτι εχεις ξεκινησει ήδη ...:) Edited June 4, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giaoug Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Ζ απο το EasyBuyWorld στα 470 και θα ηθελα να ρωρησω αν καποιος το εχει αγοράσει απο εκει να μου πει αν ειναι οκ το κινήτο γιατι εχω μερικους ενδιασμους... ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 δεν φτιαχνει με την .253 ? Go to : My C660x -->Root--> Force Servicemenu που ειναι αυτο ? Σου απαντησα λιγο πιο πισω... ειναι μεσα στο Flashtool αριστερα επανω.. Μου εβγαλε την 253 ota. Κατεβασε 59,4 mb. Μετα αρχισε την εγκατασταση εκανε επανεκινηση κ εβγαλε μηνυμα δεν ηταν δυνατη η εγκατασταση. Εγω εχω περασει καποια mods που ηθελα οποτε αν θυμαται καποιος να μου πει σε ποια εφαρμογή κανουμε εκαθαριση δεδομενων για να μη ψαχνει για αναθμιση κ βγαζει το εικονιδιο για να μεινω στη 453. Αυτο το δοκιμασε κανεις? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2266208 Φιλε μου δεν φταινε τα mods αλλα ο τροπος που εκανες root... αν δεν εχεις χρησιμοποιήσει τον τροπο του Flashtool τοτε τρως ακυρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kartskostas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ροοτ εκανα συμφωνα με τον οδηγο με φλασ τουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ροοτ εκανα συμφωνα με τον οδηγο με φλασ τουλ. και εβαλες την nordic ? ξαναπερασε την ακομα μια φορα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Eδω και του λογου το αληθες... NFC - root .235 working/.. σε nordic FTF καθως και οι αλλαγες που θα κανεi οποιος μερακλης θελει να πιαστει με το ροοταρισμα σε .253 στο build.prop Κώστα δεν βλεπω να γραφεις και κατι μου λεει οτι εχεις ξεκινησει ήδη ...:) Ψήθηκα αρκετά αλλα πως βαριέμαι να ξανα στήνω τις οθόνες :p Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Γεια σας ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Ζ απο το EasyBuyWorld στα 470 και θα ηθελα να ρωρησω αν καποιος το εχει αγοράσει απο εκει να μου πει αν ειναι οκ το κινήτο γιατι εχω μερικους ενδιασμους... ευχαριστώ! Φιλε με εσωσες εψαχνα εταιρια που να εχει και υποκαταστημα στη Θεσσαλονικη και το easy bite εχει οποτε αυριο ειμαι εκει. Τωρα απο θεμα αν ειναι αξιοπηστο ας μας πουνε τα παιδια.Η εστω πως θα καταλαβουμε οτι μπορει να το καλυψει σε εγγυηση η ελληνικη αντιπροσοπεια. Παιδια βοηθηστε...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Φιλε με εσωσες εψαχνα εταιρια που να εχει και υποκαταστημα στη Θεσσαλονικη και το easy bite εχει οποτε αυριο ειμαι εκει. Τωρα απο θεμα αν ειναι αξιοπηστο ας μας πουνε τα παιδια.Η εστω πως θα καταλαβουμε οτι μπορει να το καλυψει σε εγγυηση η ελληνικη αντιπροσοπεια. Παιδια βοηθηστε...... Για το μαγαζι δεν ξερω αλλα για εγγυση πατε στην arvato που εχει και στην Σαλλονικη υποκαταστημα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Φιλε με εσωσες εψαχνα εταιρια που να εχει και υποκαταστημα στη Θεσσαλονικη και το easy bite εχει οποτε αυριο ειμαι εκει. Τωρα απο θεμα αν ειναι αξιοπηστο ας μας πουνε τα παιδια.Η εστω πως θα καταλαβουμε οτι μπορει να το καλυψει σε εγγυηση η ελληνικη αντιπροσοπεια. Παιδια βοηθηστε...... Μαλλον θα σε σταναχωρησω φιλε.. Αν δεις εδω , γραφει οτι ) ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Ρε παιδιά ο κωδικός επαναφοράς ποιος είναι? :p Άκυρο τελικά το βρήκα! :D Edited June 4, 2013 by chaosdoctor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Μινωταυρε, Norske rom calling .253 rooted, όλα είναι οκ, ντάξει το nfc εικονίδιο δεν παίζει αλλά ποιός νοιάζεται, Έχω ένα θέμα μόνο ,από τότε που δοκίμασα την pre-rooted και μετά η ίσως δεν το είχα αντιληφθεί.. Σε κάθε ρισταρτ αργεί να πιάσει σήμα η σιμ, vodafone και έχω αλλάξει την κάρτα πρόσφατα, Το έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notisx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ξέρει κανείς αν έχει βγει dock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Μινωταυρε, Norske rom calling .253 rooted, όλα είναι οκ, ντάξει το nfc εικονίδιο δεν παίζει αλλά ποιός νοιάζεται, Έχω ένα θέμα μόνο ,από τότε που δοκίμασα την pre-rooted και μετά η ίσως δεν το είχα αντιληφθεί.. Σε κάθε ρισταρτ αργεί να πιάσει σήμα η σιμ, vodafone και έχω αλλάξει την κάρτα πρόσφατα, Το έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; κατι seconds κανει δεν ειναι τιποτα... ;) για το εικονιδιο βαλε αυτο το build.prop ειναι το δικο μου που παιζει JET (εχει και αλλα καλουδια μεσα δες τα) μολις περασα και την μοντα για τα 160 characters για sms... κανε και ενα τεστ και πες μου... Edited June 4, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Καλημέρα .Σήμερα πήγα να κάνω αναβάθμιση σε κάποιες εφαρμογές μεταξύ των οποίων κ το super user .κ από εκείνη τη στιγμή όταν πάω να την ανοίξω ή εφαρμογή κλείνει από σφάλμα.Την έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη που είχα κ δούλευε κ πάλι το ίδιο.τι μπορώ να κανω. Κ από ότι βλέπω ούτε στα αρχεία που έπρεπε να είσαι Ρουτ έχω πρόσβαση πια.κ όποια εφαρμογή χρειάζεται επιβεβαίωση από super user μόλις πάει να φορτώσει το super user γράφει ότι εφαρμογή super user έκλεισε .Πρέπει μπορώ να το ξανακάνω root πάνω στο ήδη root η Υπάρχει διαδικασια Edited June 5, 2013 by lms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Καλημέρα .Σήμερα πήγα να κάνω αναβάθμιση σε κάποιες εφαρμογές μεταξύ των οποίων κ το super user .κ από εκείνη τη στιγμή όταν πάω να την ανοίξω ή εφαρμογή κλείνει από σφάλμα.Την έκανα εγκατάσταση την προηγούμενη που είχα κ δούλευε κ πάλι το ίδιο.τι μπορώ να κανω. Κ από ότι βλέπω ούτε στα αρχεία που έπρεπε να είσαι Ρουτ έχω πρόσβαση πια.κ όποια εφαρμογή χρειάζεται επιβεβαίωση από super user μόλις πάει να φορτώσει το super user γράφει ότι εφαρμογή super user έκλεισε .Πρέπει μπορώ να το ξανακάνω root πάνω στο ήδη root η Υπάρχει διαδικασια πηγαινε μεσα απο τις ρυθμισεις εφαρμογες και επελεξε το superuser κανε διακοπη λειτουργιας , εκκαθαριση δεδοmενων και case και καταργηση εφαρμογης. Εγκαταστησε ξανα αυτο που ειχες με το κλασσικο τροπο και μεσα απο το info κανε update το binary Αν ομως δεν μπορεις να το στησεις πρεπει να την ξαναβαλεις μεσω CWM η ΤWRP (το αρχειο θα το βρεις με ενα search sto XDA). Eναλλακτικα στήσε SuperSU απο το play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 πηγαινε μεσα απο τις ρυθμισεις εφαρμογες και επελεξε το superuser κανε διακοπη λειτουργιας , εκκαθαριση δεδοmενων και case και καταργηση εφαρμογης. Εγκαταστησε ξανα αυτο που ειχες με το κλασσικο τροπο και μεσα απο το info κανε update το binary Αν ομως δεν μπορεις να το στησεις πρεπει να την ξαναβαλεις μεσω CWM η ΤWRP (το αρχειο θα το βρεις με ενα search sto XDA). Eναλλακτικα στήσε SuperSU απο το play Αυτό με το info k binary δε το καταλαβα κ ποιο να βρω από το xda Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Αυτό με το info k binary δε το καταλαβα κανε εγκατασταση να σου ανοιξει και τα ξαναλεμε... Βtw ανοιγεις την εφαρμογη και πας επανω αριστερα εκει που λεει info εκει σου βγαζει ως τριτη επιλογη su binary πατας επανω του και κανεις update Edited June 5, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Ok .μισό λεπτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 κανε εγκατασταση να σου ανοιξει και τα ξαναλεμε... Δούλεψε :-) Ευχαριστώ φίλε μου.Όλα οκ.να. μη κάνω αναβάθμιση δηλ στο συγκεκριμένο αν μου την προτείνει το μάρκετ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Δούλεψε :-) Ευχαριστώ φίλε μου.Όλα οκ.να. μη κάνω αναβάθμιση δηλ στο συγκεκριμένο αν μου την προτείνει το μάρκετ ? να κανεις αρκει να εχεις κανει update το binary Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 να κανεις αρκει να εχεις κανει update το binary :-) κ αυτό γίνεται Πώς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 :-) κ αυτό γίνεται Πώς? πιο πανω στο εγραψα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lms Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 κανε εγκατασταση να σου ανοιξει και τα ξαναλεμε... Βtw ανοιγεις την εφαρμογη και πας επανω αριστερα εκει που λεει info εκει σου βγαζει ως τριτη επιλογη su binary πατας επανω του και κανεις update Τώρα το είδα! Να σαι καλά για τη βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts